|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
23.12.2012 6:55:17   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
23.12.2012 6:58:09   
matcar
Za en drek je vse. Komaj čakam,da bodo ti prazniki mimo,pa RD Maksov.Da se že začne novo leto kaj boljše,no.user posted image user posted image user posted image

Bambi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se.Za sestre pa bom raje tiho,je škoda besed.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
23.12.2012 7:59:04   
karmen7
Jutro!

Včeraj imeli obiske, najprej sta prišla moja dva, je dedi bil službeno v Nemčiji in ko je prišel domov je moral prit vnuka pogledat user posted image , popoldan pa je prišel še drugi dedi user posted image

Drugače pa spekla tri vrste keksov, danes imam plan naredit še vsaj dvojne ali trojne, bomo videli če bo dovolj časa in volje.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
23.12.2012 8:01:13   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

hvala za pikepoke.
danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi user posted image . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! user posted image

No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel.
Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe.

ne, saj veš moški. pa noče se kregat user posted image .
mah saj so povsod iste, menda edino na pediatriji so človeške sestre. ko sem bila jaz v porodnišnici in imela strogo mirovanje (tak, da nisem smela niti sedet v postli niti na wc it!), mi je sestra prinesla lavor vode, mi ga postavila na mizo in šla. isto je bilo s hrano. zdaj se pa umij in jej, če ne smeš niti sedet! grozne so no user posted image .

Joj sestre...na pediatriji so po mojih dosedanjih izkušnjah res hvala bogu super sestre, tudi zdravniki so mi bili do sedaj čisto vsi OK... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
23.12.2012 10:07:21   
ly117
Jutro! user posted image

Pri kavi. Spal do pol10, Luka pa do 10h. Ne vem kaj mu je zadnje čase, da tolko spi. Je že zaskrbujoče.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
23.12.2012 14:10:59   
arabela*
...A malo boljše, uhica še malo boli...upam da bo po kaplicah boljše....

M pa je neke čudne izpuščaje samo zgoraj na eni strani hrbta dobila...take full rdeče in debele...pojma nimam kaj je touser posted image ...

Drugače pa je prvi del božička prišel včeraj...obdaril je mene in mi prinesel sobno kolo..zdaj pa gasa se rekreiratuser posted image

Kuham dunajske za dva dni, pa prilogouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
23.12.2012 22:28:25   
ly117
Čer! user posted image

Popoldan smo smrečico okrasili, nato je Luka naenkrat zmanjkalo in zaspal ter se zbudil z vročino 38,6. Tak da smo pokasirali angino pa desno uho ima malo rdečo. Čakali pri dežurnemu 2uri. Pa ljudje so še kar prihajali.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
24.12.2012 9:20:51   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Popoldan smo smrečico okrasili, nato je Luka naenkrat zmanjkalo in zaspal ter se zbudil z vročino 38,6. Tak da smo pokasirali angino pa desno uho ima malo rdečo. Čakali pri dežurnemu 2uri. Pa ljudje so še kar prihajali.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
24.12.2012 9:23:11   
bambixxx
Vsem želim lepe in mirne božične praznike!

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
24.12.2012 10:07:16   
ly117
Jutro! user posted image

Bambi hvala za pikepoke.

Kak je pa kaj pri vas?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.12.2012 10:14:30   
bambixxx
ga opazujejo. danes je dobil čaj za pit, če bo ok, dobi jutri celo juho. do konca tedna bo še sigurno notri user posted image . v glavnem super prazniki....

< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.12.2012 10:15:10 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
24.12.2012 10:16:00   
bambixxx
Maks vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.12.2012 12:59:27   
arabela*
Danuser posted image

Leteča cel dopoldan....zdaj malo relax...

moj je šel z A k zdravniku na kontrolo..upam, da ne bosta dolgo čakalauser posted image

Popoldne pa tak spet na obisk, oziroma rduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
24.12.2012 12:59:53   
arabela*
Maks vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
24.12.2012 14:27:16   
ly117

ga opazujejo. danes je dobil čaj za pit, če bo ok, dobi jutri celo juho. do konca tedna bo še sigurno notri user posted image . v glavnem super prazniki....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
24.12.2012 14:30:57   
ly117

Maks vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
24.12.2012 14:50:44   
matcar
Dan!

V pripravah na praznovanje.Pol torte je že narejene,še samo dokončam jo,pa je to to.V Maksovem imenu hvala vsem za čestitke.

