|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A mi lahko nekdo prosim razloži?
21.12.2012 17:33:44   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Takole izgleda domoljubni zapis Franca Pojbiča (SDS) na FB:
Baje zapisa več ni. Ampak tako tvitanje nekoga v imenu stranke oz. sama stranka...  

Tweets

5:19 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

9m user posted image SDS ‏@strankaSDS @IvoFridolin @ninagaspari @MatijaStepisnik Umiri se, Ivo. Če tole pred DZ niso grožnje, potem tudi mi lahko pridemo pred Delo ali Večer.
@VesnaBan24ur Kaj pa bančniki?
5:17 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

5:13 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@MarioBelovi A to so tisti, ki so dobili po 50€ od Damjanića?

5:13 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@rtvslo In pravite, da ni zombijev? Kaj ni bila ena revolucija dovolj? Hočete nove Hude jame?

5:08 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@MatijaStepisnik Mogoče ni daleč čas, ko se bo na Trgu Republike zbrala današnja tiha večina. Sramota, da 0.25% naroda poimenujete za vstajo

5:04 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@VesnaBan24ur Neobremenjeni tako kot vi?

5:03 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@ninagaspari @MatijaStepisnik Nas je samo članov 30.000. Lahko se zberemo pred vašimi dobro plačanimi uredništvi in se preštejemo.

5:01 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@DELO_TW Mokre sanje urednikov s 4.000€ plače.

5:00 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@MatijaStepisnik spet potvarja. Zombiji so komunistična internacionala, totalitarni simboli in vaša govorica sovraštva. Koliko pa vas je?

4:57 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@VesnaBan24ur Nacionalni interes jasno v ozadju. Strici hočejo svež kapital davkoplačevalcev.

4:55 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@Dnevnik_si To pa drži. Strc iz ozadja je tajkunski kapital, upravlja pa ga drugi stric Milan iz F21. Pa stric tajkun Petan, vaš lastnik

4:46 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

@DELO_TW Smrt fašizmu, komunistična internacionala, totalitarni simboli - za vas je to vse svetla prihodnost? Nobenih zombijev?

4:32 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

Med udeleženci #protest tudi Igor Šoltes. Terja, da tudi Kučan dobi 5000€ penzije tako kot Stanovnik. 3200€ je za Milana premalo.

4:19 PM - 21 Dec 12 &middot; Details ' data-screen-name="strankaSDS" data-name="SDS" data-user-id="21878991">

#vstaja ? Komunistična internacionala, retorika državljanske vojne, totalitarni simboli? Vstaja zombijev, ne pa vstaja naroda!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.12.2012 17:38:42   
LuLu
Da pojasnim to spako od teksta user posted image  Kar je boldano, je tekst SDS-ovcev namenjen tisti osebi na začetku tvita, ki ima @pri imenu.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.12.2012 22:11:01   
ronja
Včasih mi je prav všeč, da ne znamo biti podjetni in tako ohranjamo najlepše. Cerkniško jezero, Pokljuka, Logarska dolina, celo Bohinj je samo na pol izkoriščen.
Ne, stanči, žal je ravno obratno: uničujemo ta gozd in ZATO ga ne bomo mogli nikoli izkoristit za to, da bi lahko gozd lepo bil in bi v njem uživali mi in tujci. Ne moreš prodajat deviške lepote, če jo uničiš.

men je to večvredno tretiranje narodov fascinantno

Jup. Meni je glih tako nelogičo kot to, da nekoga moti, kak seks nekdo prakticira doma. Pa mislim - kaj je važno, koliko melanina maš v koži, pa kako maš kosti postavljene... Sva se z lubijem že parkrat pogovarjala, pa nisva prišla do tega, kako je sploh kdo prišel do take ideje... Misilm - to, da se ustrašiš drugačnega človeka, če ga pravič srečaš v nekem pragozdu, ajde, razumem, itak. Ampak da bi pa mislil, da si ali je on večvreden, to mi pa ni jasno. Kako so sploh prišli na to idejo?

k sta vzgajana kot Hrvata

Hehe, metuljček, to me pa zanima, kako vzgojiš Hrvata? Se sliši ko da treniraš hrčke;). Maladva sta bolna, moram se mal hecat;).

n ravno zaradi žaljivega in zlonamernega postopanja vlad in zlorabe besede domoljubje s strani posameznikov ali celo vlad, se še vedno ni potrebno posvehovati domoljubju, če ga kdo omeni...

