Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 23.1.2013 10:09:36
|
|
|
|
bybyka_1987
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala hehe, al pa marec, ane... prejšnjič ni ratal tok časa, da je moj zvedu okol rojstnega dneva... če zdj traja isto časa, k prvič, bo pa že darilo dobu za rojstni dan Mogoče se pa vse zgodi z namenom e to si tudi jaz zelim ta mesec da bi le zagledala +...moj ima namrec 31.1.rojstni dan in ce le ratal bi imela rok 7.10. kar pomeni dan pred maminim rojstnim dnem :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 23.1.2013 10:40:37
|
|
|
|
Penny
|
cebelica_2, tako črtico sem imela tudi jaz na prvem testu (3 dni pred M) in je potem postajala vsak dan močnejša. Držim pesti, da obarvaš seznamček še malo roza, ta modrina zadnjih dni je res žalostna . ta*mala, februarja bo, boš vidla . Bodo testki pomagali .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 23.1.2013 18:12:56
|
|
|
|
oreh
|
čebelica, bravo, itak, da je prava. glavno, da je isto široka kot kontrolna, tiste tanke kot lasek so ponavadi lažne. Čestitke! Witch, kljub - testu držim pesti, da ostane nespremenjeno še 9 mesecev! tamala, ta mesec je šel mimo, v tem mesecu pa imata spet ogromno možnosti. Katero strategijo boš ubrala? zaloge O testov ali možgančke na off in noge v luft? Vsem ostalim pa srečno in pogumno v boju za .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 23.1.2013 20:07:18
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh tamala, ta mesec je šel mimo, v tem mesecu pa imata spet ogromno možnosti. Katero strategijo boš ubrala? zaloge O testov ali možgančke na off in noge v luft? Am, izbrala bom srednjo pot... seksali bomo vsak dan, k bo na O testu druga črtica pa petkrat na dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 6:59:38
|
|
|
|
witch
|
To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret Počasi čutim nekaj tam doli. Imam tu in tak krče. So pa še čisto nežni. Tak da če to najavlja M, in če sklepam po drugih mesecih bom glih čez kakšen teden ali več dobila M. In takrat bom znorela ker imam cikel spet dolg že 40 dni Tak da prav nisem dobre volje. Če res mora priti naj pride in ne heca. Ker normalna ženska bi v tem času imela že skoraj 2 M. Katera lula danes?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 7:57:08
|
|
|
|
cebelica_2
|
danes sem lulala na CB in res kar ne morem verjet, da vidim plusek . Tako sem vesela, ker nama je res hitro uspelo , sploh še ne dojemam vsega tega kar se dogaja.... Vsem vam pa iz srca želim, da bi tudi ve kmalu zagledale . in še slikica :
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:08:13
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Kako lep plusek!cestitke Jaz sm sicer vceraj lulala k smnasla en trakec se v omari in Itak je bil - res da sm delala pred izostankom M ampak bo pomojh izkusnjahkar drzal Boli pa tok da se dans jokam!tak me še ni udarlo! Imam tud CB dam ki biga nardila na dan pricakovane,al izostanek Ampak miga ne bo potrebn,se bo kar nekaj casa cakal! Vsaj bolece prsi so izginle,kolobarji se ozajo,sirijo,zile wen vidne,ampak to je se le ostanek psihd!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:35:43
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Bravo, Cebelica_2 Witch, midve imava enake težave z M , moj zadnji cikel je bil 41 dni. Trenutno pa je 31. dan, znakov, da bi bla noseča nimam čist nobenih, M pa tudi od nikjer. Bybyka, upanje umre zadnje ... to tud sama sebi skoz govorim !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:42:24
|
|
|
|
Tippi
|
Jaz pa skačem v luft Končno sem dobila . pred pol ure. po skoraj treh mesecih! Mislim, da se nikoli v življenju še nisem bolj razveselila tečke, kot danes! Sem morala prit sem to delit, morda bom z vami upala spomladi. Morda Živi bili pa videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:42:55
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe mojcapokraculja 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) Luckasmucka (4. krog) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy lici tiana X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ Kaličopka6 SKUPAJ NAS JE: 38 NOSEČK: 7 USPEŠNOST: 18,42 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:44:32
|
|
|
|
Tippi
|
To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom user posted image kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret user posted image Počasi čutim nekaj tam doli. Imam tu in tak krče. So pa še čisto nežni. Tak da če to najavlja M, in če sklepam po drugih mesecih bom glih čez kakšen teden ali več dobila M. In takrat bom znorela ker imam cikel spet dolg že 40 dni user posted image Tak da prav nisem dobre volje. Če res mora priti naj pride in ne heca. Ker normalna ženska bi v tem času imela že skoraj 2 M. Nič še ni rečeno, moji vesoljčki še vedno pozitivno 'govorijo'
