|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
11.12.2012 19:07:18   
sandra_sandra
joj,joj..kako te važi kužki poskrbijo da vam ni dolgčas..lej tko vsaj pozabte na tekoče problemeuser posted image sam da je na koncu konec dober-vse dobro!!!user posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
11.12.2012 19:10:43   
vesper
ja, jaz sem se odločila za splošno ja. Tud jaz vem kako izgleda, sem bila operirana na pruhu in sem tudi imela laparo in histeroskopijo, tako da...mi ni ta narkoza nič hudega no. Men je boljše da zaspim, ne vem kaj čarajo tam spodaj in se zbudim že lepo zašita user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 2627
11.12.2012 19:25:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Zdravo punce, evo js nazaj, imela popravni izpit glede urina. In seveda je bilo vse super ok, ko sem pa prej spila skoraj dva litra vodeuser posted image . Jao, ne morem in ne morem se prisilit, da bi tolk spila. Ja, ja in vse vem kako zelo je to zdravo.

Danes imam spet "ta pogumen dan"...to pomeni, da se nisem šla zment za EA, ampak bom brez. No, me zanima kdaj se bo razpoloženje obrnilouser posted image

Glede hrane v času dojenja - meni je najbolj hudo, ker ne bom smela mandarin, ki so mi daleč najljubše sadje. Nič, bomo pa na kompotih. Čeprav mi pa punce razlagajo, da jim že v porodnišnici dajo za jest od zelja, hrušk.... zdej pa bodi pameten.

hura za dobr urin! jst sm ga mogla zadnč tut še enkrat oddat in je bil v drugo čist kul.

glede hrane pa tk pravim... že v P se dobi prav vse. od zelja do mandarin. vse se mora jest. ne pa preveč. men bo tut hudo, ker ne bom mogla pojest pol kile mandarine na dan kot mam zdj na jedilniku. bo pač samo ena al pa dve. in eno jabolko, ne pa 3 kot zdj včasih. vsega v normali.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
11.12.2012 19:33:27   
Inigo
sandra_sandra - ti je vesper super dogovorila. jst nimam izkušenj s tem, vesper pa ima zdajle ful informacij user posted image jst bi se tut za splošno odločla. sicer je precej škodljiva za zdravje, pa dalj časa rabiš, da prideš k seb, ampak ne čutiš pa nč. pr spinalni si pa praktično zravn. in vse slišiš pa tut čutiš ko rovarijo po teb. sam boli ne. jst to neb prenesla. bi me prec odneslo pomoje... user posted image

mi smo pa dans okrasili še okna. imamo lučke v dnevni in v kuhinji. tko da smo zdj kompletni! smrekco mamo pa bojde tk lepo... smo dobli same pohvale. tk da grejo tut pohvale vam, ki ste me prepričale v turkizno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
11.12.2012 20:16:35   
vesper
inigo bravo za smrekico user posted image user posted image Si kr mislim kako je lepa, glede na to da je turkizna. user posted image
mandarine pa kaj te ne peče zgaga še bolj od teh mandarin potem? user posted image jaz se jim včasih res ne morem upret, pa pojem kakšni dve, ampak pol cel dan trpim zarad tega user posted image
Tak kot zdaj, ko jem čokolado in vem kaj bo čez pol ure, zgaga me bo ubijala. Ampak zdaj pa imam petminutni užitek user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
11.12.2012 20:43:38   
nitta
vesper nč bat, naša zlata prinašlka (to imamo doma, tukaj pri fantu pa imamo beagla) je ko je bila stara kako leto, itak žlehta in navihana kolikor je lahko bila, pojedla cel servet-krpo iz blaga, ker je seveda po neki hrani dišala in je požrla celo krpo. Jst sploh vidla nism kdaj, samo en dan ji je nekaj iz riti viselo pa po riti se je vozila. Jst gledam en čas in potem stopim z nogo na to umazano zadevo ki ji visi iz riti, ona naredi 2 koraka in cela nepoškodovana (le oškodovan svoje čistosti in nadaljne uporabe) krpa ji zleze iz riti. To je smeha še danes na to dogodivščino :)

oh naši štirinožci, res so psihiatri na 4tacah...

