|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
7.12.2012 11:57:36   
sandra_sandra
nisem pravilno citirala Matejaduser posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.12.2012 14:47:21   
araucaria
Zivjo punce,

Jaz sem bila danes zjutraj na ultrazvoku in glej ga zlomka mali se je obrnil na noge, medtem, ko je bil prejsnji teden ze lepo postavljen na glavo. Sem slutila, da bo kaj takega, ker sem cutila neko 'centrifugo' s srede na cetrtek ponoci. Sedaj mi je jasno - obrnil se je. No sedaj se bova z mojim lahko igrala z lucjo po trebuhu in ga probala obrnit nazaj...bomo videli kako bo slo:)

G pravi, da ima mali cca. 1600g in da bo ob porodu imel nekih 3200g do 3500g. Sicer sem v 32. tednu (PDP: 04/02/2013). Je rekla, da ni premajhen, morda malo pod povprecjem, ampak, da mi ni treba vec jest zaradi tega.

Naslednji pregled 24/12/2012, ker se mali ni dal prevec motit in se ni dalo vsega zmerit... alala

Bodite v cvetju....

Neposredna povezava do sporočila: 2502
7.12.2012 15:37:36   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

Me pa nekaj zanima,če katera slučajno ve, kako je s tem jst 8.12 začnem s porodniško odločbe pa še nisem dobila..čeprav sem oddala dokumente takoj, ko je bilo možno..unih 60 dni pred PDP al kako že!

Jz sm dobla odločbo zadnji dan preden sem uradno začela s porodniško, vendar zaradi tega, ker sem jim tudi dan prej prinesla še manjkajoče dokumente. So mi pa rekli, da v primeru, da ne bi dobili vseh dokumentov, jaz vseeno nastopim porodniško tako kot je dogovorjeno, samo odločbo bom dobila kasneje in posledično tudi prvo nakazilo.
Jaz bi v tvojem primeru jih vseeno poklicala, glede na to, da imaš že vse tam precej dolgo in čakaš še samo odločbo.

Neposredna povezava do sporočila: 2503
7.12.2012 15:48:21   
sandra_sandra
maš prov!
bom jih poklicala v ponedeljek! a zaradi tega tud posledično ne dobiš izplačila??..čeprav naj bi ta mesec itak bla še plača, pol naslednji mesec pa porodniška?

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
7.12.2012 15:54:27   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Zivjo punce,

Jaz sem bila danes zjutraj na ultrazvoku in glej ga zlomka mali se je obrnil na noge, medtem, ko je bil prejsnji teden ze lepo postavljen na glavo. Sem slutila, da bo kaj takega, ker sem cutila neko 'centrifugo' s srede na cetrtek ponoci. Sedaj mi je jasno - obrnil se je. No sedaj se bova z mojim lahko igrala z lucjo po trebuhu in ga probala obrnit nazaj...bomo videli kako bo slo:)

G pravi, da ima mali cca. 1600g in da bo ob porodu imel nekih 3200g do 3500g. Sicer sem v 32. tednu (PDP: 04/02/2013). Je rekla, da ni premajhen, morda malo pod povprecjem, ampak, da mi ni treba vec jest zaradi tega.

Naslednji pregled 24/12/2012, ker se mali ni dal prevec motit in se ni dalo vsega zmerit... alala

Bodite v cvetju....

V tvojih tednih je še čist verjetno, da se bo sam nazaj postavil na glavo. Moj je bil v 33.tednu že lepo na glavi, to sredo, ko pa sem imela redni pregled v 37.tednu je pa bil zopet na riti in sem šla na ZO, vendar bolj, kot premišljujem, bolj mi je žal. Mali verjetno ni brez razloga na riti, pa tudi takoj po ZO in včeraj se je zopet zlo kobacal, da me je vse bolelo, zato predvidevam, da je zopet na riti. Danes je že bolj miren, no, brcne že vsake toliko. Prav tako slišim srček zopet zlo visoko, pa sem se odločila, da ga pustim sedaj na miru, če bo želel, se bo že obrnil, drugače bom pač imela CR.
Slišala/brala sem tudi, da obstajajo vaje, da ga nekako prepričaš, da se obrne, samo mislim, da je zate še prekmalu. http://fit.ringaraja.net/clanek/vaje-pomagajo-plodu-da-se-obrne_566.htm
Upam pa, da se oba najina še premislita in ugotovita, da bi bilo bolje biti na glaviuser posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
7.12.2012 15:57:09   
Sadrika

