|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
6.1.2013 13:43:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

inigo, sej mi ni dala Kuštrinova datuma, ona je rekla da predvideva da bo okoli 10ga, v porodnišnici sm dobila ta butast datum. Sej ne da me že zdaj vsi sprašujejo če je že kaj, pa smo komaj 6.1., še več kot 10 dni bo treba počakat :( Tole glede kilaže je men en tak lari fari, mene dajo v bolnico ker je imela 2500g in je bila kao zahiranček za 3 tedne-to je skor en mesec! pol po treh dneh ugotovijo da ni zahiranček in po 10 dneh ima že 3100g, ok tuki ni neke logike-sploh če je tvoj 2500g in ni nič rekla. Da se ne menim od tega CTGja, sm bla v petek prkloplena 2x gor, in mi je kazalo utrip lepo normalno, tam spodaj pa neke hude popadke, vse nad 100 tista vrednost, kr neke krivulje, jst pa nič čutila-sm jo potem vprašala, pa je rekla da na te popadke ki jih CTG nariše kao nič ne dajo, če ne boli, če se ne čuti krčenje pol to ni popadek. Ajej, pol pa bod pametn :D

nitta, popadke kaže zgoraj. spodaj je otrokov utrip. vrednost 100 tk nč ni. js sm mela zadnč 160-180. čutla sm jih, ne kot hudo bolečino, ampak samo krčenje. tk, da ni blo nobene panike...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
6.1.2013 13:46:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Evo, jaz iz CTG-ja, danes je bla ful gužva... Mali je že čist pripravljen, le moje telo ne user posted image zdaj moram spet ju3, pa bomo videli....
Še eno vprašanje mogoče neumestno: kakšna je razlika med Bepanthenom in hladilnim mazilomuser posted image
Inigo - ni še konec dnevauser posted image , še je čas....

toooo! pol pa bo počas user posted image user posted image user posted image prijateljica je tut včeraj rodila in je bil mali čist ready steady ona pa se nikkr ni odpirala... bogo revico je matral skor 24 ur user posted image

sam nč skrbet. to se telo hitr prilagodi. ko bo mali hotu vn, se boš tut odpirala in vse bo šlo. nč bat. sicer ti bodo pa tko pomagali pa predrli mehur al kj user posted image

bepanthen tudi razkuži in poskrbi za hitro celjenje. hladilno mazilo samo zaščiti kožo.

drgač pa res še ni konc dneva... maš prav! sam kaj ko nimam niti občutka, da bi lahko kaj blo user posted image

zdj sva se z mojim najedla, mali se potepa, in greva zdj malo hodit. mogoče kaj sproživa user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
6.1.2013 13:49:06   
Inigo

še nekaj punce, v petek sem dobila plačo v službi in to tako čudno majhno vsoto da groza, če ima katra podobne izkušnje. V decembu sem namreč koristila še 11 dni dopusta pa 4 dni bolniške in potem od 20.12 naprej porodniško. Je mogoče da sem dobila nakazano samo tiste dni do 20ga pa da pride porodniška kasneje, al kako je s tem izplačevanjem? ker na odločbi iz CSDja mi lepo piše vsota ki bi jo morala prejemat v času porodniške, to kar sm dobila je pa glih 30% tistega kr tam piše-vse skup nič no.

Aja glede pomivalnega stroja, midva sva zdaj ko sva kuhno novo montirala kupila pomivalni stroj ki ima funkcijo sterilizatorja za flaške, tako da jst bom kr v pomivalnem prala in flaške in dude, če bo pa tako da bo takrat glih prazen poivalni, bom pa samo prekuhala flaško, dude pa sploh ne mislim skos sterilizirat, pri nečakinji se spomnim smo potem ko so ji po tleh padale samo pod popi splaknili... Sicer pa sm zdaj nabavila eno flaško od TT in eno sem dobila zraven črpalke za mleko, aja pa eno mamo od Mum ker so take lepe :) sm pa razmišljla če ne bo hotlo dete moje zize, da nabavim tisto od TT k je kao proti kolikam, nek mehanizem je notr...

točn, ti maš še novo kuhno! user posted image d best za tole funkcijo pomivalca. ful! ti bo kr koristla, če bote slučajn na adaptiranem mleku.

pr dudah pa tut jst nism komplicirala. na par dni sm jih sterilizirala. in sicer sm kupla tiste škatlice za shranevanje dud v DM, ki se notr nalije malo vode in daš za par minut v mikrovalovko. notr se ustvari para in ta para sterilizira dudo. ful zakon! sm mela že pr Brinu user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
6.1.2013 13:51:40   
vijolica80
Ojla, že 2 dni se mučim z odgovorom. :) Sploh ne dela RR.

