|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
4.1.2013 10:19:37   
vijolica80
Evo,
jaz sem tudi včeraj imela že v 3. CTG (tokrat v LJ). In ginekologinja je sama po sebi naredila še UZ. Pa bi bilo boljše, da ga ne bi. Ker so mere na listeku tako različne, da me je srat stisnilo, ko sem jih doma pregledala. Od 35-tega do 39 tega tedna?! kar so kar velika odstopanja, ocenjena TT pa 3400??!! Totalna asimetrija, bi rekel človek, ko to prebere.

Dobila sem nasvet, da naj grema s fantom pod rjuhe in po štengah hodit user posted image

(odgovor članu alenkita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.1.2013 10:53:44   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica80

Evo,
jaz sem tudi včeraj imela že v 3. CTG (tokrat v LJ). In ginekologinja je sama po sebi naredila še UZ. Pa bi bilo boljše, da ga ne bi. Ker so mere na listeku tako različne, da me je srat stisnilo, ko sem jih doma pregledala. Od 35-tega do 39 tega tedna?! kar so kar velika odstopanja, ocenjena TT pa 3400??!! Totalna asimetrija, bi rekel človek, ko to prebere.

Dobila sem nasvet, da naj grema s fantom pod rjuhe in po štengah hodit user posted image

vijolica glede teh mer se pa popolnoma nič ne sekiraj. Jaz sem bila namreč v 38.tednu na dan CR in ko mi je G delal še zadnji UZ je dobil ven mere, glavica in trebušček 40.teden, nogice pa 37.teden user posted image user posted image sem rekla proooosim?? Kakšen bo te naš otrok prišel ven user posted image in ti povem, prišel je čist normalen simetričen otroček user posted image tako da to je en velik lari fari user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.1.2013 12:07:53   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Evo,

vijolica glede teh mer se pa popolnoma nič ne sekiraj. Jaz sem bila namreč v 38.tednu na dan CR in ko mi je G delal še zadnji UZ je dobil ven mere, glavica in trebušček 40.teden, nogice pa 37.teden user posted image user posted image sem rekla proooosim?? Kakšen bo te naš otrok prišel ven user posted image in ti povem, prišel je čist normalen simetričen otroček user posted image tako da to je en velik lari fari user posted image

se popolnoma strinjam z vesper! cim manj se sekirat glede teh mer!! to sploh nic ne pomeni.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.1.2013 12:39:10   
araucaria
Zivjo punce,

meritve
Jaz imam se mesec dni do PDP, vceraj pa sem bila zopet na pregledu pri ginekologinji. Tokrat mi je rekla, da je ginekologinja, ki je pred Bozicem ponovno merila dojencka, potrdila, da je dolzina nog ok. Me ni ravno pomirila, ne zaupam jim vec, ko me strasijo s taksnimi izjvami. Je se rekla, da so enemu njenih dvojckov tudi rekli, da ima eno nogo krajso od druge, pa je potem prisel ven povsem normalen. Halo, zakaj to omenja sele sedaj in ne ze prvic, ko mi je omenila, da ima moja mala zaba eno nogo krajso?! Sem zihr, da si je zmislila, sam ji nisem nic rekla. Sem ji pa rekla za drugo ginekologinjo, da je bila zoprna, pa je rekla, da ja, da je ta druga poznana, da ima svoj karakter. Mojemu sem rekla, da ce slucajno moja ginekologinja ne bo mogla pridt ujet zabe, ko bo ta sla ven, in ce bo slucajno prisla ta druga, da jo naj odslovi kar na vratih..user posted image

MV
Za maternicni vrat mi je rekla, da je zaprt in kratek, ter da se cuti kako dojenckova glavica pritiska na MV. Nisem sprasevala kaj to pomeni, da je MV kratek - lahko da zeli mali prej ven lahko pa da je tako biolosko... Amniotske tekocine imam baje dovolj. Sem doma tudi sama preverila MV (vsaj tako se mi zdi) in sem zares cutila kako nekaj trdega pritiska na vrat - trdo kot miza, pa se premikalo se je... svasta...

UZ
Pol sva ga sle pogledat se na UZ in kaj je mali delal - obracal je ustnice kot riba, kot da bi mi posiljal poljubcke... je blo smesnouser posted image

kolcanje
Omenila sem ji se kolcanje in je rekla, da je to povsem normalno, da lahko traja tudi pol ure ali vec, da malo pac pije tekocino (jeeej bodo plenice lepo crne) in da se strinja z mano, da je neprijetno. Vcasih se tudi meni kolca, se mi zdi, da mi to on posilja.user posted image

masaza presredka
Aja, se tole, ali katera od vas masira presredek? Jaz sem se vceraj spomnila, da moram zacet, pa sem bila ze napol v snu v sanjah, pa sem si rekla, da zacnem danes ali za vikend. Malo pozno, ampak vseeno...

