|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
6.11.2012 19:11:32   
lizika86
Zdravo punce!

Jaz vas pa berem že od vsega začetka, ampak sem malo počakala, da se vam pridružim. Danes sem namreč dočakala svoj 1. pregled, noseča 7 tednov, mali rižek velik 9,5mm. Po mojih izračunih bi morala bit ene 3 dni več, pa nič hudegauser posted image

To je drugače moja druga nosečnost, saj se je prva marca končala z odmrtjem ploda v 8. tednu, sledila je abrazija. Od takrat naprej živim v veliki želji in strahu. Zato tudi ta strah pri drugi pikici. Pri prvemu srčka nisem niti dočakala, danes je pa lepo, močno bil. Odločena sem, da bo tokrat uspelo, mora user posted image . Sva bla z mojim kar malo ganjena. Glede na slabo preteklo izkušnjo, sem vzela partnerja s seboj, pa ni blo nobenih problemov, le meni je blo lažje.

Moji podatki:
Starost:26, 2. nosečnost, 0 otrok, PDP 26.6., nuhalna 17.12.

Drugače nimam večjih težav, prsi boleče, slabosti pa niso tako hude, da bi bruhala. Rata mi zelo slabo takrat, ko sem ful lačna, ampak po drugi strani mi pa takrat nič ne paše, pa se potem malo prisilim in je potem bolje user posted image .

Povedala sva samo bližnjim, ker so itak opazili, da kar naenkrat nisem bila več tako aktivna in da sem začela dosti počivat user posted image
Zdaj bomo pa videli, koliko časa bom še zdržala. Pri prvem sem vsem prehitro povedala, potem pa razočaranjeuser posted image

Tako, lepo nočko vsem, se še kaj tipkamo. Vesela bi bila tudi, če me morda dodate v sk. na FB, ne vem, katera ima to čez. Hvala!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.11.2012 19:51:53   
giotti
Draga dekleta!

Včeraj sem bila v 10. tednu in in imela prvi pregled. Nisva slišali srčka, plodek je umrl nekje v 8. tednu, ker je velik za približno 8 tednov. Temu se reče "missed abortion". Žal, tako je, user posted image , upam na boljši izid v naslednji nosečnosti.

Srečno vsem pupam in da do konca donosite zdrave otročičke user posted image

Rada vas imam.

< Sporočilo je popravil giotti -- 6.11.2012 19:52:37 >

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.11.2012 19:58:56   
flowy
Anon-meni se trebušček pozna že nekaj tednov. Sem malo prečekirala na netu in ugotovila, da je za dvojčke to značilno.

Jaz sem danes mogla do 8.00 stradat, ker sem v laboratoriju dala kri, jutri pa morem stradat še enkrat, ker imam ob 8.30 že drugi pregled. Pa nisem čist prepričana, da mi bo delala UZ, čeprav si fuuuuullll želim. Jutri bom dobila tudi datum NS.user posted image

Anonimna Urša-pri meni je isto, vsaj sanjam, če že v resnici ne moremuser posted image

Ursonok
-tvoje sanje pa res majo domišljijouser posted image si prava facauser posted image

Lakota-skozi sem lačna, ampak sem po mojem sama kriva, ker vedno jem neke male bedarije in se nikoli ne najem do sitega, ker sem začela malo pazit na težo. Zanima me, če tale volčja lakot po prvih treh mesecih mine, ali je potem še vedno huje????

Boleča prsa
-mene so prsa nehala bolet. Imam še napihnjene, vendar skoraj neboleče. Je to normalnO???

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.11.2012 20:14:20   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Dočakala svoj prvi "uradni" UZ in videla srčka...user posted image ....uh, sem si oddahnila, ker v pejšnji nosečnosti tega žal nisem doživela....je potem skoz prisoten nek strah se mi zdi....v glavnem veliki smo cca 2,5 cm oziroma točno toliko kolikor moramo biti user posted image in tako rok ostaja 9.6.....zdaj pa doooolgo čakanje na nuhalno čez tri tedne.... upam da tudi vse ostale kmalu dočakate srčke....

giotti - user posted image za tebe....

(odgovor članu flowy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.11.2012 20:20:50   
ursonok
Giotti,
sem se že par dni spraševala, kje si. In imela na sumu, da se ti je zgodilo kaj takega user posted image user posted image . Res mi je hudo. Držim pesti, da bo naslednja nosečnost uspešnejša. Oglasi se še kaj!

