|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
9.12.2012 9:39:58   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Punce meni tak trebuh otrdeva da bom hin počasi user posted image nardim po bajti dva tri korake in že se morem ustavit. Prehodim 10 stopnic in umiram od zadihanja user posted image Pa zgaga me bo ubilaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image Ne vem več, kaj si naj vtaknem v usta da bo nehalo user posted image user posted image

Poskusi z mandlj za zgago! Mene včasih tako peče in mi meče kislino gor, da skoraj bruham in mi pomagajo mandeljni. Probaj, glede na to da ne smemo Donata user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
9.12.2012 10:04:07   
nikky887

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Punce meni tak trebuh otrdeva da bom hin počasi user posted image nardim po bajti dva tri korake in že se morem ustavit. Prehodim 10 stopnic in umiram od zadihanja user posted image Pa zgaga me bo ubilaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image Ne vem več, kaj si naj vtaknem v usta da bo nehalo user posted image user posted image

Poskusi z mandlj za zgago! Mene včasih tako peče in mi meče kislino gor, da skoraj bruham in mi pomagajo mandeljni. Probaj, glede na to da ne smemo Donata user posted image

hei!
men pomaga da se nalivam z navadno vodo...da mi v bistvu spere želodec...sem že pred nosečnostjo mela težacve s tem:(

Lethe ..glede strij je ponavad tk,da če maš kožo k je podvržena strijam (ja pač neelastična) boš dobila strije v vsakm primeru,tut če nevem kolk mažeš...jst se nism nič mazala,pa mam mogoč3strije (mogoč kak mesec kar so ratale in so najprej svetle po potemnijo) ko pa "greš nazaj skupi" po nosečnosti ti običajno pobledijo-jih sčasoma ni več videt...
moja sestra je zmetala ful evrčkov za razne kreme,pa jih je vseeno mela...ena kolegica jih je po bokih dobila velik že v 3-4mescu nosečnosti kjub mazanju,pa se ni velik zredila...:(

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
9.12.2012 15:42:59   
sandra_sandra
bijoux[/b]..ful hvala za to povezavo,sem šla danes po te kupone,pa pojma niso mele kaj bi jst rada..ena mi je celo rekla da ko rodim pridem s potrdilom po te kupone..jao,jao..pojma nimajo,pol sem šla pa gor na igrače sem pa še eno vprašala mi je pa takoj povedala o čem se gre,dobila sem robčke in kupončke! tko da če je kera iz Lj. naj gre v btc v mullerja na igrače,ena blond punca dela,pa bo takoj vedla o čem se gre! aja, pa še to,jst vem kaj naj bi vse mele s seboj v porodnišnici,sam verjetn to ne rabim met sabo takoj v uni torbi z os."prtljago",mah sej ni važn...bom jst kr ta velik kufr pripravilauser posted image
sadrika..full hvala za tako lepo dobrodošlico!
nusika.. dej prosm te ne sekiraj se zarad teh neumnih njihovih opazk!!! jst jih kr takoj glasno in jasno vprašam kaj je na stvari tud če kej med seboj bolj potih komentirajo,kaj me briga sej se gre zame,in naj mi kr lepo mal časa posvetijo in razložijo! res,zakaj bi se ti pol neki sekirala zarad njihovih neumesnih komentarjev..verjemi kok so men grenil..zarad dvojčkov,pa ker sem manjša,pa ker se nisem redila dovolj..dokler nisem jst mal bolj začela na ostro jim nazaj mal odgovarjat..pol je blo pa ..pa ne sej to ni nič narobe..pa take fore..ja kaj mi pol to omenjate če ni nič narobe..tko da..glavo gor..in ko jih j...!!! tud moji sestri,,ja bog pomagi kaj so ji vse govoril..pa na kake preiskave pošiljal..ker tamala je bila daleč pod povprečjem prelahka in prevelika za sv.starost..tamala je danes stara 7 let in je še zmeri..dolginka s tok suhcanimi nogicami..ista k sestra,..če bi njo mal boljš pogledal bi vidli da so to geni! sploh ne morem verjet, da jim nič nazaj ne zabrusiš..kaj šele da jih jemlješ h srcu!!! joj,kok sem jezna na take zdravnike,vem pa da jim tih nebi bla!