Neposredna povezava do sporočila: 2631
11.12.2012 20:50:24   
vesper
nitta hvala, si me potolažila user posted image user posted image Sej jaz se sicer ne bi sekirala, če pač res ne bi prestal te zapletene operacije. Se je že zgodilo da je pojedel tudi del čevlja in recimo vezalke in podobno, pa je vedno zbruhal ali pa posračkal. Zdaj me je pač zaskrbelo, ker samo to mi še majnka, da še ga enkrat vozimo na kako operacijo, ko je itak še slaboten oz.shujšan od te. user posted image user posted image Sicer pa jaz tudi mislim, da en zokn ne bo tak problem, pa še tanek je, glede na to da je velik pes (nemška doga). Jooooj kak bi ga narezala user posted image user posted image
Pa mojda deda bi tudi zadavila, ko si ne pospravlja teh zoknov za sabo, ggrrrrr sem jezna danes ko ris na vse skupaj user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
11.12.2012 21:05:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

inigo bravo za smrekico user posted image user posted image Si kr mislim kako je lepa, glede na to da je turkizna. user posted image
mandarine pa kaj te ne peče zgaga še bolj od teh mandarin potem? user posted image jaz se jim včasih res ne morem upret, pa pojem kakšni dve, ampak pol cel dan trpim zarad tega user posted image
Tak kot zdaj, ko jem čokolado in vem kaj bo čez pol ure, zgaga me bo ubijala. Ampak zdaj pa imam petminutni užitek user posted image

ja me ja! a veš kk... sam ne morm brez user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
11.12.2012 21:07:11   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

nitta hvala, si me potolažila user posted image user posted image Sej jaz se sicer ne bi sekirala, če pač res ne bi prestal te zapletene operacije. Se je že zgodilo da je pojedel tudi del čevlja in recimo vezalke in podobno, pa je vedno zbruhal ali pa posračkal. Zdaj me je pač zaskrbelo, ker samo to mi še majnka, da še ga enkrat vozimo na kako operacijo, ko je itak še slaboten oz.shujšan od te. user posted image user posted image Sicer pa jaz tudi mislim, da en zokn ne bo tak problem, pa še tanek je, glede na to da je velik pes (nemška doga). Jooooj kak bi ga narezala user posted image user posted image
Pa mojda deda bi tudi zadavila, ko si ne pospravlja teh zoknov za sabo, ggrrrrr sem jezna danes ko ris na vse skupaj user posted image

joj ne mi zmerit, ampak sm se tk nasmejala, ko sm prebrala, da je zokn pojedu... user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
11.12.2012 21:09:09   
Pikica_82
user posted image user posted image user posted image  Dobro, da mam mačko...

Jaz sem tudi jedla vse, malega je šraufalo po vsem. Po moje bi ga še po vodi pa kruhu...

Jooooj, jaz se pa nekak psihično pripravljam na spinalni CR... Bi še katera kak + le-tega povedala prosim? user posted image  Težka odločitev, hudiča...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.12.2012 21:21:25   
nitta
Ma ja, jst ne poznam deda ki pospravlja cunje za seboj niti pred seboj user posted image kaj sm to popizdevala skos, zdej mamo mir ko sva dala delat garderobno sobo in mu jst zlagam od nogavic, gat, hlač, majic, vse v isti liniji da zjutraj samo vzame zgornjo iz kupčka in gre na šiht. Prej ko je imel v enem predalu nametane vse nogavice in je zjutraj iskal par, pa majice vse na enem kupu (in za službo in za na lepše in za prosti čas) je biu kup vsako jutro razmetan, ne vem kdo je več živcev zgubil jst al on :D

iiiii Nemško dogo imaš, to je moj sanjski pes, pa mi dragi ni pustil da ga kupimo, komaj smo se zbarantali za Beagla, on je hotu met CaneCorso, je pa pri meni NoGoo! :) kaj pa bo takemu pesu ena nogavice, to sploh ne bo vedu da je kaj drugače :D če je naša cel servet prebavla, hehe...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
11.12.2012 21:31:16   
vesper
inigo kaj bom te zamerla, saj je konc koncev res smešno, ja pravi norc user posted image user posted image Samo, da se srečno konča.

