Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 7:39:37
|
|
|
|
majakla
|
Jutro ob kavi in v fazi, ''''ko pridem domov, grem spat''''. Matcar: meni ni čudno. Oktober: ja, včeraj je blo pravo vreme, samo cajta ni bilo dovolj. Gremo lahko v četrtek ali?
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.12.2012 7:40:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 9:35:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč katastrofa, zjutraj pa do 9-ih spal.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 9:44:47
|
|
|
|
oktober11
|
dan naš mali je pa očitno nekje slišal da bo danes konec sveta, se je že ob 6h zbudil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 9:45:52
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oktober: ja, včeraj je blo pravo vreme, samo cajta ni bilo dovolj. Gremo lahko v četrtek ali? če bo v četrtek isto toplo kot včeraj, komot. danes mi nekak ni preveč fino vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 9:46:01
|
|
|
|
majakla
|
Kot vedno, nisem šla spat, ni cajta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 12:30:15
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Vse porihtala že,edino še na banko grem zdaj.Držite pesti,da mi bodo limit podaljšali. Bambi-kartica je že na avtu ,cestnine pa ne morem uveljavlat,ker je avto na brata pisan.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 13:13:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa razmišljam,če bi tudi dala darilo vzojiteljicam,bi pa dala domač liker,ki sem ga delala.Bo to čudno zgledalo??? lepo darilo, samo jaz osebno ga nebi dala vzgojiteljicam... jaz sem vsem trem kupila lepo darilno vrečko, notri pa belgijske praline in voščilnice, ki sta jih izdelale
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 13:14:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro ob kavi in v fazi, ''''ko pridem domov, grem spat''''. jaz sem ju peljala v vrtec, šolo.. prišla domov in se zravn mojega vlegla in sma do enajstih spala
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 13:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan naš mali je pa očitno nekje slišal da bo danes konec sveta, se je že ob 6h zbudil prvi konec sveta , ki bi naj bil ob sedmih zjutraj smo preživeli....naslednji je predviden za ob petih popoldna. upam, da preživimo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 13:18:04
|
|
|
|
arabela*
|
Spet na polno dan zapolnjen.. pa prehlad sem ujela, nos zamašen na polno, komaj diham, včeraj me grlo bolelo, samo sem pozdravila z grgranjem žajbla in soli... Pišem vloge in ostalo urejam...potem pa po otroke in spet šibamo dalje, še moram dva darila kupit....potem pa končno mir za letos
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 13:18:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kot vedno, nisem šla spat, ni cajta. ma kka ni cajta za spanje?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 14:28:59
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, pri nas pa cela štala že od včeraj. moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega . zdaj še mu urejam neke stvari za firmo, en avto moram it prepisat, ker ga je prodal, pol pa tak po malega v vrtec, pa sma sama z malim cel vikend. upam, da ga spustijo vsaj za praznike domov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 17:15:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, pri nas pa cela štala že od včeraj. moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega . zdaj še mu urejam neke stvari za firmo, en avto moram it prepisat, ker ga je prodal, pol pa tak po malega v vrtec, pa sma sama z malim cel vikend. upam, da ga spustijo vsaj za praznike domov. Ojoj. Če kaj rabiš, pa kar pokliči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 21:40:47
|
|
|
|
arabela*
|
čer Pri nas tud ničkaj rožnato, A je popoldne začelo uho bolet, je bila bogica, zatem pa še vročino dobila. Jutri bova menda morale k zdravniku.. Grem pospravljat otroško, zdaj ko je mir
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.12.2012 21:41:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega . pošiljam pikapoke
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 7:30:54
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Mi smo pokonci že od šestih zjutraj Je pa zdravje spet začelo nagajat tamalemu. Bemu miša da ni konca temu no. Ta teden je bil v vrtcu in včeraj zvečera je spet dobil 39 vročine, čez noč mu je potem sicer čisto upadla, trenutno je pa spet na meji z vročino. Tak da tudi ne vem kako se bo to končalo, upam da ne spet z obiskom zdravnika. HB je do drugega leta sedaj doma, ker se mora pozdravit, glede na to, da ima drugega že cepljenje. Drugače pa naslednji teden delamo mi normalno, kljub temu, da se NIČ ne dogaja in da nimam pojma, kaj bom sploh tam delala. Sedela na riti verjetno pa sigurno poslušala jamranje kako smo ubogi V takem primeru je fajn, da imaš krajši delovni čas. Zdaj pa grem proti hladilniku in kuhinji, pogledat kaj vse mi manjka za peko - končno se lotim itak zadnjih pet minut spet. Pred tem me še čaka trgovina. Darila imamo na tričetrt. Uf spet bo pestro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 7:31:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je prišel včeraj domov iz službe in se je ful slabo počutil. nič ni hotej jesti. potem je šel na wc in imel črno katransko blato. po tretjem je že bila kri zraven. mu je ful slabo postalo, da mi je skoraj v nezavest padel. in ga je zvečer rešilec odpeljal v bolnico. so ga zadržali notri, je dobil vikend paket najmanj, da mu naredijo vse preiskave. na želodcu ni nič, zdaj se klistira, da lahko pregledajo še črevesje. v glavnem nič dobrega . pošiljam pikapoke Ojej...držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 9:22:25
|
|
|
|
majakla
|
Jutro. Že pol ure auf. Ja, že, ker je Nik zaspal malo po polnoči, jaz pa urco za njim. Smo pa premierno spali brez plenice, juhu. Danes gremo na lutke in k Božičku, zvečer in jutri pa res smreko postavimo. Imamo pa že zunaj lučke, pa notri na oknih. Drugače pa smo letos brez daril, kak mi je čudno. Za otroke pa imata babi in deda, tak da vsaj to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 13:29:51
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Šlo celo jutro po gobe, sva dve uri čakale pri dežurnem... , dobila pa sirup proti bolečini...pa fiziološko....aja pa operil moram kupit.... tak da sem zdaj na brzake spekla palačinke, pa juhico zravn... proti večeru pa k babici na RD....bo A tam počivala malo...., doma ji M tak ne da miru
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 18:36:24
|
|
|
|
bambixxx
|
hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 19:39:16
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pri nas vse postarem. Edino Pc dela že z zanjimi izdihlaji.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 22.12.2012 19:42:38 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 19:55:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel. Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 19:58:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 19:59:12
|
|
|
|
majakla
|
Bli pri Božičku, Nik šel na oder in z Božičkom pel in se cartal, pa za brado ga je božal in so vsi crkavali od smeha in čakali, če mu bo brado dol vzel, hihihi. Na koncu, po nastopu, darilih in slikanju je šel še 1x k njemu, da mu je pokazal, da imata enako kapo. Aja, pred tem pa smo še gledali predstavo Janček Ježek, zelo zanimiva, priporočam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.12.2012 20:49:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel. Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe. ne, saj veš moški. pa noče se kregat . mah saj so povsod iste, menda edino na pediatriji so človeške sestre. ko sem bila jaz v porodnišnici in imela strogo mirovanje (tak, da nisem smela niti sedet v postli niti na wc it!), mi je sestra prinesla lavor vode, mi ga postavila na mizo in šla. isto je bilo s hrano. zdaj se pa umij in jej, če ne smeš niti sedet! grozne so no .
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?