me ni
|
Ko takole berem vaše zapiske vidim, da se vsem nekaj dogaja, jaz pa še vedno nimam občutka, da sem sploh . Razen nobenega drugega znaka, tako kot v prvi nosečnosti. Ker mi je postopek že znan, sem kar sama rekla svoji osebni zdravnici za druge tablete za pritisk (starih ne smem jemati), jemljem Prometrium, ki mi je ostal od lani, Omega3 jem zvečer in zjutraj, kot že skoraj 10 let, ker so rekli da ni nevarno za , jem Elevit in kalcijev citrat, ter pijem Donat (tudi ko nisem nosečka). Toksoplazmozo sem imela negativno celo prvo in domnevam, da bo druga minila enako (nimam stikov z mačkami in ne jem domače zelenjave). Kar se tiče opreme, že vse imam, edino bugypod moram še dobit, da ga bom priključila k že obstoječemu vozičku Quinny XL, 4 kolesnik, ker bom rabila košaro za in za ta maučka, da bo lahko sedel zraven. Mogoče mal prehitevam, ampak to me tudi lani ni zmotilo. Še pred NS in potem amnio, sem nabavla skoraj vse: voziček, previjalno, posteljico, lok... Prijatelji in družina so vedeli za nosečnost od prvega meseca dalje in tudi sedaj je tako. Nisem ena tistih, ki verjame, da "če prej poveš pol se zih kej narobe obrne". Verjamem, da bo vse ok, v nasprotnem primeru bom pa shranila stvari za naslednjič. Sigurno je lažje prenesti izgubo, če imaš enega škorčka že doma.
|