|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
17.1.2013 16:16:35   
ursonok
No, da vam pokažem, kaj pomeni biti noseč user posted image 3. nosečnost, 21+4 po UZ!

Tole je od spredaj ...

user posted image

Tole pa od strani

user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
17.1.2013 16:37:25   
Lethe
Ursonok: Waaaaaauuser posted image Ne moreš skriti, ni šans...user posted image

Haha, meni pa M pravi, da imam že kar precej trebuhauser posted image Ampak, ko sem videla slike od drugih, npr. tebe ali črtice, sem ugotovila, da sem samo debelauser posted image Res smo pa skoraj 1 mesec razlike, s tem, da je to moja 1.user posted image Vendar se človek vseeno malo zasekira, če je slučajno kaj narobe.
Načeloma nas pa veliki trebuhi še vse čakajouser posted image

Midva sva pravkar dobila nov kavčuser posted image Čisto happy, ker sva ga čakala 2 meseca. Bi moral priti že pred NL. No, saj ni panike, ker je vse nekaj na čakanju. Še nov lcd dobiva zdaj en dan in bova vsaj takoj imela kje gledat. Da ne omenjam, da mi M že cel teden nosi orbitrek v pritličjeuser posted image Potem bo treba začet dodatno migat, dovolj izgovorov.

< Sporočilo je popravil Lethe -- 17.1.2013 16:39:24 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
17.1.2013 16:47:19   
ursika_ursi
Lethe, in pol ti govoriš, da imaš buhteljuser posted image user posted image  Ja, kje že?user posted image user posted image  Suhica pravauser posted image  No, pri meni dost folka misli, da sem pač samo debela ratala, heheheheuser posted image user posted image  Se ne sekiram več, ker na koncu mi bo šel trebuh pomoje že prav na živceuser posted image

ursonok, joooooj, kakšno lepo žogico pa imaš tiuser posted image user posted image  Bi te človek kar pobožal po trebuščkuuser posted image  Je pa res, da si 3 tedne pred mano pa še 3. nosečnostuser posted image  Ampak si pa prav fejst mamiuser posted image user posted image

Evo, midva z Achmedov pravkar iz sprehoda, skoraj 2 uri, uau, se mi sploh ni zdelouser posted image  Pasalo fuluser posted image  Zdaj sem v lička tako lepo rdeča kot kakšna tirolska Hajdiuser posted image user posted image user posted image  Še drva mi je pomagal nosit, tako da sva bila res ful pridna.

Tukaj pa še en frajeruser posted image  Sem pa ugotovila, da bo treba nov plašček nabavit, ta je že čist na knapuser posted image

user posted image

Norc na deluuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.1.2013 17:01:15   
Lethe
Moj trebuh ni buhtelj, vse okrog pa jeuser posted image Ampak bo že...menda ne bo za vedno tako.

Kako lepo pozira tvoj velikanuser posted image Priden, priden. Ga kaj spuščaš?
Jaz imam tudi kar naprej pasje fotografiranje, je tako zabavno, ker se jim res dogaja na snegu.
Primer doma
user posted image
In v parku (zimska idila)
user posted image

Kakšna ideja za lahko in zdravo večerjo? Meni jih zmanjkujeuser posted image Najraje bi kar pico, ker si jo prej omenjala, ursika_ursiuser posted image
Imam full zamrznjenega sadja na izbiro (gozdni sadeži). In tudi svežega, seveda. Mogoče bi kaj iz tega. Ali pa...

