ronja
|
Včasih mi je prav všeč, da ne znamo biti podjetni in tako ohranjamo najlepše. Cerkniško jezero, Pokljuka, Logarska dolina, celo Bohinj je samo na pol izkoriščen. Ne, stanči, žal je ravno obratno: uničujemo ta gozd in ZATO ga ne bomo mogli nikoli izkoristit za to, da bi lahko gozd lepo bil in bi v njem uživali mi in tujci. Ne moreš prodajat deviške lepote, če jo uničiš. men je to večvredno tretiranje narodov fascinantno Jup. Meni je glih tako nelogičo kot to, da nekoga moti, kak seks nekdo prakticira doma. Pa mislim - kaj je važno, koliko melanina maš v koži, pa kako maš kosti postavljene... Sva se z lubijem že parkrat pogovarjala, pa nisva prišla do tega, kako je sploh kdo prišel do take ideje... Misilm - to, da se ustrašiš drugačnega človeka, če ga pravič srečaš v nekem pragozdu, ajde, razumem, itak. Ampak da bi pa mislil, da si ali je on večvreden, to mi pa ni jasno. Kako so sploh prišli na to idejo? k sta vzgajana kot Hrvata Hehe, metuljček, to me pa zanima, kako vzgojiš Hrvata? Se sliši ko da treniraš hrčke;). Maladva sta bolna, moram se mal hecat;). n ravno zaradi žaljivega in zlonamernega postopanja vlad in zlorabe besede domoljubje s strani posameznikov ali celo vlad, se še vedno ni potrebno posvehovati domoljubju, če ga kdo omeni... LIli, če ga omeni nekdo, ki si da v nik besedo patriot, pa skoraj kliče k zezanju... Ker če si domoljuben, potem uporabljaš slovenske besede, če le lahko, ker je jezik del naše kulture... Pa saj smo tudi resno odgovorile zraven. pod pogojem, da se moja deca poročijo s Slovenci "čiste krvi" Bakfark, a to obstaja? Mislim čistokrvni slovenec - pa saj smo premali, da bi bil kdorkoli čistokrven. Ne vem, no, ne poznam nikogar, ki ne bi imel kake prababice od kod drugod... lulu, tviter je pa še preveč zame;)