SunRa
|
Čestitke vsem, ki ste bile na pregledu in zagledale svoje zlate , samo da je vse v najlepšem redu Hjoj - tudi jaz se pridružujem klubu tistih, ki nas mučijo slabosti Pri meni traja dober teden. Bruham sicer ne, sem pa na meji oz. tik pred da bom Sem si nabavila zapestnice in res se občuti razlika, čeprav slabosti pri meni ne odpravijo popolnoma ... ampak se mi zdi, da brez njih bi školjka že trpela. Ne snamem si jih niti, ko grem spat, ker mi je zjutraj, ko se vstanem najhujše (suha, prežgana usta, v želodcu se mi cel čas pretaka in sili na bruhanje) ... skratka res se grozno počutim in rabim pol dneva, da se malo k sebi spravim, pa še pritisk imam ful nizek Res si nisem predstavljala, da se mi bo cel svet na glavo obrnil, ko bom noseča - hehe, ne morem se načudit temu groznemu počutju in upam, da bo čimprej minilo. Poleg tega se mi je voh izostril ko psu in mi dobesedno smrdi vse (od mehčalca, pralnega praška - posledično oblačila, do smogastega zraka zunaj, vsak prostor, v katerega stopim, ima svoj ogaben vonj, pogled in misel na hrano - že na daleč se mi obrača, ...). Tako težko najdem hrano, ki bi mi teknila, ampak ko jo enkrat spravim v usta, potem že gre ... še najbolj od vsega mi pašejo citrusi in ostalo sadje, pa bolj kisle, sveže stvari. Skratka popolnoma druga slika, kot čisto na začetku Res me zanima kako dolgo bo trajalo, namreč moram še magistrsko skup spacat, pa v takem stanju nisem ravno zmožna Drugače pa je daleč najboljši ginekolog v MB Dr. Miglar (žal nima koncesije, na NS pa se vseeno lahko naročite pri njemu). Lep dan vsem
|