vesper
|
hej punce iiiii ,mi imamo pa prečudovito zimsko idilo. Res je lepo, kot v pravljici nitta kako je kužika? nusika pa saj to ni res, to tvojo G bi jaz prav vprašala, če ji je fajn, ko se izživlja nad tabo al kaj Veš kaj si samo želi, da ko bo tvoja pupa prišla na svet in bo itak vse ok z njo, v to sem 100% prepričana, pojdi do nje in ji povej, da naj svoje delo začne jemat bolj profesionalno in humano in naj neha pacientke strašit z nekimi negativnimi mnenji, ker če je ona tečna in nesrečna ali kaj je, to ne pomeni, da mora zamorit še vse okol sebe. Probaj sedaj to odmislit, dobila si izvide AC in je vse ok, bila si na drugem mnenju in je bil ovse ok. Ne sekiraj se za njeno klobasanje in ji zdaj naslednjič povej, da ti ne boš poslušala njenega negativnega pristopa, ker te spravi v slabo voljo, te zamori in ti gre na živce. Povej ji, da ti veš in čustiš, da je s tvojo pupo vse ok in naj se gre znašat domov na moža, ne na tebe Če boš pa mogla na CR res, boš pa pač šla. Pa kake bedarije kvasi, da se je obrnila zato ker nima doli glavica dovolj prostora itd...pa daj no. Mislim eh, škoda živcev no, sicer pa vem, da se sekiraš. Saj bi se jaz isto. Hudiča ej kaj nam lahko nardi ena avšasta babnca. Mi je ravno kolegica včeraj razlagala (ta, ki je zdaj pred enim tednom rodila) je rekla, da je poslušala eno babico kaj je govorila pacientki na porodni mizi. Pa saj ne moreš verjet, kaj so to ene ženske primitivne ej. Prav živijo, da te spravijo v slabo voljo. Ženska se muči gor na porodni mizi, babica pa sedi tam mrtvo hladno, bere revijo in ji govori: Ja kaj je, kaj ste pa vi mislili, da bo to lahko. Jaaaa ko je šlo noter vam je verjetno pasalo in je bilo lahko, ven pa ne bo šlo tak lahko. Ja ja... Še pred tem, pa je ta ista babica spodaj v avli eni punci, ki je prišla v P zaradi nekih bolečin rekla: Kaj je zdaj kaj vas boli al kaj? In ker pač punca ni točno vedela kje jo boli in zakaj ji je rekla: Ja zjasnite se in ji zaprla vrata pred nosom in ji je rekla, razmislite če vas boli al kaj, pa pridite nazaj al pa idite domov. Kaj je to normalno? A se to spodobi za eno babico, ki bi mogla bit tam, da ti svetuje in pomaga in lajša strah in bolečine. Neeee, ta je tam točno zato, da se lahko znaša nad nemočnimi nosečnicami, ki tam dobesedno skoraj umirajo od bolečin, ona pa se jim smeji v obraz in dobesedno izživlja nad njimi. Za take ljudi nimam besed, se mi pa v bistvu smilijo, ker učitno so v svojem življenju zelo nezadovoljni