|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
3.12.2012 14:44:59   
LittleSun
GregUr moja izkušnja z dabrostonom je PORAZNA!!

kdaj si ga jemala (od kdaj do kdaj v ciklu)?   od 15 do 25 dne (naj bi ga od O jemal 10 dni)
in pa kak je bil tvoj pms, 
ravno zaradi tega je bilo porazno, jaz sem bila čisto na tleh, depresivna, brez energije, občutljiva, jokava, vzkipljiva, vglavnem drug človek, zjutraj mi ni bilo za vstat, bolele so me prsi, krče sem čutila se veliko močneje kot drugače...no za to kar je bil namenjen (da bi uredil moje krvave izcedke pa ni pomagal, je pa skoraj prišlo tako daleč da je moj spakiral kufre in šel (še zdaj ko kakše hormonske tablete omenim revež dobi pike po celem telesu user posted image user posted image user posted image
pa kdaj po zadnji tabletki se je ulila ? v prvem ciklu se mi je ulila šele 7 dni po zadnji tabletki, potem pa čisto različno, včasih 2 dni, včasih drug dan, včasih sem jo že imela, oz. izcedek, tako da ti to težko rečem točno številko
a je ta dabroston tko "narjen" da če ga ješ v nedogled tut krvavitev nimaš? al kako? pri meni ni bilo tako, sem tudi jedla in že krvavela, tako da ne vem...je pa res da pri meni ni bilo vidnega nobenega izboljšanja mojega stanja, tako da name zgleda niso imeli drugega vpliva kot da so me zje*** (se opravičujem, ampak ni druge besede za to stanje).

Jaz žal res nimam nobene dobre besede o njem za rečt. Pa še kako sem se zredila...katastrofa. Sem ga pa jemala tudi v nosečnosti, ko sem od začetka krvavela in naš sonček je danes star skoraj 5 let.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.12.2012 14:54:07   
GregUr
ooo ful hvala, si bla pa hitra z odgovorom user posted image
no mene tko na tok negativno stran ni spravu. ne vem pa kaj še naj pričakujem. jem ga pa že en teden. najbrž bi negativa že privrela na dan, sploh ob takšnih dnevih k so bli zdej. tko da to pri meni ni tko močno očitno. edino kar sem opazla enkrat do zdaj (sej slišal se bo grozno, ampak nimam kaj, najbrž je D to samo še potenciral), da me je med nekim prepirčkom zapopadlo, da sploh nisem več vidla "prihodnosti" s svojim, sploh nisem vedla "zakaj" ga imam, - to sm mu tut povedala, dobro da tega ni vzel resno, ker če bi on to men metal naprej, kar sem jst njemu... ufff user posted image no, v naslednjem trenutku (beri čez recimo 15 minut) bi ga pa požrla, pa ga stiskala, pa božala, pa mečkala, pa objemala, pa... uglavnem iz ene skrajnosti v drugo. to se mi še ni zgodil. pa res je bil prepirček alla zakaj nisi dal posodo v pomivalca style user posted image

a si ga dobila že pred nosečnostjo? jst sploh ne vem zdej kaj naj pričakujem, ker itak je to spet ena nova izkušnja...

no, se pravi, da imaš doma pet letni dokaz, da tako ne-koristil ti pa spet ni user posted image čeprav ko ne vemo kaj bi blo če ga pa nebi jemala. lahk bi blo v vsakem primeru vse ok.... ampak če ne drugega, vsaj živčke mamo mirne ob takih podporah user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.12.2012 15:03:32   
oreh
O moj bog, curly, a lohk greš pri priči po CB in lulaš jutri, katera tle gor pa misliš, da bi bila sposobna čakati na objavo tvojega +, razen tebe?
A je isto debela kot kontrolna, joj, navijam, navijam, če pa si kdo zasluži + še v tem letu, pa si ga gotovo kaka stara sablja (pa brez zamere novinkam, lepo je tudi, če kaka nova oznani +).
Curly, vidim, da še kar sediš za računalnikom, ajmo gremo, gremo do lekarne al pa vsaj tvojemu reč!!!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.12.2012 15:07:54   
LittleSun
GregUr prvič sem zanosila v prvem krogu, dabroston sem dobila za prve tri mesece kot podpora nosečnosti, saj sem krvavela.

Sedaj ko sva se pa drugič odločila zanositi (skoraj 2 leti nazaj) sem pa imela krvave izcedke med ciklom in sem šla k moji G na pregled, pa mi je predpisala Dabroston.
Točno tako kot si napisala sem bila jaz ves čas, kar neka čudna vprašanja in dvomi so se mi porajali. Prvi cikel ko sem ga jedla tudi pri meni ni bilo vidnih negativnih stranskih učinkov, začelo se je šele v drugem, mogoče tretjem ciklu jemanja. Jemala sem ga menda 6 al 7 ciklov, pa še potem kasneje enkrat 2 cikla.

