nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo nitta - ej ti! ka nisi povedala, da prideš??? glede backa pa nč ne vem. vsi neki hvalijo... ampak graje pa nobene nism prebrala. ma ga tut Rebeka Dremelj in tut ona je napisala, da je super fajn. al sam reklamo dela glede na to, da ni nevem kako drag in če je vsaj malo res - pol se splača. a beagla maš?!?!? jooooj, to so men tk fajn kužki! čeprav sm velji fan mačkov, so mi beagli res top! vesper - o ti revica... boga si, res! men je dans ene 5x tkle na boleče otrdel trebuh in je res tok neprijetno. se mi zdi, da bomo tokrat res prej rodili. takoj po novem letu, tist taprvi teden... vse dam! glede sankanja - ka mi je preostalo kaj drugega? moj je bil v Ormožu na tekmi, zunaj prava zimska pravljica in midva sama doma. itak, da sm si navlekla smučarske hače, ki jih sicer nism mogla zapet (sm dala gor pas in pripela pod trebuhom), skibucke, bundo, ki sm jo tut koooomaj zapela in sma šla sj jst mam tk rada sneg, da mi ni blo težko, ampak v tem stanju priznam, da je blo na hipe kr na hard... torej sta dobili datum... madonca... a te kj stiska? zdj točn veš kdaj boste cartali. men je to tk mal smešn, da se dogovoriš kdaj boš rodila. a ni? je pa carsko, kr se lahk lepo pripraviš, si mirna, ker veš kdaj se bo zgodilo... razn, če te še kj prej preseneti. tko je mojo prijateljico. 28.11. se je šla menit v CE za CR, sicer ne vem za kter datum so se pol zmenli, ker mi ni nč javla. javla je pa, da je 29.11. ob 4:15 rodila pobiča tolko o načrtovanju mala BB - hja, zdj je tk vse "normalno"... dejmo še mal zdržat pol se bomo pa olajšale naš bolnik ima pa neko čudno bolezen. je dopoldan pol zakuhal na 38,3. pa mu nism dala nč proti vročini, kr je rečeno, da pod 38,5 se otrokom ne daje nč, ker se telo takrat najbolje samo bori. in sm pustila. je reku, da gre na najino posteljo počivat in je v hipu zaspal. in mu je med tistim vročina sama padla. pol se je zbudil in mu je spet zrastla in je šel popoldan še na en enourni počitek. zdajle je sicer topel, ampak ne tako, tut normalno "živahen"... zlaga kocke na mojem telefonu... bomo vidli kaj bo ponoč. no, ta teden mi ne uide bit bolničarka upam, da še jst ne zbolim. inigo glihkar mi je kolegica razlagala, da je njen mali mel isto bolezen prejsnji teden. je mel ful vrocine...okoli 38,5, pa mu je dala samo svecko, pa je cez 1 uro ze norel. je pa imel on baje neko bolezen rokic in nogic (upam, da sem prav povedla). ko je baje ze ok, otrok dobi po rokah in nogah take rdece pikice, takrat je se kao kuzen, pol pa je ok, traja pa nekje 7 dni. mogoce je kaj takega.
|