vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika IZVIRNO SPOROČILO: vesper hej punce, sadrika - meni je prvič pregledala MV v 31 tednu. To nardi vaginalno in ti ga z roko potipa. Nič ne boli, takoj je konec. Danes sem dobila tudi rezultate za bris za streptokok in je negativen Je pa pri meni stvar sledeča punce. Danes mi je seveda spet pregledala MV in smo že v alarmnem območju Skratka, MV je že zelo zmehčan in zelo se je skrajšal v teh 3 tednih. Zdaj pa mi je rekla, da ji moram obljubit da bom še dva tedna doma res počivala, ker drugače me je hotela poslat na oddelek. Predpisat mi je hotela tudi tablete za razvoj pljuč za otročka, ampak glede na to, da sem v 35 tednu in so pljučka že dokaj razvita, mi je rekla naj raje zelo počivam, da še en teden ali dva ostane pri meni in potem imam 13.12 spet pregled in bom verjetno ostala kr noter. Dobila sem pa še utrogestan, da se vse skupaj malo pomiri, vendar me je opozorila, da poroda to ne ustavi. Tako da punce moje drage, mislim, da bomo mi decembra že prikukali na svet. Zdaj še more samo počakat vsaj en teden, čeprav imam občutek, da se mu zelooooo mudi ven Sem pa ji tudi povedala, da mi je včeraj otrdeval trebuh in da me je skozi cel dan tako črvičlo v trebuhu, kot pred M. Pa tudi driska tako da je rekla, da so lahko to čist znaki za priprave na porod Pa danes me isto tako črviči, tako da ne vem....kr malo me je strah, še nimam vse pripravljeno Hey Vesper! Pa kaj si imela že takrat v 31.tednu kaj skrajšan MV? Si pa že večkrat omenila, ja, da ti trebuh otrdeva, pa črvičenje in krči, tko, da res lahko, da boste imeli letos še bosebej lep božič. Držim pesti. Pa mislim, da ni take panike, tudi, če sedaj pride, ker kolikor se spomnim, tvoj malo prehiteva, a ne? Kar pa zadeva, da še nimaš vse pripravljeno, mislim, da se da tudi precej hitro uredit, sej ti bo tvoj kaj naredil, oprane cotika pa že tako imaš, a ne, če se prav spomnim? Jaz si tako želim še letos rodit, še najrajši bi na sveti večer. Ampak pssst - to povem samo vam, tega še nisem nikomur omenila. Po ZM bi imela rok 30.12, po UZ ga imam (tega imam tudi v MK) 1.1. Zato bom zdej se nalivala z malinovim čajem, he he ja sadrika sem imela že takrat ja, ampak je rekla da je vse ok. Pa tudi malo prehiteva tedne v rasti ja. Zdaj se pa je vse skupaj res še bolj skrajšalo in zmehčalo tako da....mislim da bomo kmalu zibali Jaaa sej, jaz sem itak rekla boljše prej kot kasneje in mi je čist ok, ampak en teden pa še le naj zdrži. Cotike imam vse oprane ja, edino zlikanih nimam, pa to bo že mama pomagala ni panike. Ostalo pa bo tudi moj poskrbel, saj ko mora se mora ni druge. Itak mi samo teži naj počivam itd...ker jaz kr naprej nekaj vidim kaj vse še je treba nardit in me kr prsti srbijo nusika juuuuhej suuuuper, samo da je vse ok. In kaj zdaj, ko je tvoja mala na riti spet? Kaj so ti rekli glede poroda? Se še lahko obrne? aliciya jaz si sicer ne predstavljam tvoje situacije, ker pač midva sva res skozi skupaj in sma ful zaveznika, tako da....žal mi je, da to preživljaš. Probaj mu postavit pogoj, da boš pač odšla, ker tako ne moraš živet naprej. Mogoče, da bo takrat malo premislil, ko bo videl da gre za res!? Kaj druga ti skoraj ne morem svetovat, ker ne poznam celega ozadja zgodbe, ampak dejstvo je, da nekaj boš morala nardit v tej smeri, ker verjetno tako ne boš mogla živet...držim pesti, da se vse uredi tako, da boste na koncu vsi srečni