Wojcica
|
Nobena nosečnost ne poteka enako, vsaka nosečnica ima drugačne znake, vsaka nosečnost drugače prenaša, tako da srečkne nosečne, nič sekirat, vse za naše pikice tam nekje spodaj! Kar se tiče vadbe in vsega podobnega fizničnega napora... V prvi nosečnosti, sem z vadbo nadaljevala podobno, kot pred nosečnostjo... Vse dokler nisem ugotovila, da pač nisem več tako fleksibilna Sedaj pa bom ostala samo pri sprehodih z malčico (počasni posnetki sprehodov ) Glede teže pa je pri meni v prvi nosečnosti bilo tako, da se prvo trimesečje nisem zredila skoraj nič, v drugem malo več, v tretjem trimesečju pa sem mislila, da se razpočim, dobesedno! Vsega skupajj sem se v prvi nosečnosti zredila 17kg, s tem da sem prišla iz porodnišnice z - 13kg, tako da mi je ostalo +4. Tudi teh 4 kg sem ihtro izgubila. Kako bo pa sedaj, pa se pustim presenetiti, ne obremenjujem se s kilogrami, sploh pa ne sedaj, ko vem, zakaj oz. za koga se bom redila Drugače pa za mojo nosečnost vedo domači, sem povedala malo prej, kot v pri nosečnosti, ko sem mislila, da bo mamo zadela kap! So dobro sprejeli, veseli, ker sva se res trudila skoraj celo leto. Sem pa povedala dvema boljšima prijateljicama, ostali pa bodo zvedeli ko bo nuhalna mimo, nič prej... Niti v službi ne bom povedala nič prej, edino nadrejeni sem že, tako sem pomirjena, da mi ne bo naložila kakšnega težjega dela. Penny, nestrpno čakamo kako je bilo! Naj vam dan vsem lepo in mirno mine!
|