LIli, če ga omeni nekdo, ki si da v nik besedo patriot, pa skoraj kliče k zezanju... Ker če si domoljuben, potem uporabljaš slovenske besede, če le lahko, ker je jezik del naše kulture... Pa saj smo tudi resno odgovorile zraven.

pod pogojem, da se moja deca poročijo s Slovenci "čiste krvi"

Bakfark, a to obstaja? Mislim čistokrvni slovenecuser posted image - pa saj smo premali, da bi bil kdorkoli čistokrven. Ne vem, no, ne poznam nikogar, ki ne bi imel kake prababice od kod drugod...

lulu, tviter je pa še preveč zame;)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 203
21.12.2012 22:25:44   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
lulu, tviter je pa še preveč zame;)
Ni nič kaj hudega (razen, da so teksti v 140 znakih user posted image )

Ampak to, kaj so danes na SDS tvit računu pisali... mati mila! To bo še zanimivo zvedeti, kdo jih je pisal. Podn!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   [Brisano sporočilo]
22.12.2012 10:52:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
   [Brisano sporočilo]
22.12.2012 11:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
22.12.2012 12:19:36   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Osnovna vzgoja in identiteta je pogojena tudi z narodnostjo; ta je zapisana v temeljni listini, ki ''dokazuje'' človeka - izpisku iz matične knjige in poleg matere, očeta in kraja rojstva ''določa'' osnovne človekove koordinate.

Ksenofobija na delu.

Zgolj sprejemanje osnovnih dejstev o prostoru, kjer se človek rodi.  Pač nisem državljan KAmbodže, ampak Slovnije in to sprejemema. Ali pa neprejemenje le teh, ki se znajo obrniti v to, kar opisuješ.
Drži, gre za pa državljanstvo, ne za narodnost.

Tezko sprejemem, da si toliko nevedna, da si zamesala nacionalnost , narodnost in drzavljanstvo. namrec, mocno dvomim, da si tako nevedna, da menis, da v kolikor so slovenci drzavljani Avstroogrske ali Jugoslavije (kot so bili) s tem prenehali biti Slovenci.
Dalec bolj verjetno se mi zdi, da zgolj prikrivas svoje ksenofobno stalisce o za cloveka odlocilnem "mestu rojstva".

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.12.2012 12:20:01   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

vedno znova mi je Ameriski nacionalizem en tak pojav, ki v bistvu zgovorno govori, kako je nacionalizem zgolj in le hrana za zaslepljene mnozice - domoljubje kot tako je orodje vladujocih, da nahranijo narod vsaj z besedami, ce jim ze ostalega ne dajo. in zal je tko, da je domoljubje v rokah politike vedno zlorabljano in vedno se izkaze za nevarno orozje.

Podpis....

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 208
22.12.2012 12:53:08   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
vedno znova mi je Ameriski nacionalizem en tak pojav, ki v bistvu zgovorno govori, kako je nacionalizem zgolj in le hrana za zaslepljene mnozice - domoljubje kot tako je orodje vladujocih, da nahranijo narod vsaj z besedami, ce jim ze ostalega ne dajo. in zal je tko, da je domoljubje v rokah politike vedno zlorabljano in vedno se izkaze za nevarno orozje.

sej, pol pa pravim, da je mel G.B. Shaw prav ko je rekel: Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it, pa me dost folka čudn gleda (večina ne šteka, na žalost..)

Neposredna povezava do sporočila: 209
22.12.2012 13:06:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
sej, pol pa pravim, da je mel G.B. Shaw prav ko je rekel: Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it, pa me dost folka čudn gleda (večina ne šteka, na žalost..)
Jaz se strinjam s tem.
Ti naši določeni politiki, ki jih jaz ne maram so zelo patriotski. Če je to potem pomen patriotizma... meni ni všeč in jaz nisem patriot.
Lepše mi je, ko se tradicija neke države ohranja ... to pa je kultura, kulinarika, nar. noše,... to mi je všeč. Ljubezen do domovine pa ne. Je nevarna. Za moje pojme nič zdravega ni v tem.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.12.2012 11:34:42   
liliana
Se spomnite slogana "Slovenija moja dežela" in kako so (ste se tudi RRu nekateri) se ljudje pred časom množično pritoževali, da je eno komercialno podjetje ukradlo slovenski, domoljubni slogan.....?

Imeti rad svojo domovino ni nekaj nevarnega in sramotnega......mi se pa tega praktično sramujemo in bojimo......

