|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
14.12.2012 14:19:22   
puppe
velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ta mesec niste zagledale user posted image .

pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo januar za vas najlepši mesec v letu user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.12.2012 14:21:58   
cebelica_2
Če bi ratalo bi bilo res lepo novoletno presenečenje. user posted image  V  bistvu se ne obremenjujem preveč, če bo bo če ne pa ne, ker me je malo skbelo, da ne bi na potovanju prišlo do kakšne slabosti...   ampak moram pa priznati, da od kar berem vaše poste me že pošteno matra firbec kaj bo 29.12. in že komaj čakam :)

BYBYKA_1987 upajva, da nama rata in da dobiva novoletno darilce ;)user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.12.2012 17:01:55   
HeLenčica
Ja, jaz sem zelo uživala danes v porodnišnici ko sem šla papirje izpolnjevat in poslušala živalske krike neke ženske user posted image . Itak da sem še vedno kinderjajčka user posted image

OREH! Noro! Noro! Noro! Ja pa čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! GO stare borke! Samo še nekaj vas je ostalo in VSE pridete za nami! Potem bomo pa naredle temo "noseče stare borke", da ne izgubimo stika.

Monsy, zate stiskam pesti! LS in Witch, en velik objem od nasedlega kita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne obupat!

Oreh...pa saj ne morem verjet...solzne oči imam....čudovito. Uživaj zdaj!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.12.2012 17:11:03   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_2

Če bi ratalo bi bilo res lepo novoletno presenečenje. user posted image  V  bistvu se ne obremenjujem preveč, če bo bo če ne pa ne, ker me je malo skbelo, da ne bi na potovanju prišlo do kakšne slabosti...   ampak moram pa priznati, da od kar berem vaše poste me že pošteno matra firbec kaj bo 29.12. in že komaj čakam :)

BYBYKA_1987 upajva, da nama rata in da dobiva novoletno darilce ;)user posted image

se strinjam s teboj....jaz se tudi ne obremenjujem vec tolk,samo psiha vseen nardi svoje...ampak je pa vseen prisotno razocaranje k vidis menstro....me je malo strah da bo zdej isto trajalo k pri sinku 18 mesecev...vem dase nekatere se dlje borijo...ampak zame je to kar precej....tako da drzim pestke da bova se razlogu vec nazdravlale mi2 kot ostale :)
ce imas isto ciklus k jaz na 28dni bova imele samo 2dni razlike v PDP ...seveda ce nama v istem mesecu uspe...
se kar malo bolse pocutim k vem da je se katera poleg mene "frisna"pa brez zamere ostale user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.12.2012 17:41:56   
trezka
Kaj berem tale mesec? Ja ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image vse ki vam je ratalo, vse lepo vam želim v user posted image . Vsem ostalim , ki vam ni ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image za naprej. Tiste ki pa še čakate - čakamo pa user posted image user posted image pa veliko user posted image in uspešne user posted image . Tudi za nas bo prišel čas . . . očitno nam še ni namenjen. Po mojih uradnih podatkih (na 28 dni) bi user posted image morala dobiti 24.12. , ampak glede na to, da je moja O malo pohitela bo že nasledenji teden dan D. Velikih pričakovanj ravno nimam, ker mi ta teden že nagaja PMS, ampak vseeno bo treba počakati.
Ta mesec sem si pa prvič merila O z mikroskopom in se je full lepo videlo, tako kot se mora. Je kr fajna stvar, ni treba lulat, samo prvo jutranjo slino uporabiš,pa še za večkratno uporabo je. Je sicer malo dražje (35€), ampak, če seštejemo, kolk testkov porabimo v enem ciklusu, mislim da se še kr splača. user posted image

Čeprav se ne oglasim velikokrat, vedno navijam za vse nas. Naj bodo prazniki najlepši.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.12.2012 17:47:09   
monsy
ja oreh men tud ne odpre več ZS. Še vedno upam da to pomeni nekaj dobrega....
No sej mal sva vseeno uspele počvekat user posted image

se bom potrudila in bom uživala oba dni user posted image hvala!

witch user posted image user posted image user posted image vem točno kako se počutiš!!!

