|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
12.12.2012 13:36:39   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

svalki. user posted image

js si tud po zg. komentarju nebi upala povedat kakšno omako sem zravn melauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
12.12.2012 13:41:58   
Tippi
js si tud po zg. komentarju nebi upala povedat kakšno omako sem zravn melauser posted image

Kva ga biksaš user posted image Dejansko sem skuhala samo svalke, omako naredi pubertetnica, ko pride domov...tako da.... user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
12.12.2012 13:42:16   
Paštetka
Mi je uspelo narediti široke rezance. Tako, da bodo z makom in/ali lešniki in cukrom v prahu. Danes imam torej sladico za kosilouser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
12.12.2012 13:43:57   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Kva ga biksaš user posted image Dejansko sem skuhala samo svalke, omako naredi pubertetnica, ko pride domov...tako da.... user posted image

Evo, jaz jih obožujem samo v prejzlinu pa spet sladkor v prahu in kompot zraven. Temu mi pravimo cüjcki. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
12.12.2012 14:08:58   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Evo, jaz jih obožujem samo v prejzlinu pa spet sladkor v prahu in kompot zraven. Temu mi pravimo cüjcki. user posted image

dej kako fotko tega čuda pripopaj - me ful zanima kako zgleda user posted image

mini - enkrat ko pridem v slovenijo, mi moraš pripravit kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
12.12.2012 14:24:44   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

dej kako fotko tega čuda pripopaj - me ful zanima kako zgleda user posted image

mini - enkrat ko pridem v slovenijo, mi moraš pripravit kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem user posted image

http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE75MYWjcUiAuO5Bu3uznpQPv54TRwn%252BbDBCIfORlkzcXl%252FGD1TCcsHX&previewParam=8xINDLdPHaeV5i7HwBEKqMOk10OBxXORtjthevXcEJQ03EIbxgxKQg%253D%253D

Drugače smo delali vedno slivove ali marelične cmoke, tisti del testa ko je ostal, ap so se taki svaljki naredili(v obliki lulčkov-cujckov). In potem smo skuhali skupaj z cmoki ter povaljali v drobtinah. Tak da če so ti cmoki všeč, potem tudi ti svaljki oz cujcki. Saj zraven lahk ješ tudi kompotuser posted image Ni šans, pa da bi to naredil s kakimi kupljenimi njoki, ker to pol ni približek, tem prekmurskim cujckom

Jaz še dam mal cimeta in rjavega sladkorja, ko pražim drobtine.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.12.2012 14:26:34 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
12.12.2012 14:56:48   
mini86

ma roke si boš do komolcev obliznilauser posted image oblubm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
12.12.2012 15:00:29   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila,

najraje od tega imam besedo zdušilauser posted image , potem krompir ostalo pa bog ne daj na krožniku. RAZEN bujta repa, to je izjemauser posted image

Ti mini, kolk pa imaš te kolerabe in repe, ker se mi zdi, da vsak dan to jeste oz v vsako jed not vržeš. Morate bit res ljubiteljiuser posted image

Ražnjiči in solata več kot dovolj, edin še za ajvar in kruh je plac, al pa pomfri. s tem si mi kar lušte naredila

Mi smo danes imeli vratovino in "pražen" krompir s čilijem. jap spet čili, se vsak dan ponavljamouser posted image . V trgovini so me nategnili, je bila napisana paprika in kupim in šele doma ugotovim, da je zeleni čiliuser posted image Sploh ne vem kam ga še naj uguram. Če bi bil rdeč bi ga vsaj posušila. A zelenega se tudi dauser posted image ?

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.12.2012 15:04:57 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
12.12.2012 15:08:46   
Paštetka
Čudno, da besede cüjcki niso sfrizrali v ***** user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
12.12.2012 15:16:32   
mini86
Ti mini, kolk pa imaš te kolerabe in repe, ker se mi zdi, da vsak dan to jeste oz v vsako jed not vržeš. Morate bit res ljubiteljiuser posted image

a dej mi pust veselje noooo, k sm mela letos prvič vrt in sem ponosna da mi je toliko tega ratal da ne rabim kupovat..ma kaj vrt, njivo mamuser posted image hvala dediuser posted image
ja js sm nora na kolerabo, letos sm se pa še nad svežo repo navdušla..

