taška30
|
Ohoj, se javljam še jaz. Čestitke, Sazi, res, takole ko te berem, se mi res zdi, da si moja tekaška dvojčica, kot bi sebe brala. no, edino ful hitrejša si od mene, moj rezultat je 2.16. Ampak! Je pa to za 10 minut hitreje kot lani, tko da sem premagala samo sebe. Torej, zbudila sem se v sneženo jutro in bila kako uro čist v šoku, hodila po stanovanju gor in dol, čekirala na internetu, če bo tek slučajno odpadel, ha, ha, itak da ni, ampak uni na 10-ki so pa zjutraj res plužili cesto. Mislim, da bi na njihovem mestu ostala doma. Ali pa tudi ne, najbrž ne, ker konckoncev je pa tudi to eno posebno doživetje, vprašanje kdaj se bo spet ponovilo... In sem se seveda okoli poldesetih odpravila proti mestu, blizu centra imam zagotovljen službeni parking, tko da se s tem nisem rabila obremenjevati. Dvojne tekaške hlače, kratko in dolgo toplo tekaško majčko, anorak, kapca + kapca s šiltkom, to je to. Pred štartom sem pojedla dva tista glukkzna gela , bljak fuj fej, potem pa gas! Tudi meni je bil letos tek pravi užitek, kot sem že enkrat napisala, mi tek okoli 0 stopinj paše, padalo praktično ni, cesto so nam splužili že 10-karji . Super je bilo. Tekla sem s takšno lahkoto kot že dolgo ne. Res užitek. Zeblo me ni nič, sem pa res, ampak res občudovala vse navijače ob poti, da so stali na tistem mrazu in s tako vstrajnostjo navijali, res sem jim bila hvaležna, sploh me morete misliti koliko nam to pomeni... Za razliko od lani tudi nekih posledic nisem imela, celo nedeljo popoldne sem še skakala po stanovanju, sploh nisem bila utrujena. V ponedelejk malo musklfibra, ampak nič takega, brez žuljev, res nič posebnega. Tudi jaz sem že včeraj odtekla en svoj krog. In ja, tudi moje punce so letos odtekle lumpija in šolski tek, po dežju, ampak jih to sploh ni motilo. In sploh ni prišlo v poštev, da ne bi šli v soboto v mesto. Tako, drugo leto pa računam, da nas bo več iz te teme, da se ne bova le midve s Sazi hvalile tule... Uf, koliko sem napisala, upam, da me zdaj ne vrže ven.
|