|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
13.1.2013 18:55:59   
vijolica80
Dober večer. Tak sn celi dan zmatrana, da se mi niti pisat ni dalo.

Evo, jaz mam pa danes že celi dan krče in to tako boleče (kot pred menstro), da komaj diham. Začelo se je vjutro z močno bolečino v križu, da se nisn mogla niti premaknit v postelji. Mislim, da se mi je tekom dneva odluščil čep (večkrat krvava sluz).

Zdaj komaj hodim po stanovanju in čakam, al se bo ke bolj začelo, ali bom še nocoj doma prespala v 2 user posted image .
Če ne, jih juter pokličem in prosim za neke pilule proti bolečini v križu!user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
13.1.2013 20:24:24   
Inigo
Vijolica-tooooo! Si pa v nizkem startu :) Navijamoooo! :)

Pinkaponka25-a se kj dogaja? Mi tut na 13. ne bomo rodili... Js mam ze tk pol kufer teh "lepih" datumov, da mi je cist vseen ratal mlahk je tut 14.1. :)))

Ste kj navdusene nad snegom? Ga kr lepo siplje... Bo mal problem do sg prit, ce bo tkole. Mislinjski klanec je vedno problem :/

< Sporočilo je popravil Inigo -- 13.1.2013 20:26:39 >

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.1.2013 20:53:49   
pinkaponka25
Inigo nič se ne dogaja res je vse mim lepih datumov tk no razn če rodima danes še pred 12 zvečeruser posted image
jst mislim da ne bo nič jutri mam pregled da vidim kaj bo čeprav me v križu boli ze ene 3dni ampak nič drugega razn pogosto odrtdevanje trebuha
pri nas snegeca ni za v misiniji pa ne vem ampak mislim da ni hudega

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.1.2013 21:00:44   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pinkaponka25

Inigo nič se ne dogaja res je vse mim lepih datumov tk no razn če rodima danes še pred 12 zvečeruser posted image
jst mislim da ne bo nič jutri mam pregled da vidim kaj bo čeprav me v križu boli ze ene 3dni ampak nič drugega razn pogosto odrtdevanje trebuha
pri nas snegeca ni za v misiniji pa ne vem ampak mislim da ni hudega

Pa pr men tk. Trebuh mam ful pogosto trd, obcasno me boli spodnji del trebuha, spika me v noznici... Ampak nobenega pravega dogajanja.

Od kje pa si, da nimate snega?! V Velenju ga je ful. Pa nc spluzeno. Tk da ce ga mamo tu, ga majo v Mislinji ornk. Pa dobr... Tut ce so slabe ceste, mam do sg najvec 40 minut. Ce bodo pa spucal pa dobrih 20.

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
13.1.2013 21:41:49   
Inigo
Mamice, kako ste se zdj odlocle? Boste mele starejse otrocke doma dokler ne mine sezona virusov? Js sm sklenla, da ga mam do marca doma. Neb si nikol odpustila, da bi mi dojencek hudo zbolel, ker sm mela starejsga v vrtcu...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
13.1.2013 22:12:24   
pinkaponka25
ja jst sem iz Dravograda tu ni nič snega user posted image
tud jst bom mela malo nekaj casa doma k je pol to z plačilom isto plačaš kot da hodi al kako?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
13.1.2013 22:24:49   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Mamice, kako ste se zdj odlocle? Boste mele starejse otrocke doma dokler ne mine sezona virusov? Js sm sklenla, da ga mam do marca doma. Neb si nikol odpustila, da bi mi dojencek hudo zbolel, ker sm mela starejsga v vrtcu...