Vse, ki ste videle srčke, pa user posted image .

Jaz sem pa danes polomljena. Morda imam muskelfiber, ker smo bili včeraj posteljno precej aktivni user posted image . Poleg tega se pa počutim že resno nosečniško. Tam spodaj čutim napetost, pomoje se maternica širi, se spomnim tega filinga že iz prejšnjih N, pa prsi so me začele ful žgečkat in srbet in sploh. Skratka, začela sem vzhajat user posted image

Lakota
ja, malo se umiri po prvem trimestru, ampak pri meni so napadi prihajali v valovih. Na splošno pa sem imela celo nosečnost velik apetit, sploh ker sem redno športala.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.11.2012 21:32:09   
sonce987
Naj najprej rečem, da mi je res žal za vse, ki na pregledih niste slišale tako pričakovane srčke. Želim vam,da greste pogumno naprej in nam kmalu javite, da ste zopet zagledale user posted image .

Sem pa danes imela prvi pregled. Otroček je star 6/3 tedna in srček mu lepo bije. Velik je 5,6mm. Upam, da se bo še naprej lepo razvijal. Sem bila pri dr. Strahovi res zelo,zelo zadovoljna.

Sanjam pa tudi jaz zelo intenzivno. Že prej sem. Sedaj ponavadi sanjam,da sem že rodila in mi otrok pade na tla ali kaj podobnega. Se mi zdi, da se mi v sanjah moji strahovi vedno zbudijo. No danes sem pa sanjala, da je soseda rodila in res je danes nisem videla doma (rok je imela par dni naprej). Bomo videli, če sem imela jasnovidske sanje.

Razpoloženje-opažam, da mi razpoloženje rahlo niha, velikokrat sem slabe volje, kar je sicer pri meni bolj redek pojav. V prvi nosečnosti se to ni dogajalo. Ima katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.11.2012 21:38:27   
ursonok
Razpoloženje,
jaz sem na splošno malo negativno razpoložena (verjetno tudi posledica tega, da je to 3., nenačrtovana nosečnost, in to le 6 mesecev po drugem porodu, utrujena in izmozgana sem ful, skratka, ni rožnato).
Drugače sem pa postala ful občutljiva, sploh otroci me spravijo ob živce, njihovo cmizdenje in jok mi pa čisto udarita na možgane, začne me boleti glava, postane histerična in začnem kar jokat. Ne vem, mislim, da so se mi neki centri ojačali zaradi hormonov. Res je grozno. KO je vse ok, sem raznežena, ko se pa derejo, se pa začnem kar trest in en del glave me začne bolet. Grozno je. user posted image
Pa potrpljenja nimam sploh, ampak to verjetno zaradi izčrpanosti.

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.11.2012 21:41:48   
ursonok
Giotti,
še to sem te hotela vprašat ... ali si kaj krvavela? Imela druge čudne znake? Kaj pa nosečniški simptomi, so minili ali še kar trajali?
Boš čakala, da se samo sčisti? Tako je verjetno najbolje ...
Če težko odgovarjaš na ta vpr, ti seveda ni treba.
Vse dobro.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.11.2012 21:46:45   
sonce987
Joj ursonok ja ta občutljivost, jaz sem vsa cmerava. Za nikamor nisem. Gledam tv in samo da je kak malo bolj žalosten prizor se že jokam. Najbolj grozno je, ko gledam poročila in je kakšen prispevek o revščini zaradi krize.

Čist preveč sem občutljiva. Ni mi to všeč!!!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.11.2012 21:56:55   
ursonok
Ja, daj nehaj. Jaz sem zadnjič gledala Studio City (prejšnji), pa je bilo o revščini, kako je neka mamica prišla po osmih dneh brez hrane po pomoč (na Karitas, al nekam), in se kar zgrudila tam ... Ima otroke doma, ki že tudi par dni niso jedli. Mislim. Sem bila zamorjena cel dan. Da ne govorim o tem, da sem začela valda razmišljati, kako se lahko nam to zgodi, itak nimamo rednih služb (no, pa tudi če bi jih imeli, te dandanes niso več "večne"), nimamo lastne nepremičnine, shajamo komaj iz meseca v mesec, imeli bomo pa tri otroke.
Skratka, mešalo se mi je. Pa še zdaj se mi, če razmišljam o tem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 560
7.11.2012 9:01:11   
Anon2012

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Draga dekleta!

