Katy78
|
Jaz sem s 1.1. začela malo bolj pazit, kaj in kdaj jem. Je pa tako, da imam zelo rada sadje in zelenjavo samo hudič je, ker imam sladkarije še rajši, v bistvu bi lahko od njih živela. Od poroda do zdaj (slabih 8 mesecev) sem se zredila 10kg!!!!!!!!, medtem ko sem iz porodnišnice prišla z 2kg manj kot pred zanositvijo. In to v veliki meri samo zaradi sladkarij. V glavnem, jaz se bom prehranjevala po sistemu ločevalne diete samo mislim, da se ne bom striktno držala kdaj je beljakovinski, kdaj škrobni in kdaj OH dan ampak bom samo gledala, da če jem meso, da ni zraven OH in obratno. Sploh pa mi je pri tej dieti mimo kar se tiče večerij, ker naj bi jedel podobno kot za kosilo, to pa meni ne potegne preveč, jaz bi rajši zvečer kakšen jogurt medtem ko samo sadje za zajtrk mi pa ni problem. No, jaz se od 1.1. držim te diete, včeraj sem imela samo vitaminski (sadni) dan in je šlo brez težav. Razmišljam tudi o postu, ponavadi ga naredim 1-2x letno z javorjevim sirupom in zdržim 10-14 dni ampak to pride na vrsto potem, ko neham dojiti. Je pa pri meni problem, ker sem lena za telovadbo, enostavno se mi ne da. Jaz rabim ekoga, da telovadi z menoj, da me brcne v rit, kadar se mi ne da. Tako da telovadila verjetno ne bom, bom pa skušala biti čimveč zunaj z vozičkom in malo pospešiti hojo, ko/če bo šlo kaj kg dol in ko bo malo topleje, bom pa začela s tekom, zdaj mi ni do tega, ker imam že tako težave s križnimi kolenskimi vezmi in za kolena tek že itak ni fajn, če imaš pa še preveč kg, pa sploh ne. Stehtala se bom v ponedeljek za tabelco, potem pa ne vem, če bi se tehtala 1x na teden ampak bi se rajši 1x na 2 tedna. Saj bomo zmogle punce!
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 5.1.2013 14:47:16 >
|