|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
29.11.2012 15:23:41   
Sadrika
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hej punce,

sadrika - meni je prvič pregledala MV v 31 tednu. To nardi vaginalno in ti ga z roko potipa. Nič ne boli, takoj je konec.

Danes sem dobila tudi rezultate za bris za streptokok in je negativen user posted image user posted image
Je pa pri meni stvar sledeča punce. Danes mi je seveda spet pregledala MV in smo že v alarmnem območju user posted image Skratka, MV je že zelo zmehčan in zelo se je skrajšal v teh 3 tednih. Zdaj pa mi je rekla, da ji moram obljubit da bom še dva tedna doma res počivala, ker drugače me je hotela poslat na oddelek. Predpisat mi je hotela tudi tablete za razvoj pljuč za otročka, ampak glede na to, da sem v 35 tednu in so pljučka že dokaj razvita, mi je rekla naj raje zelo počivam, da še en teden ali dva ostane user posted image pri meni in potem imam 13.12 spet pregled in bom verjetno ostala kr noter. Dobila sem pa še utrogestan, da se vse skupaj malo pomiri, vendar me je opozorila, da poroda to ne ustavi. Tako da punce moje drage, mislim, da bomo mi decembra že prikukali na svet. Zdaj še more samo počakat vsaj en teden, čeprav imam občutek, da se mu zelooooo mudi ven user posted image

Sem pa ji tudi povedala, da mi je včeraj otrdeval trebuh in da me je skozi cel dan tako črvičlo v trebuhu, kot pred M. Pa tudi driska user posted image tako da je rekla, da so lahko to čist znaki za priprave na porod user posted image Pa danes me isto tako črviči, tako da ne vem....kr malo me je strah, še nimam vse pripravljeno user posted image user posted image

Hey Vesper! Pa kaj si imela že takrat v 31.tednu kaj skrajšan MV?
Si pa že večkrat omenila, ja, da ti trebuh otrdeva, pa črvičenje in krči, tko, da res lahko, da boste imeli letos še bosebej lep božič. Držim pesti. Pa mislim, da ni take panike, tudi, če sedaj pride, ker kolikor se spomnim, tvoj malo prehiteva, a ne? Kar pa zadeva, da še nimaš vse pripravljeno, mislim, da se da tudi precej hitro uredit, sej ti bo tvoj kaj naredil, oprane cotika pa že tako imaš, a ne, če se prav spomnim?
Jaz si tako želim še letos rodit, še najrajši bi na sveti večer. Ampak pssst - to povem samo vam, tega še nisem nikomur omenila. Po ZM bi imela rok 30.12, po UZ ga imam (tega imam tudi v MK) 1.1. Zato bom zdej se nalivala z malinovim čajem, he he

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.11.2012 15:26:11   
Aylica
Veckrat sem mu omenila pogovor,pa tudi zacela govorit pa me ne poslusa..mu gre cez drugo uho ven.omenila sem mu kako se p0cutim kako vcasih boli pa se smeji,ces ti si neumna,mi rece...ko ga prosim da greva kaj kupit pravi pojdi saj mas denar.ne zanima ga nic,ne vprasa kako je blo pri g.,ali da bi me vsaj pobozal po trebuhu,objel,,tega ni ze par mescov..ne vem zakaj,ker sm n0seca verjetno zato...bojim se da b0 treba narazen..

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.11.2012 15:29:14   
nusika2013
pozdrav punce!

evo jaz nazaj iz kon trole UZ. moja pipika se je po 2 mesecih obrnila nazaj na rito, tako da smo na riti. ne morem verjet. me je ful presenetlo. drugace pa sem kr dobre volje, ker ji je zdravnik kake pol urce pregledoval vse in je rekel, da ne vidi nic nenormalnega, da zgleda vse ok in da tud ta prostor v mozganih, ki je bil povecan, da je ostal isti, kljub temu, da je glavica zrastla, tako da je to zelo dobro. je reko, da gre ocitno samo za lastnost, ki je kr pogosta, kaj se tice mozganov, pa da ne vidi nepravilnosti in da sta mozganski "polobli" povezani, kar je tudi dobro. hjoj kak sem vesela. ne morem vam povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