< Sporočilo je popravil Lethe -- 17.1.2013 17:04:01 >

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.1.2013 17:13:13   
ursika_ursi
Wiiiiii, kakšen lepotecuser posted image user posted image  Ja, prav zanimivo kako jim dogaja zdaj v tem snegu- moj skače ko srnica po njem, ker ga imamo res veliko (meni sega čez kolena). Si je pa cel sprehod s sabo nosil metlo, ne vem v čem mu je to forauser posted image user posted image user posted image
Je kar dost spuščen ja, sploh zdaj pozimi, ko se folk izogiba sprehodom. Do ''''''''glavne ceste'''''''' greva na povodcu, ker vmes je še par smotanih cuckov, ki se zaletavajo v naju, potem pa ga odpnem in lepo hodi poleg. Gozd je pa itak njegov dream landuser posted image user posted image user posted image  Tam pa lahko nori koliko ga je voljauser posted image  Načeloma ga poskušam imet čimmanj na povodcu, ampak je še čist otročji in ubrisan pa se ga pol folk ustraši, ko zagalopira proti njimuser posted image  Upam, da se bo do poletja malo zresniluser posted image

Jap, sem danes kar pico naredila za kosilo, za sladico pa lahko panakoto s sadjem po vrhu- zmrznjeni gozdni sadeži super pašejo goruser posted image  Evo, še recept, ki je predelan posebej za nosečke:

- 3dl sladke smetane
- 3dl navadnega jogurta
- 3 čajne žličke rjavega sladkorja
- želatina
- 1 vrečka vanilijevega sladkorja
- 2 pesti sadja (lahko tudi zamrznjenega)

Sladko smetano segrejemo, da zavre, dodamo ji še sladkor. Vanjo vmešamo želatino, ki jo pripravimo po navodilih proizvajalca. Zmesi primešamo 3dl navadnega jogurta, ki jo vlijemo v modelčke in postavimo v hladilnik za vsaj 5 ur. Preliv naredimo iz sadja, ki ga zmiksamo s paličnim mešalnikom in dodamo vanilin sladkor. Mmmmmm.....user posted image

Meni je ful dobro, super pa sadje pride tudi na navadnem vanilijevem pudinguuser posted image

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 17.1.2013 17:25:01 >

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.1.2013 18:03:48   
Lethe
Vidim, da imava podoben sistem pri psih. Moj je isto še totalna opica in gre še vedno koga navdušeno pozdravit (kakor ti rečeš - zagalopirauser posted image ), pa tudi sicer ne more biti nič pri miru. Edino za kakšno fotko ga prepričamuser posted image Tako je potem privezan v bolj obljudenem času (oz. ga sproti privezujem), pa za cesto.

Mmm, dober recept, ja. Jaz imam podobne sestavine za torto, samo tam smetano stepem, ne skuham. Super nastane, taka lahka, poletna.
Joj, zdaj sva šla mimo McDonaldsa in me je M vneto prepričeval, da bi šla...pa se nisem vdala. Bravo zameuser posted image Saj nisem nek fan, ampak, ko si že malo lačen in vidiš tiste slike...jao...te kar prime. Potem, ko sem enkrat noter, pa ne vem kaj bi, ker mi itak ni nič všečuser posted image user posted image

Po mojem bo za večerjo kar danes pečen ajdov kruh in kakšen košček sira, potem pa še jogurt s svežim ali zamrznjenim sadjem. Gozdnih sadežev imamo še kar nekaj v skrinji, ker sem celo poletje pridno nabirala, čeprav smo imeli zaradi suše tudi doma precej manj malin in jagod kot prejšnja leta.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.1.2013 18:24:35   
ursika_ursi
Jaz ga tudi za kakšno fotko lahko nahecam, takrat je najbolj na miru, če ratauser posted image  Drugače pa čisto preveč naspidiranuser posted image

Ah, jaz pa sem zdaj kar en kos pice maznila, ki je še ostala od kosila pa razmišljam še o enem kosuuser posted image user posted image  Se mi pa grozno lušta sladoleda iz Mc Donaldsa s smarties bonbončkiuser posted image user posted image  Ampak ker ga nimam ravno pred nosom, bo panakota čisto ok, potem pa še kakšna pomaranča, da presekam tole junk prehranjevanjeuser posted image  Mam pa v hladilniku še kak liter sveže iztisnjenega pomarančnega soka in mislim, da bom še to zmazalauser posted image user posted image