Jaz se pridružujem v klub nepravih popadkov. Včeraj zvečer me je kot pred mensto stiskalo, danes zjutraj ob 8h pa sem se zbudila v hudem krču in slabosti v želodcu oz. zgornjem delu trebuha, trajalo pa dobro 1 uro. Mulec se je živahno in normalno premikal noter. Najprej me je malo skrbelo, da se nisem zastrupila s hrano zdaj, ko pa sem se spet zbudila po 4 h kot prerojena in z normalnim apetitiom predvidevam, da so bili lažni popadki?! Ne vem. Vidim, da vsako malo po svoje to daje user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
6.1.2013 19:40:21   
neonaia
dober večer!

dons je pa fuuul bolš! sm celo noč švicala, tko da sm očitno vso vročino vn dala. user posted image
pa še antibiotik je očitno začel delovat, tko da mi ni več tok hudo..še mal pokašljujem, ampak v primerjavi z zadnjima dnevoma je supeer! user posted image

tko da sva že nazaj u pripravah na rojstvo user posted image oz. pospešitev..user posted image baje je že tok nizko da ga gre sam še pol not user posted image
upam da smo blizu..še dva dni do roka-dala sva ji 4dni, to je pa to user posted image

popadki: men se tut zvečer preden zaspim dogaja, da čutm tko kot pred menstro, pa mal stisne, ampak pol ni nč od nč..ah ja..sej bo hmal!

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
6.1.2013 21:22:41   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neonaia

dober večer!

dons je pa fuuul bolš! sm celo noč švicala, tko da sm očitno vso vročino vn dala. user posted image
pa še antibiotik je očitno začel delovat, tko da mi ni več tok hudo..še mal pokašljujem, ampak v primerjavi z zadnjima dnevoma je supeer! user posted image

tko da sva že nazaj u pripravah na rojstvo user posted image oz. pospešitev..user posted image baje je že tok nizko da ga gre sam še pol not user posted image
upam da smo blizu..še dva dni do roka-dala sva ji 4dni, to je pa to user posted image

popadki: men se tut zvečer preden zaspim dogaja, da čutm tko kot pred menstro, pa mal stisne, ampak pol ni nč od nč..ah ja..sej bo hmal!

Toooo bejba! Go go go ;)

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
6.1.2013 22:00:16   
araucaria

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

evo jaz sem si zdaj se enkrat zmerla pritisk in je cist ok. ocitno je bilo ponoci nekaj...je pa res, da sem okoli pol 9 pila belo kavo...mogoce je bil to vzrok. nimam pojma...v glvanem zdaj je vse vredu. sem kr pomirjena. mah inigo ne vem kako je s temi popadki. samo ce mi cel trebuh otrdi....prav stisnilo ga je skupaj. tak kot da bi vakuum nastal, pa cist nepravilne oblike je bil. so to popadki?

se pa mi mala dans res fejst premika noter, sem kr pomirjena...saj ce se premika pol je sigurno vse ok z njo.

hjoj punce komaj cakam na jutrijsnji pregled, da zvem kdaj bomo pestovali. sem si dans pripravila ze torbo za mene...ne vem sicer zakaj...ampak ok :)

aja se to....a flaske se lahko pere v pomivanem? jaz sem jih zaenkrat z dudicami skuhala v vreli vodi za 5 min. mislim, da na TT flaskah pise, da jih ne smes dat v pomivalnega...al?

