Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 18:23:10
|
|
|
|
Penny
|
A dj dj dj, ta*mala, k da ti pa nisi bla neučakana . Sam nisi imela take zaloge testov, drugač vem, da bi lulala ko zmešana . CB je pa kupljen že menda 3 mesce in na varnem v škatli lepo čaka na ponedeljek, 7.1., ko je 1. dan izostanka . Ali je to že 2. dan izostanka, če bi jo sicer dobila 6.1.? No vglavnem, čaka tam lepo zapakiran, samo folijo sem pred kratkim odvila, da sem v navodila pogledala, kolk je občutljivost .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 18:31:13
|
|
|
|
Pinas
|
Penny-ej faca si,res no! Samo,veš,da tudi jaz na tvojih fotkah vidim dve črtici,sicer ena bolj slaba,ampak draga moja tam je no! Jaz imam tudi doma zalogo testnih lističev,zdaj delam še zalogo lončkov-saj veste zakaj! Raje imam kakšen lonček več.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 18:36:58
|
|
|
|
ta*mala
|
Ja, sj js ti bom sledila, Penny če bo dohtar za mogoče bo pa vidu že jutr kej, če se jajčki pripravljajo na vesoljni potop Glede na to, da ke v pondelk al pa v tork pričakujem O, bi že mogl bit tm prštiman. Pol prot konc mesca vmo pa mogoč že lohk znake štel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 19:15:33
|
|
|
|
curly
|
Penny, mislim, da je črtica več kot očitna!? HALOOOOO, punca, NOSEČA SIIIII!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 19:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pikizenc, iskrene čestitke! Prihajamo za tabo... upam! Penny, močno, močno, močno držim pesti! In na zadnji invert sliki je črtica vsekakor vidna! A tvoj že ve? Katte, jst sem še dolgo dolgo stiskala pesti zate in bila ful vesela, ko si šla na drugo temo. Upam, da tudi vsem ostalim borkam kmalu uspe. Jst sem OK, zdej spet upam na ... oreh, čestitke za srček! Ti kar kamen pade od srca, ko je vse na svojem mestu, ane? A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 20:01:58
|
|
|
|
Penny
|
Pinas, kdaj začneš testirat? Sem vidla, da si 2 dni za mano na seznamčku (jaz sicer vedno dam +1 dan za vsak slučaj, sicer je uradno ne pričakujem 6.1., kar je 28. dan). Zakaj pa več lončkov? Jaz imam enega od kisle smetane in ga samo operem in po uporabi dam nazaj v kopalniško omarico. ta*mala, držim pesti!!!! Boš kaj delala O-teste? curly, če pa tolk težko verjamem, da je že kar ratalo v 3. krogu . Sploh ker sem že 30, pa ker je moja sluz v času O bolj tako-tako (sploh ta mesec je bla neki boga). Mislim, saj sem upala, itak, ampak pol ko sem jo zagledala, pa kar verjet nisem mogla. Saj zdaj verjamem, da je . Anonimna , dragi ve in je vesel, itak. Sicer malo bolj zadržano vesel, ni tko k radio, kot jaz, ker se boji "kaj pa če", ampak ja, vesela sva oba
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 20:27:48
|
|
|
|
ta*mala
|
Penny, namena nism mela... se kr zanašam na bolečine, ponavad k gledam za nazaj je kr prou... če se bo pa vlekl, pa lahko da tud
