lizika86
|
Zdravo punce! Jaz vas pa berem že od vsega začetka, ampak sem malo počakala, da se vam pridružim. Danes sem namreč dočakala svoj 1. pregled, noseča 7 tednov, mali rižek velik 9,5mm. Po mojih izračunih bi morala bit ene 3 dni več, pa nič hudega To je drugače moja druga nosečnost, saj se je prva marca končala z odmrtjem ploda v 8. tednu, sledila je abrazija. Od takrat naprej živim v veliki želji in strahu. Zato tudi ta strah pri drugi pikici. Pri prvemu srčka nisem niti dočakala, danes je pa lepo, močno bil. Odločena sem, da bo tokrat uspelo, mora . Sva bla z mojim kar malo ganjena. Glede na slabo preteklo izkušnjo, sem vzela partnerja s seboj, pa ni blo nobenih problemov, le meni je blo lažje. Moji podatki: Starost:26, 2. nosečnost, 0 otrok, PDP 26.6., nuhalna 17.12. Drugače nimam večjih težav, prsi boleče, slabosti pa niso tako hude, da bi bruhala. Rata mi zelo slabo takrat, ko sem ful lačna, ampak po drugi strani mi pa takrat nič ne paše, pa se potem malo prisilim in je potem bolje . Povedala sva samo bližnjim, ker so itak opazili, da kar naenkrat nisem bila več tako aktivna in da sem začela dosti počivat Zdaj bomo pa videli, koliko časa bom še zdržala. Pri prvem sem vsem prehitro povedala, potem pa razočaranje Tako, lepo nočko vsem, se še kaj tipkamo. Vesela bi bila tudi, če me morda dodate v sk. na FB, ne vem, katera ima to čez. Hvala!
|