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 9.12.2012 15:44:57 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
9.12.2012 16:06:33   
sandra_sandra
jooj,zdej mi je ves text odebelil..sej enkrat se pa bom navadlauser posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
9.12.2012 18:31:36   
vesper
zgaga- mandlji helenčica? Hmmm bom poskusila, vse nardim, samo da mi malo oblaži to "žganje" user posted image
voda pa mi nič ne pomaga. Sem že probala, ker mi ublaži trenutno, to je par minut, potem pa spet isto dalje user posted image Mah, saj še največ samo dobrih 14 dni, bom že zdržala user posted image
Ijjjjejjjj punce zdaj se pa res že veselim našega malega škrata.

Pa danes sem zvedela tak fajn novico, teta mi pripelje košarico za počivanje za dnevno sobo in to ne kr eno, ampak ta košarica ima tradicijo. Smo v njej spali iz roda v rod vsi otroci, vključno z mano in mi to nekaj pomeni. Je res takšna lepa tradicionalna in takšno sem si vedno želela. Seveda sem čist pozabila, da ta košarica še sploh obstaja, ampak me je včeraj presenetila in jo dobim user posted image user posted image user posted image

Punce jaz imam danes že cel dan tak otrdel trebuh. Res mi nonstop otrdeva čez cel dan. Ne tako kot drugače, ko mi mogoče parkrat na dan otrdi za par sekund, danes mi cel dan in potem drži dolgo, pa kr noče spustit user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
9.12.2012 19:50:30   
nitta
Ojla punce, hvala vsem za vse nasvete glede naše kužike, prejle me je tako presenetila in razveselila ko sem prišla domov, tašča jo je spustila prosto po garaži in šla gor v kuhinjo samo piškote dat iz pečice in v tem jst pridem domov, pa odprem vrata in mala pikica maha z repkom in skače po mojih kolenih od veselja, ja priznam da so se mi solze ulile ko malemu otroku, njej pa nič jasno in mi je začela solze lizat iz ličk. Saj ne pravim da je super zdrava ampak že to da miga z repkom in da dvigne ušeska ko vidi kaj bi lahko ušpičla mi je dalo upanje da se kmalu pozdravimo. Saj ji še paše se vležt in počivat, ko je sama v garaži tako ves čas spi in potem preden se predrami in razgiba traja, vn mora it lulat in zunaj je res rada tako da ji potem kar zadogaja in bi hodila po snegu, ampak dokler imamo zdravila ni šans. Vročine ji doma nisem merila, saj se nekako zanašam na njeno razpoloženje, jo pa res poznam ko svoj žep, tablete tako dobiva vsake 12 ur za vročino in neke splošne antibiotike se mi zdi da so ji dali v enem, tako mi je razložila no. In če jutri ne bo slabše potem jo ne bom vozila do veterinarja, če mi miga z repkom in skače po meni je to super znak. Dobro da imamo blizu veterinarja in da sem sedaj doma, če bo kaj slabše takoj v avto pa tja.

Danes smo imeli praznovanje nečakinjenega 5. roj. dne in kot teta sm ji mogla spečt tortico Winx :) madoniš, res nism več to kar sm bila kar se tiče energije, 2 dni peke pa sm čist hin, no, tortica je bila dvo-nadstropna, ena sadna in svetel biskvit, druga nutelina s čokoladnim biskvitom-torej 6 biskvitov, dve kremi, en kup sadja in kuhinja kot da je v njej razneslo nekaj :) ampak nasmeh ko je videla tortico je odtehtal vse, jst sm pa samo za v posteljo še.
Jutri grem zjutraj v laboratorij da me popikajo, potem na CSD nesem papirje, pa po hladilnik in pomivalca morma ta teden ker nama konec tedna pride montirat novo kuhinjo-jojjoj mi je že slabo kaj bo to enega čiščenja. Buši je ok, včasih je tako smešne oblike, danes zjutraj je biu kar kvadraten, meni se zdi tako majhen v primerjavi z drugimi ki jih videvam :) pazite na ledu, pri nas je tako spolzko vse da je joj.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.12.2012 8:44:59   
vesper
dobro jutro punce user posted image