Ojjj,

Odlicno, da se je pritisk umiril! user posted image Morda je bila pa res kava. Morda si bila zamo zivcna - sej ves, tko k pr dohtarjih, k ti pol vedno vec pokaze kot imas obicajno. Jaz mam ful nizkega, pr dohtarju pa mi potem ponavadi pokaze normalno al pa cist malo visjega, in ko jaz recem, da je to cudno, ker imam vedno nizkega, mi seveda ne verjame... Enkrat sem mela 90/40, to je blo v casu adolescence, pa mi je matka dala za pit kavo in me poslala spat... se dobr, da sem sploh prisla domov iz sole, ker se mi je ful vrtel in crne luknje so bile vse okoli mene:) ha ha

Drugace pa predlagam, da pijes veliko vode, to zmanjsa pritisk. In ce imas visok pritisk, se je treba izogibat soli, pa kavi... tud stresu bi rekla. In ce nisi spala ponoci, pomoje tud to vpliva na pritisk...

Mene je moja zaba danes zbudila okoli pol 4ih in potem sva imela zur do jutra... obracanje po postelji, pa sprehodi na wc in do kavca, pa nazaj v posteljo... Tud moj je slabo spal zarad tega... Pol sem bla pa se cel dan naspicena k nisem dost spala:)

No, mava pa skoraj vse s seznama, se prevec bi jaz rekla... fali se merilec telesne temperature (se ne moreva odlocit al tistega, ki pokaze temperaturo na celu, ki slovi kot nezanesljiv, ali bi raje tistega, s katerim meris za usesom in traja od 1 do 3 sekunde). Se bolj nagibava k drugemu, mali bo pa ja prezivel, sej smo mi tud, k smo mel starinske merilce:) Falijo se modrci za dojenje, pa majice za dojenje (vsaj kaksna, da se mi ne bo treba vedno do nagega slect. Sling bi tud rada mela, pa je moj ze prinesel en drug nosilec za malega. Je stos, k vedno, ko prideva v stacuno, jaz zavijem k oblekcam, on pa k igracam in drugim uporabnim zadevam... no zdej mava oblek dost, mene pa tud ne mika vec hodt po stacunah...user posted image

Hvala punce za nasvete glede plenic, pa prsnih blazinic, sterilizatorjev in drugega...user posted image Jest mam tud plenice na zalogi, razlicne znamke, ker se mi ne da hodt vsake dva dni v stacunouser posted image

Se moram pohvalit... danes sem zacela s pranjem zadev za dojencka, tko da jutri, ce bo ze suho, speglam in zacnem zlagat v kufr za v porodnisnico! Jeeej!

Inigo, ti mas 19/01 PDP si rekla ne. Za fante pravjo, da nocjo ven pred rokom... kako je blo pa z Brinom? Je prisel prej ali kasneje? Jest bi tud, da pride moj prej ven, ze pr 7ih mesecih sem bla pripravljena, to je ko so se zacele te taprave tegobe s trebuhom... ha ha ha:)

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
6.1.2013 22:03:51   
Inigo
naš maček je pa tk čudn dans... cel čas hodi za mano in kjer se ustavim, se ustavi tut on in me nepremično gleda. mjavka, ko nikol ne. sili na balkon, pol se pa skrije pod voziček in kuka ven. mislim ej... kot bi mi hotel kaj povedat user posted image upam, da misli resno! user posted image user posted image user posted image

sicer pa naš malček ne misli resno in veselo miga. sicer sem mela danes ene par bolečih krčev... ampak nč konkretnega.

tako... pa smo zaključli s 6.1. drek no... user posted image mogoče bo kdaj 6.1. ampak ne 2013 user posted image sj ne vem zdj za kter datum naj zdj navijam in čakam. a bi to bil kr 7.1.? user posted image ijoooj kk sm smotana! sama seb grem na živce...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
6.1.2013 22:05:36   
Inigo
araucaria - jst mam 16.1. in 21.1. Brin je bil rojen 2 dni čez rok. zdj se ne grem tega!!! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
6.1.2013 22:17:18   
Pikica_82
Očitno nas tale luna spet nekaj heca al kaj... Mene že cel dan nekaj navija, pa malo gre v križ, pa spet ne, časovnega zaporedja itak ni nobenega... Klinc pa vse skupaj. Če bo šla po bratcevih stopinjah, potem bi blo enkrat te dni, samo dvomim. Pismo, je blo v prvo vse lažje, nobenih lažnih popadkov, nobenega povečanega izcedka, sam puf, šla voda, šli rodit.

