|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
20.11.2012 9:33:51   
PikicaStonoga
anonimna user posted image t bom jaz napisala mere, ko pridem do materinske, je spodaj nekje,pa zdej nima volje za stopnice user posted image

bebika 1 vztrajno ignoriraš punce, ki so te prosile, če zaupaš spol user posted image

pozdravljene vse nove user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.11.2012 9:40:30   
katniss
Dobro jutrooo! user posted image

Danes sem malce potegnila jutranji spance.. Naslednja dva dni bodo mojstri barvali tu okenske okvirje in menjavali neke zadeve, pa bom mogla bit bolj zgodnja.
Zdaj pa lepo po vrsti user posted image

1bebika in PikicaStonoga: Cestitke za uspesno opravljeno MO! user posted image Upam, da so napovedi spolov zdaj pravilne in, da bodo vase bebice se naprej lepo rastle.

Anonimna user posted image : Drzim pesti, da bo vse vredu naslednjic. Tudi nas je menda bolj nizko, ampak se je na sreco dalo vse videt. Eni pac ne marajo, ce jih slikasuser posted image , je mogoce bolj sramezljive sorte. Jaz nimam vec izvida v rokah z merami, sem ga mogla oddat... Ampak mislim, da tudi ni blo niti stevilk napisanih ampak samo nek diagram narisan, kjer so bile mere oznacene. Vem, da je bila stegnenica (left femur) malce krajsa od povprecja, ostalo pa vse cisto na sredini. Meni nikoli ne povejo kako je s takimi merami pa mi tudi kr pase. Manj vznemirjanja zame, ker sem po naravi ze bolj.. nervozna.
Vsekakor pa ti zelim vso sreco naslednjic, da bi blo z bebico vse v najlepsem redu seveda.user posted image

Vse tanove nosecke: Dobrodosle! Tukaj smo res same cveke hihi user posted image

Pritisk, trebuscek, ipd.: Pritisk sem nazadnje imela 102/60. Kolikor sem videla, mi vztrajno pada, glede na to da sem na prvem pregledu mela zgornjega ze okoli 130! Edno, kar me moti pri nizkem pritisku, je to, da moram vcasih malce pocakat, ko se vstanem. Se mi zavrti malce... Ampak drugace pa nisem kaj posebej utrujena.

Jaz sem se koncno naucila razlikovati med dejanskim otrdevanjem trebuha in pritiski, ki jih moj mali skrat izvaja. Zdaj je dosti veckrat tako, da se mi kam nasloni (verjetno z ritko, glede na to, da je bil na MO z glavo dol in desno v mojem kolku bolj ali mani) in potem samo tisti del postane trd. Vcasih pa mi zaradi utrujenosti zvecer otrdi trebuh na hitro... Jaz si pomagam tako, da imam vedno noge vedno rahlo dvignjene. Ce lezim na kavcu. imam spodajo kako blazino, da so trebusne misice sproscene. Sem omenila na pregledu in so mi zagotovili, da dokler se to ne dogaja redno (4x na uro) in ni bolece, potem ni vzroka za skrb.

Se pa trebuscek ze lepo vidi. Moreva zaceti slikati, ker se mi zdi, da zadnje dni res hitro narasca!

Povejte mi, kako ste s kilogrami? Jaz sem pridobila...nulo. Dejansko nimam nekega blaznega apetita, jem normalno, ker ce se prenajem, me vse tisci... Vzroka za skrb baje ni, tudi zato, ker mam sama ekstra zaloge se. Bojim se pa, da bo zdaj zacelo hitro gor it in bom eksplodirala.

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.11.2012 10:03:28   
Anonimen
hvala za vzpodbudo!
se tolažim, da se pupa zgleduje po bratcu, ki se je tudi parkiral čisto spodaj in ga je bilo isto težko merit, sploh na koncu glavice praktično ni bilo mogoče preverit, pa se je rodil čisto pravih mer (glavica je bila 34 cm, pol metra in dobre 3 kg); za plodovnico pa bomo videliuser posted image ..
trebuščka je že nekaj, ni pa še nič drastičnega; zdaj po MO mi je tudi jasno, zakaj že dolgo časa ne morem več v nobene navadne hlače - vsa "širitev" se je skoncentrirala precej pod pas, ker je posteljica čisto spodaj..
glede pridobljenih kg - sem na +3,5, jem normalno, nimam nobenih napadov