nitta super za kužiko. Sem zelo vesela, da ji gre na bolje user posted image user posted image Itak jo ti najbolje poznaš, pa če vidiš da je ok, potem res ni razloga da jo voziš do veterinarja. Mi bomo tudi videli, ker naša pa si je zgleda prehladila mehur v tem snegu ali kaj. Sicer ju spustim ven za par minut pred hišo in potem onadva norita, ampak tamala je tolk mala, da je cela v snegu noter, plaščka noče imet oblečenega, ker se sploh ne premika ko ga ima gor, pa še sneg hrusta kot nora in potem je tukaj rezultat. Ko jo prinesem noter se cela trese od mraza in rabi pol ure da pride k sebi, pol pa še mora obvezno lulat ven ,ker ne more zadržat reva. Tak da bomo videli, če ne bo boljše gremo na pregled. No ja, samo da je ta veliki ok zdaj po operaciji user posted image user posted image user posted image
Drugače sta pa zdaj najraje noter oba in se grejeta vsak na svoji postli user posted image user posted image

Tako punce, moje otrdevanje se je čez noč umirilo, zgleda da je bil potreben samo počitek. user posted image Bomo videli kaj bo danes, v četrtek pa itak imam pregled in komaj čakam, da vidim kaj se kaj dogaja in da dobimo upam, končni datum, kdaj naš pikec pride na svet user posted image

Kako ste kaj ostale?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.12.2012 8:56:24   
HeLenčica
Vesper, kako samo max. 2 tedna? Kdaj imaš PDP, si torej decemberka?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.12.2012 9:11:07   
Bijoux
Dobro jutro user posted image Jaz pa sem imela spet pestro noč...cel čas sem se premetavala, nikakor nisem našla ustreznega položaja..in še trebušček me je vsakič, ko sem se premaknila, tako čudno zabolel. Moj mali pikec ima sicer eno točko točno pod mojimi rebri, ki me vedno zaboli, ko me brcne..no danes je ta točka še 10x bolj občutljiva in me je začelo malo skrbeti..ker to izgleda tako, da imam vsakič, ko me brcne v to točko, občutek, kot da me je nekdo zabodel user posted image
Imam sicer pregled v sredo..zdaj ga spremljam, koliko se premika..ampak če ne bo boljše, se bom verjetno šla kar malo pokazat.

Vesper, mi imamo pa ravno obratno zgodbo z zimskim plaščkom..moja psička ga pa naravnost obožuje (je tudi manjša pasma) in vsakič, ko ga vidi, naredi celo veselico, saj ve, da bo šla ven. Potem pa skače skozi cel sneg kot zajček in na koncu je tako utrujena, da lahko spi cel dan skupaj user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.12.2012 9:20:35   
Inigo
aaaaaaaaaaaa, kok ste natipkale!!! user posted image user posted image med vikendom kr ne najdem časa, da bi vam kj nazaj napisala. ponavadi preverjam kaj se dogaja kar preko telefona, tam čez je pa tk smotano pisat, pa dolg traja...

vesper - tut men je cel vikend tk otrdeval trebuh, da je blo kr noro. in pritiskalo me je vsepovsod... sam čakala sm spet, da se začne še kj dogajat. no, pa se ni user posted image me pa dans rebra spet tk bolijo... eno samo jamranje me je.

drgač je bil pa vikend prav fajn. v soboto je tk cel dan snežilo. dopoldan smo kuhali, popoldan sva bla pa tk sama in sva se šla pa z malim sankat. kako mu naj dopovem, da ga komaj vlečem za seboj??? no, ne gre. zato sm se igrala, da sm jelen Rudolf in tako padla v postlo še pred malim. user posted image v nedeljo nas je pa tk sonce zublo in smo šli že kr zjutraj na sneg in potem kuhanje. fajn je blo... za vsoto veselje je pa pol mali zvečer malo zbolel. jamra da ga boli grlo in je dans ostal doma. seveda je zdajle z njim vse ok in sploh ne vem zaka ga mam doma... user posted image kr divja po stanovanju in se nima kam dat. eh... jutri defenitivno gre v vrtec.