Upam da bo tebi pomagal, pravijo punce, da pomaga zanosti saj ojača progesteron, ki je potreben za dobro ugnezditev, stiskam pestke user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.12.2012 16:30:26   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)

5.12.
00PoLoNa00

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)

11.12.
Penny (2. krog)

12.12
Tammyv

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 27

NOSEČK: ______

user posted image USPEŠNOST:_____user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch

< Sporočilo je popravil witch -- 3.12.2012 16:36:04 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.12.2012 16:33:14   
witch
monsy tudi midva sva na delu od decembra 2009 user posted image S tem da je bil pri nama začetek meseca.

LS user posted image user posted image V petek pa le šibaj k njej. Pa povej ji, da ti, ki nisi zdravncia veš, da to ni normalno user posted image

oreh, jaz sem vedno bolj pozna, ampak čestitam za petko user posted image user posted image

curly, kaj je rekel CB?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.12.2012 16:44:44   
monsy
witch, no če je pa tko, pol pa me kar daj u klub belih gat!!! user posted image

curly ti si nora če misliš, da bomo me čakale do srede....naredi CB taaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooooj!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.12.2012 17:36:24   
GregUr
user posted image LS zdej si me pa prestrašla s tem da se ti je stanje poslabševalo skoz cikle, ne pa sam skoz eno desetdnevno jemanje user posted image no ja, upam da bo rezultat user posted image ne pa samski stan user posted image

witch user posted image za dodano postavko kluba belih gat!! user posted image
btw, naslednjič me daj med navijačice tut. to vedno pozabim poudarit, sam sej itak veste da to sem, pa čeprav nenapisana user posted image

curly ampak res, kaj ti dejansko ni jasno?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.12.2012 17:57:14   
Penny
Jaz sem pred leti jemala Dabroston (ker sem po prekinitvi KT imela vmesne izcedke od 19. dne ciklusa dalje). Dala mi je D. za 2x/dan od 16. do 25. dne, jemala sem en ali dva ciklusa, potem sem nehala, ker pomagalo ni NIČ! Izcedek je vseeno prišel (že med jemanjem), samo malo kasneje kot bi sicer - en 23. dan, se mi zdi. Glede počutja se pa ne spomnim več, je predolgo nazaj (4 leta) + verjetno sem ga jemala premalo časa. Potem so zadeve par mesecev po tistem same šle na svoje mesto, brez kakšne hormonske podpore.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.12.2012 18:12:09   
GregUr
Penny hvala tut tebi za tvoje mnenje. itak ima vsaka svojo izkušnjo, brez veze da zdaj vlečem črto in rečem da bo z mano isto. pač če ne bom zanosila v teh treh ciklih k mi je predpisala Dabroston, bom šla itak nazaj h G, ker bom spet rabla recept. upam pa, da bom prej user posted image . če pa kej pomaga glede izcedkov bom pa že jutri vidla. jutri je namreč tisti dan, ko se je ponavadi začel rjavi poc. user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.12.2012 18:59:46   
Penny
Držim pesti, GregUr user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.12.2012 20:12:58   
brioš
Curly sumim na 100 % user posted image ...jupiiiiuser posted image

Pri meni se bo počasi user posted image poslovila in potem akcijauser posted image v 6. kroguser posted image . Ste pa toliko načvekale, da komaj sledim.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.12.2012 20:38:57   
puppe
tudi jaz lajkam klub belih gat, naj jih bo v decembru veliko...user posted image ....

navijam in držim pesti, da nas bodo dobri možje ta mesec obdarili z veliko +++++++ oz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.12.2012 21:04:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Vesela, vesela, vesela za prve user posted image user posted image user posted image user posted image CURLY, črtica je črtica...to je to!!! user posted image Naj se ti smeji, nam se tud zate user posted image

Men user posted image počasi poslavlja in komaj čakam, da bo spet akcija user posted image (pa upam, da na polno) user posted image
In ja, tud jest navijam, da bo klub belih gat čimštevilčnejši ob koncu mesca!!!!