Naš bo vsaj en mesec doma, pa zdaj ga mam tud že bolj al manj doma, ni mi bolani za rodit it, al pa da vem, da mam bolanega malega doma, jaz pa v P...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
13.1.2013 22:54:22   
vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Vijolica-tooooo! Si pa v nizkem startu :) Navijamoooo! :) quote]

Ja, boli ko strela! Če so to lažni popadki pol ne vem kak so šele pravi!user posted image
user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
14.1.2013 7:40:56   
Inigo
dobro jutro!

bože nedaj, da bi mogla it zdle rodit... nč spluženo, snega pa... aaaa! super, če neb bla noseča! user posted image

pinkaponka25 - zanimivo... korošci ponavad najbolj fašete! user posted image no, sj zdj ga najbrž že mate do vratu, al ne? user posted image

vrtec - jst ga bom tut mela do marca doma. ful cvikam, da bi kj prnesu domov tastarejš... mi je pa tut od kolegice mama rekla, da je tamal skoooos bolan, pa j bil rojen maja. starejši svašta prnesejo domov... sj vem, da se trudijo umivat roke v vrtcu in te stvari, ampak enostavno jih je preveč na kupu, igrače gor in dol... in higiena ne more bit na nivoju. to je popolnoma razumljivo. najslabš pr tem je pa to, da maš en kup staršev, ki jih en drek briga in pošljejo napol bolančka v vrtec... user posted image

vijolica80 - ka zdj rožica? bo? sm se ponoč zbudla in sm ful študirala nate...

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
14.1.2013 8:15:39   
lejca
Jutro,tud jst mela celo noc krce,zdej se je pa pomirilo;)) Ceprav sem tecna ze asma sebi,upam da bomo imeli vodnarcka...je tre a se pocakat.
Lp

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
14.1.2013 9:08:24   
nusika2013
dobro jutro sotrpinke!

kaj pa imamo snega...jaz res upam, da se dans ne zacne kaj dogajat, ker ne vem kako bi prisla katera do bolnice :) baje pa bo se kr nekaj dni tako. no bomo vidli. pr nas se naceloma nic ne dogaja, ampak je pa res, da cutim tamalo kr nizko. pa vec ne vem al sem jo vedno tak al se mi samo zdaj zdi, ker gre proti koncu.

nitta srecnica, ti pa se malo, pa bos ze drzala tvoje srcka v rokah. cist malo ti zavidam user posted image . jaz kr ne bom mogla docakat naslednjega tedna po moje. zdaj, ko pa je se tako vreme, pa ko niti ne morem vec nikamor, pa se mi bo tako zmesalo do 24.

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 14.1.2013 9:11:07 >

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
14.1.2013 14:00:48   
nitta
Evo nas iz pregleda, ponavadi imam nekje uro pa dvajset do Velenja, danes 3 ure...nazaj grede pa sva 20m pred domom ostala vkopana v sneg, niti vrat nism mogla odpret :) ojej, več ko pol metra ga je, sm mela škornje preko kolen pa mi je vse notr padalo k sm gazla domov.
Naša biba je čisto nora v trebuhu, miga ko zmešana :) drugače pa je tako lepo ko jo vidim takole na pregledu, se mi zdi da jo že kar poznam :) njene poteze na obrazeku, joj bo to en naš srček! evo, še 3x grem spat pa jo pocartam, komaj čakam! in v sredo ko moram v P bo seveda spet snežilo :) dobro da polovico zime ni bilo niti snežinke, zdaj ko se me spravljamo rodit pa takole :)

pozdravčke vsem

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
14.1.2013 15:22:34   
nitta
aja pa še to, tok sm vesela, glih v četrtek ko je dan D je moja G dežurna v moji porodnišnici, super občutek :)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
14.1.2013 15:24:37   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Evo nas iz pregleda, ponavadi imam nekje uro pa dvajset_ do Velenja, danes 3 ure...nazaj grede pa sva 20m pred domom ostala vkopana v sneg, niti vrat nism mogla odpret :) ojej, več ko pol metra ga je, sm mela škornje preko kolen pa mi je vse notr padalo k sm gazla domov.
Naša biba je čisto nora v trebuhu, miga ko zmešana :) drugače pa je tako lepo ko jo vidim takole na pregledu, se mi zdi da jo že kar poznam :) njene poteze na obrazeku, joj bo to en naš srček! evo, še 3x grem spat pa jo pocartam, komaj čakam! in v sredo ko moram v P bo seveda spet snežilo :) dobro da polovico zime ni bilo niti snežinke, zdaj ko se me spravljamo rodit pa takole :)