nitta - super za kužiko! to je tk lepo brat... mam sama doma dva mačkona in vem kaka sekirancija je, ko so kj bolani user posted image že sam ko pomislim!

kuponi od mullerja - ja ja knjižica more bit! sj menda piše na tistem listku, da dobiš knjižico kuponov in robce. sj neki je kr fajn popustov, neki je pa čist brezveze. so mi baby bonus od DMa bolj všeč.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 10.12.2012 9:28:51 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.12.2012 13:01:28   
nitta
Evo nas iz laboratorija, tolko ko so nas zdej popikali teh par mesecev nas še nikoli niso :) se mi zdi da sm ko stara mama, čist utrujena od vožnje pa laboratorij, čakanje v čakalnico, potem sva šla še po hladilnik in pomivalni stroj, konec tedna montirajo kuhinjo... No naše dete se je danes odločilo da gre pogledat še na mamino levo stran trebuha-res nikol še ni bla na leti, skos jo nosim na desni in danes ko se je spravla pod leva pljuča, sem se spomnila kako me je bolelo ko je bila prve dni na desni-ko še nisem imela okrepljenih mišic, no tako je sedaj z mojo levo stranjo, pekoča bolečina pod levim pljučnim krilom, leva noga išias... super!

punce eno vprašanje, jst bi rada naši bibi kupila za božička Backa Ewana, je katera kake osebne izkušnje slišala z njim? jst same pohvale berem... na petrolu je najcenejši če bo katera kupovala, za 60točk je 35e...

Uf in še nekaj danes uredila, papirje na CSD!
in naša kužika je že skoraj kot nova, skače tako kot prej naokoli. Grem ji pa kupit bundico danes ker mislim da ti naši beagli niso glih za sneg in bi ji kar pasalo met nekaj čez hrbet.
pozdravčke vsem ki jamrate z menoj user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.12.2012 15:48:22   
vesper
hej punce

hjooo zdaj pa res vidim, da nisem več za nikamor user posted image Sma šla danes z mojim peš čez mesto na banko in na eno počasno šetnjo, pa sem mislila, da bom vmrla user posted image trebuh sem si mogla podpolcat z roko, ker sem imela drugače občutek, da mi bo mali ven padel, pa medenične kosti me ubijajooooo. Zdaj je res najbolj da delam še samo kroge okrog hiše in potem nazaj na sedežno. user posted image Prepogibam se itak ko en slon, pa rebre mi hoče pri ustih ven potisnit. Jap, tudi mene je eno samo jamranje user posted image

inigo ti si pa dobra. Še malega si s sankami vlekla po snegu? Vsaka ti čast. user posted image user posted image

bijoux naša pa tako nori in skače ko vidi povodec. To še ima iz zavetišča, da ji povodec predstavlja srečo, ker ko ga je tam dobila je vedela, da bo šla na sprehod. Veš pa, da v zavetiščih je to bolj redkost kot pravilo :-( Tak da zdaj vsakič ko vzamem povodec v roke skače ko ena skokica gor pa dol, pa cvili pa laja, pa ehhhhh kak je posrečena.
Se prav vidi razlika med našo posvojenko in med našim velikanom ki je z nami že od malega in seveda nima za sabo slabih izkušenj. On pa razvajen, gre ven ko je njemu, ne nam, povodec mu je samoumeven, toplina tudi itd...ona pa je tako hvaležna za vako naklonjeno minuto, ki pa jih seveda ni malo user posted image Ahhh srčki naši, me prav zanima kako bo sedaj to ovohavanje ko pride nov član družine zgledalo. user posted image

Punce tako je, mi imamo določen datum CR. In to je 17.12. kar pomeni še samooooo en teden. V petek grem na vse preglede in potem v nedeljo zjutraj noter. V ponedeljek ob takem času, pa se bomo že cartali user posted image user posted image user posted image

helenčica nisem decembrka, oz.zdaj sem user posted image imam CR, drugače pa sem imela PDP 6.1.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.12.2012 15:51:13   
vesper
nitta super za kužiko. Sem zelo vesela, da ji je bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.12.2012 16:11:31   
Mala BB
Wow Vesper, samo še malo! Super!!! Meni še vedno ni jasno zakaj ste morali tako pohiteti. Komaj čakam, da nam opišeš občutke, sem res vesela zate.