Bodite v cvetju!

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.1.2013 12:55:05   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Zivjo punce,

meritve
Jaz imam se mesec dni do PDP, vceraj pa sem bila zopet na pregledu pri ginekologinji. Tokrat mi je rekla, da je ginekologinja, ki je pred Bozicem ponovno merila dojencka, potrdila, da je dolzina nog ok. Me ni ravno pomirila, ne zaupam jim vec, ko me strasijo s taksnimi izjvami. Je se rekla, da so enemu njenih dvojckov tudi rekli, da ima eno nogo krajso od druge, pa je potem prisel ven povsem normalen. Halo, zakaj to omenja sele sedaj in ne ze prvic, ko mi je omenila, da ima moja mala zaba eno nogo krajso?! Sem zihr, da si je zmislila, sam ji nisem nic rekla. Sem ji pa rekla za drugo ginekologinjo, da je bila zoprna, pa je rekla, da ja, da je ta druga poznana, da ima svoj karakter. Mojemu sem rekla, da ce slucajno moja ginekologinja ne bo mogla pridt ujet zabe, ko bo ta sla ven, in ce bo slucajno prisla ta druga, da jo naj odslovi kar na vratih..user posted image

MV
Za maternicni vrat mi je rekla, da je zaprt in kratek, ter da se cuti kako dojenckova glavica pritiska na MV. Nisem sprasevala kaj to pomeni, da je MV kratek - lahko da zeli mali prej ven lahko pa da je tako biolosko... Amniotske tekocine imam baje dovolj. Sem doma tudi sama preverila MV (vsaj tako se mi zdi) in sem zares cutila kako nekaj trdega pritiska na vrat - trdo kot miza, pa se premikalo se je... svasta...

UZ
Pol sva ga sle pogledat se na UZ in kaj je mali delal - obracal je ustnice kot riba, kot da bi mi posiljal poljubcke... je blo smesnouser posted image

kolcanje
Omenila sem ji se kolcanje in je rekla, da je to povsem normalno, da lahko traja tudi pol ure ali vec, da malo pac pije tekocino (jeeej bodo plenice lepo crne) in da se strinja z mano, da je neprijetno. Vcasih se tudi meni kolca, se mi zdi, da mi to on posilja.user posted image

masaza presredka
Aja, se tole, ali katera od vas masira presredek? Jaz sem se vceraj spomnila, da moram zacet, pa sem bila ze napol v snu v sanjah, pa sem si rekla, da zacnem danes ali za vikend. Malo pozno, ampak vseeno...

Bodite v cvetju!

hehe araucaria moji se tud kolca na polno. sigurno 3-4 krat na dan, po 10-20 min skupaj, vcasih ze mislim, da se ne bo nehalo :)

ti se tud nic ne sekiraj za te nogice, vse bo ok...verjemi!

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.1.2013 13:56:09   
vijolica80
Hvala za tolažbo Vesper.
Do včeraj sem hodila dr. Lukmanu na pregled in sem bila normalnauser posted image , ker me ni obremenjeval s takimi stvarmi (joj, sn mu hvaležna).

Ne vem, če se ne bom drugi tedn zapeljala raje na Ptuj (1 dan pred PDP), kot da pa grem tu v Lj še enkrat in bom imela nočne more user posted image .

Jasno mi je, da je ogromno odvisno od izvajalca meritev, kot tudi od aparature UZ-ja. Pa vseeno, da bote vedle to so odstopanja ala velikost glavice 33 cm (za 36 teden), pa trebuščka 36 cm (za 40 tedn)... Jaz pa danes vstopla v 39 teden. Mogoče se je glih fejst najel pred merjenjem user posted image .

Itak nimam kaj razen tega, da ga vun dam, pa bomo videli po kerem ma konstitucijo, ker trenutno liči na babico. Mali pa debeliuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.1.2013 15:36:00   
pikachu
Vesper jaz mam se eno vprašanje glede obiskov na Ptuju za tebe. Če imam cr zjutraj ali lahko potem že isti dan pride jo obiski ali ne? (to mislim mojo hcerkico, atija in mojo mamo?)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.1.2013 15:46:24   
Mala BB
Meritve - tudi jaz se ne sekiram preveč. Včeraj na prvem CTG-ju mi je prvič rekla zdravnica zelo "realno" številko. Teža ploda mi kaže UZ da je med 3600 in 3900. Najboljši odgovor do zdej in dokaz, da se enostavno ne more določiti točen izračun, sploh če mičkeni niso pri miru.