Včeraj sem bila v 10. tednu in in imela prvi pregled. Nisva slišali srčka

giotti user posted image user posted image user posted image Mi je hudo zate, drži se!

za menoj laboratorijske preiskave, tiste prve (sifilis, tokso, ict,...?) in dvojni hormonski test samoplačniško. 42 eur. :( sej mi ni škoda denarja, seveda ne. ampak: user posted image . nisem mela tok s seboj (to se res nisem pripravila, kok dinčkov, pa gotovina - nosečniška zmedenost)... no, da ne dolgovezim. kri - to so vzel ful, ene 5 epruvetk, se mi zdi. me rokica kar malo boli :( niso najlepše vzeli...

Domžalčanke in okoličanke Sem šla pogledati še gor pred ginekološko ambulanto, in je napis, da v zdravstvenem domu organizirajo vadbo za nosečnice, mislim da ob pon in sre med 1930 in 2030, babica Mihaela, prijave na GSM. začeli so pa ta teden. če katero zanima... Jaz čakam na vsaj 12. teden in zeleno luč moje G, da lahko. Ker: roko na srce, prav zanič se počutim, vsa zadihana, napihnjena...

Šola za zgodnjo nosečnost (do 4 mesece) - pri nas to pričnejo šele s februarjem, takrat bom jaz že (upam) itak preko 4 mesece (in srčno upam, da še ne bom rodila....). A kaj veste okoli tega? Če prav računam, me bi to rabile decembra, januarja?

Flowy držim pesti, zdele si ali na pregledu, ali pa že ven :) pa hvala za tvojo izkušnjo :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.11.2012 9:12:07   
sover
Giotti, zelo mi je hudo, da si izgubila pikico. user posted image  Pošiljam neznansko količino pozitivnih misli, da čimprej zagledaš user posted image .

Razpoloženje - hja, moj pravi, da je kar pestro, čeprav sama tega ne opazim. Je pa res, da tudi mene spravi v jok vsaka krivica, še posebej, če je povezana z otročki. Včeraj sem gledaal en dokumentarec o otrocih v Malaviju, ki živijo na smetišču in snifajo lepilo, da ubijejo občutek lakote. Sem jokala kot norc.

Šola za zgodnjo nosečnost - jaz sem v prvi nosečnosti bila v LJ in se mi ni zdelo nič posebnega. Nič takega, kar ne bi mogla prebrat drugje in nič zelo pretresljivega. Itak ti rečejo, da če imaš občutek, da je kej narobe, se pejd pokazat k svojem G.

annnna, girl79, anasara12, sony2011, tinci31, Anonimna Ursa, Stelapia, lepka ... javite se punce, kako je na pregledih. Te dni imamo kar gužvo :D jaz sem na vrsti ob pol dvanajstih danes in sem že čist na trnih.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.11.2012 9:19:28   
ursonok
Dober dan,

zdaj sem se dva dni hvalila, kako smo prespali noč. No, danes je nismo, od 4h do 5h je bilo dretje in žretje user posted image user posted image . In potem je bil zjutraj polulan čez in čez, pa cela postelja tudi ...Ne vem. Zbudi se pomoje zaradi zobkov, sploh ni lačen, a uspavaš ga lahko samo s hrano, drugače kar teži. Ne vem, ne vem.

MI je pa jutro polepšala novica, da je Romney popušil user posted image

Vidim, da je danes ful pregledov user posted image . Čakamo vesele novičke!
Jaz grem pa popoldne po krvne izvide (tokse, morfologija, urin, hormoni itd.). Upam na najbolje.

Držite se!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.11.2012 10:34:54   
Saša33
OJ, lep dan vsem

Evo tud mi smo danes imeli bujenje ob 12h, pa ob 4h. Sam zj ko je pa še spala, pa nikakor nism mogla več.

Zdej spi, že cele pol urce, jupi in mi je uspel še celo 10 min bit na orbitreku, dokler ni ketnica dol padla:(, no na srečo je pri nas sonček in bova spokale ven. Pop pa greva v LJ na en čvek, kostanj in en mošt, jupi..

Jutri pa spet v LJ na pregled. Sam lj, lj, lj....mi paše, nimam kaj.KOnčno mal civilizacije.