Mmmmm, ajdov kruh, totalno moj favorit med kruhciuser posted image user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.1.2013 19:15:23   
majčica1508
Ursika in Leathe........lepi bušiji.Tak buši imam jaz,ko sem napihnjenauser posted image user posted image
Ursonok....To pa je trebušček...Kake suhice ste vse
Črtica....moj trebuh je malenkost manjši od tebe....imam pa rok 7.6...je pa res,da ga nosim čist zadaj

anasara..........Za urinoinfekt dobiš ponavadi Primotren je primeren za nosečke in doječe mamice.Osmpox je tudi varen AB je iz skupine pencilin....Kaj piše na izvidih,me res zanima....Drugače pa nalivat se z tekočino

Jaz se danes nalivam voda in veliko koprivnega čaja,jutri dajem kri in vodouser posted image

natka........ja ponavadi je tako,če imaš gestracijski diabetis,ga imaš v naslednji tudi...Koliko pa je meja,ker jaz sem v drugi za las ušla dieti..........

Neposredna povezava do sporočila: 1483
17.1.2013 19:16:41   
majčica1508
Ursika....Ti,če 14 dni non-stop ješ nebo nič narobe,jaz pa,če nič ne jem pa tudi neuser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
17.1.2013 19:42:19   
sover
anasara, jez sem imela uroinfekt v obeh nosečnostih na koncu prvega trimestra. Tudi drugače sem precej nagnjena k temu. Običajno (v ne-nosečem stanju) sem dobila Primotren, sedaj pa mi je napisal nekaj drugega: tokrat Zinnat, prejšnjič pa Cefzil. Ko sem končala kuro, nisem imela več težav. Pri meni na žalost izpiranje mehurja ne pomaga (v prvi nosečnosti sem pred AB probala rešiti z enornimi količinami tekočine, pa ni pomagalo).

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.1.2013 9:07:52   
natka28
Jah, sej bo! Zdaj mi ni tak hudo kot prvič (sem jo že imela v prejšnji user posted image ), takrat pa je bil res šok!!!! Sem pa se zredila za 8 kg v celi nosečnost, s tem, da je mali tehtal 4020g :) Zdaj pa sem šla gor za kilo! Sicer pa imam tak in tak preveč kilogramovuser posted image

Joj, pri nas še zmeraj noro sneži, ajoj zasipali se bomo s snegom!!!

Lep zasneženi dan še naprej user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.1.2013 9:08:51   
tassi.k
No da se še jaz malo oglasim...vidim, da vam trebuščki prav pridno rastejo. Tidi jaz imam že ogromnega, tko nekak kot črtica1, sem pa v 20 t. Brcike čutim že od 16 t, zdaj so ba že bolj konkretne in se že razloči, kdaj pančka in kdaj veselo rogovili po meni. Morfologijo imam 29.1. in že komaj komaj čakam, mogoče mi uspe zvedet kaj bomo imeli v tretje, doma že imam fantka in punčko. Hmmm kg se mi tudi že kar pridno nabirajo cca 10, ne vem kaj počnete, da ste nekatere take suhice. V 1 in 2 nosečnosti sem se zredila vsakič po cca 20-23 kg, sem jih pa na srečo tudi izgubila, samo sem se mogla kar potrudit. Problem je bil pa v tem da se mi je zadrževala voda.

Vsem nosečkam želim lep vikend in uživanje v snegecu, saj bo baje kmalu spet deževalo :(

Vas pa pridno berem.

Pa pa

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.1.2013 9:17:59   
natka28
majčica 1508: verjetno je tudi odvisno kakšen test ti delajo, no meni so 75g OGTT:
do 5,1 na tešče
potem spiješ glukozo in po eni uri mora biti pod 10,0
po dveh urah pa do 8,5

Jah, tak je nič ne moreš, bomo že pregurali, pač za svojega otroka se potrudiš maximalno :)

ursonok: vauuu, kakšen trebuh! Jaz sem tudi 3 noseča (no, v bistvu 6, ampak sem imela 3 SS v 8t - imam pa doma 2 zdrava otroka) pa niti približno nimam takega! Sicer sem 20t, mi pa tudi že lepo rase, hehe!!!

