|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
9.1.2013 20:45:40   
smoksy
Živjo punce,
jaz se mažem s kremo Bubchen proti strijam, vsak večer in upam na najboljše user posted image

Glede vozičkov, tudi meni je tale Mutsy kar všeč. A ima katera izkušnje z vozički jaguar car?
A je mogoče tukaj kakšna, ki ne bo odštela 700, 800 in več € za voziček?user posted image
Jaz nebi rada take vsote dala za voziček, a ima mogoče katera kak nasvet, katerega kupiti v tem primeru?user posted image
Bi pa kupila v kompletu športni del in košaro za novorojenčka, ker lupinico mislim kupiti posebej (maxi cosi).
Imam pa še eno vprašanje glede lupinice, ki se verjetno sliši precej neumno :) Mi lahko katera razloži, kaj poleg lupinice potrebujem za v avto, da se ta lupinica pritrdi? Sem toliko prebrala o raznih sistemih, da sem vsa zmedena user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.1.2013 8:28:18   
Billie
Čebelčk ja tudi sama se uležem ponavadi pa potem po petih minutah mine..se pa včasih zgodi da potem dobim še migrenski napad :S
drugače pa smoksy je čisto vseeno glede krem kot je že ena povedala tu na forumu, vse je odvisno od elastičnosti kože :) vozička sama ne bova kupila ga bova dobila za darilo, ker nekako ne premoreva kupiti novih stvari so predrage :/ bova pa imela voziček maxi-cosi user posted image pa še niso tako zelo dragi če vzameš rabljenega.
kaj pa menite glede spolnih odnosov v nosečnosti ? kolikor sem brala naj ne bi bili nevarni za plod, me je pa vseeno malo strah tako da bo vsakršnje mnenje prišlo prav user posted image

(odgovor članu smoksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   [Brisano sporočilo]
10.1.2013 10:02:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Billie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.1.2013 14:19:39   
manibo
Morfologija za nami :) . Vse je tako kot mora biti. G si je vzela ogromno časa in res vse pregledala, tako kot mora. Naredila toliko slikic, kot jih v prvi nosečnosti skupaj ni :) . Naš tamali izgleda, da ima odličen 6. čut in izgleda, da res pričakujemo user posted image - tudi na nuhalni se je govorilo bolj o fantku kot punčki. Od G pohvaljen, ker je izbral lepo ime. Drugače pa mu je bilo malo nenavadno, vsega res ni razumel, ampak je bil vesel, da je videl svojega dojenčka in da je bil del pregleda. Pri prvem potrditvenem in na nuhalni ni bil zraven, in je bil tako žalosten, njegov pogled,... Sedaj je pa super sprejel, samo želel je, da mami gre z njim ven, pa smo se morali še kaj zmenit :) .

S kremami se jaz trenutno še ne mažem, verjetno se bom bolj proti koncu. Enostavno ne verjamem. Tisto kar mi je namenjeno, bom dobila. Sicer si pa eni dajo delat tetovaže za spomin - jaz bom pač imela strije, ki me bodo spominjale na dve lepi izkušnji in lepa končna izzida ;) .

Nakupovali sedaj še nismo za novega člana nič. Bom tam konec aprila si verjetno kaj kupila. Edino pralne plenice od racmana so prvi must have. To si bom privoščila v kratkem.

Ostače stvari bomo dokupovali po potrebi.

Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.1.2013 18:50:38   
Niky1986
Hej hej čvekice user posted image Danes sem tudi jaz imela morfologijo. Otroček je kazal ritko, tako da se ni nič videlo, drugače je vse v redu. Naslednji teden grem spet, če se bo dete obrnilo. Glede kremic, jaz imam olje od Eucerina, pa upam da se bo obneslo user posted image
Drugače katera pozna vozičke iz spletne strani sb-poceni? So ful ugodni pa tako na prvi pogled ful lepi, ampak nikjer ne najdem nobenega foruma oz. mnenja o teh vozičkih.