aylica jaz verjamem v to, da smo zenske ful mocne in da veliko prezivimo same. Nic ne skrbi. moja mami je bila skor celo moje otrostvo samohranilka, pa se v solo je hodla in v sluzbo, pa sem prezivela in nikoli mi ni nic manjkalo. mogoce pa se bo tvoj spremenil ko bo strucko videl. nikoli ne ves. sem prepricana, da ti bo uspelo, tak ves, da smo zenske nekaj posebnega :)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.11.2012 15:43:47   
Aylica
Ja res,m0cne smo,in vem da bom zdrzala.itak imam ze plan,ce se tudi takrat ne spremeni ko se strucka rodi b0m sla..ker to za mene ni ljubezen ampak obcutek da me sovrazi...tako pac je...jutri imam g,in ctg.komaj cakam...

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.11.2012 15:51:53   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

Ja res,m0cne smo,in vem da bom zdrzala.itak imam ze plan,ce se tudi takrat ne spremeni ko se strucka rodi b0m sla..ker to za mene ni ljubezen ampak obcutek da me sovrazi...tako pac je...jutri imam g,in ctg.komaj cakam...

lej verjamem, da ti je hudo, ker bi vsaki od nas bilo. moj je bil na zacetku fejst zadrzan, zdaj pa se je ze kr privadil in me skoz sprasuje kak sma itd. ampak jaz vem, da ni taksne ljubezni na svetu kot je med materjo in otrokom, zato imej v mislih samo tvojega soncka, se cimmanj sekiraj, ker to vpliva tudi nanj in mu govori, da ga imas nezmerno rada. sigurno otrocki vse cutijo. zdaj to je tak najbolj pomembno, da bo pikec zdrav. vse ostalo poskusaj odmisliti. vcasih so moski ful cudni. saj ves...grdo se slisi, samo nobena nima garancije...otrok pa bo vedno tvoj :) kr pogumno! vse bo ok. ce ne tak, pa tak...vse slabo je za nekaj dobro, pravijo.

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.11.2012 15:53:01   
Aylica
Moram poudariti se da imava puncko staro 6 let in njo je zacel zanemarjat,ji obljublja stvari ki pa ji nikoli ne kupi.vse sama...ne vem zakaj to pocne,da mene prizadane mislim da zarad tega...govori ji pust mami je neumna,pa take..res grozno zadnje 8mescov.prej tega nikol..kaj sem mu naredla ne vem...da me vara to ne,ker je tocen iz sluzbe vedno..ampak ocitno ga je m0ja n0secnost in trebuh zm0tla in sem mu grda...zal je tako.sem pa vesela za vsako tukaj da se ima lepo in da s partnerjem uziva

Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.11.2012 16:03:40   
Aylica
Vse je res kar si napisala,in tega se tudi drzim..enostavno odmislim te stvari in uzivam s hcerko in v pricakovanju januarja..se pa oproscam ce sem tezila tle,ampak m0rala sem se ispovedat,ker me je dusilo ze ful..

Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.11.2012 16:09:53   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

hej punce,

sadrika - meni je prvič pregledala MV v 31 tednu. To nardi vaginalno in ti ga z roko potipa. Nič ne boli, takoj je konec.

Danes sem dobila tudi rezultate za bris za streptokok in je negativen user posted image user posted image
Je pa pri meni stvar sledeča punce. Danes mi je seveda spet pregledala MV in smo že v alarmnem območju user posted image Skratka, MV je že zelo zmehčan in zelo se je skrajšal v teh 3 tednih. Zdaj pa mi je rekla, da ji moram obljubit da bom še dva tedna doma res počivala, ker drugače me je hotela poslat na oddelek. Predpisat mi je hotela tudi tablete za razvoj pljuč za otročka, ampak glede na to, da sem v 35 tednu in so pljučka že dokaj razvita, mi je rekla naj raje zelo počivam, da še en teden ali dva ostane user posted image pri meni in potem imam 13.12 spet pregled in bom verjetno ostala kr noter. Dobila sem pa še utrogestan, da se vse skupaj malo pomiri, vendar me je opozorila, da poroda to ne ustavi. Tako da punce moje drage, mislim, da bomo mi decembra že prikukali na svet. Zdaj še more samo počakat vsaj en teden, čeprav imam občutek, da se mu zelooooo mudi ven user posted image