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.12.2012 18:07:48   
bybyka_1987
meni pa normalno delajo PM no vsaj mislim da :) lahk pa kira proba pa mi posle magar prazn messageuser posted image hjoj tk k sem pa te dni lacna pa ze dolgo nisem bla :S

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 14.12.2012 18:08:14 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.12.2012 23:07:03   
lillith82
Spet jaz z enim vprašanjem user posted image

Imam napotnico za neplodnostno in po vseh neuspelih klicih, sem jim napisala mail, da bi se rada naročila za prvi pregled. Dobila sem odgovor da prvič naročajo samo osebno ali po pošti. Ker trenutno zaradi službenih obveznosti niakor ne morem v Lj (delam čez cel dan) da bi se lahko naročila, me zanima če samo pošljem napotnico ali moram zraven dat še kakšne podatke...npr kdaj sem imela zadnjo user posted image , dolžina ciklusa itd,... Pa rada bi se naročila k dr. Drobniču...a to tud napišem zraven?
Ah ja pa še to... Moj ginekolog mi je rekel naj greva oba s partnerjem na pregled. A rabi on svojo napotnico, ali gre lahko z menoj preko moje. Malo sem zmedena zdaj...

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 14.12.2012 23:21:19 >

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 583
15.12.2012 8:56:47   
Nikki34
Kar se naročanja tiče ne vemuser posted image .. Če mora tvoj partner na spermiogram mora imeti svojo napotnico, ki jo dobi pri svojem zdravniku. Za naročanje bodo pa ostale verjetno kaj več vedele :).
Midva sva ta mesec user posted image neobremenjeno glede datumov, tako da je user posted image danes na vidiku. Obarvajte me v modro. Januar bova spustila in se vidimo v februarju s pluskom user posted image .
Sem pa čist vesela za vse pluske ta mesec, noroooooo!!!!

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.12.2012 10:17:44   
lillith82
hvala Nikki32
Partner ni bil še na nobenem pregledu, pa tud jaz sem zdaj dobila napotnico za prvi pregled sploh. Nisem bila še nikjer razen pri svojem ginekologu, ki me je pa napotil vLj. Rekel je pa, naj greva oba s parterjem. Zato zdaj ne vem, če gre lahko on preko moje napotnice... Sem klicala da bi se pozanimala, pa se mi nihče ne javi...zvoni v nedogled. Je pa tako da sem večinoma v službi od jutra do večera (naj še kdo reče da je veseli december :P...komaj čakam da bo januar), na delovnem mestu pa ne smem imeti telefona in potem lahko kličem le zgodaj zjutraj

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.12.2012 10:21:28   
HeLenčica
V MB je tako, da rabita oba napotnico....Vsak od svojega zdravnika, ti najbrž imaš od G, on pa gre k svojemu zdravniku.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 586
15.12.2012 11:53:41   
oreh
user posted image user posted image Helenčica, seveda, saj kit sam po sebi oddaja zelo čudne glasove, kaj šele če je nasedli. Srečno, zdaj pa res že odštevaš dneve! In hvala za lepe želje, sva že 2, ki ne morava verjet!

Lilith, to si verjetno na ginekološki? Raje vprašaj punce na temi december/januar IVF. Sigurno pa rabi tvoj od os. zdravnika. Moj je čist prestrašen šel k svoji po napotnico, ker je mislil, kaj bo, da bo kar skup padu od sramu. Pa je prišel prav razbremenjen domov, ker mu je zdravnica rekla, da pride kar nekaj moških na mesec po tako napotnico. Vedno pa najprej moškega pregledajo, ker je tako najlažje in hitreje izločit njegov vpliv. Če pa si slučajno pri Rešu, pa ti povem še kaj več.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.12.2012 14:04:46   
Night
Test danes negativen. Potočila solzico, ampak nisem tako zelo razočarana, ker sem vesela, da nisem imela ta cikel nobenih izcedkov (prvič v pol leta). Je pa zoprno tole testiranje. Danes je 12 dni od ovulacije, tako da bi skoraj moral že bit pozitiven, če misli bit. Delala sem test iz Müllerja, ima katera izkušnje s tem?
Punce, ki ste jemale progesteron, a ste imele kaj močnejšo M potem? Ker progesteron odebeli sluznico, tako da mora to potem tudi ven, a ne? No, še to me čaka user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.12.2012 16:12:14   
Tammyv
Moja user posted image je tudi ta mesec prišla. V četrtek sem dala kri za hormone in je vse v mejah normale. Ko dobim naslednjo m pa se moram naročit na HSG.
Čestitke vsem novim nosečkam.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 589
15.12.2012 16:17:26   
Shana86
Nikki34, Night in Tammyv user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 590
15.12.2012 16:59:43   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Test danes negativen. Potočila solzico, ampak nisem tako zelo razočarana, ker sem vesela, da nisem imela ta cikel nobenih izcedkov (prvič v pol leta). Je pa zoprno tole testiranje. Danes je 12 dni od ovulacije, tako da bi skoraj moral že bit pozitiven, če misli bit. Delala sem test iz Müllerja, ima katera izkušnje s tem?
Punce, ki ste jemale progesteron, a ste imele kaj močnejšo M potem? Ker progesteron odebeli sluznico, tako da mora to potem tudi ven, a ne? No, še to me čaka user posted image

