|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
12.12.2012 18:52:15   
PikicaStonoga
test za sladkorno ni tok pomembno, da je točno v odločenem tednu kak teden gor al dol ... jaz sem v 24. tednu pa je rekla da naj grem ta teden, pa sem rekla, da ne morem iz službe in je rekla, kdaj lahko sem rekla mogoče naslendji tedene, mogoče pa šele med prazniki ;) pa je ekla, ni panike, na kartici je zapisano, pojdite, ko boste lahko ... no zdej grem na pregled naslednjo sredo, sem se zmenila v službi :)

naslednji pregled pa imam 7. 1. :)))

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.12.2012 19:02:12   
aprilčica1
aaha okej najlpša hvala ti za informacijo kerme je mal skrbel ker mi ni se nč rekla kdaj bom mela kr na netu sm pa prebrala da bi mogu imeti v 23 tednu ta pregled.Sej drgač ti sldkor pregleda ginekologinja ane a je potrebno it kam drugam?.In drgač kako se počutiš?Nosečnost poteka uredu?.Kdaj imaš rok?.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.12.2012 19:24:31   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica1

aaha okej najlpša hvala ti za informacijo kerme je mal skrbel ker mi ni se nč rekla kdaj bom mela kr na netu sm pa prebrala da bi mogu imeti v 23 tednu ta pregled.Sej drgač ti sldkor pregleda ginekologinja ane a je potrebno it kam drugam?.In drgač kako se počutiš?Nosečnost poteka uredu?.Kdaj imaš rok?.user posted image

ne ne pregleda ti G, to moraš it dat kri zjutraj na tešče! ;) PA POTEM SPIJEŠ NEKO GLUKOZO, PA potem ti spet vzamejo kri po eni uri pa potem še enkrat, nekaj takega ... meni je rekla sestra, naj si planiram cca 3 ure user posted image tko da bom vzela kaj za braz s sabo ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu aprilčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
12.12.2012 19:29:51   
aprilčica1
Aha okej hvala ti za informacijo tok da bom prbližn vedla ker nosečnost je moja prva in da bom prbližno vedla.In ti si morfologijo že imela je bilo vse uredu?Za spol a ste prasali a kj es kaj boste imeli?.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.12.2012 19:40:18   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica1

Aha okej hvala ti za informacijo tok da bom prbližn vedla ker nosečnost je moja prva in da bom prbližno vedla.In ti si morfologijo že imela je bilo vse uredu?Za spol a ste prasali a kj es kaj boste imeli?.user posted image

imela, imel, naj bi imela user posted image , je pa to moja druga nosečnost, pa sem že tud vs epozabila hihi ... čakam še vedno, da se mi energija vrne, še vedno briham, ja ja aprilčie ne boste verjetle, ko sem bila na bolnški, sem bila OK, brez slabosti, brez bruhanja (itak, ker sem dovolj počivala in mi nič ni manjkalo), zdej pa spet ko delam, pa spet napori, pa spet bruham ... sem v soboto, v ponedeljek in včeraj ... tko da ja ... ni mi dolgčas ... ampak čas leti :))))

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2955
12.12.2012 19:49:53   
aprilčica1
Ja res je čas pa res tako leti ravno včeraj sa goorila z fantom da ni dougo nazaj ko je bi pri pregled za nosečnost in evo v ponedeljek je že bilo pet mesco nosečnosti user posted image .Drugače pa ja glede na to da je prva nosečnost se imam zelo uredu slabosti nisem imela nič in bruhanja razn kar pa imam hude probleme iz krči tudi ponoči v trebuhu in mi je rekla ginekologinja da si naj kupim magnezij in to mi zdej pomaga da je malo bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.12.2012 21:17:05   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina
ursika1

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image
ursika

4.4.
struckaa
doberdan, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image
simi5, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

7.4.
anomis24, Jesenice

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

10.4.
aprilčica1, 20

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image
Sanjah, 26, Ptuj

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

26.4.
PrincipesaD
soncek78, Primorska, 1user posted image

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

30.4.
nanita, 24, 1user posted image
chatarinchy, 23, Gorenjska

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)