Sadrika - malo čudno si tiho, kaj je bilo danes, se kaj dogaja?user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.1.2013 16:48:50   
Sadrika
Hey, hey
jaz sem danes šla namerno malo kasneje na CTG, da ne bo gneče in res je ni bilo. Sem pa bila priklopljena debelo uro, ker se je vmes menjala smena in so pozable name user posted image
Je pa bila drugič zapored dr.Pavičevičeva in ni bilo nobene razlike izpred 2 dneh, mali še vedno zelo nizko, plodovnice dovolj, CTG lep in zopet čez 2 dni, je pa tko redkobesedna ta dohtarca pa arogantna, ampak sem izvedela, da je pa zlo priznana in odlična porodničarka. Dr.Brus mi je bila pa ful všeč, ko res pove vse, pa še realna je. Upam, da bo v nedeljo katera fajna, bi jst tud rada že vedla kolko se je mali poredil, pa morda še kaj drugega vprašala.
No, jaz še vedno čakam, da se bo začelo kaj dogajat, mali mi res fuuuul pritiska navzdol in so se mi naredili zunanji hemeroidi kljub odlični prebavi, ampak motijo pa bolijo pa ful user posted image , bojim se samo, da se bodo še okrepili pri porodu zaradi potiskanja, za kar je seveda zlo veliko verjetnosti. Da o križu in kolkih ne govorim..... se pa še vedno trudim in se kobacam po stopnicih, gor in dol in gor in dol in gor in na kavču zasmrčim, hihihihi

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 4.1.2013 16:49:56 >

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.1.2013 17:34:50   
vesper
vijolica še želiš en moj nasvet user posted image pojdi nazaj na Ptuj k dr.Lukmanu kolk te lahko pete nesejo user posted image Dr.Lukman je zakon in nasplošno Ptuj in zdravniki tam so 1A. Pa verjemi, če je dr.Lukman rekel, da je vse ok, potem je, verjemi.

pikachu seveda te bodo lahko prišli obiskat. Tvoj dragi bo itak šel s teboj do operacijske, potem bo pa tam tiste pol urce med operacijo počakal zunaj in bo lahko malega pocartal, ko bo gotovo. Potem ga bodo poslali domov za nekaj urc in potem ko boš ti prišla k sebi in te bodo lepo pripeljali na intenzivno in porihtali ga boš lahko že poklicala naj pride na obisk. Pa tudi otročka boš dobila že proti poznemu popoldnevu k sebi. Moja cimra na intenzivni je bila operirana komaj ob 10h, pa je njen mož bil tam že ob 14h in ostal do 18-19h ziher. Jaz sem bila itak že zjutraj prva na vrsti in sem bila do desetih že kot rožica prisebna. K meni sta ob 18h še prišla kolegica in mož na obisk, pa ni noben kompliciral. Moj je bil itak skozi tam. Tako da brez skrbi, lahko bodo prišli k tebi.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.1.2013 18:50:14   
nitta
evo nas iz pregleda, veeeeseli smo, saj smo že preko 3kg tako da čist super---toliko o meritvah k so en K vredne :) sm pa dobila tudi datum za CR in to na PDP---ne sprašujte me kdo bo zdržal še 14 dni, men se bo mal zasukalo se mi zdi... Tamičkena pa lepo čiča na riti, zasidrana je v porodni kanal, noge pa lepo iztegnjene pod mora rebra, glava nekje pri želodcu tako je super občutek ko pritiska gor...

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.1.2013 19:55:58   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

evo nas iz pregleda, veeeeseli smo, saj smo že preko 3kg tako da čist super---toliko o meritvah k so en K vredne :) sm pa dobila tudi datum za CR in to na PDP---ne sprašujte me kdo bo zdržal še 14 dni, men se bo mal zasukalo se mi zdi... Tamičkena pa lepo čiča na riti, zasidrana je v porodni kanal, noge pa lepo iztegnjene pod mora rebra, glava nekje pri želodcu tako je super občutek ko pritiska gor...

O ti piska! Vas je hecala :) No, ce ma vasa madam cez 3kg... Nas pobic jih je imel konc leta samo 2500g, pa ni noben norel. Kok so si razlicni tile ginekologi...

