|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
21.12.2012 7:39:37   
majakla
Jutro

ob kavi in v fazi, ''''ko pridem domov, grem spat''''.

Matcar: meni ni čudno.

Oktober: ja, včeraj je blo pravo vreme, samo cajta ni bilo dovolj. Gremo lahko v četrtek ali?

< Sporočilo je popravil majakla -- 21.12.2012 7:40:15 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.12.2012 9:35:01   
ly117
Jutro! user posted image

Noč katastrofa, zjutraj pa do 9-ih spal.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.12.2012 9:44:47   
oktober11
dan

naš mali je pa očitno nekje slišal da bo danes konec sveta, se je že ob 6h zbudil user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.12.2012 9:45:52   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oktober: ja, včeraj je blo pravo vreme, samo cajta ni bilo dovolj. Gremo lahko v četrtek ali?

če bo v četrtek isto toplo kot včeraj, komot.

danes mi nekak ni preveč fino vreme.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.12.2012 9:46:01   
majakla
Kot vedno, nisem šla spat, ni cajta.  user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.12.2012 12:30:15   
matcar
Dan!

Vse porihtala že,edino še na banko grem zdaj.Držite pesti,da mi bodo limit podaljšali.
Bambi-kartica je že na avtuuser posted image ,cestnine pa ne morem uveljavlat,ker je avto na brata pisan.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.12.2012 13:13:59   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa razmišljam,če bi tudi dala darilo vzojiteljicam,bi pa dala domač liker,ki sem ga delala.Bo to čudno zgledalo???

lepo darilo, samo jaz osebno ga nebi dala vzgojiteljicam...

jaz sem vsem trem kupila lepo darilno vrečko, notri pa belgijske praline in voščilnice, ki sta jih izdelaleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.12.2012 13:14:42   
arabela*

Jutro

ob kavi in v fazi, ''''ko pridem domov, grem spat''''.

jaz sem ju peljala v vrtec, šolo..

prišla domov in se zravn mojega vlegla in sma do enajstih spalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.12.2012 13:15:40   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

dan

naš mali je pa očitno nekje slišal da bo danes konec sveta, se je že ob 6h zbudil user posted image user posted image

prvi konec sveta , ki bi naj bil ob sedmih zjutraj smo preživeli....naslednji je predviden za ob petih popoldna.

upam, da preživimouser posted image user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.12.2012 13:18:04   
arabela*
Spet na polno dan zapolnjen..

pa prehlad sem ujela, nos zamašen na polno, komaj diham, včeraj me grlo bolelo, samo sem pozdravila z grgranjem žajbla in soli...

user posted image

Pišem vloge in ostalo urejam...potem pa po otroke in spet šibamo dalje, še moram dva darila kupit....potem pa končno mir za letosuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.12.2012 13:18:55   
arabela*

Kot vedno, nisem šla spat, ni cajta.  user posted image

ma kka ni cajta za spanje?user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.12.2012 14:28:59   
bambixxx
dan,

pri nas pa cela štala že od včeraj.
moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega user posted image .
zdaj še mu urejam neke stvari za firmo, en avto moram it prepisat, ker ga je prodal, pol pa tak po malega v vrtec, pa sma sama z malim cel vikend. upam, da ga spustijo vsaj za praznike domov. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.12.2012 17:15:58   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan,

pri nas pa cela štala že od včeraj.
moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega user posted image .
zdaj še mu urejam neke stvari za firmo, en avto moram it prepisat, ker ga je prodal, pol pa tak po malega v vrtec, pa sma sama z malim cel vikend. upam, da ga spustijo vsaj za praznike domov. user posted image

Ojoj.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Če kaj rabiš, pa kar pokliči.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.12.2012 21:40:47   
arabela*
čeruser posted image

Pri nas tud ničkaj rožnato, A je popoldne začelo uho bolet, je bila bogica, zatem pa še vročino dobila. Jutri bova menda morale k zdravniku..