Naša mačka je cel teden že čudna; se hodi stiskat k meni (pa se nikol ne carta), hodi za mano kot tvoja, hoče spat pri meni... Pa Aleks je tud čist cartast, samo mami mami. Mogoče jima pa 6. čut kaj pravi (upam, res sem naveličana že vsega).

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
6.1.2013 22:22:00   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Očitno nas tale luna spet nekaj heca al kaj... Mene že cel dan nekaj navija, pa malo gre v križ, pa spet ne, časovnega zaporedja itak ni nobenega... Klinc pa vse skupaj. Če bo šla po bratcevih stopinjah, potem bi blo enkrat te dni, samo dvomim. Pismo, je blo v prvo vse lažje, nobenih lažnih popadkov, nobenega povečanega izcedka, sam puf, šla voda, šli rodit.

Naša mačka je cel teden že čudna; se hodi stiskat k meni (pa se nikol ne carta), hodi za mano kot tvoja, hoče spat pri meni... Pa Aleks je tud čist cartast, samo mami mami. Mogoče jima pa 6. čut kaj pravi (upam, res sem naveličana že vsega).

Ja pol pa bo mogoce kj na tem... Bova videli, ne? :)

Drgac je blo pa tut men dost lazje pr Brinu. Sicer so me zarad pomanjkanja plodovnice takrat zadrzal v P in so mi sprozli... Ampak tut nism mela takih lazjih popadkov. Neko otrdevanje sm cutila ze zelo kmalu, ampak je blo samo otdrevanje. Pa se Mg je ful pomagal in ji blo prav nobenga problema. Zdj me pa skos neki matra...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
7.1.2013 7:44:46   
Sadrika
Upam, da bo pr vas res držala tale vraža z mački, meni ni.... moj se je začel smukati že 14 dni okoli mene, ko se me je celo nosečnost izogibal, zdaj pa kar išče in hodi in se hoče skobacat mi na trebuh in cartat, cartat, pa sem takrat, ko je prvi dan tko hodil po meni, bila že vesela, no, zdaj pa bo, pa sem še vedno kinder jajčka, poleg tega je bilo še ogromno "drugih znamenj" oz.vraž, ker načeloma nekak sama nisem vraževerna, zdaj sem pa očitno že tok obupana, da sem začela pa tud v te zadeve verjet user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesper - že od poroda te hočem vprašat, pa vedno pozabim. Kako so tvoji reagirali na ime?

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 7.1.2013 7:45:28 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
7.1.2013 8:46:36   
austen
Dobro jutrouser posted image ma dejte mi povedat, če še katero daje taka nespečnost. Jaz sem že nekaj časa vsako noč par ur budnauser posted image . Pri hčerki je bilo tudi tako in se žal s porodom n nehalo.....oz. po porodu bi lahko spala, ma smo pridelali eno totalno nezaspankicouser posted image . Upam, da bo tokrat drugače.
Sicer pa mene ža malo živčki dajejo......

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
7.1.2013 10:23:03   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: austen

Dobro jutrouser posted image ma dejte mi povedat, če še katero daje taka nespečnost. Jaz sem že nekaj časa vsako noč par ur budnauser posted image . Pri hčerki je bilo tudi tako in se žal s porodom n nehalo.....oz. po porodu bi lahko spala, ma smo pridelali eno totalno nezaspankicouser posted image . Upam, da bo tokrat drugače.
Sicer pa mene ža malo živčki dajejo......

jp... jst se zle že neki časa konstantno zbujam med 3 in 4 uro in fuuuul težko zaspim nazaj. in ko zaspim nazaj, zvoni budilka, da fanta vstaneta in se spravita vsak na svojo stran. itak moramtut jst takrat ustat, da gre malo hitreje... in le redko mi uspe še pol kj zadremat. pa ne zato, kr ni časa, ampak kr ne morem zaspat. pol sm pa nad***** cel dan.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
7.1.2013 11:02:34   
Pikica_82
Kaj je to spanje ponoči? user posted image
Jaz ne morem zaspat pred 12, 1, pol se zbudim, ko mojemu ob 5h ura zvoni, ob 7h pa itak malega začnem v vrtec spravljat. Bi pa lahko pol čez dan spala kot medo, da o tem, kak nič pametega ne nardim cel dan, sploh ne govorim... To bo še veselo, ko bo dojenček tu...

