|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
14.12.2012 9:17:34   
Pinas
oreh-user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.12.2012 9:20:48   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyv

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: ___5___

user posted image USPEŠNOST:___15,15__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.12.2012 9:51:35   
Penny
Oreh, čestitke!!! user posted image Srečno do konca user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.12.2012 10:07:52   
oreh
Joj, Monsy, jaz in moderna tehnologija sva 2 različna svetova. Lahk ga/ju prideš čez 9 mesecev pogledat ali pa mi napišeš kako se to naredi, ker sumim, da bi rabila ravno enih 9 mesecev, da pogruntam kakouser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.12.2012 10:07:52   
witch
Oreh še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa bi naj bil danes dan d. Joške me še vedno bolijo, počasi me je začelo zvijati (so malo močnejše bolečine), zs-ji mi še vedno delajo - tak da vse kaže na prihod M user posted image

Oreh sliko daj na računalnik. Potem pa pojdi na shrani.si in sliko naloži tja gor. In tam imaš potem eno kodo za forum in tisto kodo prelepi sem in je to to.

< Sporočilo je popravil witch -- 14.12.2012 10:10:45 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.12.2012 10:13:09   
monsy
No vidiš Oreh kako je to enostavno, ti je witch vse razložila. user posted image

U glavnem Oreh zdej pa moram res pohitet, da bova spomladi se sprehajali na obali s trebuščki kot sva se zmenli user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 556
14.12.2012 10:13:31   
ronja
Sem morala prit spet malo navijat, pa vidim, da je le-to že obrodilo prve sadoveuser posted image - no, pa verjetno še user posted image tudi ni škodovalouser posted image . Punce, naj vam stari bradači v obliki mladih bodočih očijev prinesejo user posted image in kasneje user posted image ! Uživajte v zadnjem novem letu bk (before kids;), ma tudi to svoj čaruser posted image . Držim pesti vsem, oreh, tebi pa čestitke!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.12.2012 10:14:39   
Anonimen
Mene lahko pobarvate v modro, user posted image že teče. Čisto razočaranje...
Me pa vseeno ful veseli, da je ta mesec ogromno starih bork zagledalo + user posted image sem tako vesela za vas, da bom že preživela svojo user posted image , naslednji mesec bom pa še jaz roza user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
14.12.2012 10:26:58   
oreh
no, pa da vidmo kaj bo ratalo.
user posted image

Je bla v živo dost bolj močnejšauser posted image

Draga witch, če že mora priti, naj pride in vem, da se ti bo verjetno spet sesul svet, pa ravno pred prazniki, ko vse diši po domačnosti in družini. Ravno na dan, ko sem dobilauser posted image  in drugi dan šla v postopek se je rodila hčerkica kolegici, ki je bila nenačrtovana in nezaželjena (na začetku). Prejokala sem ves dan, kako je lahko svet tako krut. Drugi dan sem spet jokala ob prvi špiki, zakaj za vraga se moram jaz zdaj tukaj špikati z injekcijami, pa samo otroka si želim. Koliko mladih ga spočne na WC diskačev in drugo jutro jemlje tabletke... Ko pa sem bila potem v postopku, sploh zdaj v drugem, ti vsak dan da injekcija novo energijo in optimizem, veliko je UZ, punkcija, transfer, živčki seveda delajo 100 na uro, a se vedno nekaj dogaja in strokovno osebje ima pri teh postopkih drugačen, spodbudni odnos. Vzami to menstruacijo (če slučajno pride), kot nov začetek. Boj bo isti, le orožje boš imela drugačno in kvalitetnejše. Vem pa, da je hudo in daleč, daleč nefer!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.12.2012 10:28:23   
bybyka_1987
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.12.2012 10:32:26   
curly
O R E H ! ! !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.12.2012 10:33:10   
anckica
Oreh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiii, čestitam, zdaj pa srečno do konca! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako čudovit mora biti občutek ko vidiš svoje ime roza obarvano, a ne user posted image

witch ne obupat, saj veš dokler ne priteče je vse možno. Poleg tega je pa to zelo očitno mesec starih bork in ni fer da ti ne bi bila obarvana kot rozika user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj user posted image hitro mine, pogumno glavo pokonci in ima da se januarja izriše lepi user posted image

Pri meni je pa situacija taka da user posted image še vedno ni, danes je že 51 dan cikla user posted image
Prsa me bolijo zelo, sploh ob straneh in včeraj me je tako bolelo v jajčnikih kot takrat ko sem bila user posted image , neki taki čudni krči v jajčnikih. Danes sem si tudi začela merit BT z enim termometrom ki sem ga nabavila iz amerike in kaže na dve decimalki, ga ful hvalijo, samo meri T v F, pa sem potem pretvorila v celzius in imam 36,66. Bom vidla kaj bo naslednje dni pokazalo, če se seveda prej ne prikaže user posted image .