maš prov!
bom jih poklicala v ponedeljek! a zaradi tega tud posledično ne dobiš izplačila??..čeprav naj bi ta mesec itak bla še plača, pol naslednji mesec pa porodniška?

Ne, mislim, da glede nato, da začneš relativno na začetku meseca s porodniško, bi morala ravno tako dobiti izplačilo 15.1. Tako je tudi meni rekla, ko sem začela s 4.12. s porodniško

Neposredna povezava do sporočila: 2506
7.12.2012 17:43:01   
Pikica_82
Mateja hvala za informacije!

Nama je bilo rečeno, da paketkov več ni (so tudi prečrtani na poli, ki nama jo je dala), samo denar.

Jaz grem danes na neko čago, moj tudi, mali je pri babici. Me pa že par ur nekaj zvija na momente, upam, da je lažno vse skupaj... Če ne, me bodo kolegice pač v P peljale user posted image

Ojoj, upam, da se vam mali vrtavčki obrnejo nazaj na glavice!

Neposredna povezava do sporočila: 2507
7.12.2012 18:36:10   
vesper
hej punce

Veste da je v baby centru spet ta akcija 50:10 z boni ne!? Mi smo šli danes porabit bone z prejšnjega nakupa, tako da sma še dokupila vse kaj smo rabili in vse porabila, ker so itak zvnovčljivi še do 23.12.
Pa naročila sma Dormeo jogi za našega pikeca. No, tašča se je javila, da ga kupi svojemu vnukecu user posted image

inigo si že kupila bunkice? Me mantra firbec kakšne si kaj našla user posted image Pa ne morem verjet, da te je naročila na pregled komaj spet 9.1 user posted image to se mi pa zdi malo pozno. V kerem tednu si ti že?
Aja, pa danes sem kupila še flaško od mam. Zaenkrat eno, če bo potrebno bom pa še šla po drugo.

Mene je moja G naročila zdaj v razmaku 14 dni, zdaj pa bomo videli kaj bo naprej. Ampak po moje me na majn kot 14dni ne bo no.

Pikica jaz sem tudi dobila polo kjer piše samo denar in mi je tudi povedala, da paketov več ni ,da je samo še denar. No, meni je itak boljše, jaz bi v vsakem primeru zbrala denar.

Jaooo punce, kaj imajo to vaši miškoti neke akrobacije v trebuhu. Jaz vama želim, da se vama obrnejo nazaj na glavico, tako kot morajo bit, če pa ne, pa tudi ni konec sveta, če bo katera imela CR. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
7.12.2012 19:18:34   
sandra_sandra
kaj pravite čebriček ali banja za kopanje?

Upam da niste hude če se vam pridružimuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
7.12.2012 19:27:29   
Rose Bay
Zakaj bi bile hude, saj je to javni forum user posted image . Več klepetulj, bolje je.
Glede čebrička in banjice- jaz imam banjico. Zakaj pa si v dilemi?

Neposredna povezava do sporočila: 2510
7.12.2012 19:34:25   
Inigo
Vesper - ja turkizne! :) Ful so hude!

