|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
12.2.2013 14:48:08   
mulica
Danes krofov: 2, zaenkrat :)

Jaz drugače jem McD 1x na leto ... so pa zdaj zunaj neki Citylighti, iz katerih tako omamno diši ta njihov nesramno dober in ultra umeten krompirček user posted image
Me prav zanima, koliko časa se bom lahko upirala.
Saj drugače se trudim, kuham zelenjavne juhice ipd ... ampak ta junk tolk paše, pa mi drugače sploh ne.

A ni to čudno, da ravno tisto paše, kar naj ne bi? Junk food, jajčka na oko ...user posted image

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.2.2013 14:53:58   
MojcaD1980
ma meni tudi sami neki sendvici, pice, tostki pasejo. Se moram kar malo pazit.

Imam pa ze nekaj dni full probleme z otekanjem nog..in zadrzevanjem vode. Full pijem pa zelo malo x grem na minus. :/ a imate kak predlog? Limfna drenaza je za nosecnice priporocljiva?

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.2.2013 15:04:22   
me ni
Ko takole berem vaše zapiske vidim, da se vsem nekaj dogaja, jaz pa še vedno nimam občutka, da sem sploh user posted image . Razen user posted image nobenega drugega znaka, tako kot v prvi nosečnosti. Ker mi je postopek že znan, sem kar sama rekla svoji osebni zdravnici za druge tablete za pritisk (starih ne smem jemati), jemljem Prometrium, ki mi je ostal od lani, Omega3 jem zvečer in zjutraj, kot že skoraj 10 let, ker so rekli da ni nevarno za user posted image , jem Elevit in kalcijev citrat, ter pijem Donat (tudi ko nisem nosečka).
Toksoplazmozo sem imela negativno celo prvo user posted image in domnevam, da bo druga minila enako (nimam stikov z mačkami in ne jem domače zelenjave).
Kar se tiče opreme, že vse imam, edino bugypod moram še dobit, da ga bom priključila k že obstoječemu vozičku Quinny XL, 4 kolesnik, ker bom rabila košaro zauser posted image in za ta maučka, da bo lahko sedel zraven. Mogoče mal prehitevam, ampak to me tudi lani ni zmotilo. Še pred NS in potem amnio, sem nabavla skoraj vse: voziček, previjalno, posteljico, lok... user posted image Prijatelji in družina so vedeli za nosečnost od prvega meseca dalje in tudi sedaj je tako. Nisem ena tistih, ki verjame, da "če prej poveš pol se zih kej narobe obrne". Verjamem, da bo vse ok, v nasprotnem primeru bom pa shranila stvari za naslednjič. Sigurno je lažje prenesti izgubo, če imaš enega škorčka že doma.

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.2.2013 15:31:28   
Penny
Iskreno povedano, trenutno imam še tolk selektiven apetit, če ga sploh imam in mi ne dela slabo ali čudno v želodcu, tako da sploh ne gledam na to kaj in kdaj jem. Ker ko in kar mi zapaše sem srečna, da mi je zapasalo in to izkoristim. Ko se bom pa bolš počutla, bom pa gledala na to, da zvečer ne bom več pozno jedla, pa da ne bom nezdravo jedla in to. Trenutno kar držim težo izpred 2 mesecev (sem se tehtala pred dnevi na svoji vagi), tako da ni panike, sicer pa sem bila itak samo 1x na junku, tako da sploh ni panike (bi večkrat, ampak ni možnosti, žal user posted image ).

Aja otekanje. Včeraj in danes zjutraj sem opazila rahlo otečene prste na rokah. Ampak nič groznega. Mojca, tebi že noge otekajo? Sem mislila, da pride otekanje na vrsto šele v kasnejših mesecih?