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.12.2012 10:45:52   
monsy
oreh no pa ti je uspelo, ne glede na tvojo neizučenost moderne tehnologije user posted image
ZELO LEP +

Dej prid na ZS, men danes dela,....upam samo da ni to slab znak user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.12.2012 10:47:33   
bybyka_1987
ja tudi pr nas je soseda taksna da ima ze 4 deklete in za seboj dobre 3 lete in pol samih splavov(namernih) zadnja puncka torej 4 je pa v domu k ima hudo mozgansko okvaro in je kot rozica user posted image user posted image user posted image ....me pa ful boli in zdi nefer da taksne lahko skos zanosijo in delajo splave...taksne k si pa res zelimo da dobimo to malo bitjece pa imamo razne tezave...nekater celo taksne da jim nikoli ni naklonjeno...popolnoma nefer...a kaj moremo taksno je zivljenje....user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.12.2012 11:28:45   
LittleSun
Oreeeeeeeeeh zdaj pa čisto zares....skačem od veselja. ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image glej te moje starine kako dobro vam gre user posted image user posted image še malo pa bom sama tukaj ostala user posted image
al pa ne....gate so še vedno bele user posted image user posted image ampak glede na to da je G 6. videl še jajčke jo ne pričakujem še vsaj 5 dni.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.12.2012 11:56:00   
Klimtovka
Vsem vam želim iskrene čestitke ob user posted image Lep zaključek leta imate user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.12.2012 13:16:06   
witch
Vedno je tak, da se moram malo na forumu zjokati in potem priteče. Stvar je takšna. Zvija me. Kar močno. Ko sem šla par ur nazaj na wc je bil malo rjavi izcedek, zdaj pa nič. Gate so bele (črne) user posted image . Križ mi bo razgnalo. To so 100% pokazatelji M. Tak da naj že priteče da se zjokam, umirim in neham letati na wc vsakih 5 minut.

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.12.2012 13:34:04   
anckica
witch potem pa naj priteče in te ne heca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.12.2012 13:49:56   
puppe
witch popolnoma te razumem, sem tudi sama v podobni situaciji..... vaskih 5 minut WC.....gate so zaenkrat še bele user posted image  upam da take ostanejo, ampak me isto že dva dni zvija.....test sem delala zjutraj mi je pokazal minus....tako da tudi jaz komaj čakam naj priteče če mora user posted image  da vsaj vem pri čem sem. user posted image  bi pa morala dobiti danes ali jutri.

a ima kakšna izkušnje z mullerjevimi testi?

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.12.2012 13:55:10   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyv

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image user posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)user posted image
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: ___5___

user posted image USPEŠNOST:___15,15__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.12.2012 13:56:31   
cebelica_2
Pozdravljene punce,

najprej čestitke tistim, ki so ta mesec zagledale plusek, vsem osalim pa ga želim čimprej ;) Vpisala sem se na januarski seznam, saj sva planirala, da bi začela delati na user posted image  janurja na potovanju. Ker sva si premislila in se odločila, da ne bova čakala na januar sva že ta mesec pridnouser posted image v času ovulacije. Tako da upam, da user posted image  ne bo že ta mesec 29.12.2012, čeprav dvomim, da bi imela tako srečo, da se prime v prvem krogu. user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.12.2012 13:57:51   
witch
žnjti krog je prinesel tisto, kar si spet nisem želela. Vse zgodbe starih bork mi dajejo upanje za naprej. Ampak trenutno bi samo user posted image , zaspala za 100 let in se zbudila srečna. Trenutno nimam moči za nov boj, za novo razočaranje...

Za vse ostale pa še navijam in držim pesti, da vas vse pobarvam roza user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.12.2012 13:58:00   
Shana86
witch in anonimnauser posted image žal mi je user posted image

oreh zelo lep plusek user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 14.12.2012 14:02:38 >

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.12.2012 14:09:43   
bybyka_1987
cebelica_2
nikoli ne reci nikoli user posted image ce nama uspe ta mesec bova imele priblizn skoraj isti pdp....jaz je ne pricakujem 31.12.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.12.2012 14:12:00   
oreh
Witch točno tako, zjoči se, potem pa upaj za naprej in mislim, da nobene ženske, ki se znajde v tem zosu, upanje nikoli ne zapusti!user posted image user posted image  Prav objela bi te zdaj, ker točno vem kako se počutiš!

Monsy, sorry, ne dela zs.uživaj jutri in seveda danesuser posted image

Jaz pa mislim, da Helenčica uživa v porodnišnici?!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?