Sem pa ji tudi povedala, da mi je včeraj otrdeval trebuh in da me je skozi cel dan tako črvičlo v trebuhu, kot pred M. Pa tudi driska user posted image tako da je rekla, da so lahko to čist znaki za priprave na porod user posted image Pa danes me isto tako črviči, tako da ne vem....kr malo me je strah, še nimam vse pripravljeno user posted image user posted image

Hey Vesper! Pa kaj si imela že takrat v 31.tednu kaj skrajšan MV?
Si pa že večkrat omenila, ja, da ti trebuh otrdeva, pa črvičenje in krči, tko, da res lahko, da boste imeli letos še bosebej lep božič. Držim pesti. Pa mislim, da ni take panike, tudi, če sedaj pride, ker kolikor se spomnim, tvoj malo prehiteva, a ne? Kar pa zadeva, da še nimaš vse pripravljeno, mislim, da se da tudi precej hitro uredit, sej ti bo tvoj kaj naredil, oprane cotika pa že tako imaš, a ne, če se prav spomnim?
Jaz si tako želim še letos rodit, še najrajši bi na sveti večer. Ampak pssst - to povem samo vam, tega še nisem nikomur omenila. Po ZM bi imela rok 30.12, po UZ ga imam (tega imam tudi v MK) 1.1. Zato bom zdej se nalivala z malinovim čajem, he he

ja sadrika sem imela že takrat ja, ampak je rekla da je vse ok. Pa tudi malo prehiteva tedne v rasti ja. Zdaj se pa je vse skupaj res še bolj skrajšalo in zmehčalo tako da....mislim da bomo kmalu zibali user posted image Jaaa sej, jaz sem itak rekla boljše prej kot kasneje in mi je čist ok, ampak en teden pa še le naj zdrži.
Cotike imam vse oprane ja, edino zlikanih nimam, pa to bo že mama pomagala ni panike. Ostalo pa bo tudi moj poskrbel, saj ko mora se mora ni druge. user posted image Itak mi samo teži naj počivam itd...ker jaz kr naprej nekaj vidim kaj vse še je treba nardit in me kr prsti srbijo user posted image

nusika juuuuhej suuuuper, samo da je vse ok. In kaj zdaj, ko je tvoja mala na riti spet? Kaj so ti rekli glede poroda? Se še lahko obrne?

aliciya jaz si sicer ne predstavljam tvoje situacije, ker pač midva sva res skozi skupaj in sma ful zaveznika, tako da....žal mi je, da to preživljaš. Probaj mu postavit pogoj, da boš pač odšla, ker tako ne moraš živet naprej. Mogoče, da bo takrat malo premislil, ko bo videl da gre za res!? Kaj druga ti skoraj ne morem svetovat, ker ne poznam celega ozadja zgodbe, ampak dejstvo je, da nekaj boš morala nardit v tej smeri, ker verjetno tako ne boš mogla živet...držim pesti, da se vse uredi tako, da boste na koncu vsi srečni user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.11.2012 17:38:35   
HotCat
sadrika: v katerem tednu pa si? A te je že dala G. na CTG? Jaz imam pri njej naslednji pregled v 36 tednu in takrat je rekla da bova pogledali če se je jenček že obrnil na glavico ker v 31 tednu ni bil obrjen...me pa zanima kdaj me bo poslala na CTG, oz. če sploh pošilja...

aliciya dobrodošla med nami.....tudi meni je hudi da moraš ravno sedaj it skozi takšno obdobje in verjamem da mora biti grozno .user posted image jaz upam da bosta lahko to prebrodla skupaj...če boš kadarkoli potrebovala kakšno mnenje ali pa samo da se pogovoriš z nekom smo tukaj zate!! Včasih je res lažje če se izpoveš osebam ki jih ne poznaš...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.11.2012 19:04:06   
Sadrika
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

sadrika: v katerem tednu pa si? A te je že dala G. na CTG? Jaz imam pri njej naslednji pregled v 36 tednu in takrat je rekla da bova pogledali če se je jenček že obrnil na glavico ker v 31 tednu ni bil obrjen...me pa zanima kdaj me bo poslala na CTG, oz. če sploh pošilja...