pozdravčke vsem

mama mia! sta se pa navozla dans... user posted image

torej je pupi fajn in uživa še zadnje dni v maminem trebuščku user posted image hja, glede na vreme, ji prav kmal ne bo več tk fajn topl user posted image sj ne vem, a naši otročki čakajo na toplem al čakajo, da bo še več snega, da pridejo na svet... kr se pa kr nč in nič ne dogaja.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.1.2013 15:25:38 >

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
14.1.2013 15:25:09   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

aja pa še to, tok sm vesela, glih v četrtek ko je dan D je moja G dežurna v moji porodnišnici, super občutek :)

a reees?! d best! bolš pa res neb mogla naletet user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
14.1.2013 15:49:21   
nusika2013
o koncno ste prisle na RR. jaz sem ze mislila, da ste vse rodile, ker nobena ni nic pisala :)

inigo ti imas v sredo tako rok ne? jaz upam, da te bo skratek ubogal in vsaj do srede ven prisel user posted image

nitta
super za tvojo G. cakaj ti bi imela v cetrtek tak PDP ne? se hvala bogu, da sta domov prisla s tvojim, bi drugace do cet kr ostala tam. Ce bi imela kako urco fraj, pa bi ti kr opravili CR....hehehhe...no sicer pa se samo malo.

jaz res upam, da se moja pikica ne obrne vec. to bi me zdaj prav potrlo, ce bi mi v sredo na pregledu moja G rekla, da se je obrnila. adijo pamet. bi jokat zacela, ker bi se kje do 30 (uradni PDP) al pa se dalje mogla kje cakat. adijo...zmesa se mi. ze zdaj komaj cakam, da vsak dan mine.

upam, da so ostale ok, ko se dans nic ne javijo. mogoce pa se katera muci glihkar user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.1.2013 17:35:41   
noseckec23
punce kaj vse rojevate? :) Jaz bi po menstruaciji tudi drugi teden v cetrtek imela rok, samo me je ocitno nekaj malo pohecalo in bo treba se malo pocakat :). Joj jaz sem tako dobre volje danes, samo bi nekaj hopsala :))). Polna energije, samo medenicna kost mi preprecuje, da ne bi sveta obrnila :). Javitee se kaj, da vidim kako vam gre :)

Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.1.2013 18:42:03   
vesper
hej hej punce

grrrr ta RR, kr znorela bom, mam težave gor prit user posted image user posted image

vidim, da se počasi nekaj premika tule na na tej januarski temi, meni je že prav tečno brez vas user posted image iiijeeej naš miško bo pa v nedeljo star že en mesec. Saj ni res, pa je, bi lahko rekla, kako mine ta čas. user posted image

jaz zdaj malo klepetam med decembrčicami pod temo starši čvekamo, čakam pa, da bomo odprle svojo temo in se preselim še k vam nazaj med januarčke, čeprav imamo doma decembrčka, sem navezana na vas in vas nočem zapstit user posted image user posted image

vsem, ki ste postale mamice iskreno čestitam in veliko veliko cartanja vam želim z vašimi štručkami, pa seveda čimmanj krčkov.

user posted image vam pa naj hiiiitro mine čas, da boste čimprej cartale user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.1.2013 19:19:22   
matejad
Me zjutraj ni spustilo na RR, potem pa itak ni bilo časa... sin je že ob 9h tečnaril, da hoče ven na sneg.
Še sem tuto kompleto, danes se začuda ni dogajalo nič, kljub temu, da sem imela velikokrat lopato v rokah. Sosed nam je 2x splužil po dvorišču, in če bi se kaj začelo, naj samo povem, da me pelje v dolino, hehe... Mi je prav smešno, vsi bi pomagali noseči ženski tik pred rokomuser posted image

Jutri imam spet pregled... imam občutek, da grem spet domov. Mah, enkrat jo bomo že držali v rokah...