POčutje je kar ok. apetita ni nekaj, mi pa pašejo kakiji, grenivke, mandarine. Včeraj sem se zvečer nažrla toplega kruha in me je kar bolel želodec ponoči. Sam ni kaj, ko paše je treba jest.

Glede nuhalne, jst bom šla na napotnico, če bo ok nimam namena hodit na AC, sicer pa vsak naj dela kar mu paše.

Povedela sem samo parim prijateljicam in mama, ostali zvejo po nuhalni torej po 20. Jupi še 14 dni.

no tok od mene, vas berem redno

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.11.2012 10:45:19   
flowy
Giotti-iskreno mi je žal. Želim ti vse najboljše v naslednji nosečnosti.

Danes sem spet bila na na UZ, vse OK, mala dva sta mi že veselo mahala. user posted image NS imam 26.11. Velika sta 3,1cm, PDP ostaja 7.6. Aja, pa krvni sladkor sem imela 5, meja pa je 5,2 tako da nič omembe vrednega.

Anon2012-kaj ti pa pri tem dvojnem hormonskem testu odkrijejo, da je tak drag??? Ginekologinjo sem danes vprašala glede telovadbe za nosečnice in mi je rekla, da naj počakam do NS in da se bova potem dogovorili za naprej, je pa rekla, da nam, ki imamo dvojčke ona tega ravno ne svetuje.

Ursonok-obamauser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.11.2012 10:46:32   
Saša33
še to:

Razpoloženje: v nihanju, imam kar dobbre živce dokler nisem laačna ali pa zaspana. Torej zvečer in v avtu ne prenašam joka tamale. Mojega to ne spravi ob živce mene pa!!! se je zgodilo, da sva se obe cmerali, tako da me moj kar lepo zafrkava.Se pač sedaj res lahko zgovarjam, da sem noseča. pa včeraj sem en komad slišala pa v jok, joj joj joj

Šola: jst sem bila prejšnje leto, ne v zgodnji ampak kasneje, na srečo sem se zmenila, da sem  hodila v 5, 6 mesecu in je prav pasalo. Ker potem sem bila komaj v službi 8h, mi ni na kraj pameti padlo, da bi še tm sedela 2h.

Giotti:  Drži se, objemček. res sranje, mi ki nimamo s tem problem si niti ne zavedamo kako je če imaš probleme zanosit, donosit. Svet res ni pravičen. Pošiljam pa veliko, sej veš upanje umre zadnje. Drži se!!!

Sanje: ma mene bolj luna nosi, kar sedim v poslji, pa gledam tamalo, al pa jo pestvam pa je v postli. Pa mojmu težim, da naj mi jo da, pa je tamala še kar v postli. V glavnem adijo pamet, še ponoč nimam mira s psiho. Pa, da jo kr neki žokam, pa ji ne dam mira. Sanje pa zaenkrat niso erotične, bi mi pa pasalo kda kako sproščanje, samo kaj ko grem ob 8h spat....mi na kraj pamenti ne pade. Bi pa dopoldne do ene 16h, potem bi spet spala vsaj 1h,ha ha, zaspanka , bo tud to mimo

nič, tamala še kar spi, grem še mal papat

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.11.2012 10:47:46   
baby2012
Dober dan souser posted image !

Se še jaz javljam po dolgem času, čeprav redno berem vaše debate. V ponedeljek sem končno uspela prit do svoje ginekologinje. Sem dobila datum prvega pregleda, 19.11.. Sem mislila da bo mogoče kaj prej glede na to, da imate ene zelo hitro prvi pregled. Je rekla sestra, da naročajo na prvi pregled šele med 8 in 10 tednom. Drugače pa zaenkrat nimam nobenih posebnih user posted image znakov, slabo mi ni, prsi me ne bolijo....user posted image Edino kar naprej hodim lulat, samo to je verjetno posledica tega, da spijem na dan ogromne količine vode. Sem navajena še od prej, tako da vsepovsod nosim flaško z vodo za sabo user posted image . Drugače pa komaj čakam na prvi pregled, da vidim malo pikico. Me pa zanima, ste šle same na prvi pregled ali je šel dragi z vami? Ker je baje čisto odvisno od ginekologa ali pusti, da je prvič zraven ali ne. Sem pozabla vprašat sestro. Tiste, ki ste iz Velenja, ve morda katera kako je s tem pri dr. Kardoš- Mohorko?

