|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.12.2012 14:24:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: II pričakujemo decembra 2012
11.12.2012 14:27:39   
bybyka_1987
ooo hvala...ampak obcutek mam da se ni uspelo....bom pocakala do petka pa se nardila s cb :)

Neposredna povezava do sporočila: 452
11.12.2012 14:50:42   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

pri meni spet bele gate user posted image user posted image zgleda, le ni bila M, tako da bomo še za par dni prestavili in nebo akckcije na božič. Me je že prejšnji mesec tako zajebavalo in potem je prišla šele po 10 dneh od prvega močnega izcedka. Me to tako jezi, da ne morem povedati user posted image user posted image
ampak danes se ne dam, sem se zbudila zelo dobre volje. Vaga je bila danes z mano zelo prijaznauser posted image user posted image

Držim pesti, da je ta mesec pa to res vgnezditvena!!! user posted image
user posted image za prijazno vago user posted image . Tudi moja je včeraj pokazala -0,9kg od prejšnjega 1. dne ZM (začuda, glede na mojo ljubezen do kisle smetane, salam, majoneze in poznega hranjenja user posted image )

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.12.2012 14:52:07   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Penny

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

pri meni spet bele gate user posted image user posted image zgleda, le ni bila M, tako da bomo še za par dni prestavili in nebo akckcije na božič. Me je že prejšnji mesec tako zajebavalo in potem je prišla šele po 10 dneh od prvega močnega izcedka. Me to tako jezi, da ne morem povedati user posted image user posted image
ampak danes se ne dam, sem se zbudila zelo dobre volje. Vaga je bila danes z mano zelo prijaznauser posted image user posted image

Držim pesti, da je ta mesec pa to res vgnezditvena!!! user posted image
user posted image za prijazno vago user posted image . Tudi moja je včeraj pokazala -0,9kg od prejšnjega 1. dne ZM (začuda, glede na mojo ljubezen do kisle smetane, salam, majoneze in poznega hranjenja user posted image )

o hvala za pestke, ampak je bilo konkretno, tako da dvomim, da bi lahko bila vgezditvena. Sem imela prejšnji mesec zelo podobno situacijo.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.12.2012 17:28:57   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

Night jst sem zaradi suma na popuščanje RT dobila Dabroston. Koliko časa imaš od O do M? če imaš manj kot 9 dni, šibej h ginekologu, brez veze da čakaš v nedogled, ker je men lepo povedala, da možno da vsak mesec pride do oploditve ampak do vgnezditve pa ne more. pa še dabroston zadebeli sluznico in je tako vgnezditev uspešnejša... user posted image

Kako so tebi ugotovili popuščanje RT? Jaz imam od O do M 14 dni, ampak se mi izcedki začnejo že 6. ali 7. dan po ovulaciji in se vlečejo do M. Lutelno fazo imam dovolj dolgo, ampak kaže, da ni čisto vse bp. Ta mesec sem začela Utrogestan jemati že 4 dni po O in nimam nobenih izcedkov, torej očitno pri meni zadeva deluje. A si imela ti kakšne izcedke? Si imela vgnezditveno? Se mi zdi lepo, da še vedno sodeluješ na tem forumu, čeprav si se že preselila drugam :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.12.2012 17:51:30   
Anonimen
punce, meni je pa tko slabo ratalo danes, sem že mislila da bom šla bruhat, pa je potem počasi izzvenelo...a je možno da se slabost pojavi že (3 dni) pred m? ker mi je blo tudi že dva dni prej po malček slabo...

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
11.12.2012 18:20:53   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Night jst sem zaradi suma na popuščanje RT dobila Dabroston. Koliko časa imaš od O do M? če imaš manj kot 9 dni, šibej h ginekologu, brez veze da čakaš v nedogled, ker je men lepo povedala, da možno da vsak mesec pride do oploditve ampak do vgnezditve pa ne more. pa še dabroston zadebeli sluznico in je tako vgnezditev uspešnejša... user posted image

