Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:45:03
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Ludnica že navse zgodaj,ded pa spi!Mater mu vidim,isusovo!!!! Tak,malo je boljše zaj! Zaj pa gasa dalje,po opravkih!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:47:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!! In seveda bomo držali pesti. super,stiskam pestke! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:49:02
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, moj prehlad malo boljše, T. še kašlja. upam, da se tudi tokrat zvlečemo brez bronhitisa. zdaj pa šibam k frizerki, da me spedena, ker imam jutri službeno novoletno zabavo v Olimju .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:58:08
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj. on in sodelvaci bodo tudi prešpričali najprej so mislili iti, zaj pa grejo v lastni režiji neke pojest, potem pa malo bluzit po mb (no, po mb gostilnah). baje jih letos ogromno gre v lastni režiji, na uradni zaključek ni neke sile da bi šli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:59:03
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!! super prijetno piljenje nemščine želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:00:11
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Ludnica že navse zgodaj,ded pa spi!Mater mu vidim,isusovo!!!! Tak,malo je boljše zaj! Zaj pa gasa dalje,po opravkih! hehe empar ledene vode, pa bo hitro auf
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:01:02
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, moj prehlad malo boljše, T. še kašlja. upam, da se tudi tokrat zvlečemo brez bronhitisa. zdaj pa šibam k frizerki, da me spedena, ker imam jutri službeno novoletno zabavo v Olimju . lepo tebi - za frizerko in za Olimje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:23:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj. on in sodelvaci bodo tudi prešpričali najprej so mislili iti, zaj pa grejo v lastni režiji neke pojest, potem pa malo bluzit po mb (no, po mb gostilnah). baje jih letos ogromno gre v lastni režiji, na uradni zaključek ni neke sile da bi šli. Saj ni čudno , če pa bi morali nekaj doplačat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:25:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa šibam k frizerki, da me spedena, ker imam jutri službeno novoletno zabavo v Olimju . Uživaj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:25:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Ludnica že navse zgodaj,ded pa spi!Mater mu vidim,isusovo!!!! Tak,malo je boljše zaj! Zaj pa gasa dalje,po opravkih! hehe empar ledene vode, pa bo hitro auf POdpis..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 9:32:41
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj. on in sodelvaci bodo tudi prešpričali najprej so mislili iti, zaj pa grejo v lastni režiji neke pojest, potem pa malo bluzit po mb (no, po mb gostilnah). baje jih letos ogromno gre v lastni režiji, na uradni zaključek ni neke sile da bi šli. Saj ni čudno , če pa bi morali nekaj doplačat. jap, pa še nekaj v zvezi s sindikatom je moj omenjal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 10:36:47
|
|
|
|
majakla
|
Dan Karmen: tudi jaz držim pesti, valda za Lipnico In tudi jaz grem danes na čago z babami v Celje, komaj čakam, pa še na frizura grem prej, juhu. Moj pa ima jutri, tak da jutri pa doma kraljujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 10:41:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj. on in sodelvaci bodo tudi prešpričali najprej so mislili iti, zaj pa grejo v lastni režiji neke pojest, potem pa malo bluzit po mb (no, po mb gostilnah). baje jih letos ogromno gre v lastni režiji, na uradni zaključek ni neke sile da bi šli. Saj ni čudno , če pa bi morali nekaj doplačat. Daj nehaj ! Adijo pamet. Pri mojemu pa so rekli al božičnica al pa čaga. Halo! Izgleda pa, da ne bo ne enga in ne drugega. Tisto jutri pa ima sindikat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 10:43:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Ludnica že navse zgodaj,ded pa spi!Mater mu vidim,isusovo!!!! Tak,malo je boljše zaj! Zaj pa gasa dalje,po opravkih! hehe empar ledene vode, pa bo hitro auf Jaz bi ga za uhe iz posle ven vlekla, kaj se te gre. No, lahko napišem kaj se te grejo toti dedi vsekani. Matcar: objemček, saj bo, saj veš, boš pač sama vse zrihtala, itak znaš ti najboljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 10:44:35
