nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: araucaria Zivjo punce, meritve Jaz imam se mesec dni do PDP, vceraj pa sem bila zopet na pregledu pri ginekologinji. Tokrat mi je rekla, da je ginekologinja, ki je pred Bozicem ponovno merila dojencka, potrdila, da je dolzina nog ok. Me ni ravno pomirila, ne zaupam jim vec, ko me strasijo s taksnimi izjvami. Je se rekla, da so enemu njenih dvojckov tudi rekli, da ima eno nogo krajso od druge, pa je potem prisel ven povsem normalen. Halo, zakaj to omenja sele sedaj in ne ze prvic, ko mi je omenila, da ima moja mala zaba eno nogo krajso?! Sem zihr, da si je zmislila, sam ji nisem nic rekla. Sem ji pa rekla za drugo ginekologinjo, da je bila zoprna, pa je rekla, da ja, da je ta druga poznana, da ima svoj karakter. Mojemu sem rekla, da ce slucajno moja ginekologinja ne bo mogla pridt ujet zabe, ko bo ta sla ven, in ce bo slucajno prisla ta druga, da jo naj odslovi kar na vratih.. MV Za maternicni vrat mi je rekla, da je zaprt in kratek, ter da se cuti kako dojenckova glavica pritiska na MV. Nisem sprasevala kaj to pomeni, da je MV kratek - lahko da zeli mali prej ven lahko pa da je tako biolosko... Amniotske tekocine imam baje dovolj. Sem doma tudi sama preverila MV (vsaj tako se mi zdi) in sem zares cutila kako nekaj trdega pritiska na vrat - trdo kot miza, pa se premikalo se je... svasta... UZ Pol sva ga sle pogledat se na UZ in kaj je mali delal - obracal je ustnice kot riba, kot da bi mi posiljal poljubcke... je blo smesno kolcanje Omenila sem ji se kolcanje in je rekla, da je to povsem normalno, da lahko traja tudi pol ure ali vec, da malo pac pije tekocino (jeeej bodo plenice lepo crne) in da se strinja z mano, da je neprijetno. Vcasih se tudi meni kolca, se mi zdi, da mi to on posilja. masaza presredka Aja, se tole, ali katera od vas masira presredek? Jaz sem se vceraj spomnila, da moram zacet, pa sem bila ze napol v snu v sanjah, pa sem si rekla, da zacnem danes ali za vikend. Malo pozno, ampak vseeno... Bodite v cvetju! hehe araucaria moji se tud kolca na polno. sigurno 3-4 krat na dan, po 10-20 min skupaj, vcasih ze mislim, da se ne bo nehalo :) ti se tud nic ne sekiraj za te nogice, vse bo ok...verjemi!
|