katniss
|
Dobro jutrooo! Danes sem malce potegnila jutranji spance.. Naslednja dva dni bodo mojstri barvali tu okenske okvirje in menjavali neke zadeve, pa bom mogla bit bolj zgodnja. Zdaj pa lepo po vrsti 1bebika in PikicaStonoga: Cestitke za uspesno opravljeno MO! Upam, da so napovedi spolov zdaj pravilne in, da bodo vase bebice se naprej lepo rastle. Anonimna : Drzim pesti, da bo vse vredu naslednjic. Tudi nas je menda bolj nizko, ampak se je na sreco dalo vse videt. Eni pac ne marajo, ce jih slikas , je mogoce bolj sramezljive sorte. Jaz nimam vec izvida v rokah z merami, sem ga mogla oddat... Ampak mislim, da tudi ni blo niti stevilk napisanih ampak samo nek diagram narisan, kjer so bile mere oznacene. Vem, da je bila stegnenica (left femur) malce krajsa od povprecja, ostalo pa vse cisto na sredini. Meni nikoli ne povejo kako je s takimi merami pa mi tudi kr pase. Manj vznemirjanja zame, ker sem po naravi ze bolj.. nervozna. Vsekakor pa ti zelim vso sreco naslednjic, da bi blo z bebico vse v najlepsem redu seveda. Vse tanove nosecke: Dobrodosle! Tukaj smo res same cveke hihi Pritisk, trebuscek, ipd.: Pritisk sem nazadnje imela 102/60. Kolikor sem videla, mi vztrajno pada, glede na to da sem na prvem pregledu mela zgornjega ze okoli 130! Edno, kar me moti pri nizkem pritisku, je to, da moram vcasih malce pocakat, ko se vstanem. Se mi zavrti malce... Ampak drugace pa nisem kaj posebej utrujena. Jaz sem se koncno naucila razlikovati med dejanskim otrdevanjem trebuha in pritiski, ki jih moj mali skrat izvaja. Zdaj je dosti veckrat tako, da se mi kam nasloni (verjetno z ritko, glede na to, da je bil na MO z glavo dol in desno v mojem kolku bolj ali mani) in potem samo tisti del postane trd. Vcasih pa mi zaradi utrujenosti zvecer otrdi trebuh na hitro... Jaz si pomagam tako, da imam vedno noge vedno rahlo dvignjene. Ce lezim na kavcu. imam spodajo kako blazino, da so trebusne misice sproscene. Sem omenila na pregledu in so mi zagotovili, da dokler se to ne dogaja redno (4x na uro) in ni bolece, potem ni vzroka za skrb. Se pa trebuscek ze lepo vidi. Moreva zaceti slikati, ker se mi zdi, da zadnje dni res hitro narasca! Povejte mi, kako ste s kilogrami? Jaz sem pridobila...nulo. Dejansko nimam nekega blaznega apetita, jem normalno, ker ce se prenajem, me vse tisci... Vzroka za skrb baje ni, tudi zato, ker mam sama ekstra zaloge se. Bojim se pa, da bo zdaj zacelo hitro gor it in bom eksplodirala.
|