Jaz sem zdaj v 36.tednu, naslednji pregled imam drugo sredo, ko bom v 37. in pričakujem, da bom imela 1.ctg, pa da mi bo pogledala MV in če je user posted image  še na glavi. Meni se je obrnil na glavo nekje v 32.tednu (takrat sem bila tud sama brez UZ ziher, da se je, ker je bil pa res orkan po mojem trebuhu), prej je bil skoz na riti in mi je takrat že nekaj omenjala CR, če bo tako ostal.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.11.2012 19:20:08   
HotCat

Aha Sadrika hvala :) poročaj kako bo na pregledu...nevem če ima naša G pri sebi CTG, pomojem imajo to samo v porodnišnici,,.,,ali pač? no bomo videli! Verjetno ti bo pogledala MV ja, vsaj tako predvidevam..in pa če je še na glavi user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.11.2012 21:21:05   
nitta
punce....zdajle pridem izpod tuša in pogledam trebušček---na obeh straneh take rdeče lise kot neke žilice...pa ne, sem se mogla kar vsedet, Strije so se mi naredila :( nikjer jih nikol nisem mela, mažem vsak večer trebušček, nihče jih nima pri nas v družini. Vem da sm zdej bol občutljiva ampak meni je to nekaj najgršega in vem da ne oblečem več bikink če mi tole ostane, že tako se počutim kot najbol ne-privlačno bitje na svetu zaradi tega tebuha, z mojim sploh ne počnema več posteljnih aktivnosti ker pravi da mu je neprijetno... Kje so časi ko je še kje kdo obrnil pogled za mano, zdaj pa tole, pa zgleda da bojo posledice vidne še celo življenje :( joj danes res ni moj dan, in ko mojmu omenim da mi je hudo on gleda v tisto škatlo od TVja ko da ma cel bistvo življenja tam.

Uf sm mogla malo potožit se, tut če nobena ne komentira, nekomu sm mogla povedat :(

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.11.2012 21:54:12   
pinkaponka25
Živjo! Mena zanima če so kateri delali uz v 30t in koliko je tehtal vaš beby najpovem da se do sedaj nisem zredila nič,ker imam sladkorno pa me skrbi da ne bo tede 4kg
Drugač pa mislim da bi bil čas da začnem počasi prati ali še imam čas PDP 28.1.2013 ja te nosečniške trebuščke verjetno kr vse opazujemo glih danes sem si kupila majčko PRIDEM JANUARJAuser posted image iiiiiiii uživajte se naprej nosečke srečkeuser posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.11.2012 7:30:48   
nusika2013

nusika juuuuhej suuuuper, samo da je vse ok. In kaj zdaj, ko je tvoja mala na riti spet? Kaj so ti rekli glede poroda? Se še lahko obrne?

ja po moje da se se lahko. jaz sem komaj v 32 T. no upam, da se bo, ker na neko rocno obracanje ne bom sla. pol grem raje na CR. mi je prevec tvegano, da se tamali kaj noter zgodi, pa niti garancija ni, da tako ostane, do poroda. bomo vidli. sicer pa imam naslednji teden pri moji G pregled in pol 13.12. spet kontrolo v bolnici. ne morem verjet, da sem skor vsak teden zdaj ze na UZju:)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.11.2012 7:38:36   
Dada81
Jutro babike,...

Kako ste kaj? Berem,berem,..vsaka ima neke težave,pomisleke,..pol pa naj še kdo reče da naj bo nosečnost brezskrbna,..moja zagotovo ni,..včeraj sem dobila izvide iz rizične ambulante,...in sicer piše takole....

Nosečnica prihaja v 30 3/7 nosečnosti - diabetis ki se pojavi med nosečnostjo

Status:
Abdomen: odgovarja velikosti nosečnosti
F/S 28
RR:140/78
CTG bazalna ferkv. 150,variabilen,reaktiven,ustreza gestaciji,brez tonizacij uterusa.
UZ: vzdolžbna glavična, enoplodna vitalna nosečnost, BPD 8,26 ( 33 4/7), AC 31,29 (35 3/7), FL 6,16 (31 5/7) OTT 2346G ( 33 4/7),plodovnice primerno,posteljica v fundusu, grad II. doppler art. umb. v mejah normale.

