Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 10:16:58
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, ta teden je bla kr gužva, vas še čitat nisem uspela kaj pa šele kaj napisat. .. ja bi blo fajn da bi se še kaj vidle pred prazniki ja... Drugače pa smo bili na posvetovalnici, 10200g in 72cm .. vse super, fino, fajn. Sicer pa s emi postavi na vse 4 pa se vsede pa spet na vse 4.. sem že mislila dabo plazla, zdaj pa že na nogice se dviguje. Pa ne vem al je to OK, al se pa nebomo plazli. vau, res lepe mere naš mali je mel pri 1 letu komaj 9kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:03:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro mislim da naju ne bo na kavo zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:03:25
|
|
|
|
arabela*
|
Dan otroci na "delovnem mestu".... midva relax, pa malo opravki, popoldne smo same.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, ta teden je bla kr gužva, vas še čitat nisem uspela kaj pa šele kaj napisat. .. ja bi blo fajn da bi se še kaj vidle pred prazniki ja... Drugače pa smo bili na posvetovalnici, 10200g in 72cm .. vse super, fino, fajn. Sicer pa s emi postavi na vse 4 pa se vsede pa spet na vse 4.. sem že mislila dabo plazla, zdaj pa že na nogice se dviguje. Pa ne vem al je to OK, al se pa nebomo plazli. Uuuu,lepe mere.Ni rečeno,da bo plazla,moji trije(Teo ne),se niso,pa še Teo najprej tudi ni,kr na noge pa odo,pa je 2x pado in ni več upal,nakar je splazo. naša A nikoli ni plazla, je kar shodla, M pa tak čist malo...bolj ne kot ja
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:06:03
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....imaš slučajno kak Nasonex viška, veš ko sva se zadnjič pogovarjale? Bi nucala, imam spet neke težave ponoči
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:06:36
|
|
|
|
arabela*
|
šibam dalje....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 11:56:02
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro mislim da naju ne bo na kavo zakaj pa ne? lokacija in ura nama ne ustrezata najbolj. žal, okrog 10h zaspi, tam pa ga nekak ne morem najbolj uspavati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 12:06:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro mislim da naju ne bo na kavo zakaj pa ne? lokacija in ura nama ne ustrezata najbolj. žal, okrog 10h zaspi, tam pa ga nekak ne morem najbolj uspavati aja, jaz sem pa ravno zaradi tebe tam predlagala, da se lahko mali igra v igralnici. pa ti povej kdaj in kje, se ti lahko prilagodimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 15:00:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v četrtek ob 9.30h v SO? Zakaj pa ne. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 16:26:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro mislim da naju ne bo na kavo zakaj pa ne? lokacija in ura nama ne ustrezata najbolj. žal, okrog 10h zaspi, tam pa ga nekak ne morem najbolj uspavati aja, jaz sem pa ravno zaradi tebe tam predlagala, da se lahko mali igra v igralnici. pa ti povej kdaj in kje, se ti lahko prilagodimo Se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 16:31:29
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro mislim da naju ne bo na kavo zakaj pa ne? lokacija in ura nama ne ustrezata najbolj. žal, okrog 10h zaspi, tam pa ga nekak ne morem najbolj uspavati aja, jaz sem pa ravno zaradi tebe tam predlagala, da se lahko mali igra v igralnici. pa ti povej kdaj in kje, se ti lahko prilagodimo eh, ni panike... če se bo mali dovolj pozno zbudil bova mogoče prišla naokrog
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.12.2012 21:37:04
|
|
|
|
ly117
|
Luka je čez dan zakuhal, popoldan ko ga je najbolj kuhalo zaspal in se zbudil malo boljši. Seveda še ima vročino. Je pa živahen, upam da bo pri tem ostalo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 7:37:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je čez dan zakuhal, popoldan ko ga je najbolj kuhalo zaspal in se zbudil malo boljši. Seveda še ima vročino. Je pa živahen, upam da bo pri tem ostalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 8:32:52
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč je bila za pikico boljša od prejšnje. vročina še vedno prisotna ni pa huda. bambi hvala za prikepoke.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 8:56:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan... še 4 dni ali kako bi se reklo temu odštevanju...spijem kavo do konca in štartam na polno. Drugače nič novega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 9:01:32
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, jaz imam tudi danes zaseden dopoldan. najprej zobozdravnik, potem knjižnica in občina. včeraj sem postavila smreko, samo še lučke me čakajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 9:19:12
|
|
|
|
ly117
|
Arwenko ali Arabela kateri dan pride dedek mraz?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 9:33:03
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Polna idej, pa brez materijala, hahaha. Ly: pikapoke za L. Smrekico bomo postavili v petek ali soboto dopoldne, pop. pa še na Božička v atijevi službi oz. na Lent v gledališče. Dedek Mraz v vrtcu je bil že prejšnji teden, prinesel knjigico Novo leto z modrim slončkom. V pon. pa že božični večer, kak je minilo. Še malo pa na morje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 9:35:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko ali Arabela kateri dan pride dedek mraz? V četrtek pride v našo enoto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:52:21
|
|
|
|
arabela*
|
dan Končno doma, bila tud leteča, najprej otroke v vrtec, šolo, potem sem še na občino šibala h kolegici, da mi je nekaj svetovala, ker v tej naši pametni državi več ne več kdo pije kdo plača Zdaj pa malo med papirji, pa pospravim, posesam...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:52:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko ali Arabela kateri dan pride dedek mraz? V četrtek pride v našo enoto. jap..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V pon. pa že božični večer, kak je minilo. Še malo pa na morje. ja res...full gre cajt.. jao morje, komaj čakam.. kje boste za Silvestrovo?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:55:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v četrtek ob 9.30h v SO? se vidimo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:55:52
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla V pon. pa že božični večer, kak je minilo. Še malo pa na morje. ja res...full gre cajt.. jao morje, komaj čakam.. kje boste za Silvestrovo? nimamo pojma kje bomo za Silvestrovo, ravno smo diskutirali za vikend. Mojadva se greta potepat, s tastom ravno nebi bili, za kam it nimamo denarja, pa moj niti ni fraj, tak da pojma nimam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.12.2012 10:56:33
|
|
|
|
arabela*
|
počasi bom delala "racijo" oblačil, ki so premala...pa obutve.. nekaj se bo sigurno nabralo tak da če bo katera kaj nucala za punčko naj mi javi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.