Sandra sandra - defenitivno banjica. Cebricek je za ful micene, pol mors pa tko banjo kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 2511
7.12.2012 19:39:31   
sandra_sandra
hvala za "sprejem"user posted image
ne vem v čem je lažje kopat,se mi zdi da je lažje v čebričku da ne more "zdrsniti" bojim se da bom mal štorasta na začetku pa še dvauser posted image user posted image bomo mel naenkrat..
baje da patronažne glih niso vesele ko pridejo skopat dojenčka če jim daš čebriček

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
7.12.2012 19:44:35   
vesper
jeeeej inigo bravo za turkizne user posted image user posted image

Jaz sem tudi za banjico. Ko sem videla kako je moja sestrična kopala malega v čebričku sem mislila, ajme jaz pa ne bom tako trpela user posted image Mislim, ful se mi zdi nerodno ga tam noter kopat no, se mi ne zdi udobno ne za malega še majn pa za mamico user posted image
Mi smo ravno danes kupili baico in pa še tisto podlogo zraven ali kako se reče, saj ne vem kaj je to no. Kot en ležalnik mali recimo. Čeprav niti za tisto ne vem, koliko bom uporabljala, se mi zdi nekam nepraktično no, ampak bomo videli user posted image

Punce kaj ve imate že vse modrce za dojenje nabavljene? Jaz ne vem katere naj kupim? Danes sem gledala v Mullerju ene bombažne ( ker jaz moram imet obvezno bombažne, že zdaj ne maram čipke, kaj šele po porodu, ko bo itak vse razbolelo) in je en stal okrog 9 eur. Zdelo se mi je neverjetno poceni in se bojim da so neki brezvezni ali kaj? Ima kera izkušnje kere modrce kupit?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
7.12.2012 19:45:28   
sandra_sandra

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Vesper - ja turkizne! :) Ful so hude!

Sandra sandra - defenitivno banjica. Cebricek je za ful micene, pol mors pa tko banjo kupit.

a da moraš pol vseen met še banjico? hmm šele zdej sem v dilemiuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
7.12.2012 19:47:07   
vesper
sandra_sandra dobrodošla tudi z moje strani user posted image
A vi pa boste imeli kr dva pikeca naenkrat? Kdaj pa imate rok?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
7.12.2012 19:50:16   
sandra_sandra

Punce kaj ve imate že vse modrce za dojenje nabavljene? Jaz ne vem katere naj kupim? Danes sem gledala v Mullerju ene bombažne ( ker jaz moram imet obvezno bombažne, že zdaj ne maram čipke, kaj šele po porodu, ko bo itak vse razbolelo) in je en stal okrog 9 eur. Zdelo se mi je neverjetno poceni in se bojim da so neki brezvezni ali kaj? Ima kera izkušnje kere modrce kupit?

pa sej pomoje je najbolj važn da so bombažni,men se zdi da so v dm-ju še mal cenejši, pa neki sem brala da za začetek naj bi imele samo enega,ker pol naj bi še zrasle zizike ko bojo polne mleka,pa bi nam utegnili biti kupljeni majhni..jst bom verjetno samo enega kupila,ker itak ne vem ali bom imela mleko?! no,upam da bom..sam nikoli ne veš

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
7.12.2012 19:51:29   
Rose Bay
Pa ne no, ne komplicirat user posted image . Saj banjice so tudi manjše, vzemi tako, da bo za novorojenčka. Ne ravno kakšne ogromne. Ne vem no meni se zdijo čebrički čisto nepraktični, ni dovolj prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 2517
7.12.2012 19:54:27   
vesper
ja sej itak. Jaz sem tudi razmišljala o enem ali mogoče dveh. Samo nimam pojma kje jih nabavit. Zdelo se mi je ful poceni teh 9 eur, glede na to kolko drugače stanejo modrci. Te stvari za nosečnice in otroke pa še itak dodatno nabijejo cene, ker pač vejo da bomo kupile user posted image
Kako pa sploh gledaš tukaj velikost? Kot navaden modrc ali kako? recimo če imam zdaj 80b košarico, morem ta modrv kupit enako tako ali večje ali kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.12.2012 19:55:53   
Rose Bay
Jaz sem si zaenkrat kupila dva modrca za dojenje (je bilo dvojno pakiranje pa kar ugodna cena) potem bom pa dokupila, če/ko se mi prsa povečajo. Po moje so tisti iz Mulerja in DM- čisto v redu kolikor sem slišala.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.12.2012 19:56:26   
sandra_sandra
joj,joj jst pa moje citiranje..hvala vesper
5.januar mamo rok,sam glede nato, da sta dva pa, da bomo mel CR pravjo, da navjo čakali na rok..bomo pa v pon.nastopili 36 teden..smo pa sami sebe zeloo lepo presenetili da smo prišli tako daleč,so vsi pravili da če pridemo do 27 tedna da smo orng zmagaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.12.2012 20:09:12   
vesper