Ker to, da imaš rad svojo domovino, da si ponosen, ko slišiš igrati slovensko himno, ko zmaga Tina Maze nima prav nič opraviti z nacionalizmom......in s tem, da je tvoj narod superioren na pram drugemu narodu.....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.12.2012 11:35:24   
liliana
....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.12.2012 12:49:52   
mateyka
ponosna ko slišim slovensko himno - zakaj?
imam rada slovenijo, ponosna na himno in tino maze pa res ne vem zakaj naj bom.. iskreno vesela sem za tino, himna mi je všeč, samo da se bom ponašala z nečim kar nima konkretne veze z mano pa res ne vidim razloga. samo zato ker sem se rodila v sloveniji (slovencem)? ja, just becose I was born in it?

bogi moj otrok, rodil se je v laponiji, živel v sloveniji, zdaj je tukaj, enkrat bo prišel nazaj - ne vem kako bo lahko pravi patriot in na kaj bo ponosen naj meče kovanec? mogoče ne more bit pravi patriot v obeh primerih, ker ni dovolj "čist", bogi mešanček? ne vem kam naj vtaknem tega križanca v ta domovinski ponos..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.12.2012 12:56:45   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Se spomnite slogana "Slovenija moja dežela" odu.....

ta tv reklama na začetku samostojne slovenije mi je bila (in še vedno mi je) ful všeč, in bo po moje ena mojih najljubših reklam kar jih poznam. me raznežni in spomni na lepe stvari ki jih imamo. ponosna nanjo pa res nisem, je nisem jaz naredila user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.12.2012 14:05:54   
LuLu

imam rada slovenijo, ponosna na himno in tino maze pa res ne vem zakaj naj bom.. iskreno vesela sem za tino, himna mi je všeč, samo da se bom ponašala z nečim kar nima konkretne veze z mano pa res ne vidim razloga.
Enako. Ponosna sem na svoje uspehe, dosežene cilje... ne na tuje. Za njih sem vesela, jim privoščim. Vsakemu, ne glede na to kje je rojen.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.12.2012 14:10:18   
LuLu
Imeti rad svojo domovino ni nekaj nevarnega in sramotnega......mi se pa tega praktično sramujemo in bojimo......

Nevarni so tisti, ki jo imajo tako radi, da si jo lastijo. Isto pri ljubezni do drugega človeka. Če si sposoben imeti nekoga iskreno rad, si tak tip človeka, da imaš tudi druge ljudi rad. Ko pa si obseden z nekom, pa si ga lastiš in pretiravaš,... pa je nevarno. In tako se nekateri politiki obnašajo do naše države, ni le njihova.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.12.2012 16:36:35   
liliana

imam rada slovenijo, ponosna na himno in tino maze pa res ne vem zakaj naj bom.. iskreno vesela sem za tino, himna mi je všeč, samo da se bom ponašala z nečim kar nima konkretne veze z mano pa res ne vidim razloga. samo zato ker sem se rodila v sloveniji (slovencem)? ja, just becose I was born in it?

V podpisu si imela nekoč risbe svoje hčere......se res niti niti malo ponašala z njimi.....? Nisi ponosna na svojega otroka, da lepo riše...? Bolj ponosna kot na nekega tretjega otroka, ki isto tako lepo riše kot tvoja hči....? Pa konkretno (razen, da si hčerki kupila barvice in papir, ter da si jo nekoč rodila) nisi imela nič z njenim dosežkom....

bogi moj otrok, rodil se je v laponiji, živel v sloveniji, zdaj je tukaj, enkrat bo prišel nazaj - ne vem kako bo lahko pravi patriot in na kaj bo ponosen naj meče kovanec? mogoče ne more bit pravi patriot v obeh primerih, ker ni dovolj "čist", bogi mešanček? ne vem kam naj vtaknem tega križanca v ta domovinski ponos..

V bistvu je lahko oboje....ti pač enačiš domoljubje z nacionalizmom in etično čistostjo zato govoriš s cinizmom o pravem patriotu......

tako kot lahko govori oba jezika, spoznava podrobneje obe državi (recimo mu sigurno eno in drugo domovino podrobneje predstavljate kot recimo ZDA in Rusijo) tako ima lahko rad tako Laponijo, kot Slovenijo....

in povej mi prosim kaj je narobe s tem, da si ponosen na to, da si Slovenec.....kaj je narobe z našimi Slovenci v Italiji in na Madžarskem, da so tako ponosni na to, da so Slovenci, da se tako trudijo, za to, da se ne bi v Italiji "slovenstvo" pozabilo.....če je to "kar neki"....neka budaliština, o kateri lahko govorimo zgolj s cinizmom in posmehom in zamahnemo z roko....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.12.2012 16:46:00   
liliana

ta tv reklama na začetku samostojne slovenije mi je bila (in še vedno mi je) ful všeč, in bo po moje ena mojih najljubših reklam kar jih poznam. me raznežni in spomni na lepe stvari ki jih imamo. ponosna nanjo pa res nisem, je nisem jaz naredila user posted image