Jaz sem tudi imela danes pregled, načeloma je bilo vse super ok, edino voda ne in moram jutri ponavljati. Preveč beljakovin. No, je bil pa pritisk v redu in zatekam tudi ne. Tako da ni bilo alarma.
Povedala sem ji tudi, da mi nenormalno trdi trebuh in da je včasih res boleče. In odgovor - pač priprave na porod, ne morem nič. In naj nikar ne božam trebuh s krožnimi gibi, ampak ko me boli, samo položim roko na tisto mesto. No ja, sej to sem vedela že prej, ampak ko je pa tako lepo božat malega, sploh ko se javi nazaj. Imam že tudi napotnico za porodnišnico, če bi slučajno kaj bilo prej. Samo da zdrži do petka, ko bo uradno donošen, pol se pa ne bojim več.

Lep dan vam želim vsem!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.12.2012 16:29:05   
vesper
MalaBB zakaj že ne božat s koržnimi gibi? Nekje sem že prebrala da ne, ampak sem pozabila zakaj že ne user posted image
Sedaj smo malo pohiteli z CR, prvič ker sem jaz že itak čist zmehčana tam spodi in še je samo vprašanje časa kdaj se bo začelo user posted image , imam tak strogo mirovanje, od zadnjega pregleda in smo držali pesti, da pridem do 36tedna, zdaj sem že v 37 tednu tak da...pa mojega doktorja, ki mu najbolj zaupam, 24.12 ni in želim, da mi on nardi CR. Pa 17.12. smo že v 38 tednu in ni več nobene bojazni zakaj ne bi nardili.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.12.2012 16:34:48   
Mala BB
S krožnimi gibi lahko pospešiš porod oz. povzročiš, da se vse skupaj malo prehitro začne. No ja, pol pa bereš najrazličnejše knjige, kjer na veliko piše "božajte trebuščke, cartajte otročke....", saj ne veš kaj je prav in kaj ne

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
10.12.2012 16:44:56   
Inigo
nitta - ej ti! ka nisi povedala, da prideš??? user posted image glede backa pa nč ne vem. vsi neki hvalijo... ampak graje pa nobene nism prebrala. ma ga tut Rebeka Dremelj in tut ona je napisala, da je super fajn. al sam reklamo dela user posted image glede na to, da ni nevem kako drag in če je vsaj malo res - pol se splača. a beagla maš?!?!? jooooj, to so men tk fajn kužki! user posted image čeprav sm velji fan mačkov, so mi beagli res top! user posted image

vesper - o ti revica... boga si, res! men je dans ene 5x tkle na boleče otrdel trebuh in je res tok neprijetno. se mi zdi, da bomo tokrat res prej rodili. takoj po novem letu, tist taprvi teden... vse dam! user posted image glede sankanja - ka mi je preostalo kaj drugega? moj je bil v Ormožu na tekmi, zunaj prava zimska pravljica in midva sama doma. itak, da sm si navlekla smučarske hače, ki jih sicer nism mogla zapet (sm dala gor pas in pripela pod trebuhom), skibucke, bundo, ki sm jo tut koooomaj zapela in sma šla user posted image sj jst mam tk rada sneg, da mi ni blo težko, ampak v tem stanju priznam, da je blo na hipe kr na hard... user posted image torej sta dobili datum... madonca... a te kj stiska? zdj točn veš kdaj boste cartali. men je to tk mal smešn, da se dogovoriš kdaj boš rodila. a ni? user posted image je pa carsko, kr se lahk lepo pripraviš, si mirna, ker veš kdaj se bo zgodilo... razn, če te še kj prej preseneti. tko je mojo prijateljico. 28.11. se je šla menit v CE za CR, sicer ne vem za kter datum so se pol zmenli, ker mi ni nč javla. javla je pa, da je 29.11. ob 4:15 rodila pobiča user posted image user posted image user posted image tolko o načrtovanju user posted image