pikica za moje pojme je + spinalnega CR ta, da takoj vidiš otročka in da nisi potem cela omotična od narkoze. Prej prideš k sebi user posted image

nitta hvala enako. Mi imamo garderobno omaro, pa je vse še vedno isto nametano user posted image user posted image samo zlagam za njim. Dedi šlampasti user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.12.2012 21:53:32   
Pikica_82
S tema + se jaz tudi vzpodbujam ja user posted image

Hm, moj dec pa je zgleda z drugega planeta, bolj vestno pospravlja za sabo kot jaz user posted image

Jutri se dobimo s kolegicami, kao babyshower party za našo bibo user posted image  Samo brez igric, bo bolj babji čvek user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
11.12.2012 22:18:42   
neonaia
čer.

huh...mene je pa po osmih mesecih brezskrbne, neboleče, aktivne in oh in sploh super nosečnosti doletel težek zadnji mesec...že 3 dni me ful boli čez celo levo stran trebuha. ne morm hodt, stat, sedet...sej popusti, ampak k špkne je pa joj...pa prevečkrat špikne user posted image . sej nevem...veretn je to spet raztezanje maternice? sam da se tokrat spušča? pa otrdevanje trebuha seveda, pa tiščanje navzdol...ah ja...jutr mam končn pregled (po 4tednih!) pa bomo vidl. aja pa spim obupno oz. sploh nemorm spat...rabm par ur da zaspim, pol me pa vsaka malenkost zbudi.in spet jovo na novo...to je to pričakovanje zihr user posted image

mamo pa že vse stvari user posted image ...no sam še po kozmetiko morm en dan skočt, pa še par oblekic, pa bo.

js nikol nism uporablala mehčalca, niti ne likam stvari, pa so čist kul cunje...no za tamalo sm oprala s sensitive praškom od dm, pa mož jih je zliku, da so še razkužene in mehkejše...ampak ne mislva tega dolg počet. mogoč prvi mesec user posted image

to je to..aja pa js prvič slišm da nesmeš božat bušija s krožnimi gibi! to je men najbl logično in naravno božanjeuser posted image ah ja...zdržmo še mal, punce

lahkonočuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.12.2012 1:23:43   
vesper
zgagaaaaa, zgagaaaa, zgagaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa enega rennija več nimam!!!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.12.2012 8:48:47   
Bijoux
Vesper, nasmejala si me user posted image oprosti user posted image Upam, da se ti je zgaga umirila in da si se mal naspala..glede na uro tvojega pisanja.

Neonaia, nam so to božanje razložili na ta način, da lahko krožni gibi vzdražijo maternico, da se začne krčit, kar lahko posledično sproži porod. Malo napihnjena zadeva. Če se parkrat pobožaš verjetno ni panike, tako hitro pa to tudi ne gre. Če bi pa namerno cel dan neprestano božala s krožnimi gibi, potem pa bi verjetno kaj bilo ja. Tako sem si jaz to razložila user posted image

Sem se spomnila, da vam moram povedati še eno novičko, ki ni novička...mi še zdaj nimamo vozička user posted image Od takrat, ko naj bi šel šef osebno v tovarno na Poljsko, se seveda ni nič oglasil in sem spremenila taktiko..namesto mojega, ki je bil še čisto preveč vljuden, sem začela klicati in po telefonu težiti jaz user posted image In mu vsakič tako lepo prijazno povem, da sem tik pred porodom in da naj se nehajo hecat. Pa mi vedno obljubi, da ta teden pa res bo...in evo spet nič user posted image Sem klicala spet včeraj in tokrat mi je obljubil, da ga grejo v petek osebno iskat na Poljsko, ker jim ga nikakor ne pošljejo, pa čeprav so vmes dobili že kar nekaj pošiljk. Jaz močno močno upam, da to pa zdaj bo in da bo človek poklical..je rekel, da ga lahko prideva tudi v soboto iskat. Torej če do sobote ne pokliče, naredim takoj v ponedeljek tako štalo, da bo videl kaj je to zavajati ljudi user posted image
Uf sem malo spravila iz sebe user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.12.2012 9:41:33   
araucaria
Bijoux - Jaz bi na tvojem mestu odpovedala vozicek pri tej firmi, zahtevala denar nazaj (ce sta ze kaj placala), jim zagrozila z odvetnikom in mediji in odsla drugam po vozicek. Zihr imajo se kje ta vozicek, ki ti je tako vsec! Ogromno riskiras ti, tvoj dragi in tvoja mala zaba, firme zihr ne skrbi, ce ti ne bos imela vozicka, ko bos hotela it iz bolnisnice ven... In kaj bosta naredila, ce vama bodo dostavili napacen vozicek zadnji dan ali pa par dni po porodu? Vcasih je na zalost treba zagrozit, da ljudje ugotovijo, da bodo tudi oni v globokem dreku, ce ne bojo zadeve zrihtal tko k je treba. Mi je prav zal za vaju...