Grem pospravljat otroško, zdaj ko je miruser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.12.2012 21:41:53   
arabela*

pošiljam pikapoke

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
22.12.2012 7:30:54   
karmen7
Jutro!

Mi smo pokonci že od šestih zjutraj user posted image  Je pa zdravje spet začelo nagajat tamalemu. Bemu miša da ni konca temu no. Ta teden je bil v vrtcu in včeraj zvečera je spet dobil 39 vročine, čez noč mu je potem sicer čisto upadla, trenutno je pa spet na meji z vročino. user posted image  Tak da tudi ne vem kako se bo to končalo, upam da ne spet z obiskom zdravnika. HB je do drugega leta sedaj doma, ker se mora pozdravit, glede na to, da ima drugega že cepljenje.

Drugače pa naslednji teden delamo mi normalno, kljub temu, da se NIČ ne dogaja in da nimam pojma, kaj bom sploh tam delala. Sedela na riti verjetno pa sigurno poslušala jamranje kako smo ubogi user posted image  V takem primeru je fajn, da imaš krajši delovni čas.

Zdaj pa grem proti hladilniku in kuhinji, pogledat kaj vse mi manjka za peko - končno se lotim itak zadnjih pet minut spet. Pred tem me še čaka trgovina. Darila imamo na tričetrt. Uf spet bo pestro!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
22.12.2012 7:31:50   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

pošiljam pikapoke

Ojej...držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.12.2012 9:22:25   
majakla
Jutro.
Že pol ure auf. Ja, že, ker je Nik zaspal malo po polnoči, jaz pa urco za njim. Smo pa premierno spali brez plenice, juhu.
Danes gremo na lutke in k Božičku, zvečer in jutri pa res smreko postavimo. Imamo pa že zunaj lučke, pa notri na oknih.
Drugače pa smo letos brez daril, kak mi je čudno. Za otroke pa imata babi in deda, tak da vsaj to.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.12.2012 13:29:51   
arabela*
Danuser posted image

Šlo celo jutro po gobe, sva dve uri čakale pri dežurnem...user posted image , dobila pa sirup proti bolečini...pa fiziološko....aja pa operil moram kupit....

tak da sem zdaj na brzake spekla palačinke, pa juhico zravn...

proti večeru pa k babici na RD....bo A tam počivala malo...., doma ji M tak ne da miruuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.12.2012 18:36:24   
bambixxx
hvala za pikepoke.
danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi user posted image . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
22.12.2012 19:39:16   
ly117
Čer! user posted image

Pri nas vse postarem.

Edino Pc dela že z zanjimi izdihlaji. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ly117 -- 22.12.2012 19:42:38 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.12.2012 19:55:49   
majakla

hvala za pikepoke.
danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi user posted image . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! user posted image

No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel.
Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.12.2012 19:58:23   
ly117

hvala za pikepoke.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.12.2012 19:59:12   
majakla
Bli pri Božičku, Nik šel na oder in z Božičkom pel in se cartal,
pa za brado ga je božal in so vsi crkavali od smeha in
čakali, če mu bo brado dol vzel, hihihi.
Na koncu, po nastopu, darilih in slikanju je šel še 1x
k njemu, da mu je pokazal, da imata enako kapo. user posted image

Aja, pred tem pa smo še gledali predstavo Janček Ježek,
zelo zanimiva, priporočam.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.12.2012 20:49:10   
bambixxx

hvala za pikepoke.

No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel.
Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe.

ne, saj veš moški. pa noče se kregat user posted image .
mah saj so povsod iste, menda edino na pediatriji so človeške sestre. ko sem bila jaz v porodnišnici in imela strogo mirovanje (tak, da nisem smela niti sedet v postli niti na wc it!), mi je sestra prinesla lavor vode, mi ga postavila na mizo in šla. isto je bilo s hrano. zdaj se pa umij in jej, če ne smeš niti sedet! grozne so no user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?