< Sporočilo je popravil Penny -- 12.2.2013 15:36:37 >

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.2.2013 15:41:37   
MojcaD1980
Tudi jaz Penny sem pricakovala te probleme sele cez kak mesec ... zato sem se kar zacudila. Je pa res, da mi noge pogosto otekajo ... ampak predvsem poleti. Morda je samo slucaj in ni povezano z nosecnostjo. Boh!!
Jaz sem sla gor 1,5 kg. Ni tako hudo. :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.2.2013 15:44:26   
Penny
Tudi meni so lani poleti otekali prsti na rokah (isto samo zjutraj, ampak bolj kot zdaj, ker sem čutila ob stisku v pest, zdaj pa ne). Bom vidla kaj bo, pa mogoče za par dni donat prekinem, če je mogoče povezano.

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.2.2013 15:47:49   
Inikica
Meni trenutno paše samo bolj mastna hrana - če se le da junk. Zelenjava, ki je drugače moja glavna hrana, se mi pa upira.
Za 1x se tolažim, da je vseeno bolje občasno pojesti nekaj junk hrane (=instant pomiritev želodca) kot stradati. Tehtnica pa kaže -2kg. user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.2.2013 17:19:19   
jagodka14
Ojla čveke čvekasteuser posted image user posted image .

Jaz pa že odštevamu ure do pregleda user posted image user posted image .

Mene so za toksoplazmozo testiral samo v 1. nosečnosti in ker se je na izvidu vidl da sem jo že prebolela mi jo v 2. nosečnosti sploh niso testiraluser posted image user posted image user posted image .

MojcaD1980, probaj se izogibati slanim stvarem, če se bo pa poslabšal pejt pa do ginek. Sm brala na med.over da je lahko zatekanje povzano s pritiskom in beljakovinami v urinu.

Midva tud nebova prov velik stvari nabavla, ker imamo še vse od tamali dvehuser posted image . No ja kakšna nova stvar bo že (za mamino dušo user posted image ).

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.2.2013 17:34:41   
Maora
Jaz sem se za 1kg ze zredila, omg, kaj potem sele bo iz mene... user posted image
A kaj, ko se najem, potem pa drugo ne vidim kot posteljo in ze lezim, vcasih tudi zaspim!

Dajte, povejte mi, ta amniocenteza je obvezna ali kako?

Tudi jaz se ne pocutim nic drugace kot prej, razen seveda dveh crtic, utrujenosti in izostanka M. Moram priznati, da sem pricakovala drugacen obcutek, nek poseben nosecniski obcutek. Ampak sem srecna brez tega tudi user posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.2.2013 18:32:20   
little_thing
en žalosten pozdravček po dolgem času spet od mene,
žalosten dan za mano, pa čeprav sem upala močno močno da bo končno vse ok, ampak kot kaže je pred mano še kar nekaj neprespanih noči user posted image
vglavnem, danes sem imela ponovno pregled, če se stvar odvija na boljše in se na žalost ne. plodek sicer še kar naprej lepo raste ampak na sami maternici so bili vidni neki čudni izrastki, kot neka stena/ pregrada in moj G točno ni vedel zakaj je temu tako in kaj to sploh je. če je v resnici lahko nevarno, ali če morda ni.. tako da me je napotil v P na vnovičen pregled z UZ in pač drugo mnenje, kako naprej z nosečnostjo..
pa sem takoj odnesla napotnico sedaj pa čakam, da me pokličejo za termin, in upam da čimprej. sicer so rekli da bodo poklicali že danes, pa niso, nakar sem sama klicala tja, pa za danes niso več delali. torej upam, da bo jutri več sreče.
jaz še vedno upam na najboljše, čeprav priznam, da sem kar močno prestrašena, kako se bo vse skupaj odvijalo naprej. kr naprej sem v solzah, ne morem si pomagat user posted image se pa zavedam, da če bo potrebno iti na splav, da je pač že moralo biti tako, čeprav srčno upam na nek čudež. upam da se čudeži dogajajo no!!
toliko od mene, nekomu sem morala potarnati in pač zato imam vas...
vsem, ki se vse odvija BP sem iskreno vesela za vas, user posted image le tako naprej se tipkamo, čau

