GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Night IZVIRNO SPOROČILO: GregUr Night jst sem zaradi suma na popuščanje RT dobila Dabroston. Koliko časa imaš od O do M? če imaš manj kot 9 dni, šibej h ginekologu, brez veze da čakaš v nedogled, ker je men lepo povedala, da možno da vsak mesec pride do oploditve ampak do vgnezditve pa ne more. pa še dabroston zadebeli sluznico in je tako vgnezditev uspešnejša... Kako so tebi ugotovili popuščanje RT? Jaz imam od O do M 14 dni, ampak se mi izcedki začnejo že 6. ali 7. dan po ovulaciji in se vlečejo do M. Lutelno fazo imam dovolj dolgo, ampak kaže, da ni čisto vse bp. Ta mesec sem začela Utrogestan jemati že 4 dni po O in nimam nobenih izcedkov, torej očitno pri meni zadeva deluje. A si imela ti kakšne izcedke? Si imela vgnezditveno? Se mi zdi lepo, da še vedno sodeluješ na tem forumu, čeprav si se že preselila drugam :) najprej komentiram odebeljeno: ja pa če ste tko faaaajne piškeeeee pa vem, da je blo men tut fajn k je kaka k ji je v tistem mescu uspelo (al pa pač prej), povedala kakšno svojo izkušnjo glede RT kake dva meseca sem začela opažat par dni pred M rjav izcedek. v prejšnjem ciklu sem se odločla merit BT, ki je pokazala, da imam ful pozno O - okrog 17. dneva, poleg tega, da sem kakšen 23. dan ali pa celo 22. dan že dobila rjav izcedek, pa se je ulila na 26. dan. Šla sem do G, ji povedala stanje, "verjela" mi je na besedo, rekla da nima kaj škodit hormonska podpora, predpisala Dabroston in poglejte me zdaj je komenitrala, da čisto možno, da je že prej prišlo do oploditve, do vgnezditve pa na žalost ni moglo pridit, ker se je prej sluznica začela luščit... ej, če nimaš več izcedkov, se pravi da ti je Utrogestan pomagal, tko da upajmo na najboljše!! Michelle1 kljub selitvi na drug forum, vam ostajam zvesta in navijam za vsako posebej!! LittleSun naj se ti že uštima no... te čist razumem kolk si razp...... čestitke pa za vago! tam je pa vsak minus dobrodošel Anonimen kaj pa pravi test? praktično je možno vse, ampak jst sem v prejšnji N prve slabosti spoznala okrog 7., 8. tedna. tut zdej jih še ni. poskusi s testom
|