Zna katera kaj iz tega razbrat? Jaz sem razbrala da je naše dete precej težko za svoje tedne,....trebušček in kile ima velike,ostalo se mi zdi v mejah normale,če štejemo odstopanje,... Kaj menite....

Za vse nas tu držim pesti in vsaki posebej pošiljam user posted image

Darja

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.11.2012 8:05:51   
Dada81
Nitta,...strije so ena taka stvar, ki je v življenju popolnoma nepomembna,..v življenju je še toliko drugih bolj pomambnih stvari. Bodi srečna in hvaležna za to, da bo toje malo dete zdravo in vselo, da bo z njim oz njo vse ok. In partner naj te ima rad zaradi tega kar si in ne zaradi tvojega telesa,....in veš kaj,..meni dol visi, če se kdo obrača za mano ali ne,..raje vidim da ne,...sem kaka sem,..čeprav imam kako kilo preveč, sem zase najlepša nosečnica in ponosna sem na svoj trebušček,....ponosna nad tem, da pod svojim srcem nosim bitje,ki je bilo spočeto iz ljubezni,....

ne sekiraj se za strije in bikinke,....

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
30.11.2012 8:14:17   
vesper
dobro jutro

nusika držim pesti, da se še pupika obrne user posted image user posted image drugače pa ja, moje mnenje je enako, tud jaz bi definitivno raje izbrala CR kot zunanji obrat. V bistvu čist iskreno, jaz bi takoj šla na CR, me dost bolj mikajo tisti šivi, kot pa raztrgan presredek, šivi tam dol, še kakšni hemeroidi, ki itak niso izključeni, prej pogosti in še pol ko poslušam vse nadaljne težave pri sexu. Uf kr mine me do poroda naravnega user posted image user posted image

nitta bogaaa, te čist razumem, imam enake težave s samopodobo v nosečnosti, kot ti. Tud jaz si nisem niti malo privlačna, kr bljek mi je vse skupaj user posted image pa nimam velikega trebuha in tud zredila se nisem fejst. Zaenkrat še strij tud nimam hvala bogu, so itak moja nočna mora user posted image user posted image Pa so ziher strije? Da se nisi mogoče samo opraskala malo bolj pri tuširanju al pa kaj...joooj kaj enih sprememb mormo ženske skozi dat user posted image user posted image blagor tistim ženskam, ki so si v nosečnosti sexy in se po porodu počutijo bolj ženstvene. Adijo mare, jaz ziher nisem ena od njih user posted image

uf je pasalo zdaj tole, malo izpovedi. Upam, da nisem kere preveč zamorila že zjutraj user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.11.2012 8:24:20   
nusika2013
IZVIRNO SPOROČILO: Dada81

Jutro babike,...

Kako ste kaj? Berem,berem,..vsaka ima neke težave,pomisleke,..pol pa naj še kdo reče da naj bo nosečnost brezskrbna,..moja zagotovo ni,..včeraj sem dobila izvide iz rizične ambulante,...in sicer piše takole....

Nosečnica prihaja v 30 3/7 nosečnosti - diabetis ki se pojavi med nosečnostjo

Status:
Abdomen: odgovarja velikosti nosečnosti
F/S 28
RR:140/78
CTG bazalna ferkv. 150,variabilen,reaktiven,ustreza gestaciji,brez tonizacij uterusa.
UZ: vzdolžbna glavična, enoplodna vitalna nosečnost, BPD 8,26 ( 33 4/7), AC 31,29 (35 3/7), FL 6,16 (31 5/7) OTT 2346G ( 33 4/7),plodovnice primerno,posteljica v fundusu, grad II. doppler art. umb. v mejah normale.

Zna katera kaj iz tega razbrat? Jaz sem razbrala da je naše dete precej težko za svoje tedne,....trebušček in kile ima velike,ostalo se mi zdi v mejah normale,če štejemo odstopanje,... Kaj menite....