Night, ni nujno... men je en dan po izostanku M test še vedno kazal negativno... tri dni po nepričakovani je bla bolj namišljena črtica kot ne... pa čez dva dni mal bl očitna, pol sm pa CB kupla, je bil pa konkreten plus... najprej sm delala une lističe FS, tko da ta pocen testom v prihodnje ne bom verjela... pa baje da lahko preteče tudi 19 dni od SO do tega da test pokaže plus... nen je G reku, da je do vgnezditve prišlo očitno en teden kasneje... tko da jaz na tvojem mestu še nebi obupala...

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 591
15.12.2012 17:57:39   
Penny
Night, se strinjam s ta*malo, ni še za obupat user posted image .

user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas je obiskala user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 592
15.12.2012 23:10:04   
Night
ta*mala, hvala za tolažbo user posted image Sej vem, da je lahko test še pozitiven, ampak se mi zdi, da kar prav kaže. Nimam nobenih znakov, ki bi bili kakorkoli drugačni od tistih vse prejšnje cikluse.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.12.2012 9:40:42   
LittleSun
Jutro.
Pri meni še kar bele gate user posted image sem pa razmišljala, da če bi res bila pred O ko sem bila na pregledu, sem mogoče imela O 10.12. ko sem tudi krvavela, kar pomeni, da je ne bo še cel teden in bo prišla šele 23. ali 24.12. Amapak moj najdaljši cikel je bil 35 dni, danes sem 31 dan, to bi bilo pa potem 39 dni...še to mi manjka user posted image user posted image
Zakaj me mora tako hecat???user posted image user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.12.2012 9:51:21   
savanah
Tud pri men še vse belo ( še izcedka nimam!)..M ni v torek in sredo testa negativna.. danes je že 44 dan od zadnje Muser posted image ..najdalši cikel je bil 42 dni. Naslednji teden ponovim test in če bo spet negativen grem h ginekologuuser posted image . ampak mislim da bo kmal prišla, ker me že 5 dni bolijo jajčniki, pa še špika me (že pet dni nosim preventivno vložke, da me ne preseneti pa ničuser posted image ). za vse ki še čakate držim pestiuser posted image user posted image user posted image !!! pa pohitite 21.12.2012 se bližauser posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.12.2012 10:05:52   
GregUr
punce kakorkoli, jst še vedno navijam za vas!! mogoče pa bojo naslednji teden sami pluski nalulani user posted image user posted image user posted image

mečem vedra roza barve v vas, ne se umikat!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.12.2012 10:15:31   
ta*mala
user posted image

...malo praznicnega vzdusja...user posted image navijam za vse, ki se cakate pluske...upam da jih bozicek prinese veliko!!!

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.12.2012 10:16:57   
LittleSun
Bi morala prej napisati post user posted image user posted image
sedaj pa se je nakazal krvav izcedek, takšen kot ponavadi. Zgleda bo le prišla. Naj se že vlije, če že mora prit.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.12.2012 10:18:28   
Anonimen
W A W!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ne morem verjet! Sami lepi pluski in stare borke so postale srečke nosečke!!!! WWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim najlepšo nosečnost kar je možno!

Midva sva pridno user posted image . Bomo vidli, če bom tud jest vidla magični + že ta mesec...

Vsem, ki vam ni uspelo, kmalu bo novo leto, novo upanje in verjamem, da bo to pravo user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
16.12.2012 11:41:52   
puppe
no jaz sporočam da me je obiskala user posted image ....tako da gremo v novi krog z januarjem......za vse ki ste dobile user posted image  pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki še niste zagledale user posted image  držim pesti da vam uspe, zato vam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....za vse,ki pa ste že zagledale user posted image , pa še enkrat čestitam in vam želim lepo in mirno user posted image .

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?