Sadrika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aylica Moje sonosecke lp.lepo vas je brati kako se veselite in pripravljate za strucke..tudi jaz se veselim in k0maj cakam januar.veliko stvari sem ze nakupila..vendar zal sama vse..imam namrec probleme s partnerjem,ki se je 200% spremenil odkar n0sim strucko v sebi.ful mi je tesko,,brez opore sem,,brez centa dodanega k cunjcam,use sama,,ampak grem naprej in upam na najb0lse,ceprav zaman.bom ze.vam vsem zelim polno veselja in radi se imejte Oooo Aylicia, ful sočustvujem s tabo hkrati pa bi te rada potolažila s tem, da boš dobila res eno štručko, ki te bo imela najrajši na svetu. Pa si mu kaj omenila? Mislim, sta se kaj pogovarjali okoli tega? Včasih imajo moški radi, da jim rečemo, da ga potrebujemo in da se počutijo, da nam pomagajo. Lahko pa samo, da ga je strah, da ne bo zmogel, no teh ali pa, je lahko še na tisoče. Odkrit pogovor pa res najbolj zaleže. Z veseljem bi šla s tabo na kavo, če bi bili kaj bliže, lahko pa seveda pišeš na ZS. Pri nama s partnerjem se je tudi vse spremenilo, s tem, da z moje strani. Nekako sem se zaprla pred njim in mi je to šele pred kratkim omenil, sicer še vedela ne bi. Za malega sem tudi vse sama nabavila, brez posveta mojega. Skupaj sva šla samo po pohištvo v Ikeo v začetku septembra in mi očita, da nima nobene besede pri opremljanju in ga skrbi kako bo potem, ko bomo 3 in bom morda hotela tudi vse sama. Nad tem sem se res zamislila in mislim, da ima prav. Res sem vse sama, ampak res nenamerno. Zdaj sem mu obljubila, da se bo to spremenilo.
|