Ta tv reklama je bila lansirana na tv prav z namenom patriotizma....da bi prebudila slovensko zavest ob osamosvajanju.....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.12.2012 16:49:55   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Nevarni so tisti, ki jo imajo tako radi, da si jo lastijo. Isto pri ljubezni do drugega človeka. Če si sposoben imeti nekoga iskreno rad, si tak tip človeka, da imaš tudi druge ljudi rad. Ko pa si obseden z nekom, pa si ga lastiš in pretiravaš,... pa je nevarno. In tako se nekateri politiki obnašajo do naše države, ni le njihova.

Vendar zaradi teh, ki pretiravajo in si lastijo druge, mi še vedno imamo druge radi.....se ne sramujemo in se ne bojimo tega, da ljubimo in imamo iskreno radi.....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.12.2012 17:10:58   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Lepše mi je, ko se tradicija neke države ohranja ... to pa je kultura, kulinarika, nar. noše,... to mi je všeč. Ljubezen do domovine pa ne. Je nevarna. Za moje pojme nič zdravega ni v tem.

Z ljubeznijo ni nic narobe, dokler je v mejah "zdravega" in se ne zlorablja.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.12.2012 17:14:54   
Frodo Bisagin

Zakaj te to cudi? Toliko sranja, toliko kraj, toliko ponizevanja lastnega naroda, razprodaja lastne dezele ( ki jo kao ljubimo) s strani vodilnih... ja, na primerih vidimo, da je ljubiti svojo drzavo pogubno za vecino in za samo drzavo...
V imenu domoljublja so drzavo drzavljanom odtujili in se vedno to pocnejo, tulijo pa o pomanjkanju domoljublja... zlorabljajo ljubvezen do dmovine na najhujsi in najbolj prefrigan in potuhnjen nacin... in pricakujejo da bodo ljudje pogoltnili svinjarijo ker se ji ponuja v ovitku domoljublja...
Ljudje ne marajo svonjarij.. ob prisilnem goltanju le teh se jim na koncu se pakiranje zafrzmaga - vzbuja refleks za bruhanje...

(Ivan Cankar)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.12.2012 17:51:44   
liliana
Država smo njeni prebivalci in ne aktualna politika....politika se menja vsake 4 leta in vsaka 4 leta imamo možnost, da izvolimo nove ljudi....če Slovenci ne bi bili domoljubni, ne bi imeli lastne države, ker pa so obstajali posamezniki, ki so znali to domoljubje, ki "spi" v nas "zvleči" na plan smo danes tam kjer smo...Trubar, Maister, odpor v II. vojni, ohranitev slovenske besede, osamosvojitev.....če bi posamezniki v zgodovini zaradi aktualne oblasti zgolj cinično zamahnili z roko in se posmehovali domoljubju zaradi aktualne oblasti, ne bi verjetno danes govorili slovensko.....

ravno nemoralno ravnanje aktualne oblasti, ki je dvolično in brez vseh vrednot, bi moralo biti razlog, da se prebude domoljubna čustva.....ne pa razlog, da se domoljubju posameznikov zaradi nemorale oblasti posmehuje oz. da se domoljubje takoj primerja z nacionalizmom in nosi na plan etično čistost.....

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.12.2012 18:10:21   
mateyka

Pa konkretno (razen, da si hčerki kupila barvice in papir, ter da si jo nekoč rodila) nisi imela nič z njenim dosežkom....

ja, to bi blo pa res, če bi jo dala ob rojstvu v posvojitev in nakazovala denar za material veš. user posted image

p.s. na risbe pa nisem ponosna. sem vesela, da ima tako veselje in so mi ful smešne (zakaj tukaj ne bom šla v detalje) ter jih zato rada pokažem vsem ki jih zanima. to mogoče nisi ti, so pa drugi in jih ni tako malo.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.12.2012 18:12:09   
mateyka

Ta tv reklama je bila lansirana na tv prav z namenom patriotizma....da bi prebudila slovensko zavest ob osamosvajanju.....

da lahko živimo brez miloševiča in jugoslavije misliš? seveda, to je možno, enim se takrat ni zdelo, eni so se bali..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.12.2012 18:14:12   
mateyka
....ti pač enačiš domoljubje z nacionalizmom in etično čistostjo zato govoriš s cinizmom o pravem patriotu......

mogoče pa ti ne razumeš razlike med "ponos" in rad imeti? ti je "rad imeti" premalo?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.12.2012 18:26:13 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?