mala BB - hja, zdj je tk vse "normalno"... dejmo še mal zdržat pol se bomo pa olajšale user posted image

naš bolnik ima pa neko čudno bolezen. je dopoldan pol zakuhal na 38,3. pa mu nism dala nč proti vročini, kr je rečeno, da pod 38,5 se otrokom ne daje nč, ker se telo takrat najbolje samo bori. in sm pustila. je reku, da gre na najino posteljo počivat in je v hipu zaspal. in mu je med tistim vročina sama padla. pol se je zbudil in mu je spet zrastla in je šel popoldan še na en enourni počitek. zdajle je sicer topel, ampak ne tako, tut normalno "živahen"... zlaga kocke na mojem telefonu... bomo vidli kaj bo ponoč. no, ta teden mi ne uide bit bolničarka user posted image upam, da še jst ne zbolim.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
10.12.2012 16:57:07   
nitta
Inigo, saj sem se spomnila nate ampak sm že zjutraj bila tako švoh (sm iskala slovenski izraz pa mi nosečnost nagaja s spominom, zadnič sm pred avtom stala in študirala na kateri strani je volan user posted image ) da sm komaj do Velenja pršla-še dobr a je moj vozi ker sama ni šans da pridem, full me je žejalo, tako da sm spila do Velenja že litr vode, to je tok hecno, spijem 3 požirke in čez 5 minut suha usta da govorit nism mogla, pa itak nič jedla, potem ti pa tam še kri vzamejo in to ne malo, tak da sm komaj prijadrala do avta da sm se vsedla, pa potem zbrala zadnje atome moči da sma kupla presnet hladilnik in pomivalca, ma bol ko gledaš, več "akcij" k vidiš bol ti je jasno da je isti šmorn vse skupaj da če nekej prihraniš pa dugje zgubiš in si na istem. No zdele sm spala več ko 3 ure da sm pršla k sebi malo, in glej zunaj tema, jst pa mislila da grem še z kužiko na kratek sprehod (čeprav prej ko sm jo za 10 min vn peljala lulat sm tak fajn padla po snegu da je joj, pri nas ga je če vedno pol metra in posledično polni škornji+mokra rita) sm vidla da nekak nisma več kompatibilna s trebuščkom :)

upam da se kaj umiri to naše dete al miga kar naprej in to ekstremno, saj hvala bogu da mi ni treba štet gibe ker jih je tolko da je en na sekundo. Bi tako rada še v Lj šla en dan lučke pogledat v mesto pa kuhančka povohat, no saj en deci ki je tako z vodo redčen mi tut ne more škodit ;)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
10.12.2012 17:09:33   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Inigo, saj sem se spomnila nate ampak sm že zjutraj bila tako švoh (sm iskala slovenski izraz pa mi nosečnost nagaja s spominom, zadnič sm pred avtom stala in študirala na kateri strani je volan user posted image ) da sm komaj do Velenja pršla-še dobr a je moj vozi ker sama ni šans da pridem, full me je žejalo, tako da sm spila do Velenja že litr vode, to je tok hecno, spijem 3 požirke in čez 5 minut suha usta da govorit nism mogla, pa itak nič jedla, potem ti pa tam še kri vzamejo in to ne malo, tak da sm komaj prijadrala do avta da sm se vsedla, pa potem zbrala zadnje atome moči da sma kupla presnet hladilnik in pomivalca, ma bol ko gledaš, več "akcij" k vidiš bol ti je jasno da je isti šmorn vse skupaj da če nekej prihraniš pa dugje zgubiš in si na istem. No zdele sm spala več ko 3 ure da sm pršla k sebi malo, in glej zunaj tema, jst pa mislila da grem še z kužiko na kratek sprehod (čeprav prej ko sm jo za 10 min vn peljala lulat sm tak fajn padla po snegu da je joj, pri nas ga je če vedno pol metra in posledično polni škornji+mokra rita) sm vidla da nekak nisma več kompatibilna s trebuščkom :)

upam da se kaj umiri to naše dete al miga kar naprej in to ekstremno, saj hvala bogu da mi ni treba štet gibe ker jih je tolko da je en na sekundo. Bi tako rada še v Lj šla en dan lučke pogledat v mesto pa kuhančka povohat, no saj en deci ki je tako z vodo redčen mi tut ne more škodit ;)

ni problema! sj sm prebrala, da danes ni tvoj dan... user posted image se mi zdi, da bo vedno več teh "ne naših dni" user posted image al sm sam jst tk črnogleda. al pa dans tut ni moj najboljši dan.