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.1.2013 12:34:15   
Čebelčk
MinkaP tako je rekel prodajalec v BC, in tudi ko ga poskusis vidiš da ima vzmetenje :)

Smoksy saj mutsy ni tako drag ;) 445 eur 2v1. Je pa baje babyboom dober in poceni (cca 350 3v1) sam meni ni ok, ker je večji in težji kot mutsy.

Billie spolni odnosi niso nevarni.
Se pa jaz sprašujem o tem, ker sem v knjigi brala, da spolni odnos, daljši sprehod...lahko sproži porod - ali ga pospeši.
In glede na to da imam že tako otrdevanje trebuha, potem po orgazmu še bolj pride...

Iso Fix sistem mislim, da je kar nujen za pritrditev sedeža.
Sposodi si ga od koga, ki je to imel, saj so sicer zelo dragi.
Mislim pa, da je možnost tudi v kompletu dobiti od države... Če seveda dobiš ta paket.

Jaz imam spet nadležen glavobol :( Še dobro da sem na bolniški...
Tudi ko grem slučajno sedet za računalnik čutim, da mi nič ne paše - začne mi trebuh otrdevati in me boleti, postane mi slabo, trtica me boli... Ima še katera takšne težave?

(odgovor članu smoksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.1.2013 12:55:56   
Billie
Čebelčk se mi je zdelo da ne. sicer bi me pa na pregledu ginekolog opozoril če bi mogoče imela popustljiv maternični vrat, izcedka pa hvala bogu tudi nimam :) prezgodnji porod naj bi sprožila sperma, kot sem brala in ne sam spolni odnos, zdaj koliko je res to pa tudi sama ne vem :) se pa tudi meni dogaja otrdevanje trebuha po orgazmu, drugače pa ne.

glavoboli znajo biti zelo nadležni je res, ker imam sama namreč migrenske napade in vem kako je to :/ mogoče bi bilo najbolše da bi šla k zdravniku, ker ni ravno dobro da imaš takšne težave :S drugače pa jaz imam bolj probleme z bolečim križem in zatekanjem rok in nog. :S

že kaj čutite gibe ? moj se giba ponavadi v spodnjem delu trebuha in tu pa tam že res kar lepo brcne user posted image mamica čist ponosna user posted image se pa naredi da včasih po cele dneve skoraj nič :/ spol že vse veste ? mi imamo naslednji petek morfologijo in upajmo da bo pokazalo kaj je :D user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.1.2013 14:04:15   
smoksy
Čebelčk, kje si pa videla Mutsy 2v1 za 445 eur?user posted image
Billie, jaz sem imela v torek morfologijo in je vse videti v redu, tudi spol že vemo user posted image

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.1.2013 19:03:11   
Dejčka912
MojaV vzeli smo tudi lupinico ja...kar celoten komplet (voziček s košaro, športni del, lupinico, torba je bila zdraven s previjalno blazinico, "platno" za dež/veter). Nisem pa nič gledala kako se obnese v nesreči, upam da dobro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1134
12.1.2013 15:41:49   
jst123
Pozdravljene!
Se opravičijem ker vdiram v temo... pišem diplomsko nalogo in bi rabila pomoč nosečnic, ki imajo nosečniško sladkorno bolezen. Če jo katera med vami ima, bi bila hvaležna, če bi rešila anketo.

www.mojaanketa.si/anketa/269922700/

Hvala in lepo pozdravljene

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
12.1.2013 16:40:58   
nutela
Pozdravljeneuser posted image ,

sama se na tem foromu javljam prvič, PDP imam 31.5.2013, morfologija je že za nami-kaže vse OK, dobimo pa user posted image , ki se ga njegova bratec in sestrica zelo zelo veselita.Edini kvazi problem je ime, ker mi nič ne sede.

Potem pa imam še predlog za voziček za vse tiste, ki ne želite pretirano zapraviti-meni je noro všeč:

http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/otro/otroski-vozicek-magica-froggy.html

Zanima me še ali je katera majčica 2013 Celjanka?