Pa vsem bolančkom roj user posted image user posted image user posted image ,še posebej tvojemu v B Bambi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
24.12.2012 14:53:48   
oktober11
daaaan!

tudi mi vam želimo finofajne lepe božične praznike!

bambi.... nič kaj prijetno prebrati user posted image upam da se boste vseeno imeli fajn, in držim pesti da v petek dragi pride domov user posted image

ly... user posted image user posted image user posted image tudi vam želim (oz. tamalemu) da bo vse štimalo in da angina gre nekam daleč stran

matcar.... oz. maks... vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
24.12.2012 22:46:30   
matcar
Pupe moje,vesel in miren Božič vam želim!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
24.12.2012 22:47:08   
arabela*
čeruser posted image

Prijetno utrujena od laufarije...prav paše malo....

Zdaj pa malo pospravim, potem pa greva z mojim darila za otroke zavijatuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
24.12.2012 22:51:11   
arabela*
lep, miren Božič želim vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
25.12.2012 1:12:02   
tjaShiika
Heila;

Maks vse najboljše user posted image user posted image

Bambixxx user posted image user posted image

Glede sester pa ja, mam enih par zelo sočnih zgodbic, tak, da vem kak pa kaj se obnašajo, no ampak tak kot se do pacientov obnašajo se še 3x huje med sabo. Groza. Včasih me je sram da sem bodoča dipl.m.s. Žal ampak tako je :/ Pa vedno huje bo. Nekatri pač niso za ta poklic in potem trpijo vsi, pacienti, svojci, sodelavci... mah škoda besed za take.
Jaz mam sedaj omo v bolnici, je padla in si zlomla kolčno kost, pa krvavitve v možgane je povzročo padec, no in včasih ko pridem tja, prvo brisačo pa umijem omo ker tako kot jo pustijo tam je groza, vse dokler me niso vprašali kak jaz vem kje so brisače pa kam jih vrečt pa bla bla bla no in sem povedla, zdaj je vsaj umita in urejena ko pridemo na obisk. Podobne zgodbe so v domovih za ostarele, tam ko svojci hodijo redno na obiske so ljudlje spedenani do kraja, tam ko pa pridejo 1x na mesec pa jih pustijo gnit v eni plenici 24h, niti umijejo prav, hranijo na silo da nose zapirajo da usta odpre bogi starostnik če ne pa brizgalka pa hrana v brizgalko pa v usta šopaj. GROZA.. no še 10000 takih zgodb.

No glede teh božičnih daril grrrr, ne vem zakaj ljudje sprašujejo: Čuj kaj pa rabiš za Zaro??? .. pa povem igrače ali pa knjigice so še bolj zaželene, no odgovor je itak super (cot imamo toliko da brezveze) .. in potem klic ćez 2 dni, čuj sem dobla tako lepo oblekico za tamalo ali pa bodije.. pa sem tam: aaa bodi te dražje pride kot pa knjigica v lekleru za 4e. Pa točno povem kje pa kake kupit.. zaj pa al bom začela isto delat kupovala ravno kontra kot mi naročijo ali pa nebom več razlagala kaj rabi. No vsaj babica in dedek sta se držala tega in je danes dobila tako vlko pupo ki je vbistvu fant, večji skoraj od nje. Vsak nekdo :) Mogoče sem tudi malo egoistična, ampak če jaz nekoga vprašam kaj rabi pa mi bo reko kozmetika nebom zoknov kupovala.. mah, najboljše bi bilo prespat drugo polovico decembra :)

No vsem pa želim lepše in mirnejše praznike, srečno novo leto pa obilo zdravja, sreče, smeha, ljubezni in denarja seveda. Ostalo pa bo že ;) Aja a fajna darila heheheheheh

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
25.12.2012 2:35:39   
majakla
user posted image

Lepe praznike  user posted image

in

močno, močno držim pesti za bolančke, velike in male.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
25.12.2012 8:07:45   
karmen7
Dobro jutro!

Tudi od nas: lepe praznike vam želimo!

Mi smo že v polnem pogonu danes zjutraj, darila so pač fajn, mali jih že uporablja.

Sicer pa vsem ki ste bolani user posted image user posted image user posted image  da bolezen čim prej zapusti vaš dom (sej tudi naš tamali ni med zdravimi, je med prehlajenimi).

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
25.12.2012 9:43:40   
ly117
Jutro! user posted image

Vesel božič vsem iz naše strani.

Tudi pri nas so že darila odprta in se veselo igra.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?