LP
anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu puppe)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
3.12.2012 21:33:41   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Dobro jutro! Mogoče pa res? Ne vem še, se še nisem odločila! Nalulala sem bledo drugo črtico na FS. Zelo je bleda, zato ji še ne verjamem, ponavljam test v sredo!

lejoooooo, moj test fs je bil se po pricakovani m le s full domisljija pozitiven!!! Takoj v nabavo po cb

Drzim pesti zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.12.2012 7:44:02   
GregUr
LS in Penny (pa tudi ostale s kančkom logike user posted image ) če mam napisano da jemljem Dabroston od 16. - 26. dneva cikla... ga jem vključno s 16. IN 26. dnevom, al 25. dan vzamem zadnji tableti? ker kao naj bi bla 10 dnevna kura, do vključno s 26. dnevom pa je to 11 dni user posted image user posted image

user posted image ja, smejte se mi, brez problemov user posted image user posted image

poglej jo to curly k je pobrala šila in kopita ter nas pustila sred ničesar user posted image bejži lulat na CB!! user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.12.2012 8:24:57   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

LS in Penny (pa tudi ostale s kančkom logike user posted image ) če mam napisano da jemljem Dabroston od 16. - 26. dneva cikla... ga jem vključno s 16. IN 26. dnevom, al 25. dan vzamem zadnji tableti? ker kao naj bi bla 10 dnevna kura, do vključno s 26. dnevom pa je to 11 dni user posted image user posted image

user posted image ja, smejte se mi, brez problemov user posted image user posted image

poglej jo to curly k je pobrala šila in kopita ter nas pustila sred ničesar user posted image bejži lulat na CB!! user posted image user posted image

zadnji tableti moraš vzeti 26 dan cikla. Jaz to tako zastopim. Imaš pa prav, da je to potem 11 dni. Ali si klicala svojo G?

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 4.12.2012 8:26:23 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.12.2012 9:04:40   
GregUr
ah ne nisem, se mi ne zdi to en tak ful problem za klicat v ambulanto, najprej me zanima kako so prakticirale punce z izkušnjami. po moje pa tut ne bo nekega sranja če vzamem še 11. dan 2 user posted image
sem celo enkrat zasledila pri pušenjaku, da je komentiral, da v deset_ dnevni kuri sploh ni velikih sprememb v telesu, ker so kao tko "švoh" tableti. ampak nisem pa sigurna če je blo to mišljeno za D. user posted image

drugače počutje je pa ok. malo krčev imam zjutraj, ampak ni omembe vredno.

POROČILO ZA KLUB BELIH GAT: gate so na moji strani in ostajajo bele! user posted image user posted image sem še pravnomočna članica user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 4.12.2012 9:05:33 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.12.2012 9:14:15   
telly
Curly user posted image user posted image user posted image
To bo sigurno plus. user posted image Držim pesti.

Jst tut zaenkrat še spadam v klub belih gat. user posted image
Ko se opogumim in naredim test pa poročam...

Vsem ostalim pa tut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.12.2012 9:26:28   
Katte
Kaj jaz vidim...
curly, čestitam, stara borka!!! user posted image  je user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa srečno do konca user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.12.2012 10:50:31   
Penny
GregUr, jaz sem imela 16. do 25. dne in to razumem tako, da 16. dan vzamem prvi dve in 25. dan zadnji dve, se pravi 10 dni. Če imaš ti do 26., bi jaz vzela tudi še 26. dan dve, mislim, da škodit ti ne more, samo cikel si boš podaljšala za 1 dan oz. če si noseča, boš imela en dan dlje progesteronsko podporo, kar itak ne more škodit.

Danes imam pa tudi jaz bele gate. Na zunanji strani so sicer rožaste user posted image . Še en teden ...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.12.2012 11:16:14   
Iskrica 86
Kako ste? Pridne?

Pr men še nič novega, po 5 dnevu kar mi zamuja še vedno nič. Testa sicer nisem delala ker imam popoldan G in upam da mi ona pove dobro novico.

Navijam in držim figice za vse da bo ta mesec res polen belih gat.user posted image user posted image
Naj bo to za vse vas res en veseli december.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.12.2012 11:27:59   
oreh
No, eto mene s transferja, grejem Špelco in Mihcauser posted image . Happy, happy, happy. Upam da čez cca.14 dni kooončnooo tudi jaz ugledam +, sem pa zelo vesela, da smo prišli vsaj tako daleč, da vidim, da lahko uspe, kakor je na začetku postopka kazalo slabo. In tudi če bo -, bo težko, a veva, da bo pa drugič možnost.

Curly, kaj je zdaj to? no, vidim, da si karakter in držim pesti za jutri.

Vidim, da se pogovarjate o progesteronu, jaz sem 3 mesece jemala Prometriuum, ki se ga dobi na recept v Italiji (ta lekarna ti ga lahko pošlje tudi domov). Jemala sem ga vaginalno, saj bi naj imel manj stranskih učinkov kot če ga jemlješ oralno. Je pa ista finta kot dabroston, utrogestan. A ve jemljete D. oralno?

lp, jaz grem počasi vodoravno in kritizirat TV program.

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.12.2012 11:31:02   
witch
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da te bomo čez 14 barvali roza user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.12.2012 11:53:17   
Penny
Oreh, a kar dva? Luksuz! user posted image Pridno ju grej user posted image user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?