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 21:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Penny, zakaj pa ne bi ratalo v 3. krogu, če si 30? Jst sem že več pa upam na 3. krog. To je že najin rekord, ker je do zdej vedno ratalo 1. ali 2. krog... pa je na žalost 2x šlo narobe vse, tko da se bolj bojim kakega ss, kot pa tega, da ne bi ratalo. Super za dve roziki že kar takoj prve dni januarja! Uh, meni se bo še vleklo, ker se mi M šele končuje... Katera ve, kako je z lokalno anestezijo v nosečnosti? Imam en poseg, za katerega še nimam datuma... Brala sem, da naj ne bi bila nevarna za plod, ker deluje le lokalno. Najbolj mi je smotano, če še ne bi vedela, da sem noseča. Če bi vedela, da sem, bi verjetno itak vse skupi preklicala in počakala še kako leto s tem. A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 21:58:23
|
|
|
|
witch
|
oreh čestitam za srčka Tudi če je samo en, naj bo zdrav curly lepo te je brati. Kar pridi nas pogledat. Lepo mirno do nuhalne, takrat pa bo spet mičkeno lažje šlo naprej. Ti kar uživaj v vseh lepotah in tegobah nosečnost, ker bo še prehitro avgust. Midva pa pridno vadiva in čakava dan ko upava, da ne pride M. Če pa pride pa greva na IUI. Kaj naj rečem. Me je strah. Mogoče res namerno odlašam, ampak kot sem rekla strah me je neuspeha. Strah me je tega, kaj vse bom dala skozi potem pa ne bo nič. Ne vem vsega me je strah. Vem pa, da lahko že prvi IUI naredi to kar si najbolj želim. Penny tudi jaz vidim črtice Naši prvi januarski nosečki pa čestitke in srečno do konca MOj O test ima danes spet šibko črtico Recimo taka je kot na testih od Penny. Po kolikih dneh pa naj bi bila močnejša? Kakšne so vaše izkušnje?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 22:45:29
|
|
|
|
Penny
|
Witch: Gledam zdaj svoj zvezek z O-testi od tega ciklusa: do 11. dne belo, 11. dan črtica z domišljijo, 12. dan dopoldan rahla (tako rahla kot danes na N testu recimo), 13. dan dopoldan že malo lepše vidna, zvečer 13. dan (12 ur po prvem testu ta dan) je bila pa že čisto malo svetlejša od kontrolne, tako da sem ji dala +, ker 12 ur pozneje je bila že spet svetlejša in 6 in 12 ur kasneje že ful svetla. Tako da če potegnem črto, je šlo v 36 urah od šibke do močne (pozitiven O-test) in nato v ca. 18 urah spet dol na raven 1. testa s 13. dne. Matr sem zakomplicirala . Pri meni je šlo dokaj hitro od nič do fula (in potem nazaj). Tako se mi vsaj zdi no, ene imajo pa več dni šibke črtice. Kateri dan cikla pa si? Aja, O je bila 15. dan. Anonimna : ker z leti plodnost pada, sploh po 30, pa še moja sluz v času ovulacije je "samo" vodena in ne beljakasta, kar je slabše okolje za preživetje spermije, ta mesec je bla pa sploh neki skopušna, tako da še dobro, da sva seksala tudi na na O in da nisva zaključila 1 dan prej. Glede anestezije pa Pušenjak pravi, da naj ne bi blo panike. Si kaj brskala po njegovem forumu?