user posted image

(odgovor članu katniss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.11.2012 10:10:37   
katniss
Anonimna: cisto na zacetku nosecnosti sem nekje precitala (mogoce celo tu na Ringaraji, se ne spomnim trenutno), da suhe marelice in proteini (orescki, meso) pomagajo pri kolicini plodovnice. Mogoce pa zna kaj spremenituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.11.2012 11:04:25   
PikicaStonoga
anonimna user posted image
včeraj na MO mi je napisala 20/21 tednov
obseg glavice 181
obseg trebuha 151
femur 32
Plodovnica primerna, je pa v med. vstavi še vedno, gospodiščna sedi, briga jo user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2555
20.11.2012 11:09:06   
PikicaStonoga
katniss odkar so me prvič vagali in zdaj nimam niti kli več, ker sem od prejšnjč do zdaj šla spet dol ... ma mam dosti svojih kil od prej ;)

pritisk ... verjetno je razlika, če nekdo, ki ima nižji pritisk pije kavo ali ne ... ve jo vse pijete? mogoče vam to pomaga pri NE utrujnosti ... jaz je namreč nikoli v življenju nisem pila ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.11.2012 11:18:18   
katniss
PikicaStonoga: meni je kava zadnji teden tak zapasala, da to ni normalno! Prej sem jo pila obcasno, zdaj pa se res drzim ene skodelice na dan. Mozno, da pac moje telo rabi povisanje pritiska? user posted image
Mnja, sej moje kile zaradi mene lahko tudi ostanejo, tam kjer so. Ne rabim vec, dokler bo miceni dobil vse kar potrebuje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
20.11.2012 11:23:01   
Anonimen
hvala pikicastonoga!
pri meni je trebuh 150, femur 31 - to je ok za 20t, obseg glavice pa je bil problem izmerit

kavo pijem eno turško z mlekom na dan, nekje sredi dneva v službi si jo skuham, imam pa kar nizek pritisk - navadno okrog 110/60, ampak to imam že od vedno, vrtoglavic na srečo nimam; sem pa imela težave s pritiskom/vrtoglavicami v prejšnjih nosečnostih, ko sem bila v večji meri poleti noseča - takrat me je pa ob ta hudi vročini kar "metalo"

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.11.2012 12:43:13   
sara0
Pozdravljene user posted image

najprej hvala za dobrodošlico. bolj kot berem vaše odgovore, lepše se počutim :) namreč, med prijateljicami sem prva nosečka in nobena še ne ve kaj bi se z mano pogovarjala glede tega :) tako da tukaj mi je prav fajn user posted image

glede trebuščka ja... sem bolj suha (zadnje dni ne več haha) zato se mi še verjetno ne pozna... :D od začetka nosečnosti sem se zredila za 4 kg... še nikoli nisem imela tolkko kil user posted image

no, hvalabogu da sem zdrava, ko toliko berem da ste prehlajene :S. sem pa cele dneve zelo utrujena, brez volje... ampak zdrava!

Čestitke vsem ki ste uspešno opravile MO in srečno vsem ki jo še imate!

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.11.2012 13:16:12   
ROXY_
čau punce...samo na hitrco, da se javim, gužva v službi...
čestitke za uspešno opravljene MO user posted image , dobrodošle vse nove user posted image ..
bolančki, čimprej se pozdravite..mi smo se komaj zlizali, zdej pa delo priganja..
drgač sem super, energija se mi je vrnala nazaj user posted image , brcike konkretneuser posted image , tak da sm prov happy, happy, happy....

klie so na 3+ user posted image , trebušček že konkreten, ne morm več skrit pred nikomer...

lep dan mejte babike, božajte bušike, js pa letim nazaj delaaaat!!

(odgovor članu sara0)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.11.2012 13:32:19   
jesenika
Punce živjo,

kok fajn, da ste MO že opravile in imate vse lepe napovedi... jst se tudi nisem zredila še za enkrat, mam itak 10kg preveč, tako da je to sam Ok zameuser posted image ... user posted image pa tudi dobi vse kar rabi, ker se poskušam hranit tako, da imam 5 manjših obrokov dnevno...