13.12.
sarcy21, MO
ROXY_, MO
14.12.
Tajka
soncek78, MO
17.12.
klavdyk, MO
top10, MO
18.12.
san, P
ursika1, P
19.12.
_Cicika_
24.12.
anonimnauser posted image , P
cvekica, 4D
27.12.
cvekica, P
izalina, P

2.1.
trixxy
3.1.
anomis24, P
nadinne, P
4.1.
tijati, P
6.1.
Suzy139
7.1.
izalina, 3D
Pikicastonoga, P
9.1.
katniss, P
Sanjah, P
11.1.
Neli81, P
15.1.
saby85

Skupaj nas je: 75

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.12.2012 21:28:28   
doberdan
Ma pojma nimam zakaj imam sploh feeling, da se bo marca rodil. Sicer po zadnji M, je rok 26.marca, UZ je prestavil na april. No pa verjetno se to, da je moja mama sveto prepricana, da se bo marca rodil. Ima ona neke svoje izracune.

No, jaz imam podobno. Po M je še marec, ampak glede na dolžino cikla, sem takoj vedela, da bo padlo v april. Sicer pa tokrat celo vem datum spočetja user posted image , tako da recimo da bo res april. Bomo videle. Da ne bomo potem še sredi aprila čakale?!!

Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.12.2012 22:02:23   
saby85
Sanjah meni je pogledala maternični vrat kr na morfologiji

Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.12.2012 23:26:05   
NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Ma pojma nimam zakaj imam sploh feeling, da se bo marca rodil. Sicer po zadnji M, je rok 26.marca, UZ je prestavil na april. No pa verjetno se to, da je moja mama sveto prepricana, da se bo marca rodil. Ima ona neke svoje izracune.

No, jaz imam podobno. Po M je še marec, ampak glede na dolžino cikla, sem takoj vedela, da bo padlo v april. Sicer pa tokrat celo vem datum spočetja user posted image , tako da recimo da bo res april. Bomo videle. Da ne bomo potem še sredi aprila čakale?!!

user posted image user posted image user posted image pomoje bo ravno nekaj takega. Tisti zadnji dnevi res malo ubijajo, ker cakas pa cakas, pa skoz se ti zdi, da se ti nekaj dogaja, pa itak ni nic user posted image user posted image Meni je v bistvu res to en car, ker je to ena stvar ki jo ce je vse BP seveda ne ves kdaj bo in je to eno tako lepo presenecenje, ko se zacne porod.

Pri nas pregleda za nosecniski diabetes in dolzino maternicnega ni, no vsaj meni babica ni nic omenila. Pa tudi UZ, so trije, torej nuhalna, morfologija in potem mislim, da tam 32 teden, da vidijo kako je obrnjem plod, ceprav mi je babica rekla, da se polozaj ploda tipa in mi bo pokazala. Da bi npr. babica delala UZ, ko npr. prides na reden pregled, no go, ker vsaj pri nas babica UZ nima. Zadnjic mi je izmerila samo tlak in tezo, torej veliko manj meritev kot npr. v Dravljah pri. dr. Res-Muravec kamor sem hodila pred selitvijo. Vse ostalo pa pogovor, pogovor in pogovor - kar meni osebno zelo ustreza.

..koncala se vse novo letne cestitke user posted image , sedaj grem pa lahko spat!

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.12.2012 0:14:36   
Mamaja
Ojla,

meni čas kar beži in se sploh ne utegnem oglašat...

Vidim, da je vmes k vam prišla še ena marčevkauser posted image . Na koncu bomo vse tu čvekale user posted image

Pregled materničnega vratu in test za sladkorno sta očitno odvisna od počutja nosečnice in ginekologa. Meni doslej niso delali ne enega ne drugega, pa sem na koncu 26. tedna. Ko sem ginekologinjo vprašala, kako to, da nimam testa za diabetes, je rekla, da se ji pri meni glede na dosedanje izvide ne zdi potreben.

Na 3D/4D pregled tudi jaz nimam namena iti. Bom pa šla v 32. tednu na UZ, da preverim, če vse štima. Lahko tudi kasneje, če bo ginekologinja ocenila, da je tako bolje. Sicer pa kar malo zavidam tistim, k vam vsakič opravijo UZ. sem hotela prepričat ginekologinjo, da bi tudi jaz večkrat videla svoje dete, pa se ni dala.. kaj pa imam gorenjsko ginekologinjo, prav mi je user posted image

Naslednji pregled imam 3. 1.