LP od user posted image

(odgovor članu smoksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
12.1.2013 17:28:45   
aksi
Živjo srečke user posted image !

Evo se javljam po dopustu, smo bili na Rogli in je bilo super! user posted image Kok lepo, da se je forum razživel, sem imela kar nekaj dela z branjem user posted image

Čestitke vsem za uspešne morfologije, je zelo lepo prebrat take lepe novičke user posted image
Js že ornk čutim brcike in obrate, tut moj jih če da roko na trebuh. So že tok intenzivne, da se že na trebuhu pozna, se predel kjer brcne dvigne, je ful smešn user posted image Edino do polnoči mi naša mala žaba ne pusti zaspati, ker ma žurko takrat...kaj šele bo user posted image user posted image
Me je pa hrbet začel matrat..me ful boli, pa ne v križu ampak zgornji del hrbta...mi je ful čudno to?? Še kero hrbet matra? Sem na dopustu ugotovila, da mi plavanje ful paše, tko da sem se odločla,da bom še šla user posted image

Upam, da ste lepo izkoristle lepo vreme danes, ker baje prihaja zima...
lp!

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
12.1.2013 21:20:53   
Backa35
Živjo,
sem nova na forumu in sem tudi majska:)
To je moja prva nosečnost, stara pa sem 35 let, PDP pa imam 20.5
Morfologijo sem imela 04.01., imam pa seenkrat v torek se v LJ porodnisnici (zaradi slabe NS me je ginekologinja poslala se na drugo mnenje/morfologijo). Drugace je bila morfologija pri ginekologinji OK-hvala bogu.
Glede strij - jaz se mazem z mama mio kremo- res je 30 EUR ampak se drugi dan je cutiti kako je trebuscek lepo gladek.
Vozicek sva glih vceraj dobila, pa se zibelko, oblekice, banjico za kopanje... tako da nama ne bo treba skoraj nic kupovati.
V ZD Siska je sola za starse vsak zacetek meseca, traja 5 dni in nic se ni treba prijavit. Midva bova sla marca, pa mislim da bo glih prav.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.1.2013 10:45:00   
FliFlo

IZVIRNO SPOROČILO: smoksy

Čebelčk, kje si pa videla Mutsy 2v1 za 445 eur?user posted image

Tukaj je ena stran, ki imajo ugodnejše vozičke v primerjavi z baby-centrom.

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki/mutsy/evo/srebrno-ogrodje

Lp

(odgovor članu smoksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   [Brisano sporočilo]
13.1.2013 12:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu FliFlo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
   [Brisano sporočilo]
13.1.2013 12:26:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.1.2013 13:27:25   
drejka89
Hej, hoj majčice 2013.
Tudi jaz se vam pridružujem. Stara sem 23, PDP imam 25.5.2013. To je moja prva nosečnost. Prebiram vas že dober mesec in pol, zdaj sem se pa odločila, da je že zadnji čas, da se vam pridružim. Do sedaj mi je čas kar hitro minil.
V torek sem bila na morfologiji, vse je ok, nam pa štručka ni želela pokazati, če bo punčka ali fantek. Jaz si zelo želim punčke, če bo pa fantek pa naj bo, samo da bo zdrav. 22.1. imam 3D ultrazvok in takrat upam, da se bo pokazalo, kaj me že tako pridno brca. Imena še nimamo izbranega.
Glede vozička sva z fantom dolgo premlevala katerega bi vzela, saj so kar precejšen finančni zalogaj. Strinjava se da bi vzela 3v1 in novega, da ga bomo lahko tudi pri morebitnem naslednjem otroku uporabili. Zasledila sem, mislim da tukaj, voziček babyboom. Moram kar priznati, da mi je zelo všeč, pa tudi cenovno je dokaj ugoden glede na to kar ponuja. Upam da bo še v akciji, ko ga bova kupovala. Drugače me že ima, da bi kupovala oblekice pa vse kar spada zdraven a bom raje še malo počakala, da izvem spol.
Sem se kar razpisala za prvič.
No lep snežni pozdrav do naslednjič

drejka89

Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.1.2013 20:48:42   
mogwai
Zdravo, punce!
Tudi jaz se vam pridružujem. Sem v 23. tednu, PDP imam 15. maja.
Že nekaj časa vas berem, sedaj pa sem si zaželela še malo z vami poklepetat :)

Drugače do sedaj vse poteka normalno, če se mi ne trebuh vedno bolj večal, sploh ne bi vedela, da sem noseča :)

Lepo se mejte in se pišemo!