Mene pa zanima eno vaše mnenje??..in sicer.. moj moži je odkril v Avstriji v Kiki cenejše vozičke in sicer prav takega kot si ga želiva (komplet) za 260 eur cenejši kot pri nas.. a se vam zdi prehitro da ga greva že kupit.. sem v 20 tednu, MO imam čez 14 dni, pa me malo matra, da sva prezgodnja... vseeno pa nebi rada da nama ga prodajo..
Kaj mi svetujete?

Hvala, pozdrav

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.11.2012 14:07:50   
top10
PikicaStonoga, jaz ne pijem kave...rada pa pojem kak košček čokolade, da si malo dvignem pritisk user posted image

jesenika, vidva kr idita pa kupita, meni se ne zdi prehitro. Tak si lepo stroške razdeliš do prihoda novega člana, vsak mesec nekaj. Mi imamo še vse od prej, tak da bom kupila kako cunjo, če bo pupa, drugače pa še to ne :(

Kilogrami, v soboto sem se tehtala, pa imam +2, tak da napredujemo, res pa je, da zadnje čase od kar več ne bruham non stop nekaj tlačim v usta, ker imam obupen okus...pa to pomaga glih za 5 minut, pol pa spet obup user posted image Se moram prav kontrolirat, ker pomaga itak nič ne...

Vreme je pa tk glupo, mi gre prav na živce ta temačnost, js bi imela vsaj malooo soncaaaa.

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.11.2012 14:26:42   
saby85
Čao punce, zadnje čase vas samo vsak dan preberem, pisat se mi pa res ne da user posted image sem zadnje čase skoz bolj lena in brez volje, sam tist še naredim kar je treba user posted image

Tami, dobrodošla, imava pa enak PDP, tud jaz ga mam 19. aprila, iz kje pa si če ni skrivnost?

kile, hja tu bi se dalo pa marsikaj predebatirat, js jih mam že od prej itak preveč, na drugem pregledu mi jih je sicer kazalo manj kot na prvem (-1,5 kg), sem jih pa zdaj že pridobila nazaj (+2 kg)

MO imam komaj 11.12. in upam da mi bo takrat 100% napovedala spol, na zadnjem pregledu naj bi se videlo kot da je fantek, jaz pa še vedno upam da se je zmotila in da bo punčka, čeprav nimam proti fantku tudi nič

aja, še vsem čestitke za uspešno opravljeno MO

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.11.2012 14:50:17   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jesenika

Punce živjo,

kok fajn, da ste MO že opravile in imate vse lepe napovedi... jst se tudi nisem zredila še za enkrat, mam itak 10kg preveč, tako da je to sam Ok zameuser posted image ... user posted image pa tudi dobi vse kar rabi, ker se poskušam hranit tako, da imam 5 manjših obrokov dnevno...

Mene pa zanima eno vaše mnenje??..in sicer.. moj moži je odkril v Avstriji v Kiki cenejše vozičke in sicer prav takega kot si ga želiva (komplet) za 260 eur cenejši kot pri nas.. a se vam zdi prehitro da ga greva že kupit.. sem v 20 tednu, MO imam čez 14 dni, pa me malo matra, da sva prezgodnja... vseeno pa nebi rada da nama ga prodajo..
Kaj mi svetujete?

Hvala, pozdrav

GO ahead in kupi!
MIdva sva se v 1. nosečnosti tudi odpeljala v Italijo, je bil cca. tolk cenej komplet kot ti praviš in s eje splačalo ... sicer s ene spomnim, kdja točno sva šla, samo vseeno ... voziček rabiš in vseeno je, kdaj ga kupiš! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.11.2012 14:53:22   
PikicaStonoga
Sem od zdravnice in imam virozo in začetek bronhitisa in morm bit doma, dokler ne bom POPOLNOMA zdrava ... v PON se zmeniva za naprej, je rekla, če bo 14 dni bo pa 14 dni ... tako da sem se s tem prijaznila, v službi se bodo pa tud mogli!

Sem ravno pogledala pritisk, preden sem zanosila sem imela cc.a 120/60 ali 120/70, tako da imam zdaj res nižjega v tej nosečnosti (105/60). V prvi nosečnosti se mi pa ni znižal, tako da ni čudno, da to čutim, takrat pa nisem in sem bila energije polna nosečnica!!! grrrrrrrrr

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.11.2012 15:24:18   
trixxy
PikicaStonoga zdej pa počivaj in si daj mir user posted image . Te stvari se morajo pozdravit, če ne lahko otroček nastrada. Na žalost je tako kot je in v službi bodo morali razumet ja! Čestitam za pregled!!