Kako so tebi ugotovili popuščanje RT? Jaz imam od O do M 14 dni, ampak se mi izcedki začnejo že 6. ali 7. dan po ovulaciji in se vlečejo do M. Lutelno fazo imam dovolj dolgo, ampak kaže, da ni čisto vse bp. Ta mesec sem začela Utrogestan jemati že 4 dni po O in nimam nobenih izcedkov, torej očitno pri meni zadeva deluje. A si imela ti kakšne izcedke? Si imela vgnezditveno? Se mi zdi lepo, da še vedno sodeluješ na tem forumu, čeprav si se že preselila drugam :)

najprej komentiram odebeljeno: ja pa če ste tko faaaajne piškeeeee user posted image user posted image user posted image pa vem, da je blo men tut fajn k je kaka k ji je v tistem mescu uspelo (al pa pač prej), povedala kakšno svojo izkušnjo user posted image

glede RT kake dva meseca sem začela opažat par dni pred M rjav izcedek. v prejšnjem ciklu sem se odločla merit BT, ki je pokazala, da imam ful pozno O - okrog 17. dneva, poleg tega, da sem kakšen 23. dan ali pa celo 22. dan že dobila rjav izcedek, user posted image pa se je ulila na 26. dan. Šla sem do G, ji povedala stanje, "verjela" mi je na besedo, rekla da nima kaj škodit hormonska podpora, predpisala Dabroston in poglejte me zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image je komenitrala, da čisto možno, da je že prej prišlo do oploditve, do vgnezditve pa na žalost ni moglo pridit, ker se je prej sluznica začela luščit... ej, če nimaš več izcedkov, se pravi da ti je Utrogestan pomagal, tko da upajmo na najboljše!! user posted image user posted image user posted image

Michelle1 kljub selitvi na drug forum, vam ostajam zvesta user posted image in navijam za vsako posebej!! user posted image

LittleSun user posted image user posted image naj se ti že uštima no... user posted image te čist razumem kolk si razp...... user posted image
čestitke pa za vago! tam je pa vsak minus dobrodošel user posted image

Anonimen kaj pa pravi test? praktično je možno vse, ampak jst sem v prejšnji N prve slabosti spoznala okrog 7., 8. tedna. tut zdej jih še ni.
poskusi s testomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.12.2012 18:34:28   
Anonimen
S testom bom počakala, da m zares izostane, tako da pride na vrsto v nedeljo ali ponedeljek..

Anonimnauser posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
11.12.2012 18:58:35   
ta*mala

ta*mala žal mi je za tvojo službo... user posted image user posted image user posted image ampak vedno pravim, da je vse za nekaj dobro, čeprav to na prvi pogled izgleda kot katastrofa, sam na dolgi rok pa se izkaže kot nekaj, kar pač "moraš dat skoz". lepo se pomiri, pa svoje telo pripravi na pikico v januarju user posted image user posted image user posted image

Hvala za tolažbo, Gregur... ampak sploh ne vem... če si upam it v to brez garantiranga dnarja...user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.12.2012 19:06:46   
Night
ta*mala, meni se tudi slabo piše s službo, ker se mi izteka pogodba. Ampak ne mislim nehat delat na otroku, ker ima partner redne dohodke in spet nimava tako velikih stroškov, da ne bi sfolgala. Seveda si bom iskala drugo službo, ampak če ne bo, ne bo. Ne moremo pa v nedogled odlašati z otrokom. Še dobro, da sem začela dovolj zgodaj, ker se pri nama že nekaj časa ne prime. Probaj se ne preveč obremenjevati, ampak začni z intenzivnim iskanjem. Pa srečno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.12.2012 19:19:35   
ta*mala
Night, saj pošiljam prošnje... sam glede na situacijo mam bolj malo upanja... imam sicer še eno službo, vendar delam preko avtorske pogodbe... tko da dokler lahko delaš ni panike, bolj je panika potem, ko je user posted image že tukaj, ko verjetno ne moreš delat, vsaj ne toliko kot bi bilo treba za neke minimalne dohodke... za sproti me niti ne skrbi toliko...

