|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
16.12.2012 12:03:00   
Shana86
puppe in LS user posted image user posted image

savanah testkaj že enkrat user posted image Dobra si, da se držiš nazaj. bybyka, kot sem rekla, me je tisti tvoj plus na deveti dan čisto preveč premamil, potem sem pa še danes sanjala, da sem nalulala debel plus, tako da sem zjutraj ob sedmih polulala CB. In seveda čisti minus. Brez dvomov o kaki mogoče bledi/tanki/kakršnikoli črtici. Okej, saj je še 5 dni do user posted image , ampak se mi zdi, da ni uspelo. Tudi pms je identičen kot vedno. Tako, morala sem vam povedati, ker niti svojemu ne upam user posted image . Zdaj vsaj nimam več testa doma in obljubim, da ga ne bom več kupila, dokler ne bo user posted image zamujala. Recimo user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.12.2012 12:04:18   
Shana86
Aja ta*mala, zelo lepa smrekica user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 602
16.12.2012 12:11:33   
ta*mala
Shana86, hvalauser posted image
Zdj jo še lahko imamo tko hmal, k noben nč dol ne cufauser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.12.2012 13:22:30   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Shana86, hvalauser posted image
Zdj jo še lahko imamo tko hmal, k noben nč dol ne cufauser posted image

ja ja, pazi se, drugo leto ti ne bo več prizanešeno user posted image user posted image user posted image kakšno leto kasneje boš mela pa bunke po celmu stanovanju, tko da uživejta še zadnji božič v dvoje user posted image user posted image

ps.: lepa smrekica user posted image bo pod njo tut kaj, al nisi bla nč pridna? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 604
16.12.2012 15:18:35   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyvuser posted image

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)user posted image

16.12.
pika555
Nikki34user posted image
Anonimnauser posted image user posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)
cebelica_2 (1. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)user posted image
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

NOSEČK: ___5___

user posted image USPEŠNOST:___14,70__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 605
16.12.2012 19:55:45   
anckica
Juhuhu, jst sem pa tako vesela!!!
Končno je pritekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to na 53 dan cikla user posted image
Pomoje sem edina tako vesela user posted image tuki user posted image Samo sem 100% vedla da nisem nosečka srečka, bom pa zato sigurno januarja user posted image
Vsem ki vam je pritekla tečka pa pošiljam en velik virtualni user posted image
Srečno še vsem ki čakate na magični user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 606
16.12.2012 20:10:27   
lillith82
Joj končno mi je uspelo odpret pogovorno okno. Hvala za pojasnilo. Bom mojega kar poslala po napotnico. Pol pa dalje user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
16.12.2012 20:22:44   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

savanah testkaj že enkrat user posted image Dobra si, da se držiš nazaj. bybyka, kot sem rekla, me je tisti tvoj plus na deveti dan čisto preveč premamil, potem sem pa še danes sanjala, da sem nalulala debel plus, tako da sem zjutraj ob sedmih polulala CB. In seveda čisti minus. Brez dvomov o kaki mogoče bledi/tanki/kakršnikoli črtici. Okej, saj je še 5 dni do user posted image , ampak se mi zdi, da ni uspelo. Tudi pms je identičen kot vedno. Tako, morala sem vam povedati, ker niti svojemu ne upam user posted image . Zdaj vsaj nimam več testa doma in obljubim, da ga ne bom več kupila, dokler ne bo user posted image zamujala. Recimo user posted image

user posted image user posted image verjetno je bilo prehitro....ja jaz sem tudi ta mesec svojemu oblubila da do dne M ne bom nardila testa....ampak ce se je pa tok tesko upret....mislim pa da sem danes imela dan D....noro me je spikal v levem jajcniku...ze kar fajn na trenutke zabolel...pa suz je bila prozorna in seveda bol redka sem imela ves cas mokre hlacke user posted image tako da sva bla zmojim pridna tk k vsak dan :)
resnicno upam da nama je uspelo saj ga sedaj do nedelje ne bo...(urejava hiso(manka se dosti smo na zacetku) in bosta s sinkom pr njegovih starsih k je blizje)tako da bo kar malo dolgocasno samo s hcerkico bit,k je ful pridna k je sama.....z menoj...drzim pesti da tudi ti ugledas tisti user posted image user posted image in prav tako upam da ga jaz na zadnji letosnji dan namesto user posted image

ta*mala upam da sem praw widla lepa smrecka ...ce ne se za pomoto iskreno opravicujem....potem k so malcki je poleg smrekce res pestro.... v enem dnevu ce ne vidis praw cjt smrekca na pol gola hehe

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.12.2012 7:04:25   
ta*mala
Lepo da vam je smrekica vsec...user posted image
Gregur-placa sm dost pustila ce ce kdo kej prnest...bozicek...al pa ce dedek mraz nosi mal z zamudo bo tud ok user posted image
drgac si pa cudn to racunala...pri najboljsi volji mi drug let se ne bo noben bunkic dol vlekuuser posted image tolk pa tud js vem o tamalckih, da vem da ne bo slo tko hit

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.12.2012 7:28:47   
GregUr
ta*mala sej sm napisala "kakšno leto kasneje" takrat ti pa ni več spasa user posted image

no le glej, da boš pridna, da ti bo dedek mraz z zamudo user posted image prnesu user posted image

pa vsem ostalim tut, če že ne bo božiček tisti... user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.12.2012 8:02:45   
LittleSun
Dobro jutro. Zame se začenja še zadnji delovni teden letos user posted image user posted image upam da hitro mine.

Moje gate še vedno bele...nekaj malega izcedka, ki ga je bilo je ponovno izginilouser posted image user posted image ta mesec si me je pa res privoščila tale gospodična nebodijetreba user posted image user posted image
Danes sem se zbudila dobro volje, tako da se ji ne dam.