joj,joj jst pa moje citiranje..hvala vesper
5.januar mamo rok,sam glede nato, da sta dva pa, da bomo mel CR pravjo, da navjo čakali na rok..bomo pa v pon.nastopili 36 teden..smo pa sami sebe zeloo lepo presenetili da smo prišli tako daleč,so vsi pravili da če pridemo do 27 tedna da smo orng zmagaluser posted image

potem imava midve en dan razlike v PDP, jaz imam namreč 6.1. PDP. Ampak mi imamo tudi CR, samo še kolebamo med dvema datumoma med 17.12 ali 24.12. odvisno kaj bo zdaj pokazal pregled. Pol se bomo pa odločili. Tako da mi zagotovo dobimo decembrčka user posted image user posted image
Po moje boste vi tudi decembrčki. Drugače pa čestitam za user posted image user posted image in res ste super, da ste prišli že tako daleč ja. Zdaj sta varna in že popolnoma pripravljena na svet. Tako da ni bojazni, tudi če prideta prej user posted image

rose bay hvala, mislim, da bom potem jaz tudi kupila kr tiste od mullerja.

Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.12.2012 20:11:01   
vesper
sandra_sandra potem imava midve en dan razlike v PDP, jaz imam namreč 6.1. PDP. Ampak mi imamo tudi CR, samo še kolebamo med dvema datumoma med 17.12 ali 24.12. odvisno kaj bo zdaj pokazal pregled. Pol se bomo pa odločili. Tako da mi zagotovo dobimo decembrčka user posted image user posted image
Po moje boste vi tudi decembrčki. Drugače pa čestitam za user posted image user posted image in res ste super, da ste prišli že tako daleč ja. Zdaj sta varna in že popolnoma pripravljena na svet. Tako da ni bojazni, tudi če prideta prej user posted image

rose bay hvala, mislim, da bom potem jaz tudi kupila kr tiste od mullerja.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.12.2012 20:11:57   
vesper
joooj kak me ta RR nekaj jezi user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.12.2012 20:23:16   
Rose Bay
Sem pozabila povedat, da sem ene 3,4 leta nazaj kupila v mulerju par športnih modrčkov, ker so se mi zdel poceni, pa jaz jih dosti uporabljam. No in jih še zdaj nosim, tko da kvaliteta je po moje kar v redu.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.12.2012 21:02:20   
Inigo
Modrcek - ce mas rada dobro podporo in da zize tut fajn zgledajo, ti mullerjevi in dmjevi jikkr ne bodo sedli. Men so bli u bedu. Js mam vseniz H&M. Mas nepodlozene, mas podlozene, mas cipko in mas sportnega za dojenje. Svasta! Za zacetek kup stevilko vecje kot mas zdj. Kup kr dva... Ti bo mleko kj mim podlozke slo pa ga bos mogla menjat... Pol bos pa po kakmu mescu kupla se kj zravn. Do takrat se bo naval mleka tut umiril in bos nosla manjso stevilko.

Banjica - pomoje so tut storasti cebricki. Banja je men bla cist kul in ful hitr se navadis. Brez skrbi ;) Mas pa na trgu res ogromn izbire. Js sm kupla pr Brinu mal manjso in smo jo mel tja do enga 4 meseca, pol smo mel pa mal vecjo, ki smo jo dobil za darilo. Ko je pa zacel sedet je pa tk v kopalniski banji v fliperju sedel. To je blo sele zakon :)

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......