Carski rez - Jaz govorim samo iz tega, kar sem prebrala v knjigah in slisala na tecaju pa od drugih noseck, ki so ze rodile s carskim rezom. Vsem toplo predlagam, da se same poucite o prednostih in slabostih, o postopku, da vprasate cim vec vprasanj dohtarjem in ostalim, pa da jim poveste kaj in kako bi rade. Jaz osebo bi se odlocila, da ostanem budna, pa cetudi bi slisala kako me rezejo pa sivajo, ampak itak bi bil ob meni partner, s katerim bi se pogovarjala in bi pozabila na vse, kar se dogaja spodaj. In potem, ko bi prisla strucka na plano, bi pozabila na vse; naj oni sivajo, vazno je, da imam jaz svojo strucko ob sebi in da se prisotna in prisebna...

Bodite lepo

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.12.2012 9:48:50   
nikky887
hei hei!
joj ste mi vse bogeuser posted image
jst na splošno nimam drugih težav kot občasna zgaga (hmm..men pa mandarine pomagajo),pa slabosti pa nespanje (ker nism prej tolk spala na boku me zbudi bolečina v boku al pa me hrbet boli-ne križ ampak prou tuki pod lopaatico)

danes sem sicer super spala-čaka me dolg dan z obema nečakoma-se je starejši kr odloču da bo danes doma, tk da bom varuška za obauser posted image no,sej sta na splošno oba ful pridna..tk da mam zlata nečakca-uff,če bo moja pikica taka bi mela 3na enkratuser posted image

ktere vozičke pa kaj mate? jst sem se pol odločla kr za jane (ga mam na srečo že od poletja doma),k če bi ga mogla zdej kupt,bi mogla po moje bit kr brez, glede na to da moj avtek še kr ne vžge-bo verjetno treba "za en orng voziček evrčkov" kr mehaniku datuser posted image
aja,kaj pa božanje "gor pa dol"tut?al samo krožni? k jst ponavad če pikica "preveč"razgraja al pa če me zgaga peče tut,kr tko božam,da se malo pomiri...
Bijoux kaj so očitno vsi moški taki?user posted image doma znajo bit "šarf", ko pa pride do česa k morjo zgalamit pol so pa kr naenkrt vljudni (moj je tut tak,da morm jst zgalamit za kak zadevo-k jo seveda plačaš, da jo dobiš v celoti)
user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.12.2012 9:51:39   
Sadrika
Bijoux - WTF???? Pa ka se pa grejo s temi vozički? Oprosti, sem pozabla za kak voziček se že gre? Kaj ga ne moreš kje drugje nabavit? Al pa vsaj trgovcu zagrozi, da pač ne boš več čakala in da imaš že drugje nagledan vozek, to ponavad pali, ampak samo v tem primeru, da je krivda res na trgovčevi strani.
Bližajoči porod - No, jaz se pa moram pohvalit, da sedaj sem pa čisto pripravljena , lahko user posted image pride že danes. Darila imam nakupljena, lase pobarvane, smreko sem prnesla iz podstrešja, vendar bodo letos še isti okraski kot lani - postavljena sicer še ni, imamo navado, da to delamo na sveti večer in mogoče jo bo moral moj sam postaviti, ha, me res zanima, kakšna bi potem bila, morda pa jo celo skupaj postaviva že ta vikend.
Gibi - A ve že kaj zapisujete gibe? Jaz še vedno ne, se mi zdi nekako neumno, ker ga res nonstop čutim in tistih 10 gibov bi res bilo hitro.
Presredek - kako si ga ve masirate? A samo od zunaj, al tudi od znotraj? Če si grem navznoter mene to preveč boli in ga samo od zunaj.
Malinov čaj - kolikokrat na dan ga pijete? Jaz ga samo 2x.