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:45:52
|
|
|
|
witch
|
cebelica čestitam srečno do konca bybyka luckasumcka a imaš PCO? Mah, pa sem imela tako lepe cikle že.Po 32. dni, kakšen malo več. Ta pa zdaj spet cel zmešan Tippi Verjamem da si se je razveselila. Da se končno vse normalizira. In jaaaa komaj čakam, da se nam pridružiš. Ker tvoja pozitivnost prav dobro vpliva na mene.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:47:22
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom user posted image kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret user posted image Počasi čutim nekaj tam doli. Imam tu in tak krče. So pa še čisto nežni. Tak da če to najavlja M, in če sklepam po drugih mesecih bom glih čez kakšen teden ali več dobila M. In takrat bom znorela ker imam cikel spet dolg že 40 dni user posted image Tak da prav nisem dobre volje. Če res mora priti naj pride in ne heca. Ker normalna ženska bi v tem času imela že skoraj 2 M. Nič še ni rečeno, moji vesoljčki še vedno pozitivno 'govorijo' Tippi hvala ti. Upam, da se tvoji vesoljčki ne motijo, čeprav je moj en testek samo eno črtico pokazal
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:48:06
|
|
|
|
Tippi
|
In jaaaa komaj čakam, da se nam pridružiš. Upam, da te takrat, ko jaz pridem, ne bo več tukaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:50:03
|
|
|
|
witch
|
.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 8:57:35
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Witch, prav dignoze PCO mi G ni dal, sem pa imela že nekajkrat ciste, zaradi katerih tudi pol leta nisem imela M. Na zadnje sem cisto imela poleti, avgusta sem dobila tablete, da sem se spucala in zdaj je par mesecev bolj ko ne redna (od 29 do 42 dni ). Pri prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela večjih težav, v prvo nismo nič čakali, pri drugem pa tri kroge. No, zdej sem že v četrtem krogu, pa nimam nič kaj dobrih občutkov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 9:17:38
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Luckasmucka men tamala cis k strela z jasnega prisla,mali pa v 18krogu Zato se zdaj tok bol cvikam!bm pa sla zdaj v 5krog!najbol 100% bo v pondlk ampak tdo zdaj se se testi niso zmotl :'(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 9:18:27
|
|
|
|
pikizenc
|
bybyka_1987 - ma jaz bi tebe čez koleno dala! A veš kdaj je men pokazal + v prvi . 9 dni po izostanku!!! Zdej razen če maš ko urca cikel in točno veš kdaj si ovulirala, potem bi dopustila, da kaže + tudi pred M, ampak tudi vgnezditve so lahko zapoznele. Dokler ni jaz nč ne verjamem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 9:25:15
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Hehehe kumot!ja M ciklus je tocn ko urca na 28dni do 8h zju3!zdaj O je zmeraj bla priblizn 13,14dan!ta mesec se sluzi ni nic skor bl6 Pa se to k mam z mer sluz vse do M je ni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 9:40:33
|
|
|
|
witch
|
Luckasmucka meni pa so komaj v neplodnostni po dveh letih rekli da imamo kako PCO in nimam svojih ovulacij. Pa me da na klomifen seveda brez da mi me kdo spremljal na UZ, in od klomifena nisem imela niti občutka da deluje, kaj šele da bi imela kakšen konkreten znak. Tak da nekak počasi obupujem. so pa že tri leta mimo...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 9:47:40
|
|
|
|
mamica deklicam
|
vidim, da imamo novo nosečko jaz sem od te teme kar malo odkolovratila stran. Sem prejšni teden morala prestaviti prvi sestanek v neplodnostni, ki ga imam sedaj 28.2., do takrat niti ne upam, da nama bo kaj uspelo, ker imam neke težave s krvavitvami. Me zafrkavajo še sredi cikla in kar vlečejo se. Sedaj usmerjam svojo energijo v drug minus. ja prav ste uganile, na tehtnici ga bom zelo vesela. Navijam še za ostale, ki čakate zaželjen +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 11:19:36
|
|
|
|
Penny
|
Wiiii, končno nova nosečka . Čestitke, cebelica_2 .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 11:26:10
|
|
|
|
cebelica_2
|
najlepša hvala za čestitke ;) zdaj pa sem končno mirna in vem da je to to, saj sem naredila še digitalni test in sem noseča 1-2 tedna Močno navijam za vse vas...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 11:40:19
|
|
|
|
Pinas
|
cebelica_2-čestitam ta mala-sexaj še zame lepo prosim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 24.1.2013 12:59:01
|
|
|
|
snika
|
Živjo. Čestitke za + Kot sem že pisala, sem mislila, da bo tudi nama v 7 krogu uspelo, a nažalost se je danes ravno pred 10 minutami pojavil rjavi tok. ki pa je začuda zelo tekoč =/. Tako, da verjetno ne bo nič. M naj bi dobila 26. Gremo novemu krogu naproti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?