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.12.2012 20:00:44   
NeJa88
ta*mala vse se da... Jz sem še študentka, doma imava že eno 10mesečnico, moj ima sicer redno službo, ampak plačo malo več kot je osnovna, pa folgava. In to z lahkoto. Plus to, da sva se še za enega odločila planirat... Če bi čakala jz na mojo službo, bi verjetno bla pri 35 še brez otrok... Je pa plus potem to, da si pač dlje doma z otrokom. Vseeno pa držim pesti, da mogoče dobiš sužbo, zanosiš, greš na porodniško in imaš tudi dobro porodniško ;) Pa bo takoj lažje... Aja, moja user posted image  se nekaj pripravlja. Zdaj vsaj vem, kdaj jo imam :)

Polivvam z roooozaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.12.2012 20:04:21   
GregUr
te popolnoma razumem, ampak 100% podpišem besede od night. moj ma zagarantirano službo, jst sem brezposelna, niti ni na vidiku službe, zdele, če nebi zanosila, bi se prijavla za javna dela, pa še za tisto mi je na zavodu "pod mizo" povedala, da imam malo možnosti, ker nimam šans pridobit niti izkušenj. takšnih pa vemo da se vsi branijo z vsemi štirimi...
itak če si delala, ti pripada vsaj porodniška, jst še to ne morem dobit, ker nimam niti ene ure delovne dobe...

tko da glavo gor, pa takoj ko bo možno naskoči predragega user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.12.2012 20:07:32   
ta*mala
Ja, mam 15 mececev delavne dobe zdj... sam a ni da za porodniško gledajo za en let nazaj... se prav predno js do tja pridem bom mela nič dohodkov... pa gledajo samo službo kot tako al pač dohodke (npr. če delaš na avtorsko pogodbo)? nč jasn...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 464
11.12.2012 20:31:30   
GregUr
gledajo povpreček prihodkov zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške. če zanosiš januarja, ti bojo 3 še upošteval + nadomestila (če ti zdej pripadajo k nisi mela podaljšan)... drugače pa se upoštevajo vsi prihodki za katere je blo vplačano zavarovanje v državno blagajno... kako je pri avtorski pa ne vem...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.12.2012 20:34:56   
Penny
ta*mala, če imaš 15 mesecev taprave delovne dobe (ne na avtorsko ali študentsko delo), potem boš dobila porodniško kot brezposelna. Gledajo ti vso delovno dobo za 3 leta nazaj od nastopa porodniške, tako da ni vse izgubljeno. Gre pa po oni posebni formuli izračun s 55% minimalne plače (55%minimalne plače + št. mesecev delovne dobe x 2% od minimalne plače, kar tebi nanese 85% mp in je to blizu 400€ neto).
Aha, pa še nadomestilo od zavoda se tudi šteje za mesece kot bi delala.

< Sporočilo je popravil Penny -- 11.12.2012 20:35:43 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.12.2012 20:41:27   
GregUr
se pardoniram user posted image posluši ti rajš penny user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.12.2012 20:49:10   
ta*mala
ja, taprave delavne dobe user posted image zaposlena za določen čas 15 mesecev... pa tri mesece nadomestila mi zdj pripada, ja... a kera ve, kako je če bi bla pa recimo s.p.? like samozaposlitev?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.12.2012 20:56:35   
Penny
Se pravi zdaj v 30 dneh po izteku na Zavod lepo oddat vlogo za nadomestilo. V službi ti morajo izpolnit obrazec s plačami (zadnjih 8 vzamejo v izračun za nadomestilo) in imaš potem 18 mesecev delovne dobe. Pa itak boš službo našla, boš vidla. Lej, zdaj se ti je vse slabo nabralo na kupu, ampak sej to ne more it vnedogled, bo tudi dobro prišlo user posted image . Glede sp pa ne vem točno, verjetno velja enako kot obična zaposlitev, saj si plačuješ prispevke tudi kot sp. Če si plačuješ minimalne, pol je tudi porodniška minimalna.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.12.2012 21:04:33   
ta*mala
pol v bistvu nč ne pridobim, če je minimalno... tko da verjetno bom kr pri avtorski ostala dokler ne najdem česa... sej že pišem prošnjeuser posted image sam k je pa vse v ****u... pa še dipl. ekonomistka sem... k nas je k dreka, itak... sam sj, sm navajena, da moram delat vse kej druzga...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.12.2012 7:33:50   
oreh
Dobro jutro!