|
|
|
|
majakla
|
Konec mojega monologa (pika) Adijoooo (klicaj)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:31:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 . Pazi to: za delo v recepciji v enem izmed mariborskih hotelov sem imela razgovor ob 19 uri zvečer!!! Pa takega razgovora kot je bil to še tudi nisem imela. Prišla sem tja, tam je bilo še cca 20 sotrpinov, pride en stric za katerega ne vem kdo je bil, ker se ni predstavil, natrosil nekaj podatkov o hotelu in ga seveda full hvalil, potem pa je v recepcijo vsakega posebej peljal. Recepcija na hodniku - hotel je namreč štirinadstropni blok , velika pa toliko, da se lahko noter komaj obrneš. Vprašal za telefon, izkušnje, tuji jeziki, če obvladaš strežbo - manjši hotel in delaš vse od recepcije, strežbe in čistilke, povedal za plačo in mimogrede še, da so odprti 24 ur na dan!!! Na koncu dobila domačo nalogo in to je to! Tak da če katero zanima, ji rade volje pošljem mail, ker bodo še imeli razgovore si morda bila v hotelu L? Jaz sem bila poleti...svašta...potem izvedela kdo to sploh je...in da je boljše ne imet posla z njimi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:32:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj. moj pa ima jutri v Avstriji...pa še okleva če gre al ne
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:33:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ludnica že navse zgodaj,ded pa spi!Mater mu vidim,isusovo!!!! ma poči ga iz postle......
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:35:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!! super prijetno piljenje nemščine želim. super.. jaz bi tud takoj šla v A, samo kaj če me nemščina fulll fulll mantra
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:36:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pri mojemu pa so rekli al božičnica al pa čaga. Halo! Izgleda pa, da ne bo ne enga in ne drugega. Tisto jutri pri mojem pa oboje...i božičnica i plačana čaga
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:38:12
|
|
|
|
arabela*
|
BIla zjutraj v azilu, z mačko porihtali, pa v Leclerk sva šla malo.. zdaj smo doma...maličke greta k babici potem smreko delat, tak da bova do večera kraljevala sama...moj je tak fraj danes...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 13:52:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 . Pazi to: za delo v recepciji v enem izmed mariborskih hotelov sem imela razgovor ob 19 uri zvečer!!! Pa takega razgovora kot je bil to še tudi nisem imela. Prišla sem tja, tam je bilo še cca 20 sotrpinov, pride en stric za katerega ne vem kdo je bil, ker se ni predstavil, natrosil nekaj podatkov o hotelu in ga seveda full hvalil, potem pa je v recepcijo vsakega posebej peljal. Recepcija na hodniku - hotel je namreč štirinadstropni blok , velika pa toliko, da se lahko noter komaj obrneš. Vprašal za telefon, izkušnje, tuji jeziki, če obvladaš strežbo - manjši hotel in delaš vse od recepcije, strežbe in čistilke, povedal za plačo in mimogrede še, da so odprti 24 ur na dan!!! Na koncu dobila domačo nalogo in to je to! Tak da če katero zanima, ji rade volje pošljem mail, ker bodo še imeli razgovore si morda bila v hotelu L? Jaz sem bila poleti...svašta...potem izvedela kdo to sploh je...in da je boljše ne imet posla z njimi Jaaaa tam ja...mi poveš kaj več prosim? Na FB?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 15:11:30
|
|
|
|
Arwenko
|
Karmen...nemščino pa lahko prideš k meni pilit ne Aja, drugače pa kot vidite še diham, ampak bolj na škrge...več razložim ob priliki...grem po otroka zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 21:28:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaaaa tam ja...mi poveš kaj več prosim? Na FB? imaš zs na fb
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.12.2012 6:43:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Karmen...nemščino pa lahko prideš k meni pilit ne Podpis!Tudi k meni!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.