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.2.2013 19:15:06   
Penny
Držim pesti, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu little_thing)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.2.2013 19:31:50   
mamz
little thing drži se, misli čim bolj pozitivno, čeprav je težko user posted image

Jaz sem toksoplazmo prebolela pred prvo nosečnostjo in mi ni treba še 1x zdaj dati krvi. Se pa nikakor ne morem spomniti, ker mi je zdaj dala sestra 2 napotnici za kri pred naslednjim pregledom ali moram dati tudi vodo ali ne. pojma nimam.user posted image

Se strinjam s Penny pojem kar mi paše in sem vesela, da mi sploh paše, danes spet komaj kaj spravim vase.

Glede oblačil je tako. Če oblečem kavbojke me tišči, tako, da kake pajkice pa krilo, bo pa treba iti kaj kupiti.user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.2.2013 20:23:22   
Penny
Jaz sem kar lonček (za vodo) dobila, ko sem šla takrat na tešče kri dat. Tako da lahko doma lulam in prinesem ali pa pridem tja se polulat in oddam. Vodo moram pa v vsakem primeru dat, ja.

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
13.2.2013 8:44:29   
MojcaD1980
Dobro jutro cveke.
little_thing tudi jaz drzim pesti, da bo vse vredu! user posted image user posted image

Jaz grem danes dat kri. Vodo pa en dan pred pregledom. In baje jo bom mogla dat pred vsakim pregledom.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.2.2013 9:33:55   
Kiya
Včeraj sem imela pregled, tako da so tukaj podatki za seznam user posted image

PDP 25.9. 2 user posted image , 1user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.2.2013 10:08:18   
pikizenc

little_thing tudi drzim pesti, da bo vse ok user posted image

Sem od včeraj ponosna lastnica novih nosečniških hlač. To ni moglo it več tako naprej, sem sedela z odprtimi gumbi v službi user posted image

No glavno da RR zdej dela, men tok težko včasih odpira ta okna. A se bomo selile na FB konec meseca? Do takrat bodo prvi pregledi menda že mimo?

Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.2.2013 10:12:13   
MojcaD1980
pikizenc na fb je skupina ze precej aktivna :)
kje si pa kupila hlace? Jaz sem jih gledala v h&m ma so mi tako cudno stale ... da jih nisem kupila.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.2.2013 11:42:35   
jagodka14
Little_thinguser posted image  držim pesti da bo vse o.k.

Jaz sem s pregleda, vidla fižolčkauser posted image user posted image  in bitje user posted image . Zdej se morm na NS naročit. Pa PDP sm si narobe zračunala za en danuser posted image

Penny za seznam PDP 15.9, naslednji pregled 20.3

Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.2.2013 11:43:40   
MojcaD1980
user posted image jagodka14 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.2.2013 12:01:16   
*kmetka*
jagodka14 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.2.2013 12:01:32   
Vesna27
Tudi jaz sem imela danes prvi pregled. Vse je ok, PDP ostaja enak 20.9.2013, naslednji pregled imam 13.3.2013.

Jagodka, pa sva tudi midve videli user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.2.2013 12:06:26   
Penny
Čestitke, punci user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.2.2013 12:24:19   
MojcaD1980
vesna user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.2.2013 13:12:27   
pikizenc
kaj kaj fb je aktiven? Kako pridem zraven?

Hlače sem kupila v popku, tiste v h&m so mi grozno stale, te moje pa še nimajo ful tistega nosečniškega pasu

Neposredna povezava do sporočila: 1099
13.2.2013 13:16:21   
LuNaMi
Pozdravljene!

Pa se vam pridružujem tudi jaz - 2. user posted image ...Stara sem 27, PDP 22.9., doma že imamo 19-mesečnega razgrajača.
Tako kot v prvi nosečnosti nimam nobenih znakov, razen, da sem že 2 tedna malo utrujena, in zdi se mi, da mi je malo slabo, ko uzamem elevit. Tako, da ga zdaj jemljem pred spanjem...
Lepo večanje trebušča nam želim! :D

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?