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.11.2012 10:54:50   
baby2012
giotti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby2012)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.11.2012 11:16:04   
tana01
giotti nimam besed, samo user posted image

Mene danes kar boli...upam, da bo s počitkom boljše. Sem še na bolniškem - vidim pa da greš kar hitro na bolniško v nosečnosti! Samo da bo vse v redu z malim:*

slabosti meni se je premaknila slabost iz cca 16 ure popoldan na 11 zjutraj. Od takrat pa do večera mi je slabo. Vidim da se enim že kar umirja! Hm...no sej bo.

prebava ka-ta-stro-fa...sedaj sem tri dni izključno na sadju in zelenjavi in je boljše. Problem mi dela kruh (prej ni), zjutraj ga rada pojem in očitno to vse zablokira.

baby2012 si pa ista ko jst; noseča al ne pijem na hektolitre in skozi na WC-ju...razlika je edino ponoči. Prej nisem rebila na wc, zdej pa obvezno 2-3 krat.

Samo da bo vse v redu, tudi če nam je slabo, dežuramo na wc-ju in tko dalje!!user posted image

(odgovor članu baby2012)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.11.2012 11:30:00   
zeemeermin
Hej punce!
Giotti, tudi meni je žal, naj ti ne vzame poguma in čimprej se vrni med nosečke!user posted image
Razpoloženje
Sem mislila, da name še nič ne vplivajo hormončki, pa sem včeraj gledala en brezvezen film in pol filma prejokala user posted image , čeprav sploh ni blo kaj posebej žalostno/ganljivo/...
baby2012, saj načeloma povsod naročajo med 8. in 10. tednom, mislim, da edino če imaš kakšne težave ali si že v osnovi v rizični skupini, te naročijo prej. Pri moji naročajo načeloma v 9.tednu, da zajamejo tudi "zapoznele" nosečnosti. Sicer je seveda težko dočakati prvi pregled, če pa prideš prezgodaj in še ne vidiš srčka, je pa tudi kar nekaj sekiranja do naslednjič, ali je kaj narobe ali je bilo samo prezgodaj.
Prvi pregled
Jaz sem šla sama, mi je pa rekla G, da lahko svojega kadarkoli pripeljem s seboj. Slišala pa sem že, da nekateri G ne pustijo partnerjev pri prvem UZ, ker je vaginalen - za moje pojme kar nekaj, saj mu je ne skrivam user posted image
Sanje
Ursonok, kok si me nasmejala s svojimi sanjami, haha user posted image . Jaz kakšnih posebnih sanj nimam, sem pa baje ponoči ful nemirna.

Joj, občudujem vas, mlade mamice, kako zmorete z majhnimi otročki pa še vse tegobe nosečnosti. Si ne predstavljam, da bi se mogla v času najhujših slabosti, ko moram samo čim bolj pri miru sedeti, ukvarjati še z enim malčkim...user posted image Si ne predstavljam, kako se bom s tem spopadala v naslednjih nosečnostih... No, saj verjetno na koncu vse gre, samo lahko pa definitivno ni.

Pozdravček!

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.11.2012 11:30:49   
vilincek
giotti user posted image

Hvala za odgovor glede NS in AC. Kot ze receno bom jaz sla na NS na napotnico, pol pa ce bo treba na AC.

Glede pocutja mam samo napade lakote in sem si vceri med nogometom privoscila ene kokice. Res ni zdravo, ampak vcasih mora bit.Bi pa skos neki jedla zlasti pop in zvecer. V sluzbi se verjetno zamotim z delom.

Smo pa vceri meli spet problem it spat. Mali je ze tolk prefrigan,da bi se kr hotu skos nosit. Jaz ga ne, potem ga dava v posteljo, mu berem pa se vedno jok. Ko ga vzames ven in gres z njim iz sobe, zacne pet. Vceri sva rekla,da morva to presekat in sva ga pustila jokat. Je postal trmast in ce ne bova zdej koncala, bova vsak vcer imela isti problem. Je ful tezko poslusat, ko ti otroko joka, sploh pa zdej v nosecnosti. Ste mele vi tud take probleme- star je 15 mesecev in do zdej ni blo tega.Imate kak drug nasvet? Eni pravijo,da je se premajhne za trmo, ampak je tocno videt, da ve kaj hoce. Tud dons zjutraj je bil potem slabe volje.