< Sporočilo je popravil Penny -- 3.1.2013 22:47:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 3.1.2013 23:37:38
|
|
|
|
brioš
|
O kako ste se nacvekale popoldan. Iskrene cestitke za novo nosecko happy:) Moje stanje popoldan cca. 4x se mi je pojavil rjavi izcedek prozorno rjavi na papirju. Spikanje v jajcnikih se je zopet pojavilo. Nardila sem en test negativen. Tako da , ja cakamo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 6:42:12
|
|
|
|
brioš
|
Dobro jutro... je prišla, grem v nov boj. V januarju me lahko dodate med navijačice Upam, da vas bo čim manj v februarski temi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 8:17:55
|
|
|
|
yenny
|
brioš- oreh-čestitam za srček Penny-ti si pa res vse v nulo naštudirala,samo zdaj me skrbi zaradi moje O,kako je dejansko bila,tako,da če ne bo nič moram NUJNO nabavit še te lističe,ker imam občutek da tudi moja O ni ravno cvetoča. Kdaj pa lahko začnem lulat!? No,včeraj sem samo enkrat-vem še prezgodaj,ampak kaj morem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 8:24:12
|
|
|
|
Pinas
|
Zgoraj sem pisala s starega profila,ne znam popravit,pač nisem tehnični tip.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 9:27:25
|
|
|
|
mamica deklicam
|
no moja se je danes končno ulila in to kar konkretno , smo že imeli intervencijo pranja perila. Upam, da bo šla vsa ta kri ven iz pižame in spodnjih hlač, postelja je na srečo rešena. Sedaj pa mene zanima, kdaj se gleda da je 1.dan cikla? Danes ali že ko so se začeli rahli izcedki? Če gledam danes, je bil cikel dolg 35 dni. Tako, da se bom preselila kar med februarke, tu pa ostanem kot navijačica. Čestitke novim nosečkam tebi aviva83 pa veliko in verjemi, tu nas je veliko, ki točno vemo kako se počutiš in kaj preživljaš te zadnje dneve. Glavo pokonci in vedi, da je bilo tako namenjeno. Tudi za vaju bo še posijalo sonce, boš videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 11:19:46
|
|
|
|
trezka
|
Hello! Čestitke nosečkam . . . mislim, da lahko obema čestitam. Vas zelo redno berem, samo vklopim se bolj redko. V mislih sem skoz z vami in držim pesti za vse. Sem se odločila, da se ta mesec dodam na seznam. Datum D bo 19.01.2013. Kaj bo, bomo pa videli. Sem pa trenutno ravno med O (danes pikanje in popoldan bom naredila test, da vidim, če drži) ko tudi veselo in upam, da se bo prijelo. Dajte pa me tudi med navijače. Prejšnji cikel sem bila neutožljiva, ko je prišla . Kr na mi je šlo, tak da me je moj srček že skoraj poslal nekam - dobr da ima še dobre živce. Lep dan in hvalabogu, da je petek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 11:39:29
|
|
|
|
witch
|
Penny hvala glede O testov Pri meni je danes 21. dan cikla. Glede na to, da je moj najkrajši cikel dolg 32. dni sem začela delati teste 15. dan. Izgleda da ta cikel spet ne bo med krajšimi Tu in tam čutim jajčnik, prej sem spet delala doktorat iz wc papirja in sluzi na njem recimo da je nekaj je. Zvečer pa itak ponovim test. Ali bi naj zdaj, ko je črtica, test delala dopoldne in popoldne? Verjetno je še pametno mičkeno počakati. Ali? biroš in mamica deklicam
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 11:59:51
|
|
|
|
Penny
|
Witch ja, jaz sem recimo dopoldan zagledala črtico, potem sem popoldan in zvečer še ponovila test. Če pa ni bilo črtice oz. je bila domišljiska, potem tisti dan nisem več ponavljala. In očitno je še dobro, da sem tolkokrat ponovila tisti dan, ker drugače bi zamudila vrh oz. "skoraj vrh". Brioš pa se mi je zdelo, da dobro kaže za roza . Mamica deklicam imaš vedno tolk močno? . Jaz bi 1. dan štela takrat, ko se vlije ... A tu gor imate vse po več uporabniških imen? Pinas . Če se ti da, meri bazalno T. Meni je ful fajn, pa sem zdaj šele 2. cikel merila in ful hitro mi je prišlo v kri. Je pa fajn, ker sem tako bolj sigurno vedla, kdaj je bila O. Pa lahko sem povezala znake iz prejšnjih ciklov z O.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 12:12:45
|
|
|
|
brioš
|
Zjutraj sem imela več rjavega izcedka in sem rekla zdaj se bo usulo. Do sedaj nič...2 pikice rjavega in ko grem na WC se obrišem, rahlo rjavo prozorno ? To se mi včasih naredilo od ovulacije pa do M...ampak sedaj že 2 mesec vmesnih izcedkov nisem imela. Zdaj pa res punce, vem, da vam grem že pošteno na živce, ampak želim da se usuje ,da ne bo spet ne vem kaj...grrrrr...... HB da je petek in vikend počitka, glavo na off!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 12:21:11
|
|
|
|
brioš
|
Pa sem spet iz WC-ja...zdaj pa spet sluz, že rahlo rdečkasta...joj se analiziram. Prišla je in konec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 12:48:11
|
|
|
|
Pinas
|
Ne vem,mogoče ima še katera kakšen drug uporabniški profil,verjetno se najde kakšna. Jaz sem se sedaj odločila za tega drugega,ker vem,da je redno na forumu tudi znanka,pa mi res ni,do kakšnih čudnih pogledov in vprašanj. Ko bo čas za to,bodo že zvedeli,iz tega razloga imam nov profil. brios-naj se usuje,če se že mora Penny-a danes nisi nič testov lulala? če si jih včeraj toliko,pa bi res lahko še danes no. Jaz ga bom v nedeljo zjutraj,še vedno mogoče malo prekmalu,ampak ga moram,ker se mi bo drugače zmešalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 12:54:08
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Mamica deklicam imaš vedno tolk močno? . Jaz bi 1. dan štela takrat, ko se vlije ... saj se ni tako močno ulilo, problem je v tem, da sem imela na hlačkah samo dnevni vložek, ker je bil do sedaj dovolj. Potem je šlo pa seveda mimo vložka brioš, jaz imam občutek, da imava midve očitno obe enake probleme. Punce pravijo, da je to pomanjkanje progesterona. Jaz itak odštevam dneve do prvega razgovora na neplodnostni. Vi bi morale videti mojo kolegico en teden nazaj, ko sva se končno dobili na kavici. In me veselo vpraša, če še delava na tretjem , ker ve za splav in da sva imela to v planu. No in jaz odgovorim, ja delava a ker ne uspe, me je G napotila na neplodnostno. Sem mislila, da bo s stola padla . Ker ji nisem prej nič razlagala, sploh pa ne po telefonu, jo je skoraj kap.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 13:14:58
|
|
|
|
brioš
|
mamica deklicam moja G je posumila na pomanjkanje progesterona, zato mi je predpisala Daboroston, kateri pa ni imel učinka. Naredila je še dodatni pregled, kjer mi je ugovorila en polip v maternici ( kateri naj bi se sam izločil ), ter ciste na jajčnikih. Ker niso tako gosto poseljene kot pri PCO se sedaj vodim kot ''sum na PCO'', če ne bi šlo pa se slišiva. Imam pa redne menstruacije že 2,5 let od poroda na cca. 28-33 dni ( sedaj 2m na 37 dni ), se zato ne štejem še pod kritično. Sva se pa odločila, da bova še nekaj časa poskušala brez dodanih zdravil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 13:17:16
|
|
|
|
brioš
|
aja še to, sem pa baje imela take jajčnike že pred prvo nosečnostjo, vendar takat tega ni omenila, saj sem zanosila po 5m :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 4.1.2013 13:55:58
|
|
|
|
mamica deklicam
|
brioš, meni se je vse podrlo po prvem porodu. Prej sem vedno vedela kdaj imam menstruacijo in kdaj ovulacijo. S pomočjo klomifena in Utrogestana sem potem dobila drugo hčerko in ker se stanje po porodu spet ni znormaliziralo sem v tretje spret zanosila z isto kombinacijo tablet. A ta nosečnost se je takrat končala s SS. In ker sedaj spet ne zanosim, me je dala kar naprejv Lj. Drugače mi je dobra a včasih imam občutek, da kot da se me je hotela "odkrižat". Je pa na zadnjem pregledu povedala, da je z maternico in jajčniki vse v redu, tako da mogoče bo samo to- pomankanje progesterona. Naj čimprej vse odkrijejo in spravijo v red, kajti moj 39.rojstni dan se že bliža. Pa vedno sem govorila, da ne bi šla rada rodit, ko bom že 40 , a mi verjetno to ne uide
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?