araucaria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013 evo jaz sem si zdaj se enkrat zmerla pritisk in je cist ok. ocitno je bilo ponoci nekaj...je pa res, da sem okoli pol 9 pila belo kavo...mogoce je bil to vzrok. nimam pojma...v glvanem zdaj je vse vredu. sem kr pomirjena. mah inigo ne vem kako je s temi popadki. samo ce mi cel trebuh otrdi....prav stisnilo ga je skupaj. tak kot da bi vakuum nastal, pa cist nepravilne oblike je bil. so to popadki? se pa mi mala dans res fejst premika noter, sem kr pomirjena...saj ce se premika pol je sigurno vse ok z njo. hjoj punce komaj cakam na jutrijsnji pregled, da zvem kdaj bomo pestovali. sem si dans pripravila ze torbo za mene...ne vem sicer zakaj...ampak ok :) aja se to....a flaske se lahko pere v pomivanem? jaz sem jih zaenkrat z dudicami skuhala v vreli vodi za 5 min. mislim, da na TT flaskah pise, da jih ne smes dat v pomivalnega...al? Ojjj, Odlicno, da se je pritisk umiril! Morda je bila pa res kava. Morda si bila zamo zivcna - sej ves, tko k pr dohtarjih, k ti pol vedno vec pokaze kot imas obicajno. Jaz mam ful nizkega, pr dohtarju pa mi potem ponavadi pokaze normalno al pa cist malo visjega, in ko jaz recem, da je to cudno, ker imam vedno nizkega, mi seveda ne verjame... Enkrat sem mela 90/40, to je blo v casu adolescence, pa mi je matka dala za pit kavo in me poslala spat... se dobr, da sem sploh prisla domov iz sole, ker se mi je ful vrtel in crne luknje so bile vse okoli mene:) ha ha Drugace pa predlagam, da pijes veliko vode, to zmanjsa pritisk. In ce imas visok pritisk, se je treba izogibat soli, pa kavi... tud stresu bi rekla. In ce nisi spala ponoci, pomoje tud to vpliva na pritisk... Mene je moja zaba danes zbudila okoli pol 4ih in potem sva imela zur do jutra... obracanje po postelji, pa sprehodi na wc in do kavca, pa nazaj v posteljo... Tud moj je slabo spal zarad tega... Pol sem bla pa se cel dan naspicena k nisem dost spala:) No, mava pa skoraj vse s seznama, se prevec bi jaz rekla... fali se merilec telesne temperature (se ne moreva odlocit al tistega, ki pokaze temperaturo na celu, ki slovi kot nezanesljiv, ali bi raje tistega, s katerim meris za usesom in traja od 1 do 3 sekunde). Se bolj nagibava k drugemu, mali bo pa ja prezivel, sej smo mi tud, k smo mel starinske merilce:) Falijo se modrci za dojenje, pa majice za dojenje (vsaj kaksna, da se mi ne bo treba vedno do nagega slect. Sling bi tud rada mela, pa je moj ze prinesel en drug nosilec za malega. Je stos, k vedno, ko prideva v stacuno, jaz zavijem k oblekcam, on pa k igracam in drugim uporabnim zadevam... no zdej mava oblek dost, mene pa tud ne mika vec hodt po stacunah... Hvala punce za nasvete glede plenic, pa prsnih blazinic, sterilizatorjev in drugega... Jest mam tud plenice na zalogi, razlicne znamke, ker se mi ne da hodt vsake dva dni v stacuno Se moram pohvalit... danes sem zacela s pranjem zadev za dojencka, tko da jutri, ce bo ze suho, speglam in zacnem zlagat v kufr za v porodnisnico! Jeeej! Inigo, ti mas 19/01 PDP si rekla ne. Za fante pravjo, da nocjo ven pred rokom... kako je blo pa z Brinom? Je prisel prej ali kasneje? Jest bi tud, da pride moj prej ven, ze pr 7ih mesecih sem bla pripravljena, to je ko so se zacele te taprave tegobe s trebuhom... ha ha ha:)
|