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 12.12.2012 10:01:42 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.12.2012 10:02:57   
Mala BB
Jutro punce! Kavica za mano, tako da sem pripravljena za nov dan.user posted image Prav luštno je brat kako se zdej vse nekaj "bunimo", v lepem smislu seveda. Še kakšen mesec nazaj smo vse pisale kako smo ok, nič ne boli, zdaj pa.... ampak se pri vsaki čuti, da točno vemo, da je to vse skupaj le priprava.

Spanje - ne vem kdaj sem prespala celo noč in to prekladanje z boka na bok, jao se zjutraj premikam nekaj časa kot robot, tako me vse boli.

Čaj- jaz ga pijem 1x na dan, bom zdej začela 2x, tako je baje tudi prav.

Gibi - sem si zapisovala, pa sem nehala. Ne bom še, ker ga še preveč čutim, sploh popoldan in pol zvečer. To je pol potrebno, res čisto na koncu, ko se čisto umirijo in je treba paziti na vsak gib.

Načeloma imam vse pripravljeno, zdaj kupujem le še kakšne "finese", od igračk, pa vrtiljakov pa...sej razumete, ne? Ko ne moreš kar tako mimo...

Danes si privoščim popoldan še pedikuro, ta pravo, ker tisto kar jaz delam, jao jao...user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
12.12.2012 10:22:42   
HeLenčica
Vesper, si že poskusila z mandeljni?

Punce, gibov vam ni treba štet, bo vam G v zadnjih 3 tednih dal "nalogo" zapisovanja gibov. Za zdaj je pa dovolj, če čutite otročka čez cel dan po malem, če pa se npr. zgodi da bi ga čutila zvečer, potem pa zjutraj ne, je pa fajn da greste v P preverit. Sej so zato tam.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
12.12.2012 10:56:29   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce, gibov vam ni treba štet, bo vam G v zadnjih 3 tednih dal "nalogo" zapisovanja gibov. Za zdaj je pa dovolj, če čutite otročka čez cel dan po malem, če pa se npr. zgodi da bi ga čutila zvečer, potem pa zjutraj ne, je pa fajn da greste v P preverit. Sej so zato tam.

A če tok miga, verjetno tud pomen, da še porod ne bo tako kmalu, a ne? Jaz sem sicer glih 3 tedne pred PDP, ampak mali divja kot nor, čez cel dan, tud ponoč, če se, se za kakšno urco vmes umiri, pa še takrat vsaj 1x brcne
Helenčica, ti imaš PDP 29.12., se prav spomnem?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
12.12.2012 11:14:26   
Bijoux
Hehe nikky, jih je verjetno kar nekaj ja user posted image Čeprav, ko sva imela podoben problem s kuhinjo, je bil pa tudi on že dovolj besen, da sva skupaj razgrajala user posted image