(odgovor članu tassi.k)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.1.2013 10:38:27   
ursonok
Zdravo,
danes smo sicer dobro spali, a premalo ...

No, me veseli, da priznate, da sem glede velikosti trebuha absolutna zmagovalka user posted image user posted image . Nič bat, še vse to vas čaka, hehe!

Večerja
zame je najbolje, da zvečer ne jem. Lahko jem sadje, ampak me napenja. Po jabolkih in pomarančah. Zadnjič sem pojedla banano v upanju, da bo bolje, pa sem imela samo FUL kislino user posted image . Lahko jem nekje med 17-19h, konkreten obrok, potem pa najbolje nič več, le čajčki itd. Ampak saj veste, apetit je težko brzdati ...

Včeraj sem šla plavat in sem imela celo progo zase user posted image . Ti "reševalci" na tukajšnjih bazenih si res jemljejo k srcu mojo nosečnost. Vsi so prestrašeni, ko me zagledajo, ves čas pazijo, da v moji progi ni preveč ljudi, včasih jih celo odganjajo stran user posted image . Lepo od njih, a ne? Na Poljskem so me vsi samo čudno gledali, rekel ali naredil pa ni nihče nič. No, mene to sicer ne moti. Glavno, da jaz lahko plavam user posted image

Zdajle sem že maznila svojih 5 (!) pomaranč, kmalu pride zajtrk ... Smo včeraj kupili v bio pekarni pirin in ržen kruh. Ržen zgleda prav slasten - čisto črn in tak "zbit", mmm, pa diši super ... Uporabljajo pa samo bio polnozrnato moko, ržen "zakvas" (kako je to po slovensko?) in sol.
Ne štekam, zakaj morajo v "normalnih" štacunah basati v kruh še sladkor, ojačevalce okusa, vonja, barv in ostalo kemijo user posted image .

Danes imamo spet bolj turoben dan ... je pa še topleje kot panavadi.

Aja, srčkane kužke mate! Sploh meni, ki ne maram "ščenetov" user posted image

A se je kateri že naredila linea negra? Jaz sem jo v prvi N dobila zelo zgodaj, pa bila je precej močna, v drugi N precej pozno, pa bolj blago, zdaj pa še nič. Jaz bi jo pa kar imela, mi je prav simpatična ... user posted image

M je pa nek zob začel bolet ... user posted image Sicer samo če grizem z njim, pri strani, ali pa je spet dlesen poškodovana in me vse skeli ... Skratka, spet problemi user posted image . Grrr, ti zobje, noro mi gredo na živce!

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.1.2013 10:40:06   
ursonok
Aja, še glede testa za sladkorno: meni so v vsaki nosečnosti dali 75gr za spit, kri so mi pa vzeli le pred pitjem in dve uri po pitju. Vmes ne. So rekli, da po eni uri nima veze, glavno, da telo po uri in pol oziroma dveh zbije sladkor na normalno vrednost. Mah, vsak dela nekaj po svoje! user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.1.2013 14:01:17   
sover
Lineo negro sem jaz imela pri Lenartu in to zelo izrazito. Še zdaj po dobrem letu se malo pozna. Morda je sedaj, ker je punčka, ne bo. Meni ni bila posebno všeč.

Tassi.k, kile so zlo relativne. Mislim, da je veliko odvisno od genov. Nekatere se zredijo več, druge manj, kar pa ni noben pokazatelj tega, koliko kg bo potem ostalo po porodu.