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
12.12.2012 15:29:57   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a dej mi pust veselje noooo, k sm mela letos prvič vrt in sem ponosna da mi je toliko tega ratal da ne rabim kupovat..ma kaj vrt, njivo mamuser posted image hvala dediuser posted image
ja js sm nora na kolerabo, letos sm se pa še nad svežo repo navdušla..

bravo za njivico, pridnauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
12.12.2012 19:41:03   
ronja
kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem

Odvisno od stanja: v pijanem stanju ali v pričakovanju pojejo ljudje svašta, baje tudi sladoled s kumaricamiuser posted image . Sicer sem pa jaz za fuzijouser posted image .

Kar se kosila tiče: ohrovt po Ramsayu, ajdovi žganci in korenčkovo-zelnja omakca z mlado čebulo, koščkom zelene, ... (pospravi hladilnik varianta, ampak je dobro ratalo) - pa za vse fuziste - not sem dala malo meduuser posted image . Bilo njamsi, so naročili še kdaj. Zdaj bomo pojedli pa čokoladne navihančke by pečjak, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.12.2012 10:00:54   
Hope2
Danes burek, mesni in sirni. Prvič v življenju sem ga delala. Uspel je in okusen.
Hvala uskinamama, sem si kar s tvojim receptom pomagala. Čeprav sem naštimala 200 stopinj in pečem 15 minut in mi nekam čudno začelo dišat, letim gledat in so skorje gor že rjave bileuser posted image , ni mi jasno, kje je še ostalih 25 minut ko si napisala 40 minut)user posted image . sme pol pokrila s folijo in še mal pekla

moram tdui povedat, da nikoli nisem marala mesnega, ker mi je tisto meso bilo vedno pusto, bljack. po tem receptu pa je njamiuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.12.2012 10:10:44   
Paštetka
Danes burek ni, peč pokvarjan!
user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa smetanski telečji golaž delala s polento, ker je moj rekel, da je bil tako dober, da mu je skoraj hm.... user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.12.2012 10:16:27   
majčica1508
Njoki v jurčkovi omaki,solata

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.12.2012 10:04:17   
mini86
a 13.12 ste vse nehale kuhat al kajuser posted image user posted image user posted image

no js bom nardila riž, popekla sv. ribico, gor pomoje fliknla kšn sir al pa kej tazga..
pol sm pa učeri vidla na 24 kičen k je rudolf dau mešano zelenjavo v folijo in pol v pečico..

tko da nardim take zelenjavne culice, dala bom malo masla notr pa začimbe pa dala v pečico..

a se loh mal považimuser posted image user posted image user posted image user posted image
letos sem prvič delala jegra in mi je ratal boooožanski..nardila sem ga "samo" 10l in 4 že manjkajouser posted image sicer je bil odjem malo večji kot ponavadi ker sem rodila, tko da upam da bo zdržal čim dlje..
sva z mojim dala zdele pacat še eno pijansko verzijouser posted image
no da povem da je moj jeger ZELO dober pribljižek taščinemu k ga dela že 100 let-in na to sem prekleto ponosnauser posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.12.2012 10:52:15   
majčica1508
PZ rižota z veliko zelenjave,rdeča pesa

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.12.2012 12:03:37   
Tippi
Brokoli s čičeriko na česnu in maslu popečeno, s "kapljico" sladke smetane + puranovi zrezki (natur, samo popečeni) + kuhan krompir v kosih + zelena solata z zeljem.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.12.2012 12:14:11   
mamica deklicam
pri nas bo kar ponaredek krompirjevega golaža.

Delam kot navaden golaž, a dam noter še krompir. Baje je pravi krompirjev golaž samo iz krompirjauser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
17.12.2012 12:19:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.12.2012 12:21:55   
Tippi
krompirjev golaž

Jutr, ko mi bo kuzla v rit skakala, bom naredila tole. hvala za idejo. nisem več vedela, kaj bi skuhala od tistega "nekaj na brzaka".

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.12.2012 14:22:08   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

pri nas bo kar ponaredek krompirjevega golaža.

Delam kot navaden golaž, a dam noter še krompir. Baje je pravi krompirjev golaž samo iz krompirjauser posted image

To je lahk približek bogračuuser posted image

Mi smo pa danes križali joto in pasulj v enem loncuuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.12.2012 14:24:37 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.12.2012 14:26:05   
Masha_M
Kuskus s curryjem, piščancem in zelenjavo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.12.2012 20:19:42   
ronja
hehe, ankica, mi smo jedli pa purana v zelenjavni omaki in njoke:)
Kaj bo jutri še ne vem, bosta punci povedali, kaj si želita. Za pojutrišnjem pa bo pica:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.12.2012 8:52:06   
_sonček
makaronflajš, solata iz rdeče pese

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......