vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Mala BB, ja saj tudi meni se je zdelo dolgo. Ampak ko sem prišla, so mi glede na stanje napovedali 10 - 12 ur. Pa baje pri prvorodkah rado kar traja. In kolegica, ki se ji je pričelo na enak način kot meni, je rojevala 21 ur. Tako da sem zelo vesela in verjamem, da je bilo teh 6 ur kratek čas Imamo pa zdaj kar pestro, ko smo doma. Na vsak način smo mu morali dvigniti težo, ki se ni nikamor premaknila in zato je tudi težje premagal zlatenico. In moramo biti res striktno na 3 ure pokonci in jesti, tudi če se mali ne zbudi. Jaz pa imam še to "nesrečo", da si moram mleko črpati, saj je naš mali škrat na prsih rajši spal kot jedel in smo potem presedlali na flaško, da se je začelo kaj premikati. Tako da sva z mojim trenutno dva zombija, ampak bomo nekako prišli v rutino Vesper, veš da sem prav pomislila nate dvajsetega Pa še tako smo se prej tu na forumu pogovarjale, kako ti kar malo zavidamo, da boš tako hitro že stiskala svojega Jakata. No..pa se je še naš odločil, da se želi stiskat že prej Punce, js kr sočustvujem z vami. Jaz sem imela že malo pred porodom vsega dovolj in si ne predstavljam, kako naveličana bi bila že zdaj. Držim pesti, da se vaši pikci in pikice čim prej odločijo, da pridejo raziskovati ta svet bijoux kolk pa je bil težki, ko sta šla iz porodnišnice? Ker naš je tudi kr malo shujšal, kar pravijo da je itak normalno, ampak potem so pediatri že začeli delat majhen preplah, da je na meji itd.. ko smo šli iz P smo mi tehtali 2850, rodil se je z 3100. Zdaj se isto hranimo na 3 ure in ga zbujamo. Ponoči ga jaz ne zbujam, razen če se sam zbudi, kar seveda se na 3-4ure in mu dam zizo in zaspi nazaj. Jaz sem imela to srečo, da je kljub flaškam v P, zizo takoj zgrabil in jo vzel za svojo imam večji problem z njim, ko mu dam kakšen čajek, ker mu kr nič ne odgovarja flaška No, skratka zanima me ful, če smo se kaj zredili zdaj v tem času, ko se pridno dojimo. Jutri pride patronažna in ga bo stehtala, ker men se še vedno zdi tak drobižek