Kako ste? pri meni je pa situacija sledeča: danes sem lulala, itak, kdo bi pa zdržal in nalulala+. Je zelo nežen, a enako širok kot kontrolna. Točno tak kot je bil 3 leta nazaj pri ss. Se ne upava preveč veselit, seveda se pa že pogovarjava, da bosta gotovo dvojčkauser posted image . Res si ne upam dovolit misli, da bi to le bilo to, pa saj me verjetno marsikatera razume, ker enostavno si ne moreš predstavljati, da bi pa končno tudi nama uspelo. Je pa en haklc pri vsem tem. Pri umetni ne smeš prej delati testa, ker lahko stop injekcija še deluje cca. 10 dni, jaz sem sicer že 13 dni po tej injekciji, sam kaj pa če še deluje in je to od te injekcije? pitaj boga, zakaj sem pa delala test predčasno, koza nora.
Se pa čutim kar lepo noseča, včeraj sem šla mal po trgovinah in si pri vsaki blagajni kupila 1 Bounty, pa celo v baby center sem z lažjim srcem zavila na ogled vozičkov, doma sem pojedla že vse kar diši po sladkem, v dopoldnevu pa sem prejokala pri polovici Teksaškega rangerjauser posted image
Prosim, da mi še ne čestitate, bom ponovila test jutri in v petek in če bo črtica močnejša je to to, drgač je pa še vpliv injekcije.

P.S.: Monsy ne morem in ne morem odpreti ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 471
12.12.2012 7:38:22   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Dobro jutro!

Kako ste? pri meni je pa situacija sledeča: danes sem lulala, itak, kdo bi pa zdržal in nalulala+. Je zelo nežen, a enako širok kot kontrolna. Točno tak kot je bil 3 leta nazaj pri ss. Se ne upava preveč veselit, seveda se pa že pogovarjava, da bosta gotovo dvojčkauser posted image . Res si ne upam dovolit misli, da bi to le bilo to, pa saj me verjetno marsikatera razume, ker enostavno si ne moreš predstavljati, da bi pa končno tudi nama uspelo. Je pa en haklc pri vsem tem. Pri umetni ne smeš prej delati testa, ker lahko stop injekcija še deluje cca. 10 dni, jaz sem sicer že 13 dni po tej injekciji, sam kaj pa če še deluje in je to od te injekcije? pitaj boga, zakaj sem pa delala test predčasno, koza nora.
Se pa čutim kar lepo noseča, včeraj sem šla mal po trgovinah in si pri vsaki blagajni kupila 1 Bounty, pa celo v baby center sem z lažjim srcem zavila na ogled vozičkov, doma sem pojedla že vse kar diši po sladkem, v dopoldnevu pa sem prejokala pri polovici Teksaškega rangerjauser posted image
Prosim, da mi še ne čestitate, bom ponovila test jutri in v petek in če bo črtica močnejša je to to, drgač je pa še vpliv injekcije.

P.S.: Monsy ne morem in ne morem odpreti ZS.

Te upoštevam, (še) ne bom čestitala. sem pa noro vesela. da mam kar solzne očke. user posted image držim pesti za vas!! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.12.2012 7:38:32   
LittleSun
oreh tako močno stiskam pestke, da je plusek tisti ta pravi in da te ponovno razveseli. To bi bilo pa res krasno za december. Klub belih gat bo počasi ostal brez članic user posted image user posted image user posted image Komaj čakam na nove rezultate user posted image user posted image kdaj imaš pa krvni test?

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 12.12.2012 7:43:47 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.12.2012 7:52:44   
oreh
Hvala, krvni test bi nej imela šele v torek, sem rekla mojemu, da bom šla kar jutri, pa je rekel, da ga nej ne sračkam, da bo on Reša poklical in mi bo Reško izprašil rit, če me že on ne more stran od testov držatuser posted image . Ne, če bo v petek debelejši +, bom šla po moje v ponedeljek, čeprav sej veš pri meni se vse zgodi 3 dni pred zastavljenim datumomuser posted image  Itak je pri Rešu samoplačniško, nimaš nekega datuma.

Neposredna povezava do sporočila: 474
12.12.2012 7:58:15   
LittleSun
Sem na vse pozabila, ko sem oreh prebrala. user posted image user posted image
Najprej dobro jutro.
Vaga je danes še bolj prijazna in me je razveselila celo tako da je prva številka manjša user posted image user posted image user posted image juheeeeejuser posted image user posted image
Jaz sem ponovno pri belih gatah. Takega čuda pa še ne...včeraj zjutraj je bilo še mičkeno izcedka, potem se mi je pa začelo sušit in do večera je bilo čisto, ampak tako suho, da me je še ko sem se po lulanju brisala prav bolelo.
Zjutraj pa tudi čista belina. Tako me jezi in mi dela nepotrebne skrbi user posted image

Je že sreda...še malo pa bo spet vikend tukaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?