blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: macamica živjo, joj punce mene je pa jutri kar strah tehnice, ta teden nisem bila nič pridna, veliko veliko premalo pila, pa čips je bil na sporedu, cel vikend sem pa itak grešila , je bil nek vesel dogodek v družini in je bilo treba kar naprej praznovat ob sladkih dobrotah, pa nazdravljat, jutri bom pa imela krizo na tehnici . jaz kar nimam nekih zanimivih idej za zelenjavne jedi (samo tisto klasično kuhano zelenjavno juho ali solato) in bi bila vesela, če katera zaupa kakšen nov recept. uspešen začetek tedna vsem, Jaz si nardim na vitaminski dan tudi kako solato, včasih pojem pečeno papriko vloženo, da ne jem skoz samo sadja,..mi pa paše, da si nardim mineštrico zelenjavno, dam v en lonec čajno žličko olivca, pa popražim gor čebulco, dam svetačo, pa ostalo zelenjavo ( razen krompirja, pa graha,..), za desert pa čez par ur še eno banano, z žličko meda in dva oreha gor naribam. res, da se ne bi smelo olivca v mes, ampak kot vidim deluje, ker lepo hujšam in je to še vedno manjši greh, kot, pa da bi grešila s čim drugim, ker, če si lačen, pol samo iščeš kaj bi pojedel, tako se pa najem mineštre in sem čisto ok na vitaminskega,..Solato si pa samo okisam in malčič posolim, pa tudi ni hudega,..tko, da ni vedni sadje, ker včasih mi se prav ne je cel dan samo sadje,..