Inigo
|
Dobro jutro sonosečke in mamice! Jst še kr čakam… nč ne kaže, da bi se karkoli dogajalo… tko, da tale 6.1. ni čist nč naš datum. ah... pa tk sm si želela Masaža presredka Sm bla ful zainteresirana pa ful sm začela s tem že pred časom, ko mažeš samo zunaj. Potem sm pa začela pozabljat in zdj mi stoji tam olje za brezveze. Sam da ga mamo… grrrr! Grozna sm! Ampak se mi ne da! Niti najmanj… pa zdj tko najbrž neb nč nardila, če bi začela z masažo. Mala BB Vi bote pa mel orjaka! Nam so namerli prejšn teden 2500-2700g. hihi! pa ne mislit da jim kj ekstra verjamem... dam roko v ojgn, da jih bo mel čez 3kg Neonaia Si boljše? Joj, ti prehladi… vem kk smotano je zdj s tem. Tut jst sm bla prehlajena. Še vedno malo pokašljujem in še vedno imam občasno zaštofkan nos, sicer je pa ok. Ampak si ne predstavljam, da bi šla v takem stanju rodit! Tole morma midve hitr porihtat. Se strinjaš? Noseckec23 Ja ja, to je kolostrum, tisto prvo mlezivo. Zizike se pripravljajo. To je zelo dober znak. Nč bat! Nitta A veš, da sm si prav misla, da ti ga ne bo dala prej. Kuštrinova je vedn pozna okol tega… prvi pregled, morfa, ctg-ji… vse je pozn pr njej. Ampak ne skrbi. Čist možn, da se začne naravno kj prej dogajat in ti ga bodo mogli nardit prej. Držim pesti! Araucaria Plenice – previjaš na cca 3 ure. Ene ponoč previjajo, druge ne. jst sm, če je bil pokakan, sicer pa ne. in če previjaš skos na 3 ure, rabiš v enem tednu 56 plenic. Tko da v dveh tednih pol res rabiš cca 100 plenic. Js sm kupla 3 pakete od DM številka 2, in 3 pakete od DM številka 3. Ene so od 2-5kg, in ene od 3-6kg. glede na to, da mi napovedujejo takšnega drobižeka, bomo najbrž še kj dlje na številki 2. Ma bomo vidli! Js mam vedno rada zalogo, ker mi ni, da sm vsake 2 dni v trgovini po fasngi. Nakupim za nekaj časa in je mir. Se pa ne sekiram, da mu neb pasale te plenice, ker so popolnoma navadne, brez nekih premazov, niso beljene s klorom… torej se sama vata in papir. Sm jih mela že pr Brinu, ki je velik občutljivček in vem, da so ok. Problemi se pojavljajo pri pampersu in the “tadragih” plenicah. Blazinice za dojenje – jst sm bla kr haklik in nism hotla bit mokra. Pa tut glivice in svašta se ti zaredi, če jih ne menjaš dovolj pogosto. Tko, da jst bi jih kr kupla ene 2 paketa. Pol ti jih bo šel pa še kdo iskat. En paket pa kamot neseš v P, tam se zgodi naval mleka in takrat se najbolj potrebujejo. Pa kupi mogoče dvojne različne, da biš videla katere ti bodo bolj kul. Men od Dmja niso všeč, ker so predebele in se vidijo čez modrc. Najboljše so mi pa od Tommee tippee, ker so ful tanke in super vpojne. Js sm jih že zdj uporabljala, ker mi že nekaj časa občasno kaplja ven. Moj nasvet. Flaške – kup eno, js sm kupla plastično od MAM. Glede velikosti… hmmm. Mogoče malo večjo, ne čisto čisto majhno, ker če jo na začetk ne boš rabla, jo boš zagotovo malo kasneje, ko začenjo piti čaj. Pa takrat samo večji cucelj kupiš. Sterilizatorja jst nism mela, tut zdj ga ne bom. Je čist dovolj, če temeljito umiješ kot ostalo posodo. Če imaš pa pomivalca, pa tam itak ful na hard opere. Men se zdi nepotrebno. Nusika Stalna otrdelost… ej, nimam pojma. Se mi ni dogajal. Se mi pa neprestano zdj že nekaj časa, da mi otrdeva in boli – pačti moji smotani popadki, ki to so in niso. Grrrr! Jezna ko pes! Je pa tko, da ko maš popadek, se otroček ne premika not, kr ga stisne. Tko, da razmišljam mogoče, da bi se miceno tk obrnilo, da praktično pokaže hrbet. In se ti zdi, da je otrdel trebuh, u bistvu pa ti hrbet nastavla. Drgač pa jst že neki časa tut hodim tut po 5x na dan na blato. Puca me kot noro! Pravijo, da je to znak, da bo kmalu porod tu. My ass! Že pred novim letom se je pr men začel tkole… Mikrovaovka Je super aparat, sam ne za mleko. Pogret vodo ja, mleko pa ne. Ne sam to, da ne ne greje enakomerno, tut velik hranilnih snovi mikrovalovka uniči. Tk pravijo, ekspert nism, hehe Mokri robčki Ne ne ne! Dokler je ritica tk mala, je voda zakon. Uporabljajte jih samo na poti… resnično! Če ne zarad drugega, tut stroškovno. Sj ma Tosama to.to krpice, pa so tut od Dmja podobne stvari, tut Muller jih ma… mokre robce pa za na pot. Že tko preveč kemije uporabjamo, dajmo jim svobode vsaj prve mesece. Moje mnenje. Voda ne rab bit prekuhana, sam naj ne bo mrzla al pa prevroča. To je to! Mika Ja, mogoče se pa res srečava! Hihi! Jst bom tko (no, kolikor bom lahko) online na RR pa bomo videli kateri se bo kdaj zgodilo.
|