|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
23.1.2013 10:09:36   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

hehe, al pa marec, ane...

prejšnjič ni ratal tok časa, da je moj zvedu okol rojstnega dneva... če zdj traja isto časa, k prvič, bo pa že darilo dobu za rojstni danuser posted image Mogoče se pa vse zgodi z namenomuser posted image

e to si tudi jaz zelim ta mesec da bi le zagledala +...moj ima namrec 31.1.rojstni dan user posted image user posted image in ce le ratal bi imela rok 7.10. kar pomeni dan pred maminim rojstnim dnem :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.1.2013 10:40:37   
Penny
cebelica_2, tako črtico sem imela tudi jaz na prvem testu (3 dni pred M) in je potem postajala vsak dan močnejša. Držim pesti, da obarvaš seznamček še malo roza, ta modrina zadnjih dni je res žalostna user posted image .

ta*mala, februarja bo, boš vidla user posted image . Bodo testki pomagali user posted image .

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.1.2013 18:12:56   
oreh
čebelica, bravo, itak, da je prava. glavno, da je isto široka kot kontrolna, tiste tanke kot lasek so ponavadi lažne.
Čestitke!
Witch, kljub - testu držim pesti, da ostane nespremenjeno še 9 mesecev!

tamala, ta mesec je šel mimo, v tem mesecu pa imata spet ogromno možnosti. Katero strategijo boš ubrala? zaloge O testov ali možgančke na off in noge v luft?

Vsem ostalim pa srečno in pogumno v boju za user posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.1.2013 20:07:18   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

tamala, ta mesec je šel mimo, v tem mesecu pa imata spet ogromno možnosti. Katero strategijo boš ubrala? zaloge O testov ali možgančke na off in noge v luft?

Am, izbrala bom srednjo pot... seksali bomo vsak dan, k bo na O testu druga črtica pa petkrat na danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.1.2013 6:59:38   
witch
To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom user posted image kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret user posted image
Počasi čutim nekaj tam doli. Imam tu in tak krče. So pa še čisto nežni. Tak da če to najavlja M, in če sklepam po drugih mesecih bom glih čez kakšen teden ali več dobila M. In takrat bom znorela ker imam cikel spet dolg že 40 dni user posted image
Tak da prav nisem dobre volje. Če res mora priti naj pride in ne heca. Ker normalna ženska bi v tem času imela že skoraj 2 M.

Katera lula danes? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.1.2013 7:57:08   
cebelica_2
danes sem lulala na CB in res kar ne morem verjet, da vidim plusek user posted image . Tako sem vesela, ker nama je res hitro uspelo user posted image , sploh še ne dojemam vsega tega kar se dogaja.... 
Vsem vam pa iz srca želim, da bi tudi ve kmalu zagledaleuser posted image .

in še slikica :

user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.1.2013 8:08:13   
bybyka_1987
Kako lep plusek!cestitke user posted image
Jaz sm sicer vceraj lulala k smnasla en trakec se v omari in
Itak je bil - res da sm delala pred izostankom M ampak bo pomojh izkusnjahkar drzal
Boli pa tok da se dans jokam!tak me še ni udarlo!
Imam tud CB dam ki biga nardila na dan pricakovane,al izostanek
Ampak miga ne bo potrebn,se bo kar nekaj casa cakal!
Vsaj bolece prsi so izginle,kolobarji se ozajo,sirijo,zile wen vidne,ampak to je se le ostanek psihd!
user posted image

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.1.2013 8:35:43   
Luckasmucka
Bravo, Cebelica_2 user posted image user posted image user posted image
Witch, midve imava enake težave z M user posted image , moj zadnji cikel je bil 41 dni. Trenutno pa je 31. dan, znakov, da bi bla noseča nimam čist nobenih, M pa tudi od nikjer. user posted image user posted image
Bybyka, upanje umre zadnje ... to tud sama sebi skoz govorim user posted image !

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.1.2013 8:42:24   
Tippi
Jaz pa skačem v luft user posted image Končno sem dobila user posted image . pred pol ure. po skoraj treh mesecih! user posted image
Mislim, da se nikoli v življenju še nisem bolj razveselila tečke, kot danes!user posted image

Sem morala prit sem to delit, morda bom z vami upala spomladi. Morda user posted image
Živi bili pa videli user posted image

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.1.2013 8:42:55   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)user posted image

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555user posted image

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image
mojcapokraculja user posted image

17.1
CheryBlossomuser posted image

18.1.
tara04(19.krog)user posted image

19.1
jona klara(14.krog)user posted image
trezkauser posted image

20.1.
S*(14.krog)user posted image

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)user posted image
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)user posted image

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)
Luckasmucka (4. krog)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy
lici
tianauser posted image

X.1.
LittleSunuser posted image
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image
Kaličopka6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

NOSEČK: 7

user posted image USPEŠNOST: 18,42 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.1.2013 8:44:32   
Tippi
To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom user posted image kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret user posted image
Počasi čutim nekaj tam doli. Imam tu in tak krče. So pa še čisto nežni. Tak da če to najavlja M, in če sklepam po drugih mesecih bom glih čez kakšen teden ali več dobila M. In takrat bom znorela ker imam cikel spet dolg že 40 dni user posted image
Tak da prav nisem dobre volje. Če res mora priti naj pride in ne heca. Ker normalna ženska bi v tem času imela že skoraj 2 M.