V Celju in SG so ze omejili obiske v P. Ste vidle? Sj bodo tko v vseh P. Zihr je zihr. Mi je cist kul. Z malim sma ze mela razgovor in se mi zdi, da je celo zastekal. On se najbolj veseli, da bota prisla iskat mene in dojencka in da bo on sedel zadaj z njim. To mu je trenutno the best :)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.1.2013 19:57:47   
Inigo
Btw, a ma se katera filing, da so se ji prsi spet spremenile? Se mi zdi, da so ratale take bolj polne in "trde"... Upam, da to kj pomeni :)))

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.1.2013 19:59:18   
Inigo
.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.1.2013 20:00:52 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.1.2013 20:23:28   
vijolica80
Inigo user posted image
Moje to take kot si napisala. Pa vsake toliko me noter špikne, al kak naj opišem user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.1.2013 22:21:47   
Inigo

Inigo user posted image
Moje to take kot si napisala. Pa vsake toliko me noter špikne, al kak naj opišem user posted image

Pomoje je to priprava na dojenje.

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.1.2013 22:35:33   
neonaia
ufff....user posted image

js sm pa totalno zbolela dons...oz že ponoč..kašljam, u pljučih boli, useeee mišice bolijo, trebuh kot da bi me kdo zbadal...pa še vročina! klicala P za vsak slučaj in je rekla da morm k svojmu zdr.kri dat...no po 2urah čakanja in sedenja na trdih stolih v prevroči čakalnici z ostalimi bolančkoti (mam še zmer pediatrauser posted image ) sm dobila antibiotike...pa celo nosečnost sm bla zdrava in 4dni pred pdp se mi to zgodi! no upam da bo tamala še mal počakala, da se vsaj mal pozravim, čeprav bi najraj že zdej rodila! user posted image ampak nočem da bi se takoj nalezla od mamice user posted image

ah ja..grem se nazaj prestavlat iz enga bolečega položaja na druzga user posted image

nočko vsem

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.1.2013 23:29:44   
noseckec23
z mojih pa tece gosta rumena sluz, kaj je to normalno? Vse mi je cudno zadnje dni :))

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
5.1.2013 8:14:39   
nusika2013

nitta na PDP si dobla datum CR? o moj bog...jaz upam, da mi tega ne nardijo. kak pa to? meni sta moja G in oni v bolnici rekla, da se CR dela v 39T. po moje ze majo kak razlog za to. v kateri porodnisnici pa bos mela? so ti kaj rekli zakaj bos imela tako pozno CR?

ja ocitno imam midve isti polozaj punck. moja tud cica na ritki v porodnem, glavo pa pri popku...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
5.1.2013 9:38:31   
nitta
ja, na PDP točno mi bojo delali carskega, sploh ni nihče nič rekel zakaj takrat, rekla je da se dela v tistem tednu ko imaš PDP in da bojo kr na datum nardili, sm pa v Celju se prijavila. Moja zdravnca je tut rekla da bo kak teden prej, evo pa imam, še skoraj 14 dni do takrat men se bo pa zmešal, no pa mojmu doma tut :D tako da imam drug teden še en pregled pri svoji zdravnici-će bo kaj slabo s plodovnico al pa karkoli me bo verjetno dala urgentno na carskega-ne vem, rekla je da mora vmes pregledat še kako je z malo, tako da drug teden pregled potem naslednji teden mam pa datum.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
5.1.2013 9:44:54   
nusika2013

ja, na PDP točno mi bojo delali carskega, sploh ni nihče nič rekel zakaj takrat, rekla je da se dela v tistem tednu ko imaš PDP in da bojo kr na datum nardili, sm pa v Celju se prijavila. Moja zdravnca je tut rekla da bo kak teden prej, evo pa imam, še skoraj 14 dni do takrat men se bo pa zmešal, no pa mojmu doma tut :D tako da imam drug teden še en pregled pri svoji zdravnici-će bo kaj slabo s plodovnico al pa karkoli me bo verjetno dala urgentno na carskega-ne vem, rekla je da mora vmes pregledat še kako je z malo, tako da drug teden pregled potem naslednji teden mam pa datum.

ojej...ja verjamem, da se ti bo zmesalo ja. men bi se tud oz. se mi bo, ce mi bodo dali na PDP. mam komaj 30.1., pa sem ze zdaj nestrpna. pa to si kr sproti nekaj zmisljujejo. edino, ce bi se poskusala s svojo G zmeniti, da bi te urgentno dala. ce bi kakorkoli slo. sam ne vem kak je s tem.

jaz mam v ponedeljek pregled in me prav zanima kaj bodo rekli. jaz upam res, da bo prej kot 40T. zdaj sem kr v badu, ko sem slisala, da so tebi dali tak pozno.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
5.1.2013 9:53:29   
araucaria
IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

z mojih pa tece gosta rumena sluz, kaj je to normalno? Vse mi je cudno zadnje dni :))