Tiste, ki že imate otroke: razmišljate kaj o porodu? Meni se zadnje čase to precej mota po glavi. Čeprav sem imela lepo porodno izkušnjo, pa se samega poroda ne veselim, ker se bojim, da bo hiter in zato intenziven. Že v prvo sem končala v 5 urah z EA, babica pa mi je rekla, naj v drugo nič ne čakam in naj kar hitro pridem v P. Kako ste se pripravile na "drugo rundo"?

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.1.2013 17:14:09   
natka28
Porod: : joj, joj, mene je full strah poroda user posted image Prvič sem sicer rodila v 6 urah, drugič pa v 3 urah - oboje z umetnimi popadki in brez vsega!! Sem pa imela drugič zastoj v ramenih in sem se full namučila, da sem totega našega 4 kg "deda" ven spravila! Zdaj po logiki bi morala roditi v 1 in pol uri, hihi!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.1.2013 16:24:37   
Anjuškaaa
Živjoooo souser posted image user posted image

Če bi vedela, da ta forum obstaja bi že davno vam pisala tako pa sem šele danes videla, da obstaja ta forum in si delite raznorazne izkušnje. Tudi jaz sem junijka in je nama po 6 letih z medicinsko pomočjo uspelo končno zanositi user posted image sem zelo srečna in že komaj čakam, da popestujem user posted image Danes sem skušala vas v celoti prebrat in prebiram že 2 uri in je toliko tega, da me začenja skupaj vlečt user posted image rada bi se vam pridružila in iskrene čestitke želim vsem user posted image

Nuhalna je bila OK in v ponedeljek sem imela zadnji pregled in je bilo vse ok..

Bi se kar uvrstila na seznam..moja 1 user posted image 0user posted image PDP 26.6. stara 28 let, Štajerska, morfologija 21.2.

Pri nekaterim opažam težave in pri drugim jim nič ni. Jaz sem namreč imela na začetku neprestane krvave izcedke in to je tudi vse. Nobene slabosti in povečanega apetita. Zdaj se mi edino že pojavlja težava v bolečinah v križu, da se moram ponoči kar večkrat obračat user posted image

Uživajte nosečnost user posted image

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.1.2013 18:11:10   
ursula84
lep pozdrav nosečke junijke 2013:)
tudi sama sem nosečka,in imam PDP junija letos.
v 2uspelo jupi
kako s epočutite?
je katera ze mela morda morfologijo?
jst jo imam v tork,in komaj čakama s partnerjem:)sploh zarad spola otročička.kr na nuhalni nama je rekla,da vidi punčko.ampak marsikatera rekla,da ni to lih zihr.
ima katera s tem kakšno izkušnjo?
hvala in lp urša

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.1.2013 22:28:14   
ninocka26
Samo posredujem link, če katera potrebuje sobico, jo prijateljica prodaja. Tukaj več piše: http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/previjalne-mize-podloge/otroska-sobica-posteljica-previjalna-miza-omara-mizica-1284747779.html

(odgovor članu ursula84)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.1.2013 22:30:53   
ursonok
Živjo,
dobrodošle nove nosečkice!

Anjuška,
pismo, vidva sta pa zgodaj začela! user posted image Šest let je pa RES dolga doba user posted image A glavno, da je uspelo in da sta zdaj na novi poti ... Ampak zanimivo, kako smo si različni, jaz pa samo na seks pomislim, pa sem že noseča user posted image

Ursula84
meni so na nuhalni prav napovedali spol - je tisti moj G ful strokovnjak in mi je prav pokazal, kaj pomeni punčko in kaj fantka na tej zgodnji stopnji ... Dosti se jih pa zmoti, ja.
Tudi ti si (na sliki) vsa suhljadasta, videti je, kot da bi se samo FUL najedla ... user posted image

Pri nas je bil danes en čuden dan. Vreme grozno, dež in veter, tamala vročino okoli 38, pa nič drugega, nobenega kašlja ali da bi ji kaj iz nosa teklo ali kaj bolelo. NIč, samo vročina. Cel dan je poležavala, jedla je bolj malo. Sitna ni bila, samo zdolgočasena in je zvečer že vse morila, da dajmo to in ono ...user posted image Res bedno, če ne moreš otroka za kakšno urico ven zvlečt, da se malo nadiha in razgiba user posted image