Pri nas ful sneži, bljek.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
7.1.2013 11:33:56   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Kaj je to spanje ponoči? user posted image
Jaz ne morem zaspat pred 12, 1, pol se zbudim, ko mojemu ob 5h ura zvoni, ob 7h pa itak malega začnem v vrtec spravljat. Bi pa lahko pol čez dan spala kot medo, da o tem, kak nič pametega ne nardim cel dan, sploh ne govorim... To bo še veselo, ko bo dojenček tu...

Pri nas ful sneži, bljek.

jst tut do polnoč tk ne zaspim, pol se pa ob 3 ali 4 zbudim, ob 7 pa že tk spet vstanem... čez dan cela tečna, le redko mi uspe kj podremat, nč se mi ne da... ene pametne ideje za kosilo nimam... se mi zdi, da še sam piščanca pa riž jemo user posted image eh...

edino kar se lahk dans pohvalim je to, da mi je uspelo nazaj zadremat do 9:40, pol sm pojedla zajtrk in se lotla brazilske, ki mi je neverjetno uspela user posted image user posted image user posted image sm vesela ku radio! user posted image itak sm si jo pa zadnič s tem trebuhom delala, kar me še bolj veseli.

a že sneži pr vas? od kje si pikica? v Velenju je zaenkrat še sam oblačno. napovedujejo pa tut sneg v popoldanskem času.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 7.1.2013 11:34:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3266
7.1.2013 11:37:09   
Pikica_82
MB... Sam je neki moker sneg, nič se ne prijema...

Jaz bom pa printer ve zabrisala user posted image  Hočem vabila sprintat za RD od malega, pa nekak noče sodelovat, hudič. Evo, mam trohico delodiša, pa še te tehnika noče sodelovat. Pol bom pa jaz pa moja lenoba spet kriva... user posted image

Mi mamo danes pire pa sarme, tašča včeraj dala. Za ta teden že mam jedilik naštudiran, še dobro...

< Sporočilo je popravil Pikica_82 -- 7.1.2013 11:38:01 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
7.1.2013 11:55:33   
nitta
O punce, pol nism samo jst mesečnik, ma jst sm pa na wcju skos, grem spat okoli polnoči, pa sm ob pol dveh že na wc-ju, pa potem okoli 4h zjutraj, ob 5h mojmu ura zvoni za šiht sm spet pokonc in na wc-ju. Potem pa če zaspim nazaj spim tja do 9h kar je najbolši spanec cene noči :)

danes že celo dopoldne klicarim ginekologinjo da bi ji sporočila datum carskega in da meni pove kdaj naj ta teden pridem na pregled-so mi v bolnišnici naročilu nujno en pregled še ta teden pred carskim. In se mi tista tečna tajnica skos oglaša ki sporoča kako delajo med praziki....ammm lahko bi že zbrisali ker smo že 7.1....

ni nobena videla vprašanja-ali pa ne ve odgovor, kdaj dobimo porodniško? men je tok čudno kok mal sm dobila plače, kot da manjka tisti del od porodniške :(

Neposredna povezava do sporočila: 3268
7.1.2013 11:58:16   
Pikica_82
nitta žal ne vem, jaz sem od danes komaj uradno na porodniški user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
7.1.2013 12:10:15   
Anonimen

ni nobena videla vprašanja-ali pa ne ve odgovor, kdaj dobimo porodniško? men je tok čudno kok mal sm dobila plače, kot da manjka tisti del od porodniške :(

Izplačila porodniških so 14-15. v mesecu, izplača ti jo CSD in ni vezano na tvoj plačilni dan v službi ;) .