user posted image

Nič še ni rečeno, moji vesoljčki še vedno pozitivno 'govorijo' user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.1.2013 8:45:52   
witch
cebelica čestitam user posted image user posted image srečno do konca

bybyka user posted image user posted image user posted image

luckasumcka a imaš PCO? Mah, pa sem imela tako lepe cikle že.Po 32. dni, kakšen malo več. Ta pa zdaj spet cel zmešan user posted image

Tippi user posted image user posted image Verjamem da si se je razveselila. Da se končno vse normalizira. In jaaaa komaj čakam, da se nam pridružiš. Ker tvoja pozitivnost prav dobro vpliva na mene. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
24.1.2013 8:47:22   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

To je skoraj nemogoče. Že en teden grem spat z glavobolom in ustanem z glavobolom user posted image kar znorela bom. Toliko tablet pa res ne morem požret user posted image

user posted image

Nič še ni rečeno, moji vesoljčki še vedno pozitivno 'govorijo' user posted image

user posted image user posted image user posted image Tippi hvala ti. Upam, da se tvoji vesoljčki ne motijo, čeprav je moj en testek samo eno črtico pokazal user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.1.2013 8:48:06   
Tippi
In jaaaa komaj čakam, da se nam pridružiš.

Upam, da te takrat, ko jaz pridem, ne bo več tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.1.2013 8:50:03   
witch
.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.1.2013 8:57:35   
Luckasmucka
Witch, prav dignoze PCO mi G ni dal, sem pa imela že nekajkrat ciste, zaradi katerih tudi pol leta nisem imela M. Na zadnje sem cisto imela poleti, avgusta sem dobila tablete, da sem se spucala in zdaj je par mesecev bolj ko ne redna (od 29 do 42 dni user posted image ). Pri prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela večjih težav, v prvo nismo nič čakali, pri drugem pa tri kroge. No, zdej sem že v četrtem krogu, pa nimam nič kaj dobrih občutkov. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.1.2013 9:17:38   
bybyka_1987
Luckasmucka men tamala cis k strela z jasnega prisla,mali pa v 18krogu
Zato se zdaj tok bol cvikam!bm pa sla zdaj v 5krog!najbol 100% bo v pondlk ampak tdo zdaj se se testi niso zmotl :'(

Neposredna povezava do sporočila: 667
24.1.2013 9:18:27   
pikizenc
bybyka_1987 - ma jaz bi tebe čez koleno dala! A veš kdaj je men pokazal + v prvi user posted image . 9 dni po izostanku!!! Zdej razen če maš ko urca cikel in točno veš kdaj si ovulirala, potem bi dopustila, da kaže + tudi pred M, ampak tudi vgnezditve so lahko zapoznele. Dokler ni user posted image jaz nč ne verjamem!

Neposredna povezava do sporočila: 668
24.1.2013 9:25:15   
bybyka_1987
Hehehe kumot!ja M ciklus je tocn ko urca na 28dni do 8h zju3!zdaj O je zmeraj bla priblizn 13,14dan!ta mesec se sluzi ni nic skor bl6
Pa se to k mam zuser posted image mer sluz vse do M je ni!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.1.2013 9:40:33   
witch
Luckasmucka meni pa so komaj v neplodnostni po dveh letih rekli da imamo kako PCO in nimam svojih ovulacij. Pa me da na klomifen seveda brez da mi me kdo spremljal na UZ, in od klomifena nisem imela niti občutka da deluje, kaj šele da bi imela kakšen konkreten znak.
Tak da nekak počasi obupujem. so pa že tri leta mimo...

Neposredna povezava do sporočila: 670
24.1.2013 9:47:40   
mamica deklicam
vidim, da imamo novo nosečko user posted image

jaz sem od te teme kar malo odkolovratila stran. Sem prejšni teden morala prestaviti prvi sestanek v neplodnostni, ki ga imam sedaj 28.2., do takrat niti ne upam, da nama bo kaj uspelo, ker imam neke težave s krvavitvami. Me zafrkavajo še sredi cikla in kar vlečejo se. Sedaj usmerjam svojo energijo v drug minus. ja prav ste uganile, na tehtnici ga bom zelo vesela.

Navijam še za ostale, ki čakate zaželjen + user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.1.2013 11:19:36   
Penny
Wiiii, končno nova nosečka user posted image . Čestitke, cebelica_2 user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 672
24.1.2013 11:26:10   
cebelica_2
najlepša hvala za čestitke ;) zdaj pa sem končno mirna in vem da je to to, saj sem naredila še digitalni test in sem noseča 1-2 tedna user posted image
Močno navijam za vse vas...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.1.2013 11:40:19   
Pinas
cebelica_2-čestitam user posted image user posted image user posted image
ta mala-sexaj še zame lepo prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
24.1.2013 12:59:01   
snika
Živjo.
Čestitke za +
Kot sem že pisala, sem mislila, da bo tudi nama v 7 krogu uspelo,
a nažalost se je danes ravno pred 10 minutami pojavil rjavi tok. ki pa je začuda zelo tekoč =/.
Tako, da verjetno ne bo nič. M naj bi dobila 26.
Gremo novemu krogu naproti user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?