Za vse nas tu držim pesti in vsaki posebej pošiljam user posted image

Darja

Darja midve imama skor iste mere. pa tud isti teden sma in na isti dan imama rok. tak da jaz mislim, da ni neke panike za delat. sem gledla tudi mere na onem zdravstvenem centru dravlje, ko so spremljali 1 nosecnico in ima ful podobne mere kot midve v tem tednu, pa je blo vse ok. ne sekiraj se prevec. men so 2 tedna nazaj rekli, da ima glavico preveliko. zdaj je trebuscek dosegel ze glavico, tako da sta nekje isto, nogice so se malo odzadi. sam verjamem, da se bo tud to porihtalo v naslednjih tednih. meni je napisal, da plod ustreza PDP 18.1. in jaz imam ze celo nosecnost obcutek, da bo sigurno prej kot 30.1.. mogoce pa bova skupaj na porodni mizi :)

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 30.11.2012 8:27:32 >

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.11.2012 8:29:03   
Dada81
Nusika user posted image hvala ti :) A ti maš tud tak težkega? Kam pa greš rodit? Jaz grem v Celje.....čeprav vse preglede opravljam v Mariboru, ker imam ginekologinjo na Mariborskem koncu ;) Najbolj me skrbi AC ( trebušček) ki je za 35t 3/7...to se meni zdi fuuuuul dosti,...itak mi je vseeno če bo imel moj otrok 4kg ko se bo rodil, samo da bi bilo vse ok,...

Neposredna povezava do sporočila: 2394
30.11.2012 8:43:42   
nusika2013

dobro jutro

nusika držim pesti, da se še pupika obrne user posted image user posted image drugače pa ja, moje mnenje je enako, tud jaz bi definitivno raje izbrala CR kot zunanji obrat. V bistvu čist iskreno, jaz bi takoj šla na CR, me dost bolj mikajo tisti šivi, kot pa raztrgan presredek, šivi tam dol, še kakšni hemeroidi, ki itak niso izključeni, prej pogosti in še pol ko poslušam vse nadaljne težave pri sexu. Uf kr mine me do poroda naravnega user posted image user posted image

nitta bogaaa, te čist razumem, imam enake težave s samopodobo v nosečnosti, kot ti. Tud jaz si nisem niti malo privlačna, kr bljek mi je vse skupaj user posted image pa nimam velikega trebuha in tud zredila se nisem fejst. Zaenkrat še strij tud nimam hvala bogu, so itak moja nočna mora user posted image user posted image Pa so ziher strije? Da se nisi mogoče samo opraskala malo bolj pri tuširanju al pa kaj...joooj kaj enih sprememb mormo ženske skozi dat user posted image user posted image blagor tistim ženskam, ki so si v nosečnosti sexy in se po porodu počutijo bolj ženstvene. Adijo mare, jaz ziher nisem ena od njih user posted image

uf je pasalo zdaj tole, malo izpovedi. Upam, da nisem kere preveč zamorila že zjutraj user posted image

ja porod je kr naporen. moja mami se je pri meni raztrgala, pa hemeroide in odkar je rodila ima ze celo zivljenje probleme z njimi. cist je odvisno kak se ti telo odzove na porod. ene pravijo, da ob vsakem slabem vremenu citijo sive od CR, zadnjic pa sem se menla z mojo sodelavko in je rekla, da ona ni imela nikoli problemov s tem. mogoce pa ne bo tako hud porod in ne bos imela teh tezav.

kaj se tice strij imam jaz isto mnenje. meni je sicer moj trebuscek lep, res je, da se nekak pretirano nisem zredila, ker ce bi se, potem bi tud jaz sama sebe gledla v ogledalo kot bajso. tak kot je ze dada napisala, obstajajo pomembnejse stvari v zivljenju. jaz ko sem bla zdaj 2 tedna na trnih kaj je z mojo puncko, mi je bilo cist vseeno, ce mam 50 strij po trebuhu, samo da bi bilo vse ok z njo. tako da ne se obremenjevat. mogoce pa se pol sploh vidle ne bodo, al pa si se res sam popraskala, ker men se je isto zgodilo. mam zdaj na trebuhu ful bolj obcutljivo kozo.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
30.11.2012 8:49:47   
nusika2013

Nusika user posted image hvala ti :) A ti maš tud tak težkega? Kam pa greš rodit? Jaz grem v Celje.....čeprav vse preglede opravljam v Mariboru, ker imam ginekologinjo na Mariborskem koncu ;) Najbolj me skrbi AC ( trebušček) ki je za 35t 3/7...to se meni zdi fuuuuul dosti,...itak mi je vseeno če bo imel moj otrok 4kg ko se bo rodil, samo da bi bilo vse ok,...