Povsem normalno. Temu se rece ''colostrum'' mleko, ki je prvo mleko, ki ga dobi mali. In povsem normalno je, da pride ze prej ven, ni pa nujno. Zato pa imamo potem ''vlozke za joske'' / prsne blazinice za dojenje / podlogice (zascita oblacil v casu dojenja/ ''breast pads'' po anglesko). Pomoje si lahko le vesela, da bos imela mleka za malo / malega. user posted image

Pa se par vprasanj:
- So mi rekli, da za prve dva tedna potrebujem okoli 100 plenic. Kaj ve menite? In koliko prsnih blazinic / podlogic za zascito oblacil v casu dojenja potrebujem na zalogi? In koliko vlaznih robckov za brisanje dojenckove ritke?
- Kaksno flasko kupit za vsak slucaj? Stekleno? Plasticno? 100ml? 125ml? Pa glede sterilizatorjev? A so potrebni? Kaksna je razlika med elektricnimi in tistimi za v mikrovalovno? A ni dovolj, da das flasko v mikrovalovno (pod pogojem, da je za v mikrovalovno)? Prodajajo tudi neke vrecke, v katere das flasko, pa potem das to v mikrovalovno? Ima katera izkusnje? A je sterilizator res potreben?

< Sporočilo je popravil araucaria -- 5.1.2013 10:05:38 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
5.1.2013 9:57:54   
araucaria

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Hey, hey
jaz sem danes šla namerno malo kasneje na CTG, da ne bo gneče in res je ni bilo. Sem pa bila priklopljena debelo uro, ker se je vmes menjala smena in so pozable name user posted image
Je pa bila drugič zapored dr.Pavičevičeva in ni bilo nobene razlike izpred 2 dneh, mali še vedno zelo nizko, plodovnice dovolj, CTG lep in zopet čez 2 dni, je pa tko redkobesedna ta dohtarca pa arogantna, ampak sem izvedela, da je pa zlo priznana in odlična porodničarka. Dr.Brus mi je bila pa ful všeč, ko res pove vse, pa še realna je. Upam, da bo v nedeljo katera fajna, bi jst tud rada že vedla kolko se je mali poredil, pa morda še kaj drugega vprašala.
No, jaz še vedno čakam, da se bo začelo kaj dogajat, mali mi res fuuuul pritiska navzdol in so se mi naredili zunanji hemeroidi kljub odlični prebavi, ampak motijo pa bolijo pa ful user posted image , bojim se samo, da se bodo še okrepili pri porodu zaradi potiskanja, za kar je seveda zlo veliko verjetnosti. Da o križu in kolkih ne govorim..... se pa še vedno trudim in se kobacam po stopnicih, gor in dol in gor in dol in gor in na kavču zasmrčim, hihihihi

Bocno po stopnicah, tako se medenica bolj odpre... pa drz se za ograjo, da ne pades!!user posted image

Jest tud ne vem kako bom zdrzala do 04/02. Mal racunam na polno luno 27. januarjauser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
5.1.2013 10:00:18   
araucaria

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

nitta na PDP si dobla datum CR? o moj bog...jaz upam, da mi tega ne nardijo. kak pa to? meni sta moja G in oni v bolnici rekla, da se CR dela v 39T. po moje ze majo kak razlog za to. v kateri porodnisnici pa bos mela? so ti kaj rekli zakaj bos imela tako pozno CR?

ja ocitno imam midve isti polozaj punck. moja tud cica na ritki v porodnem, glavo pa pri popku...

nusika2013, nitta - ajoj, male cicajo na riti, noge pa v rebra... uff, te bodo pa telovadke ritmicne gimnastikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
5.1.2013 10:11:09   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Bocno po stopnicah, tako se medenica bolj odpre... pa drz se za ograjo, da ne pades!!user posted image

Jest tud ne vem kako bom zdrzala do 04/02. Mal racunam na polno luno 27. januarjauser posted image

Ja, sej to tud počnem..... sem pa ravnokar govorila z eno znanko in je tud rekla, da je tko hodila en teden, pa ni nič blo, no, razen, da je šla pol ful zmatrana rodit. Ne vem no, po mojem bom to opustila in pač čakala, ko bo bo.

nitta - ja, v CE vem, da so ful pozni in tud čakajo, da sprožijo porod čist do zadnjega, se pravi 14 dni čez PDP, tko, da se prav bojim, da bom mogla bit še 10 dni tkole user posted image . Ne vem, no, se mi zdi, da še čisto malo manjka, samo teh klinčevih rednih popadkov ni in ni.... bojim se, da bi se mali pokakal, glede na to, da imam že tko dolgo mlečno plodovnico.

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?