Sem vesela,da je danes soncek in da bomo mogoce lahko sli ven popoldne.

Sanje: tudi v prvi nosecnosti sem sanjala stvari iz preteklosti, malo pomesane seveda.Eroticne sanje so bile na vrsti v tretjem tromesecju. Danes ponoci sem imela hude sanje,da sem pristala v bolnisnici. Verjetno bo ves strah pojenjal v ponedeljek, ko slisim srceka.

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.11.2012 13:29:01   
giotti
Draga dekleta user posted image

Zlate ste, tako tople, ljubeče in sočutne. Iskrena hvala za tolažbo in pozitivne besede in objeme, čeprav virtualne. Se pa vseeno čuti v njih iskrenost in toplina.

Ursonok, na vsa vprašanja ti bom odgovorila, ko najdem par minutk (zasebno, da ne trosim negativne energije tule naokoli), kajti zdaj, če imam par minut za računalnik, potem intenzivno iščem informacije o tem, ali lahko čakam, da se začne samo čistit. Seveda zdravniki te vsi pošljejo na tabletko ali abrazijo, tako pač veleva doktrina, ampak jaz imam svoje mnenje glede tega ...

Sem pa opazila, da vedno ko zanosim in se javim na forum, splavim user posted image . Naslednjič bom čakala!!!

Sama sicer nimam težav zanositi (od štirih nosečnosti je bilo trikrat v prvem poskusu), ampak donosit user posted image . Sem pa brala tudi o težavi, ki je povezana s preveč dobro maternico, takšno, ki sprejme vsak oplojen jajček (namreč v 50 % pride do oploditve, do vgnezditve pa je odstotek spet 50, tako da je možnost 25 % da zanosiš, ampak možno, da je moja maternica takšna, ki sprejme skoraj vedno oplojen jajček user posted image ) ... Kakorkoli, show must go on user posted image

Vsem želim polno ljubezni user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 7.11.2012 13:31:59 >

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.11.2012 14:30:03   
Čebelčk
Drage Sonosečke ;) če katero zanima, v Ljubljani v Šiški se začenja vadba joge za nosečnice vsak ČET ob 17.30huser posted image : http://www.cityoga.org/index.php?page=joga_tecaji#joga_ljubljana_center

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.11.2012 15:27:09   
sover
Poročilo s pregleda: srček bije, otroček se lepo razvija. Jeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pojma nimam, kako je velik, ker vprašala nisem, mi je pa tud vseeno, sam da je OK. Naslednji pregled čez 6 tednov, 19.12.2012.

Fajn bodite še naprej, dan je lep user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.11.2012 16:13:10   
ursonok
Sover,
čestitke za uspešen pregled! user posted image

Joj,
meni se bo zmešalo - apetit imam ne-nor-ma-len!!! user posted image user posted image user posted image
Ves čas samo jem, vse mi je tako dobro, za zajtrk sem se nabasala za umret, pa sem šla prejle v mesto po zelenjavo, v nek bio bar, tam maznila en super okusen tapas, kupila zelenjavo, sadje in pirin kruh ... "Poskusila" sem ga že na avtobusu ... Odkar sem doma, pa samo v kuhinjo hodim - pogoltnila sem že mandarine, banano, sto kosov kruha (odličen je z nesladkano malinovo marmelado, še boljši pa z avokadom in česnom!), mmm, zdaj kuham stročji fižol, potem grem delat paradižnikovo solato (z ogromno čebule in olivnega olja, mljask!).
Najprej je treba pa še zmiksat sadje za malega, verjetno bo jabolko, banana in kivi - seveda trojna porcija, da bo vsaj polovica ostala zame user posted image user posted image
Potem sem pa prejle opazila na tleh še vrečo kostanja, ki jo je treba skuhat ... Khm ... user posted image user posted image

Ne vem, ne vem, to presega vse meje spodobnega ... Pa saj otročič je velik par centimetrov (hm, če je, saj sploh še niti UZ nisem imela!), ne rabi toliko "goriva" za razvoj ... user posted image user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Plodovi ovoji: zakaj jih ni dobro rutinsko...
Pogosto porod sprožijo s tem, da predrejo plodove ovoje. Vendar ta rutinski postopek ni ustrezen. Zakaj? Kakšno vlogo im...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: