Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 6:55:17
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 6:58:09
|
|
|
|
matcar
|
Za en drek je vse. Komaj čakam,da bodo ti prazniki mimo,pa RD Maksov.Da se že začne novo leto kaj boljše,no. Bambi- Drži se.Za sestre pa bom raje tiho,je škoda besed.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 7:59:04
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj imeli obiske, najprej sta prišla moja dva, je dedi bil službeno v Nemčiji in ko je prišel domov je moral prit vnuka pogledat , popoldan pa je prišel še drugi dedi Drugače pa spekla tri vrste keksov, danes imam plan naredit še vsaj dvojne ali trojne, bomo videli če bo dovolj časa in volje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 8:01:13
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel. Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe. ne, saj veš moški. pa noče se kregat . mah saj so povsod iste, menda edino na pediatriji so človeške sestre. ko sem bila jaz v porodnišnici in imela strogo mirovanje (tak, da nisem smela niti sedet v postli niti na wc it!), mi je sestra prinesla lavor vode, mi ga postavila na mizo in šla. isto je bilo s hrano. zdaj se pa umij in jej, če ne smeš niti sedet! grozne so no . Joj sestre...na pediatriji so po mojih dosedanjih izkušnjah res hvala bogu super sestre, tudi zdravniki so mi bili do sedaj čisto vsi OK...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 10:07:21
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi. Spal do pol10, Luka pa do 10h. Ne vem kaj mu je zadnje čase, da tolko spi. Je že zaskrbujoče.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 14:10:59
|
|
|
|
arabela*
|
...A malo boljše, uhica še malo boli...upam da bo po kaplicah boljše.... M pa je neke čudne izpuščaje samo zgoraj na eni strani hrbta dobila...take full rdeče in debele...pojma nimam kaj je to ... Drugače pa je prvi del božička prišel včeraj...obdaril je mene in mi prinesel sobno kolo..zdaj pa gasa se rekreirat Kuham dunajske za dva dni, pa prilogo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.12.2012 22:28:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Popoldan smo smrečico okrasili, nato je Luka naenkrat zmanjkalo in zaspal ter se zbudil z vročino 38,6. Tak da smo pokasirali angino pa desno uho ima malo rdečo. Čakali pri dežurnemu 2uri. Pa ljudje so še kar prihajali.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 9:20:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Popoldan smo smrečico okrasili, nato je Luka naenkrat zmanjkalo in zaspal ter se zbudil z vročino 38,6. Tak da smo pokasirali angino pa desno uho ima malo rdečo. Čakali pri dežurnemu 2uri. Pa ljudje so še kar prihajali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 9:23:11
|
|
|
|
bambixxx
|
Vsem želim lepe in mirne božične praznike!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 10:07:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Bambi hvala za pikepoke. Kak je pa kaj pri vas?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 10:14:30
|
|
|
|
bambixxx
|
ga opazujejo. danes je dobil čaj za pit, če bo ok, dobi jutri celo juho. do konca tedna bo še sigurno notri . v glavnem super prazniki....