Vijolica je pa šla, se mi zdi?

Lep večer želim vsem...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.1.2013 20:21:45   
nusika2013
upajmo, da je vsaj ena napredovala v dezelo 1+1 user posted image

hjoj men pa tolko otrdeva trebuh. zdaj trenutno imam trdega kot kamen, sam saj ne vem...al se to ona premika al kaj...jaz sem res totaln smotanec, kaj se tice prepoznavanja laznih popadkov. samo pritisk ful cutim, pa zdi se mi, kot da mi bo zvilo hrbtenico v S user posted image zdi pa se mi tud, kot da komaj diham...

vesper verjemi, da se me ze tud ful veselimo, da bomo cvekale o otrocih :) malo se zdrzi, pa pridemo. ce ne prej bo nitta v cet prva, ampak po moje bo katera prej. ja res ful mine cas...kaj so nor, 1 mesec je ze minlo od tvojega CR. ne morem verjeti.user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.1.2013 20:27:40   
Pikica_82
Čer. Jaz sem še tu, sicer pa upam, da do petka ne grem nikamor, v tem vremenu mi ni glih se okoli vozit, pa še mojga ni...

Vijolica pa je najbrž res šla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
14.1.2013 20:42:11   
neonaia
uuiii...snegec!! user posted image

mi smo tut še doma...dons sm 2 uri lazla po snegu s pesekom, pa se nč ni premaknl. user posted image

jutr mam pregled, u četrtek pa mislm da sprožjo...bomo vidl. user posted image

huh mam pa tut tko trd trebuh da bom k fižolček u pravljici user posted image , kožo mi narazn vleče da prou peče. sicer skos mažem (parkrat na dan), ampak so se mi pojavle strije nad popkom (ene 3 razpokice od pol do 1,5 cm).

sm se pa odločla da bom uno vrečo za nošenje (sling) kr sama na roke sešila! da mi cajt hitrej mine user posted image dons sm kupla blago, ga oprala in posušila..jutr pa šivanko u roke pa gremo!

lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.1.2013 8:47:28   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: neonaia

uuiii...snegec!! user posted image

mi smo tut še doma...dons sm 2 uri lazla po snegu s pesekom, pa se nč ni premaknl. user posted image

jutr mam pregled, u četrtek pa mislm da sprožjo...bomo vidl. user posted image

huh mam pa tut tko trd trebuh da bom k fižolček u pravljici user posted image , kožo mi narazn vleče da prou peče. sicer skos mažem (parkrat na dan), ampak so se mi pojavle strije nad popkom (ene 3 razpokice od pol do 1,5 cm).

sm se pa odločla da bom uno vrečo za nošenje (sling) kr sama na roke sešila! da mi cajt hitrej mine user posted image dons sm kupla blago, ga oprala in posušila..jutr pa šivanko u roke pa gremo!

lep večer še naprej user posted image

neonania evo jaz mam isto trd trebuh, pa tud men so se 3 strije nas popkom pojavile (take bele barve), po moje se to potem sploh vidlo nebo...po moje no:)

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.1.2013 10:29:30   
nitta
ooooo jutri tak čas bom pa že v P..... ooooo me je strah ko pr norcih :D sm pa na Fb strani se našla z zelo prijazno punco Andrejo ki je v nedeljo imela CR in v isti P kot jaz, tako da bomo kak dan skupaj gor, sm zelo vesela :) pravi da prvi dan kr fajn boli, potem pa je vedno malo boljše...

< Sporočilo je popravil nitta -- 15.1.2013 10:31:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.1.2013 10:38:42   
Pikica_82
Dan.
Wiii nitta, še malo user posted image

Jaz sem pa danes čist povožena... Me glava i grlo ful bolita, pa ledvice. Hudiča, samo tega mi je še trebalo user posted image  Pa mala se je ponoči v drugo pozo spravla, upam samo, da se ni na rito obrnila, kolcanje sem že čutla nekje bolj zgoraj, prej pa vedno ful spodaj user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?