jaz bom v mb rodila. teze mi sicer zdaj ni ocenjeval, ampak pred dvema tednoma je bila ocenjena na 1500 g. kar se men zdi normalno. zdaj je pac malo trebuscek zrastel. ampak ta zdravnik vceraj ni nic kaj komentiral. mi je bil ful ok, ker ni delal neke panike. je rekel, da nic ne vidi zaskrbljujocega, tako da predvidevam, da tud to ni. ce pa bi se ze zgodilo, da bi bili najini soncki pretezki, pa nama bodo tak prej sprozili porod. jaz imam glede diabetesa vedno normalne vrednosti (po obroku nikoli vec kot 6,6, s tem, da sploh nimam diete, jem cist normalno, tudi sladkarije itd). se mojemu tu pa tam zmerim, ko isto jema in ima skor isto kot jaz. ce bi mela diabetes pol bi imela moja tamala ze zdaj 4 kg, ker so mi ga odkrili v 9T. ja jaz imam AC za 35 1/7, tak da...ne skrbi prevec. aja pa se to...sodelavka mi je lih pravla, da je ona pred 15 leti rodila skor 5 kg tezko deklico, pa da takrat niso delali nic panike s temi prehitevanji itd. da zdaj samo nekaj strasijo...

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 30.11.2012 8:51:31 >

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
30.11.2012 8:56:31   
nusika2013
dada poglej to stran:

http://www.noseca.com/33teden.html

Neposredna povezava do sporočila: 2397
30.11.2012 9:15:52   
Dada81
Hvala za link,...sem si prebrala,..res niso ne vem kaka odstopanja,....res srčno upam, da bo vse ok,..ker si mislim,da če bi neka panika bila, bi me tak v bolnico zadržali in bi tam kaj ukrenili proti veliki in hitri rasti.
Kaj pa če se otrok rodi v 8 mesecu? Pravijo da je 8 mesec najbolj kritičen,....drži to?

Neposredna povezava do sporočila: 2398
30.11.2012 9:34:29   
nusika2013

Hvala za link,...sem si prebrala,..res niso ne vem kaka odstopanja,....res srčno upam, da bo vse ok,..ker si mislim,da če bi neka panika bila, bi me tak v bolnico zadržali in bi tam kaj ukrenili proti veliki in hitri rasti.
Kaj pa če se otrok rodi v 8 mesecu? Pravijo da je 8 mesec najbolj kritičen,....drži to?

ja baje ni glih fajn ja. mislim, da je neka fora v razvoju pljuc. ker se v 8 razvijajo in se potem ta proces prekine, zato pa ce bi kazalo kaj na prezgodnji porod, ti dajo inekcijo za pospesen razvoj.
pa saj se ne bosta v 8 mesecu. december se zdrzima, pol pa bo. nic niti ne razmisljaj ve tej smeri. reci si, da do 36 T mores priti, pa kak je je...to so se samo dobro 4 tedni :) jaz res ne razmisljam o tem. je pa tud res, da zdaj s to medicino lahko ful pripomorejo in jih ima izredno malo posledice, ce bi ze prislo do poroda v 8. mesecu.

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
30.11.2012 9:42:34   
pinkaponka25
Dada81 ja glede tednov rojstva otroka je cisto odvisno od vsakega pozamenega kako se razvija res pravijo da je 8m kritičen vendar ti povem da eni otroci ko se rodijo v 32t čist lepo razvija in napreduje ko pa recimo lahko en se rodi 38t pa ima kup težav tk da moremo pozitivno razmisljat da naši sončki čimbolj dovgo zdržijo v trebuščku!
glede teže sej ni problem v tem da ne bi hotu rodit 4kg ampak so večje možnosti za zaplete kot je povišan sladkor ...itd še sploh če ima mati diabetis so otroči podvrzjeni vecji tezi spraševala sem zato ker sama ga imam zredila se pa nisem nič trebušček glede na mojo velikost je pa kr vredu velikuser posted image

(odgovor članu Dada81)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......