tut mi smo razmišljalo o lučkah v LJ, ampak mi je tale vonja res tk odveč, in vso to otrdevanje in to... ma ka js vem. mogoče pride kak tak dan da mi bo ful za it in nam dejansko rata. zakuhančka se pa men tut lušta! ful! ga mam ful rada. in se ne mislim temu odrečt. itak se ga ne mislim ucepit user posted image šalčka mi pa tut ne bo škodila. mali bo pomoje prav vesel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
10.12.2012 17:47:36   
nitta
hehe ja meni je tut kuhanček super, sploh ker drugače nisem ravno ljubitelj vinčka, ampak tiste začimbice pa fajn sladkano hmmm, bi si ga kr zdele skuhala, pa kaj ko sm sama doma. Mogoče pa pol taščo nahecam da ga skuha pa gostilno skup pogledamo ;)
Evo, oprala sm prvi stroj cotk, prašek sem vzela nek persil sensitive kao za bebije, iskala sm enga bol eko varjanto pa nism našla, upam da bo ok. Brez mehčalca bo pa po moje trdo ko vrag, bo treba likat...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
10.12.2012 17:51:52   
vesper
hahahaaha inigo dobra si, ni kaj. Kak si si ta kombinezon gor naklamfala, vska ti čast user posted image user posted image
Glede CR ja, saj meni je tudi ful hecno, ko pa zdaj vem da se bo zgodilo točno takrat in takrat, sploh ne dojemam. Drugače pa ja, veš da mi malo delajo živčki, sem dans kr malo drisko dobila ko sem zvedla za datum user posted image Je patudi fajn, da bom imela lahko vse splanirano in pripravljeno ja, to je en plus. O minusih sploh nočem študirat user posted image
hahaha ne kliči hudiča z porodom sedaj, ker jaz že skozi mojmu pravim, da sam bog daj, da zdržim do CR, ke rmeni se zdi, da bom vsak čas rodila ej res user posted image user posted image
držim pesti inigo, da se tvoj pikec čimprej pozdravi user posted image user posted image

nitta ti se pa nikar ne hecaj z padci. Je nevarno to zdaj, pazi se lepo, da ne bo kaj hujšega user posted image Ja iiiii, meni so beagelčki tudi tak cute kužki. Bi jih kr pojedla, res so sladki user posted image user posted image

kuhano vino mmmm, jaz ga imam tudi zelo rada. Sem ga pa kozarček spila samo za martinovo. Vsak dan govorima, da boma šla malo v mesto zvečer na eno kuhano vino, ko pa pride večer, pa se nobenmu ne da in ostaneva kr na toplem kavču doma user posted image Ne vem če bom jaz dočakala tega mojga kuhanča letos user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
10.12.2012 18:37:02   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

nitta - ej ti! ka nisi povedala, da prideš??? user posted image glede backa pa nč ne vem. vsi neki hvalijo... ampak graje pa nobene nism prebrala. ma ga tut Rebeka Dremelj in tut ona je napisala, da je super fajn. al sam reklamo dela user posted image glede na to, da ni nevem kako drag in če je vsaj malo res - pol se splača. a beagla maš?!?!? jooooj, to so men tk fajn kužki! user posted image čeprav sm velji fan mačkov, so mi beagli res top! user posted image