(odgovor članu drejka89)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.1.2013 13:25:27   
Čebelčk
Smoksy tule je Mutsy: http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki/mutsy/evo/srebrno-ogrodje

(odgovor članu smoksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.1.2013 14:22:54   
Billie
pozdravljene vse nove majčice :) user posted image
tudi sama imam že voziček je pa maxi cosi in sva ga dobila ker sama nisva tako finančno zmogljiva da bi lahko kupila novega pa imava rabljenega ki bo prav tako vredu :)
imam pa eno vprašanje za vse nosečke tule :) sem vstopila v 21 teden in kot berem pri vas že vse lepo čutite brcike, sama pa jih še ne čutim tako zelo. tu in tam mogoče čez dan pa še to niso močne. Je pa res da je to moja prva nosečnost. Zdaj pa me zanima če je to v prvi nosečnosti normalno ali ne ? rada bi se le malo pomirila in ker vem da nekatere ste že drugič noseče imate tudi veliko več izkušenj :) hvaala user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 7:47:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1146
   [Brisano sporočilo]
15.1.2013 7:50:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.1.2013 10:03:02   
Billie
minikaP tudi pri meni postaja počasi bolj močno vendar ga čutim le tu pa tam. v katerem tednu pa si ? sama sem trenutno v 21t3d :) čutim ga pa v spodnjem delu trebuha user posted image tudi sama sem veliko prebrala o tem vendar sem rekla da bom še tu malo povprašala da vidim kaj menite druge nosečke :) hvala za odgovor sem kar malo pomirjena.. je pa res da je moja prva nosečnost in sem preveč stvari prebrala ki so me naredile nekako malo panične :S user posted image v petek imamo morfologijo in upam da je vse vredu z našim sončkom :D

Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.1.2013 10:23:54   
aksi
Billie ne skrbi, prov hitro bojo brce intenzivnejše, važno, da jih čutiš user posted image jaz sem tut prvič noseča ampak sem brcike relativno hitro začutila, nekje v 19. tednu, zdaj sem pa noseča 24t 4d. Opažam pa tut js, da so določene ure ko začne malo bolj brcati, okoli devetih zvečer mamo obvezno žurko..dons mi user posted image ni pustila spati, tm od ene pol treh do neki do štirih ponoči...
Sem imela pa pregled včeraj, ceste so ble itak katastrofa...uglaunem je vse ok, sva z gin poslušali srčka. Dala mi bo še pregledat železo, sladkorja pa je rekla, da se ji zdi, da ni potrebe...men je prou,bi me potrlo, da bi mogla na dieto user posted image Imate vse pregled sladkorja v krvi? aja pa še to, vam vsakič naredijo uz? js sm mela uz samo potrditveni, nuhalno in pa morfologijo...

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.1.2013 10:36:13   
Ninika89
Pozdravljene!

Morfologija je za mano in koncno lahko povem, da imamo user posted image
Do zdaj sem imela 5 pregledov in na vsakem sem imela UZ in dobila slikico.

Brcike tudi ze cutim kaksna dva tedna - od 19. tedna naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Od vceraj pa sem tudi ponosna lastnica vozicka Conord Neo. Kupila sem rabljenega vendar je bil tako malo uporabljen, da je kot nov.
Lupinicica se novo zapakirana. Kosara uporabljena enkrat, ker je bilo poletje in je niso uporabljali. Sportni del uporaljen 4 mesece in tudi kot nov.
Kolesa so zamenjana. Mislim, da sem imelw kar sreco s tem vozickom.

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?