Lep začetek tedna vam želim.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.12.2012 8:21:33   
pika555
Moje user posted image še ni, test pa negativen?
Počakamo še kakšen dan... mogoče pa le bo

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.12.2012 8:27:10   
savanah
Shana86 ne upam user posted image se bojim da bom spet razočaranauser posted image ..sj bi vrjetno še kakšnega polulala če bi ga imela doma, pa namerno nism hodila v razne dm-e in milerje da nebi kaj kuplauser posted image . mi je pa včerej rekla kolegica zakaj sem tok drugačna??da mam drugačen obraz, zato grem dans po test, jutri lulam!!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.12.2012 8:28:17   
savanah
aja user posted image še niuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.12.2012 8:44:45   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

user posted image user posted image verjetno je bilo prehitro....ja jaz sem tudi ta mesec svojemu oblubila da do dne M ne bom nardila testa....ampak ce se je pa tok tesko upret....mislim pa da sem danes imela dan D....noro me je spikal v levem jajcniku...ze kar fajn na trenutke zabolel...pa suz je bila prozorna in seveda bol redka sem imela ves cas mokre hlacke user posted image tako da sva bla zmojim pridna tk k vsak dan :)
resnicno upam da nama je uspelo saj ga sedaj do nedelje ne bo...(urejava hiso(manka se dosti smo na zacetku) in bosta s sinkom pr njegovih starsih k je blizje)tako da bo kar malo dolgocasno samo s hcerkico bit,k je ful pridna k je sama.....z menoj...drzim pesti da tudi ti ugledas tisti user posted image user posted image in prav tako upam da ga jaz na zadnji letosnji dan namesto user posted image

ta*mala upam da sem praw widla lepa smrecka ...ce ne se za pomoto iskreno opravicujem....potem k so malcki je poleg smrekce res pestro.... v enem dnevu ce ne vidis praw cjt smrekca na pol gola hehe

bybyka hvala user posted image Tudi jaz držim pesti zate!

LS mogoče te pa ne heca user posted image , ampak kdo drug... user posted image

pika555
in savanah navijam user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.12.2012 8:48:22   
cebelica_2
meni pa je danes zelo slabo in sem zjutraj dvakrat bruhala... Ne vem, če bi lahko to bilo kaj povezano z nosečnostjo, ker imam do user posted image  še 12 dni. Mogoče je samo kakšna viroza. Mislite, da je možno da bi mi bilo že tako hitro slabouser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.12.2012 8:50:04   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyvuser posted image

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)user posted image

16.12.
pika555
Nikki34user posted image
Anonimnauser posted image user posted image
anckica user posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)
cebelica_2 (1. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)user posted image
LittleSun
Jona Klara
Nessika18
brioš

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: ___5___

user posted image USPEŠNOST:___14,70__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.12.2012 8:52:04   
witch
00PoLoNa00, savanah, pika555, držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image da vas čim prej barvam roza.

Arual kako si? Tvoj dan se bliža user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.12.2012 8:52:55   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_2

meni pa je danes zelo slabo in sem zjutraj dvakrat bruhala... Ne vem, če bi lahko to bilo kaj povezano z nosečnostjo, ker imam do user posted image  še 12 dni. Mogoče je samo kakšna viroza. Mislite, da je možno da bi mi bilo že tako hitro slabouser posted image

En teden po ovulaciji naj bi bile že možne slabosti zaradi nosečnosti. Tako da odvisno, kdaj si imela O, čeprav glede na to, da imaš user posted image šele čez 12 dni, bi rekla, da imaš virozo. To pa še ne pomeni, da ni uspelo user posted image

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.12.2012 8:54:48   
witch
00PoLoNa00, savanah, pika555 držim pesti, da vas vse čim prej barvam roza user posted image user posted image user posted image

Arual kako si? Vidim da se tvoj dan d bliža. Si delala O teste, je bila O?

LS user posted image user posted image pa naj te čim prej neha ****i.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.12.2012 9:32:53   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: witch

LS user posted image user posted image pa naj te čim prej neha ****i.

to si tudi jaz želim. Zjutraj ko sem se zbudila mi je bilo malo slabo, tako da me je to čisto zmrdalo, ampak še vedno sem na programu M pride user posted image user posted image Ko sem vstala mi je bilo takoj boljše, tako da ne vem. Sem malo zbolela, imam vneto grlo, tako da lahko da mi od sluzi bilo slabo. Ah, ni prijetno to hecanje. Včasih sem imela M na 27 dni, še kak dan manj, zadnje cikle pa kar čez 30 dni. Danes je 32 dan user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.12.2012 9:39:51   
Penny
LS, a kakega trakca ali palčke pa ne bi polulala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
17.12.2012 9:45:06   
witch
LS ka pa če bi res naredila test? Pa ga naredi tak brez pričakovanj. Samo zato da ti potrdi da ni nič, da se nehaš sekirati.

Neposredna povezava do sporočila: 623
17.12.2012 9:53:36   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ta*mala sej sm napisala "kakšno leto kasneje" takrat ti pa ni več spasa user posted image

no le glej, da boš pridna, da ti bo dedek mraz z zamudo user posted image prnesu user posted image

Ja le glej, da boš fajn držala pesti... sam matr se ti dnevi vlečejo... k da nebi mela user posted image že pol leta... jao... pa še tri tedne ni okol... sm kr nestrpna, ja...ah, sj bo...
sem pa ta tedn tazadn tedn našihtuser posted image pol pa 365 (ali več) dni dopustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 624
17.12.2012 9:54:16   
monsy
Se strinjam.... LS naredi testek!!!

...verjemem da lahko ostaneš u klubu belih gat tudi ti še naslednjih user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?