Sem bila pa danes precej zamorjena - dopoldne sem šla v mesto po zelenjavo in sem oblekla nosečniške hlače, ki jih nisem imela gor že kak mesec (nosim žabe/pajkice in oblekce čez). No in so mi strašno ozke, dol mi lezejo in rit je videti kot ... ne vem. Skratka, bljek. Pa ful sem se čez boke razširila, v prejšnjih dveh sem šele na koncu opazila, da sem se malo ... Eh ...

(odgovor članu ursula84)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.1.2013 23:49:33   
Anjuškaaa
ursonok ja sva bila že 4 leta skupaj ko sva se odločila za otroka in ni pa ni šlo. Bodi vesela, da si tako plodna in ti ni bilo treba dati črez toliko preiskav in vsega user posted image zdaj je končno uspelo in sem se končno rešila teh muk glede zanositve user posted image si želiva 2user posted image ampak če drugič spet ne bo uspelo ne grem več okoli teh zdravnikov pa nama bo le 1user posted image dovolj user posted image
Zdaj pa komaj čakam, da začutim brcike in premikanje user posted image ..mogoče sem že ampak nisem prepričana če je bilo to to

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.1.2013 9:26:54   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Evo, jaz sem že spet pokonci že od 6uh zjutraj user posted image ...Neža že zadnjih 6 dni okrog 6.00 prikolovrati k nama v posteljo in potem čakamo do 7ih, da se začnejo risanke...no danes pa potem zjutraj sploh ni bilo risank, je očitno kabelsko ven vrglo user posted image ...Pa je šla v petek in včeraj šele ob 21.30 spat, sem mislila da o kaj dlje spala, pa ni nič pomagalo... no ja vsaj to se je prejšnji teden naučila, ko sva bili doma da zdaj zjutraj sama vstane in pride k nama user posted image user posted image ...je precej bolj luštno kot pa kričanje in potem pogajanja kdo jo bo šel iskat user posted image user posted image

Modrci za dojenje - jaz imam od prejšnjič 3. Enega iz DM, en iz Muellerja in enega iz HM...iz DM in Muellerja sta mi udobna, ampak zgledata pa grozno iz HM je pa malo lepši ampak totalno neudoben, sem ga imela res samo kam za "nalepše", pa še to če ni ravno dolgo trajalo...sem rekla da si bom pa tokrat mogoče privoščila kakšnega iz Mothercerja, jih kar pohvalijo....jih pa po internetu tudi ne upam naročat, no pa tudi ostalih stvari ne, ker se mi velikokrat zgodi da stvari na sliki ali obešalniku čisto drugače izgledajo kot potem na meni user posted image

Sobica - mi bomo imeli dojenčka verjetno kakšno leto ali še malo več pri nama (dokler ne bo večine noči prespal), potem pa bosta skupaj v sobici...tudi če bi imela možnost jaz zaenkrat sobice sigurno nebi pregrajevala, se mi zdi da imajo majhni otroci raje če so skupaj...

Je bil pa včeraj res suuuuper dan - smo se skoraj 2 uri sankali, pol sva šli z Nežko malo spat, pol pa v mehiško na kosilo user posted image user posted image

Upam da bo danes vsaj dopoldan vreme še malo zdržalo, da gremo še malo na sneg, no popoldan in potem naprej pa bojda dež user posted image

Imate pa res različno velike trebuščke...no jaz sem ravno nekje vmes user posted image Baby pa itak brca že na polno, samo upam da ne bo tokrat res spet tako da bo zamenjal noč za dan, kot je bilo delno pri Neži, ker je običajno zvečer daleč najbolj aktiven...

Otrdevanje trebuha - tudi meni občasno otrdeva, ampak dokler ni to zelo pogosto se ni preveč za sekirat..ni pra ravno prijetno...

