nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama jao babe.... Razlika med 20 letno in 40 letno gostiteljico.... 20 letna Obiski : pridemo na obisk. 20 letnica : joj, ni nas doma ...lahko zvečer ob šestih? obiski: okej 20 letnica od 11:24 (itak je doma, samo ni pripravljena) do 18:00 , posesa stanovanje, pomije tla, zlika, spuca veceje, šipe, naroči narezek, pouči fanta o lepih manirah, gre v špar po pohano, zapravi še 50 eur zraven za delikatese, pride domov , naredi narezke , da hladit pijačo, zlošči ta boljše kozarce, pripravi sveže brisače, pogrne mizo.... Pridejo obiski, ne vzamejo nič , ker so a. na dieti b. so ta čas , ko so čakali , da se dvajsetletnica pripravi , bili na pici in niso lačni . Gostiteljica jih sili, ponuja. Obiski odidejo. oBISKI: Mater je sitna, sploh ji nismo mogli povedati za kaj smo prišli... Gostiteljica : Mater so čudni, tako sem se potrudila , oni pa nič.... 40 letna gostiteljica Obiski: Pridemo. Gostiteljica: jaaa, pridite ... Čvek Čvek Čvek Gostiteljica: Evo čaj, za te mrzle dni, bo kdo rum zraven? Naredimo ene palačinke za mularijo? Jaaaa.. Čvek Čvek, gosti odidejo. Gosti: joj, a ni bilo fanj... Gostiteljica : kakšen super večer, upam, da pridejo spet .. Tako je pri nas, pa mi do 40 še VELIIIIIIIIKO manjka