(odgovor članu nitta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
7.1.2013 12:35:14   
nitta
ooo hvala hvala za info :) me je že skrbelo da bom mogla vsak mesec s tako miloščino živet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
7.1.2013 12:44:12   
vijolica80
austen - spim kot polh, še preveč (povprečje 10 h). In potem se kdaj ponoči zbudim, ker imam po moje preveč spanja. Ampak čez dan pa seveda grem za kako uro ali dve nazaj user posted image
Mene živci hvala bogu ne dajejo več. Najbolj sem bila nemirna, ko sem bila v šoli za starše in so nam tam kazali posnetke Takrat mi res ni blo fajn. Zdaj, ko pa sem vedno bližje, pa se veselim, da bo za mano in bomo malega imeli v živo user posted image

nitta - po moje bo porodniška kmalu (sem šla gledat na CSD Šiška in če je to prava info, bo:"Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je torek, 15.01.2013.") za mesec decmeber 2012.
Tako nizki tvoji prihodki pa zato, ker so ti obračunali št.delovnih dni v decembru po bruto ceni, pa malico in prevoz za dni ko si delala. V času bolniške itak nimaš malice in prevoza in še mislim, da je znižano bruto plačilo na 90% (al koliko je po zakonu ne vem). Upam, da sn dovolj razumljivo napisala.

V Lj, je tudi smrdljivo megleno vreme user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
7.1.2013 12:56:58   
Sadrika
V CE tudi rahlo sneži, se pa še ne prijema... Evo mene zopet iz CTG-ja, pa ne vem več kaj naj si mislim user posted image Tolko različnih dohtarjev, ko me bo pregledalo, tolko različnih mnenj bo....
- Danes sem 6 dni čez rok - hmmm, kot, da tega sama neb mogla ugotovit user posted image
- plodovnice še dovolj, ni je na izobilje, ampak jo je še dovolj - ok, to se še vedno ni spremenilo
- CTG - je lep - kot vsakič poprej
- posteljica - že počasi izgublja kvaliteto - ooo, to pa je neki novga, no neki se je pa le izvedelo
- mlečna plodovnica - ko pa sem ji to omenila, da je moja G to videla 5 dni pred PDP in na UZ, se je pa tok začela smejat in samo komentirala: Če je pa to videla z navadnim Č/B UZ, pa ji dam samo kapo dol... no pol pa bod pametn.....
In ju3 s5 kontrola

Tko, da mi ne preostane druzga, kot ČAKANJE!!! Ful fajn, sploh, ko mi je že vse mučno user posted image

Nitta - se pa strinjam z Vijolico80, imam jaz tud enake podatke kot ona

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
7.1.2013 13:29:52   
vesper
hej hej punce

pa jooooj, nič se še ne dogaja. Jaz pa že tako čakam, da se začne dogajat in bomo lahko čvekale o naših bebikah počasi user posted image Men je prav dolgčas, ko se nimam s kom zdaj pogovarjat o tem. No, saj so kolegice, ampak tukaj je vseeno fajn kaj novega zvedet user posted image

inigo pa je šel tvoj datum user posted image in naš, za uradni PDP. Naš Jaka bi se moral včeraj komaj rodit, zdaj pa je že star 17dni in se že tako fajn cartamo user posted image

mah, kako vreme brezvezno imamo, mi kr ni fajn da boma danes cel dan doma čepela, ko sma že začela tako lepo sprehode prakticirat user posted image user posted image
No, mi smo drugače ful pridni, ponoči lepo spimo, zbudimo se 1x za hranjenje, potem pa naš otrok spi do 9h-10h. Adijo, če bo tako ostalo, bo že kičasto prelepo user posted image user posted image
Edino kaj se je zgodilo, smo mogli malo na dodatek, ker ima mamica premalo mleka in se nismo zredili nič. Zdaj pa smo se v dveh dneh za 200g. In smo se že razvadli na flaško, zdaj pa imamo probleme z zizo, ker je pretežko in se nam ne da vlečt. Ampak ne bomo obupali, se bomo trudili še naprej user posted image

sadrika vsem je ime všeč, ampak ti povem, tudi če jim ne bi bilo, me en drek briga user posted image čist zares.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
7.1.2013 13:31:34   
Sadrika
Punce, a čep je vedno sluzast?user posted image
Sem dle bla na wc-ju, pa je tak rjav izcedek, ne glih sluzast.... Hmmm?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?