Andromeda
|
Hello! Jaz sem pa včeraj zvečer dobila popadke, sicer niso bili v rednih intervalih (na 5 minut, pa na 10, pa spet na 5 in na 15...), a me je pri tem tako navzdol tiščalo, poleg tega sem na trenutke čutila, kot da mi nekdo zabada iglo spodaj, saj sploh nisem mogla normalno hodit. Ponoči se je zadeva malo umirila, proti jutru me je začelo pa še v kirž zbadat, zato sem se odločila, da se grem pokazat v P. No, tam so me priklopili na CTG, kjer se je takoj izrisal en dolg popade, so me snemali pol ure, v tem času se je narisal še en krajši popadek in še nekaj tini-mini krčev...Potem sta me pregledali 2 različni babici in ugotovili, da sem odprta 3 cm, ampak MV je pa še dokaj trd, tudi porcija še ni povsem izginila, zato so mi glede na to, da imam do P 5 minut vožnje, ponudili, da grem domov in počakam, da se začne kaj bolj intenzivnega dogajat, ker lahko da se vrnem še danes nazaj, lahko pa se tudi še cel teden nič ne zgodi - sem namreč ravno na tisti meji... seveda sem sprejela, da grem domov, doma je le doma in bolj prijetno čakat na pravo akcijo. So mi pa rekli, da če me spet začne kaj zbadat, naj se le pridem spet pokazat, pa tudi če pridem še 10x - moram pohvalit, da so v kranjski porodnišnici zelo prijazni, pa tudi več časa ti posvetijo in si vzamejo za razlago. Trenutno se je stanje malce umirilo, sem in tja me še kak rahel popadek spreleti, a mislim, da danes še ne bo akcije Moža sem itak poslala v službo, jaz pa grem sedaj nekaj skuhat za kosilo, potem grem pa po malega v vrtec in to peš, če bo kaj pripomoglo k pospešitvi Danes sem nekje zasledila, da naj bi pri tem pomagal tudi ananas, tako da če se boste mudile v trgovini - kupite še ananas
|