ronja
|
In ne bi koristila tašča servisa, raje bi "uradno poslovno razmerje", nič uslug, če me razumete Razumemo . Na žalost ti glede plačljivih ne vem kaj dosti povedat, razen da obstaja Sezam in tam moje kolegice jemljejo varuške. Je pa tako, da je zelo različno: ene so super, ene pa bolj tako tako, saj baje hitro vidiš, kakšna je... Lahko vprašam mamico R. prijateljice, ki je zelo zadovoljna, če želiš, za kontakt njene študentke (če še dela tam, ker mislim, da je zdaj že diplomirala). Računaj pa, da bi znalo bit dražje, ker imaš dva... Midva sva parkrat koristila brata in/ali njegovo punco, včasih je kaka babica prišla, pa smo to tudi skenslali (če me razumeš ), parkrat je prišla prijateljica, samo ne zvečer za ven, ko sem bila jaz na p. in sem mela samo R., jo je pazila 1x na teden, da sem šla na francoščino. Tudi midva zdaj že več kot 1 leto nisva nikamor šla . Vsega se je nabralo: denar, bolezni, otroci,... Še na Frankfurt po Frankfurtu letos prvič nisem šla! Prvič odkar vem, da obstaja (to je od moje srednje šole dalje)... Sicer sem pa crknjena ko žival! V čet. imamo v službi dedka Mraza in sem zvečer zbirala in zavijala darila zanju (knjige sem namreč že poleti enkrat nakupila - kasija se spomni ), za R. en ala švicar (ne tapravi, da se mi cela ne poreže, pa ga zgubi, en kopija - si ga ful želi), za L. sem pa potem tudi morala nekaj naredit in sem naredila kekse iz filca in ji dala zraven modelčke, tako da bo zdaj lahko zvaljala blago (filc) in potem iz njega izrezala z modelčki kekse (ki so že izrezani tako da jih bo potem lahko ven pobrala), dala na pekač in pečt v svojo pečico. Po moje ji bo všeč, ker je res na kuho in peko usekana. No, potem sem vse zavila in se spomnila, da mam še enega otroka . In šla šivat še eno igračko za malega (ki je nisem končala, ker se je pikinezer ob 3h spet zbudil (se je perj že ob 12h) in sem ga morala it dojit...) Potem sem računala, da bojo spali dolgo (kar bi), ker bo včeraj bolj malo spali... in da bom lahko spala vsaj nekje do pol 8h... Jok, brate! ko je lubi odhajal, mij e zbudil malega in sva od takrat budna (to je nekje pol 6h)... Ja, ti dve uri mi kr falita!