A se je že katera prijavila v šolo za starše oz. se ima namen prijavit? Jaz začnem 16. 1.

Uživajte in pridno štejte brcike user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.12.2012 6:31:20   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: saby85

Sanjah meni je pogledala maternični vrat kr na morfologiji
[/quote

tudi meni, ker semv prvo rodla 8 dni pred rokom ... vprvi nosečnosti mi ga pa ni ... načeloma se smatra da je sve ok ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu saby85)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.12.2012 7:07:26   
felicia
Oj

evo se še jaz pofočkam, sicer šele zdaj pa vseeeno. Rok naj bi bil 14.4., sem iz Ljubljane, pričakujem tretjega fanta, doma imamo že dva fantiča. Vas redno berem od samega začetka, pa nimam toliko časa da se pofočkam pa kej pametnega gor napišem. Sem pa od prvega otroka že sodelovala na RR.

Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.12.2012 8:14:48   
Tajka
dobro jutro vsem,

Najprej ena user posted image za vse, jest sem svojo že spila.Je prav pasalauser posted image .

Maternični vrat je men zmerla tudi na morfologiji. Za cukr test pa dobim jutri na pregledu napotnico.

šola za starše: jo bom kr prešpricala......je to naš tretji user posted image tko da že vse znamuser posted image .......sem bila samo pri ta prvi.

Lep dan vsem, bo trba začet delat......

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.12.2012 9:21:43   
_CiCika_
pozdravljene user posted image

Jaz sem mogla včeraj opravit test za sladkorno.Sploh vedla nisem da bom mogla čez to it, ker mi je bilo omenjeno naj grem ta teden 1x dat kri in vodo in naj bom tešča, potem pa pridem v laboratorij mi vzame kri vpraša če sem tešča in kdaj sem nazadnje jedla. Ko je bila z odgovorom zadovoljna je rekla naj dam še vodo in me pokliče nazaj not, da bomo še test za sladkorno naredile. Meni je bilo to nekaj novega ker ne samo da nisem vedela, da bom celo dopoldne presedela v čakalnici ampak tudi zato, ker mi v prvi nosečnosti niso dali tega za delat. Drugače niti ni bilo tako slabo kot sem pričakovala in kolikor sem brala o tem. Pač spiješ tistih pol litra zelo,zelo sladkane vode pa daš kri 1 uro po tej popiti vodi, potem pa spet čakaš še 1 uro in ti še 1x vzamejo kri, tako da sem bila 3x prešpikana, in kot že rečeno sem presedela cel dan v čakalnici tam. Tiste ki še morate to dati skozi in, da vete da bote dale, vam priporočam da vzamete kaj za brat sabo. Aja pa mogoče kako vodo za pit, ker jest tko ne smeš nič vmes, piješ pa lahko samo vodo.
V šolo za starše sedaj verjetno ne grem, ker mi ni potrebno, mi velja še od prve nosečnosti. Je pa pri nas tako, da kar med. sestra od G organizira v ZD in kar po pošti dobimo vabilo kdaj bo, kakšne so teme predavanja itd.
meritev materničnega vratu mi moj G že v prvi nosečnosti sploh ni gledal in meril user posted image . Edino potem so mi ga 1x v porodnišnici zmerli proti koncu nosečnosti. Ker pri nas je tako da 2 tedna pred rokom delajo ctg-je v P in pri osebnem G, tako da sem imela v 1. nosečnosti na vsake 2 dni ctg-je.
Položaj ploda proti koncu nosečnosti so meni vedno pregledovali tako da so mi "pretipali" trrebušček, nikoli z UZ.

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.12.2012 15:55:55   
aprilčica1
Dobr dan vsem aprilčicam user posted image

Evo sem danes zjutraj poklicala in ima pregled pri ginekologu 20.12 se pravi nasledni četrtek.Prašala sem jo tudi če bom imela pregled za sladkor ampak mi je rekla da se bo to še odločila ginekologijnja in da naj nebi ta pregled sploh biv potrebn pri vseh nosečnicah.

Vsem želim še lep preustanek današnjega popoldneva jutri pa že petk in potem VIKEND user posted image user posted image

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.12.2012 19:53:59   
doberdan
Meni je v bistvu res to en car, ker je to ena stvar ki jo ce je vse BP seveda ne ves kdaj bo in je to eno tako lepo presenecenje, ko se zacne porod.

Meni tudi! Tokrat sem sama sebi že obljubila, da ne bom prehitevala dogodkov in bom probala uživat v brezskrbnih dneh, že na porodniški ... če ne bom res delala še zadnji dan. user posted image Pa pomlad bo že, sonček, toplo, ah ....

Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.12.2012 20:02:10   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Meni je v bistvu res to en car, ker je to ena stvar ki jo ce je vse BP seveda ne ves kdaj bo in je to eno tako lepo presenecenje, ko se zacne porod.

Meni tudi! Tokrat sem sama sebi že obljubila, da ne bom prehitevala dogodkov in bom probala uživat v brezskrbnih dneh, že na porodniški ... če ne bom res delala še zadnji dan. user posted image Pa pomlad bo že, sonček, toplo, ah ....

kaj delaš lušte, kje je še to ...še 1000 stvari prej za poštimat ;)

jaz sem lih malo dala spat, pa se bojim da bo zbolela, je imel 37,4 pa upam, da je vse to samo od utrujenosti in izčrpanosti in da se zbudi ok ... ker sva te dni sami in jo moram zjutraj eno uro prej budit za vrtec, vvrtcu pa ne spjo več vsak dan in je čist gotova :(

tko da bom vidla, kakšna bo noč, če ne imam pa mami pa atija za backup, da ne bom spet bolniške jemala ... :( smo zmenjeni da pokličem ob 6h zjutraj če morata prit iz Štajerske, da šepravočasno pridem v službo, zlata sta ... sam upam, da ne bo treba no in da bova zdravi midve lahko šli jutri po službi knjima do sobote!!!

drugače sem OK, ž celo nekaj dni nisem bruhala :) še vedno ap brez energije, veliko spim, za službo naredim najnujnejše, doma pa je trenutno katastrofa :((( pa sej bo, za vikend dponavadi potem me čaka ...

v sredo grem dat kri za cukr ... sem dobla kr na listku napisana navodila, kako in kaj in kako to zgleda ...

zdej pa šibam morm še pšenico posejat ;) za bo lepo za božiča pol pa dans k na en dva tri spat :) nočko ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.12.2012 21:06:13   
aprilčica1
Mene pa zanima če ima še kakšna od aprilčic se sedaj krče v trebuhu?.Jst imam vcasih še močne krče predvsem je to v večernih urah in me zanima če je to v petek mesecu se normalno?.

Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.12.2012 21:09:05   
doberdan
Joj, upam, da ostaneta zdravi. Pri nas sem pa jaz nekje na meji ... Tako da bo vikend bolj ležeren. LP!

Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.12.2012 22:46:17   
ursika1
Živjo punce. učeri nisem utegnila nič napisat, je bilo malo dela pri hiši pa še voziček smo dobili, tako da sem ga mogla celega pregledat kako se daje gor košara pa jajčka itd. uglavnem čisto navdušena s partnerjem user posted image . Zdej je pa treba še samo počakat da sinek pride da ga bomo lahko vozli user posted image .
Sem malo brala kak to da mate tok malo pregledov nekatere pa brez UZ? Js sm prvi  UZ pregled mela v 10 tednu, nato 12 nuhalna, 13 spet UZ pregled, pa 17 UZ, 21 MO, zdaj v torek pri 25 imam spet UZ. Ginekolog mi je rekel bo UZ v 29 tednu računal 25 evrov nato pa še enega okrog 35ga tedna. Je rekel da vsaki nosečnosti naredi več pregledov kot je potrebno da je ja ziher vse ok in se mi to zdi super tistih 25evrov mi pa tudi ni veliko da vidim sineka kak se premetuje v meni user posted image .
brcike pri nam so super, smo zelo aktivni, se pa vedno smejim ko me začne brcati in položi partner roko na trebuh, da bi tudi on začutil brcike, pa mali vedno neha v trenutku ko ati položi roko na trebušček. In potem sedi zraven mene tudi do 1 uro pa ni nič in ko obupa in da dol roko pa začne mali spet brcat.... prav nevem kak dogovor matauser posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.12.2012 22:50:40   
blondi20
živjo punce... z sinom tekmujeva v foto natečaju ... bi nama bila katera pripravljena dati kakšen glaseh? vsakega bova zelo hvaležna ...klikni na link in lajkaj,momagaj nama do zmage hvala:):).https://apps.facebook.com/jazsemmama/galerija/10204/monika_borovnik/