Naročila sva vozek Tako Captiva. Ta firma je prav uvoznik za njih in mislim, da jih nikjer drugje nimajo. Vsaj nisem jih še zasledila. Problem tega, da bi voziček odpovedala in šla kupit novega, je pa v tem, da ga moraš povsod naročiti in se ti lahko zgodi čisto enako, da čakaš kot idiot, da ti ga dostavijo. Tega si pa zdajle reees ne moreva privoščiti user posted image Besna kakor sem, se zavedam, da je to še najboljša možnost, da voziček dobim in to še pred porodom. Če nas kaj prej preseneti, sem se zmenila s kolegico, da nama posodi lupinico, tako da vsaj domov ga bomo lahko spravili. Upam pa vseeno, da to ne bo potrebno.
Kar se pa uvoznika tiče, imam res občutek, da imajo težavo s samim proizvajalcem. Ubistvu je uvoznik kriv tega, da se skriva in ne pokliče takrat ko reče da bo in takrat ko ima info..in zdaj res ne vem, ali si samo zmišljuje zadeve, zato da počakava še kakšen teden, preden nama novo zgodbico proda ali kaj..ampak jaz imam dovolj...meni se to ne zdi ustrezen način dela s strankami. In če tokrat do vikenda vozička ni, zahtevam ogrooooomeeeeeen popust.
Z odvetniki in tožbo pa na žalost ne morem groziti, ker voziček še ni plačan v celoti in tehnično še ni moj..smo imeli celo štalo pri dobavi kuhinje in sva se takrat pozanimala. Dokler zadeva ni plačana v celoti, lahko sicer tožiš ampak te sodni stroški pridejo preveč, zamudne obresti so pa minimalne. Tako da ti ostane le odpoved pogodbe in vračilo denarja.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.12.2012 11:15:08   
nikky887
Sadrika veš da sm jst tut to razmišlala...k moja tut nori čez ceu dan...od šestih zjutri do enajstih-čez noč da mir user posted image
sm sestri dns rekla čist navdušena,da verjetno pa res ne bo še tolk hmal...pa se mi je kr nasmejala,da to ni merilo...da lohk me že jutri kaj popika...user posted image
sm jst sm kr še takega preprilčanja,da še ne bo hmal, k morm zdržat do koncerta v enem kosuuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.12.2012 11:20:49   
nikky887

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Hehe nikky, jih je verjetno kar nekaj ja user posted image Čeprav, ko sva imela podoben problem s kuhinjo, je bil pa tudi on že dovolj besen, da sva skupaj razgrajala user posted image

Naročila sva vozek Tako Captiva. Ta firma je prav uvoznik za njih in mislim, da jih nikjer drugje nimajo. Vsaj nisem jih še zasledila. Problem tega, da bi voziček odpovedala in šla kupit novega, je pa v tem, da ga moraš povsod naročiti in se ti lahko zgodi čisto enako, da čakaš kot idiot, da ti ga dostavijo. Tega si pa zdajle reees ne moreva privoščiti user posted image Besna kakor sem, se zavedam, da je to še najboljša možnost, da voziček dobim in to še pred porodom. Če nas kaj prej preseneti, sem se zmenila s kolegico, da nama posodi lupinico, tako da vsaj domov ga bomo lahko spravili. Upam pa vseeno, da to ne bo potrebno.
Kar se pa uvoznika tiče, imam res občutek, da imajo težavo s samim proizvajalcem. Ubistvu je uvoznik kriv tega, da se skriva in ne pokliče takrat ko reče da bo in takrat ko ima info..in zdaj res ne vem, ali si samo zmišljuje zadeve, zato da počakava še kakšen teden, preden nama novo zgodbico proda ali kaj..ampak jaz imam dovolj...meni se to ne zdi ustrezen način dela s strankami. In če tokrat do vikenda vozička ni, zahtevam ogrooooomeeeeeen popust.
Z odvetniki in tožbo pa na žalost ne morem groziti, ker voziček še ni plačan v celoti in tehnično še ni moj..smo imeli celo štalo pri dobavi kuhinje in sva se takrat pozanimala. Dokler zadeva ni plačana v celoti, lahko sicer tožiš ampak te sodni stroški pridejo preveč, zamudne obresti so pa minimalne. Tako da ti ostane le odpoved pogodbe in vračilo denarja.

zdaj res ne vem, ali si samo zmišljuje zadeve, zato da počakava še kakšen teden, preden nama novo zgodbico proda ali kaj..ampak jaz i

jojuser posted image nimaš pol srečeuser posted image ma moj je ponavadi tak,da bi še več plačau kot je potrebno...no,sej nama pa dnevno (k naj bi bla rok dobave 45dni,pa so nam po 20dneh čakanja sporočili,da naše barve več ne delajo,sva že plačala, oz. je on to sam urediu,sam problem je to k se zdej šteje spet teh 45dni,k mam dnevno zdej katastrogo-sedežno zametano z plašči,uniformami...) kolk mam srečo,bo omara pršla lih ko bom šla rodit,al pa un tedn k pridemo domov:(
ma dost so zaščiteni zakonsko ti prodajalci (drobni tisk pa take zadeve)user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......