vesper - o ti revica... boga si, res! men je dans ene 5x tkle na boleče otrdel trebuh in je res tok neprijetno. se mi zdi, da bomo tokrat res prej rodili. takoj po novem letu, tist taprvi teden... vse dam! user posted image glede sankanja - ka mi je preostalo kaj drugega? moj je bil v Ormožu na tekmi, zunaj prava zimska pravljica in midva sama doma. itak, da sm si navlekla smučarske hače, ki jih sicer nism mogla zapet (sm dala gor pas in pripela pod trebuhom), skibucke, bundo, ki sm jo tut koooomaj zapela in sma šla user posted image sj jst mam tk rada sneg, da mi ni blo težko, ampak v tem stanju priznam, da je blo na hipe kr na hard... user posted image torej sta dobili datum... madonca... a te kj stiska? zdj točn veš kdaj boste cartali. men je to tk mal smešn, da se dogovoriš kdaj boš rodila. a ni? user posted image je pa carsko, kr se lahk lepo pripraviš, si mirna, ker veš kdaj se bo zgodilo... razn, če te še kj prej preseneti. tko je mojo prijateljico. 28.11. se je šla menit v CE za CR, sicer ne vem za kter datum so se pol zmenli, ker mi ni nč javla. javla je pa, da je 29.11. ob 4:15 rodila pobiča user posted image user posted image user posted image tolko o načrtovanju user posted image

mala BB - hja, zdj je tk vse "normalno"... dejmo še mal zdržat pol se bomo pa olajšale user posted image

naš bolnik ima pa neko čudno bolezen. je dopoldan pol zakuhal na 38,3. pa mu nism dala nč proti vročini, kr je rečeno, da pod 38,5 se otrokom ne daje nč, ker se telo takrat najbolje samo bori. in sm pustila. je reku, da gre na najino posteljo počivat in je v hipu zaspal. in mu je med tistim vročina sama padla. pol se je zbudil in mu je spet zrastla in je šel popoldan še na en enourni počitek. zdajle je sicer topel, ampak ne tako, tut normalno "živahen"... zlaga kocke na mojem telefonu... bomo vidli kaj bo ponoč. no, ta teden mi ne uide bit bolničarka user posted image upam, da še jst ne zbolim.

inigo glihkar mi je kolegica razlagala, da je njen mali mel isto bolezen prejsnji teden. je mel ful vrocine...okoli 38,5, pa mu je dala samo svecko, pa je cez 1 uro ze norel. je pa imel on baje neko bolezen rokic in nogic (upam, da sem prav povedla). ko je baje ze ok, otrok dobi po rokah in nogah take rdece pikice, takrat je se kao kuzen, pol pa je ok, traja pa nekje 7 dni. mogoce je kaj takega.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
10.12.2012 19:00:17   
sandra_sandra
ewo,še moj raport!
mi smo od danes naprej donošenčkiuser posted image ..ful,ful,ful veseli!
dobili smo tudi odločbo od csd..končno! v sredo pa verjetno zvemo kdaj prideta navihančka ven! pripravljeno mamo vse,včasih ponoči na skrivaj ustanemo in gremo baby kotiček občudovati! komaj čakam!!!
kar se tiče pa zgage...umrla bom..to že boli!! včasih mi celo mleko pomaga,drugač pa rennie resnično najboljše prijateljice!

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.12.2012 19:02:09   
nitta
Eno vprašanje ko ravno obešam te male cotke za našega škrata. Jst sm prala samo z persil sensitive in se mi res zdijo trde cotke... kako ste ve prale, se z likanjem omehčajo ali dam kak mehčalec bol eko al pa baby varjanta? tašča mi je rekla da je kao treba vse likat dokler se popek ne zaceli, kako je s tem? aja ste nabavile kaj pleničk za povijanje kolkov? aja če je katera našla kje ta majhne tetra pleničke bi lepo prosila za lokacijo odkritja :) in pa rutke so baje fajn za začetek ko se kaj slinijo te bibe male :)

evo naša tišči rito ali glavo tako ven da mam prav bunko na desni strani trebuha, leva je pa prazna :) hihi lumpa moja

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
10.12.2012 20:01:32   
Pikica_82
Uuuu, vesper, še malo! Kakšen CR pa boš mela?

Jaz nisem nič likala za malo, sem samo iz sušilca vse zložila. Pa malo mehčalca sem vseeno dodala. Čez popek pa sem pri starejšem vedno dala najprej gazico, tako da oblačila niti niso prišla v stik z njim. Zdaj bom isto delala.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......