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.12.2012 7:33:47   
trixxy
PikicaStonoga upam, da je tamala vredu. Jaz tud držim pesti za mojo, ker je celo noč jamrala in jokala in skratka vsi smo user posted image . Itak pa sploh ne vem kaj se tolažim, ker zdaj je bila en teden v  vrtcu, kar pomeni, da bo spet en teden doma. user posted image  Taka je letos naša statistika user posted image .

Jaz sem zadnje čase tolk utrujena, da padeš dol. Sem včeraj zaspala s knjigo v rokah, mož je pa mislil, da čakam njega user posted image .

Včeraj smo se sankali in tamali so tolk luštni, ko se smeje pripeljejo s hriba. Škoda,ker se tudi jaz ne morem mal sankat, sam trebuh mi ne dopušča takega položaja user posted image .

Dobrodošle vse nove. Čedalje več nas je in punce le pazte,da ne boste vse isti dan v porodni kot jaz user posted image . Prvič vem, da sem bila osma tisto noč, gužva do konca user posted image

(odgovor članu blondi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.12.2012 8:41:42   
pisanica
Jutro!

Po kar nekaj časa se tudi jaz oglašam. Moja energija je (bila) malo bolj na minimumu, saj so se mi pojavile neke bolečine v hrbtu in vratu. Vsekakor upam, da se to ne razvije v kaj hujšega, ker zaenkrat se nekako da shajati. Tako da poizkušam uživati v decembrskem vzdušju: priprava domačih darilc, izdelava voščilnic, sprehodi po snegu, peka peciva (čeprav sem rekla, da ne bom pekla, a danes dobim obiske in bo potrebno nekaj na mizo dati:),...).

Skratka upam, da ste ostale vse ok oziroma da raznorazne nevšečnosti čim prej minejo in da boste lahko kar se da uživale v decembru.

Super, da je vikend pred vrati!

Aja pa dobrodošle vse novo. Neverjetno koliko aprilčic je! user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.12.2012 9:16:27   
ROXY_
Živijo čvekice user posted image
na takole da poročam..včeraj imela MO, vse ok, edino posteljico imam malo nižje ležečo, bolj počivat in ne tolk okrog bezljat..mi je naročila, ampak načeloma ni kake panike, se lahko še dvigne...sem potem še prebrala celo vrsto Pušenjakovih nasvetov, tak da sem bla kr pomirjena...MV je tudi zaprt in ok...
Nas je pa presenetila naša bebica, na UZ v 15.tednu mi je napovedala fantka, včeraj pa gleda in gleda pa pravi,čestitam, PUNČKA BO !!!!!user posted image user posted image user posted image
Mene je skor kap...nism mogla nehat jokat od sreče, se mi je namreč cel čas zdelo, da nosim punčko, ko pa je na zadnjem pregledu rekla da bo fantek, sem pač obrnila prepričanje...ampak včeraj pa presenečenje na polno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..res sem tolk happy, da vam ne morm opisat...zdej bomo meli paruser posted image user posted image ..princa in priceskouser posted image user posted image ..

Drgač pa uživam doma,sem imela še tolk starega dopusta, da so nam rekli v službi da lahko pokoristimo še letos..tako da sem od danes pa do 7.1.2013 domaaaauser posted image user posted image , čist kičasti prazniki bojo., bom mela čas za vse decembrske radosti- peka peciva, izdelava voščilnic, predvsem pa veliko časa za mojega škrata.user posted image user posted image
Glede počutja, jah kaj nej rečem , za hvalit se ni..kak dan sem utrujena za umret, boli me križ, predvsem popoldne mam tako čudno bolečino med rebri, kot bi mi en nož zasadil....daje me nespečnost, peče me zgaga in okorna sem ko slonuser posted image user posted image user posted image ..nasplošno vse težje prenašam kot prvič..ni da ni, ampak ne bom jamrala..samo da je z našo user posted image vse ok...

Lep vikend vam želim!!!!!

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?