Porod - prvič sem rodila v 3 urah, tako da drugič računam na kako urco ali manj user posted image user posted image Ne vem jaz sem šla res že prvič rodit zelo pozitivno naravnana, pa prepričana da en bo tako hudo in da bom imela enega bolj hitrih porodov in je bilo potem res tako...upam da se tudi drugič moja pozitivna naravnanost izkaže za uresničljivo...user posted image

Sicer pa še 3 dni do MF!!! Res že težko odštevam dneve...

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Anjuškaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.1.2013 12:29:38   
ursula84
hello hello:)
hja,jst sm bla pr dr.darji Strah v Domžalih.jo večina hvalijo.rekla je,da vidi punčko.zdej bomo pa v tork na morfologiji vidl,če je trofla al ne.
moja slikca trebuščka je od 1.12.2012:)zdej mam mal včeji trebušček.ampak ugotavljam,da majo nekatere prav veliko večje od mene.ampak nimam kej,pred zanositvijo sem imela 50kg,hehe,tk da ne more bit drgač.upam,da po porodu dobim vsak 10kg gor.ker se nism nkol počutla dobr tak suha.
pr meni že detece brca,se premetava po trebuščku.včaish se kr vstrašim,hehe.ampak so neprecenlljivi občutki zame in za mojega partnerja:)
sm mela pa smolo,ker sem ujagala angino močno.sem bila 10dni na ospenu 1500.sedaj sme že boljše.ampak me pa to vreme jezi.tak turobno,dolgočasno....
ima morda katera skype za kakšen klepet?
bodite lepo,uživajte in lepo nedeljo vam želim:):)

(odgovor članu Anjuškaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.1.2013 16:23:17   
ursika_ursi
Jou, bejbeuser posted image user posted image
Tako, tale januar mi očitno ni namenjen... Sem zdaj 2 noči trepetala za mojo dihurčico, ker je nekaj na hitro zbolela- sploh ni jedla, samo ležala in čepela v kotu, prej pa ful hiperaktivc. Na 2 uri sem jo na roke prisilno hranila najprej z namočenimi briketi, potem pa s konzervami, ki so namenjene okrevanju in so precej kalorične. Tako, da imam zdaj malo vaje za kasneje, tudi ponoči je treba njo zbujat na 2 uri in jo hraniti prek brizge, potem pa čakat da se polula in pokaka itd. Je zdaj kar z nama spala v postelji, da ji je bilo dovolj toplo. Itak nisem nič spala, ker sem se ful bala, da se zjutraj ne bo več zbudila, ampak na srečo smo jo porihtaliuser posted image user posted image user posted image  Bo pa trajalo zdaj še kar kak teden ali 2, da si čisto opomore.

Aja in pol še včeraj pridem domov in Mici (mačka) ful šepa in pušča krvavo sled. Nimam pojma kje je v tem snegu našla neko žarnico in si je kar lepo porezala blazinice na zadnjih tačkah in sem še njo mogla porihtat in povit. Je bilo ogromno ''''grmenja'''' in pihanja z njene strani, ampak danes je že čisto lepo hodila z novimi copatkiuser posted image  Sem iz nekih starih rokavic odrezala 2 ''''prsta'''' in ji pol to fiksirala s tistim medicinskim selotejpom- je prav luštnauser posted image

No, sem pa pred 2 dnevoma začutila prve premikeuser posted image user posted image  Prav čuden filing, sem že mislila, da je kaj narobe, pol pa mi je kapnilo, da bi lahko bile brcikeuser posted image  Tako da zdaj pridno telovadi predvsem zjutraj in zvečer. Pa zdajle, ko ležim na kavčuuser posted image

Je pa danes zunaj ful toplo, no, vsaj meni in tudi snega je že veliko pobralo- to pa je tisti del zime, ki ga ne maram- blato povsod in povsoduser posted image

Aja, pozdravljene vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 20.1.2013 16:39:21 >

(odgovor članu ursula84)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?