Jaz sem tud čist prehlajena in sploh ne morem ležat. Tamala pa upam, da bo kmalu boljš.

Voziček kupita ga, sej itak bo vse vredu z otročkom! Čeprav jaz se spomnim svoje prve nosečnosti in sva šla v šoping v ene 6 oz 7mem mesecu. Ampak ja stroške si je treba malo razdelit skozi mesece, če ne lahko še bankrotiraš. Mi zaenkrat imamo vse, razen če ugotovimo,da bo fantek, potem pa bo treba po nove oblekce, ker imamo vse roza user posted image , od prvič seveda. No pa letni čas se bo tud tepel, ampak bomo videli kako in kaj.

Apetit imam zadnje čase kr povečan, sicer ne jem velikokrat, ampak takrat malo več, jao. Sam zaenkrat mislim,da sem na +1.
Buši v prvo vem, da se mi ni poznal do 22ega tedna, potem pa je počasi začel kukat na plano, sam na koncu je še vedno bil mini. Zdaj pa je malo drugače, se ga kr vidi. Čeprav še vedno premalo, da bi mi kdo odstopil sedež na troli user posted image .

Danes sem stopila v 21i teden. Včeraj me je user posted image pobrcal tako, da se je čutilo tudi na zunaj. Sta bila deležna brcik moj in moja prijateljica. Sta bila čist vesela user posted image .

Pritisk sem imela v prvi nosečnosti in tudi sedaj ga imam zelo nizkega. Drugače pa v nenosečem stanju normalno 120/60. Kavo sem nehala pit, ko sem izvedela, da sem noseča. Isto v prejšni nosečnosti. Enostavno mi ne diši. Drugače pa sem kofetkarka prve klase user posted image . Sej ena kava na dan ne škodi, sam če mi ne paše, se ne bom silila.

Zadnje dneve me neki boli v križu, zdele me je v hrbet. Mislim, da bo treba malo rekreacije.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.11.2012 16:59:31   
katniss
Jaz sem ze tudi kupila vozicek, je bila tud ponudba taksna, da sva nekje 160€ prisparala. Zdaj pac caka na uporabnika user posted image .
Se pa strinjam, da si je stroske fajn porazdelit, ker ta cirkus res ni poceni in ceprav posamezne stvari ne stanejo veliko, si znam predstavljat da bo na koncu kar naneslo!

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.11.2012 19:46:04   
Soncnica12
Ojla punce,
končno se spet oglašam - v službi je bilo zadnje tedne (pre)divje in mi ni zneslo še kaj natipkat (sem vas pa sseveda brala).
Torej, kaj je novega: nekje med 17. in 18. tednom sem že začutila prve gimnastične podvige svojega malega junaka, nad čimer sem bila seveda čisto raznežena user posted image . Zdaj nestrpno čakam na morfologijo, ki jo imam v ponedeljek (v 22t).
Pred kakšnim tednom sem se končno začela počutit spet kot človek (manj utrujeno, brez slabosti etc), tako da zdaj pa resnično razmišljam o tem, da bi začela hodit na kakšno telovadbo. Verjetno bom ob ponedeljkih hodila v Hišo plesa, na "plesne priprave na porod", ob sredah pa bi lahko na telovadbo za nosečnice. Punce iz Domžal in okolice, kako je z vami, ste že kaj preizkusile?
Po naključju sem danes videla, da od novembra dalje takšno vadbo organizirajo tudi v ZD Domžale (mislim, da vodi ista vaditeljica kot v Otelu). Verjetno bom jutri poklicala, da vidim, če je kaj ceneje kot v Otelu.
O vozičkih in oblekah pa zaenkrat še ne razmišljava - verjetno bo čas za na nabavo enkrat januarja, februarja..
To bo to, zaenkrat..

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.11.2012 20:53:55   
Februarka08
Ojla user posted image

Se končno malo javim, kar ni časa ali pa energije...
V glavnem, nič novega, ta teden sem itak na bolniški.
Slabosti - kar nekaj, danes je spet obup!user posted image Po pravici povedano sem res že sita tegauser posted image
Trebušček - uf, od kdaj se že vidi... user posted image
Kg - nekje dobra 2+user posted image
Brcike - so, ampak še bolj blage.

user posted image vsem za dobro opravljene preglede in MOuser posted image
user posted image dobrodošle nove! user posted image

Pikicastonoga počivaj!!! in se pusti razvajat user posted image

Še kajuser posted image ja, čakam da tudi do mene pride teta energija in me zapusti stric, ki povzroča slabostuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.11.2012 21:07:05   
PikicaStonoga
Javljam, da POČIVAM in sem popolnoma zatopljena v Petdeset odtenkov teme! user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.11.2012 22:02:27   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Javljam, da POČIVAM in sem popolnoma zatopljena v Petdeset odtenkov teme! user posted image

pridnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.11.2012 6:21:25   
katniss
user posted image Dobro jutro!

Rana ura, zlata ura ali kako ze... Jaz sem samo cela zlomljena. Nihce od naju ni spal ponoci, kaj pa vem zakaj. A je slucajno polna luna?
Mene v vsakem primeru muci zaprtost in si blazno zelim, da bi kje tu prodajali Donat... ker zdaj pojma nimam kaj lahko vzamem in kaj ne. Zaenkrat sem na lanenih semenih in upam da bo pomagalo! Imam obcutek, da je trebuh dvakrat vecji...

Cez dobro urico bi naj prisli delavci barvat okenske okvirje. V bistvu mi gre rahlo na zivce, ker to stanovanje ni najino in ker se je lastnik odlocil, da je pa na zimo treba res vse uredit. Ker poleti ni dovolj toplo al kaj? Grrrruser posted image (mickeno sem razkurjena, upam pa da hitro mine!)

V glavnem, upam, da boste imele lep dan! Vsem bolnicam posiljam vitaminckeuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.11.2012 7:49:06   
top10
Dobro jutro!

Katniss hvala za kafe, si pa res hitra. Polne lune še ni na vidiku, pa pride včasih tk da ne moreš spat. Če oba nista mogla sta si vsaj krajšala urice user posted image

PikicaStonoga, to je nadaljevanje petdeset odtenkov sive, ane? Dej povej a ti je všeč? user posted image

Jaz tud komaj čakam na danes teden, ko imam pregled, upam da bo vse ok. Dejte mi povedat tiste ko že imate otroke, naš je star 2,5 l., pa se še vedno ponoči zbuja in kliče mama, mama, mama.... Kdaj začnejo spat celo noč? Meni se zdi, da naš ne bo nikoli. Spat gre lepo sam, sam pol je pa budnica okol 12h al pa 2h, pač ni določene ure...zbudi se in kliče. Ker se mi ne da vstaja, se ponavadi kr vležem zraven njega in spim preostanek noči tam...

Vsem bolančkom, pa želim, da se čim prej pozdravite!

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.11.2012 8:09:47   
Pkica
Jutro!!!

Sončnica12
sm vesela, da si se malo javla...jst se še enostavno nism spravla k telovadbi. Če boš zaiteresirana, greva lahko skupaj.
Imam pa jst tudi v ponedeljek MO. Ali jo imaš v zd Domžale in kdaj če ni skrivnost?

Jst se že ene 2 dni zbujam zelo zgodaj 3-4 zjutraj pol pa do pol šestih se vrtim k vrtavka in ne morm spat. V dobor voljo me spravi moj mali ko začne s svojimi brcikami, že navse zgodajuser posted image danes sm dopolnila točno 20t..... in evo še ena taka polovička pa se bomo že cartali user posted image
user posted image

Pikicastonoga in ostale, ki imate virozo vam želim, da čimprej mine in se vam povrne energijauser posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.11.2012 8:14:04   
katniss
top10: Haha, ja ko bi mi vsaj bilo do user posted image . Sva bila oba malo tecna, jaz pa tudi nisem najbolj 'privlacna', ko me vse tisci in napenjauser posted image
Bo pa danes boljseuser posted image

Pkica: Tudi nas se oglasi zjutraj (in zvecer) najbolj jasno in glasno. Cez dan je bolj umirjeno vse skupaj... Je pa res, da je zjutraj vse mirno in se je prav fino 'pogovarjat' z njim, ko se malo polezavam.user posted image

A je katera na vrsti za MO danes, da drzimo pesti?

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!