Tippi
|
Pupa lej. Čisto na kratko, ker vidim, da še vedno nisi dojela v čem je point. Vsi mi, radi postrežemo, pogostimo in lahko verjameš, no, vsaj jaz, da smo vsi dobri gostitelji, tako sorodnikom kot tudi prijateljem. S tabo vred. itak Včasih pač z bobi palčkami in kavico, drugič s pojedino, ki jo mimogrede skuhamo sami. Tvoj problem je ppo mojem mnenju, da preveč pričakuješ od obiskov. Tako tistih, ki pridejo k tebi, kot tudi gostiteljev, h katerim greš ti k njim. zate je pač nesprejemljivo, da ti kdo da na mizo bobi palčke, sploh če si taiste gostitelje ti postregla s tatarcem. To je mimogrede zame nekaj najgršega in nikoli, res nikoli ne bi pričakovala "protiusluge". Pa naj gre za pogostitev, pomoč kakršnokoli že, ali pa kaj deset_ega. Če želim pogostiti bom, če želim pomagati bom, in to zato, ker tako želim, ne zato,, da bi potem pričakovala, da bodo vrnili v isti meeri. Skratka. Mislim, da imaš ti problem, in ne tisti, ki ti postreže kokice. če je tebi nerodno, je to tvoj problem. če ti nisi zadovoljna, je to spet tvoj problem. dejstvo je, vsaj pri meni, pa verjamem, da pri ostalih tudi, da je obisk v prvi vrsti zaradi dobrih odnosov, zaradi druženja, zabave, klepeta, šele potem hrane in vina. In ti si po moje to dvoje zamenjala. ja, si.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 12.12.2012 11:02:44 >
|