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.12.2012 10:15:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 10:16:00
|
|
|
|
bambixxx
|
Maks vse najboljše za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 12:59:27
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Leteča cel dopoldan....zdaj malo relax... moj je šel z A k zdravniku na kontrolo..upam, da ne bosta dolgo čakala Popoldne pa tak spet na obisk, oziroma rd
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 12:59:53
|
|
|
|
arabela*
|
Maks vse naj naj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 14:27:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ga opazujejo. danes je dobil čaj za pit, če bo ok, dobi jutri celo juho. do konca tedna bo še sigurno notri . v glavnem super prazniki....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 14:30:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Maks vse najboljše za rojstni dan Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 14:50:44
|
|
|
|
matcar
|
Dan! V pripravah na praznovanje.Pol torte je že narejene,še samo dokončam jo,pa je to to.V Maksovem imenu hvala vsem za čestitke. Pa vsem bolančkom roj ,še posebej tvojemu v B Bambi!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 14:53:48
|
|
|
|
oktober11
|
daaaan! tudi mi vam želimo finofajne lepe božične praznike! bambi.... nič kaj prijetno prebrati upam da se boste vseeno imeli fajn, in držim pesti da v petek dragi pride domov ly... tudi vam želim (oz. tamalemu) da bo vse štimalo in da angina gre nekam daleč stran matcar.... oz. maks... vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 22:46:30
|
|
|
|
matcar
|
Pupe moje,vesel in miren Božič vam želim!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 22:47:08
|
|
|
|
arabela*
|
čer Prijetno utrujena od laufarije...prav paše malo.... Zdaj pa malo pospravim, potem pa greva z mojim darila za otroke zavijat
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.12.2012 22:51:11
|
|
|
|
arabela*
|
lep, miren Božič želim vsem
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.12.2012 1:12:02
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila; Maks vse najboljše Bambixxx Glede sester pa ja, mam enih par zelo sočnih zgodbic, tak, da vem kak pa kaj se obnašajo, no ampak tak kot se do pacientov obnašajo se še 3x huje med sabo. Groza. Včasih me je sram da sem bodoča dipl.m.s. Žal ampak tako je :/ Pa vedno huje bo. Nekatri pač niso za ta poklic in potem trpijo vsi, pacienti, svojci, sodelavci... mah škoda besed za take. Jaz mam sedaj omo v bolnici, je padla in si zlomla kolčno kost, pa krvavitve v možgane je povzročo padec, no in včasih ko pridem tja, prvo brisačo pa umijem omo ker tako kot jo pustijo tam je groza, vse dokler me niso vprašali kak jaz vem kje so brisače pa kam jih vrečt pa bla bla bla no in sem povedla, zdaj je vsaj umita in urejena ko pridemo na obisk. Podobne zgodbe so v domovih za ostarele, tam ko svojci hodijo redno na obiske so ljudlje spedenani do kraja, tam ko pa pridejo 1x na mesec pa jih pustijo gnit v eni plenici 24h, niti umijejo prav, hranijo na silo da nose zapirajo da usta odpre bogi starostnik če ne pa brizgalka pa hrana v brizgalko pa v usta šopaj. GROZA.. no še 10000 takih zgodb. No glede teh božičnih daril grrrr, ne vem zakaj ljudje sprašujejo: Čuj kaj pa rabiš za Zaro??? .. pa povem igrače ali pa knjigice so še bolj zaželene, no odgovor je itak super (cot imamo toliko da brezveze) .. in potem klic ćez 2 dni, čuj sem dobla tako lepo oblekico za tamalo ali pa bodije.. pa sem tam: aaa bodi te dražje pride kot pa knjigica v lekleru za 4e. Pa točno povem kje pa kake kupit.. zaj pa al bom začela isto delat kupovala ravno kontra kot mi naročijo ali pa nebom več razlagala kaj rabi. No vsaj babica in dedek sta se držala tega in je danes dobila tako vlko pupo ki je vbistvu fant, večji skoraj od nje. Vsak nekdo :) Mogoče sem tudi malo egoistična, ampak če jaz nekoga vprašam kaj rabi pa mi bo reko kozmetika nebom zoknov kupovala.. mah, najboljše bi bilo prespat drugo polovico decembra :) No vsem pa želim lepše in mirnejše praznike, srečno novo leto pa obilo zdravja, sreče, smeha, ljubezni in denarja seveda. Ostalo pa bo že ;) Aja a fajna darila heheheheheh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.12.2012 2:35:39
|
|
|
|
majakla
|
Lepe praznike in močno, močno držim pesti za bolančke, velike in male.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.12.2012 8:07:45
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Tudi od nas: lepe praznike vam želimo! Mi smo že v polnem pogonu danes zjutraj, darila so pač fajn, mali jih že uporablja. Sicer pa vsem ki ste bolani da bolezen čim prej zapusti vaš dom (sej tudi naš tamali ni med zdravimi, je med prehlajenimi).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.12.2012 9:43:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vesel božič vsem iz naše strani. Tudi pri nas so že darila odprta in se veselo igra.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?