ronja
|
ej, a je Bog črn al bel... Odvisno kateri bog in kje. Če misliš krščanskega, ki je baje naredil človeka po svoji podobi, ta je za belce bel, za črnce črn, za azijce rumen, itd... Kristus je bil bel, Buda rumen, Manitu rdeč, kup Afriških pa črnih... Kateri te torej zanima? po moje jo RR mastno plača Ma, oni še za računalničarje nimajo, so vsa sredstva pokurili za strokovnjake . mateyka, a to je čisto resno tako napisano in to je podpisal? Pa saj to je protiustavno v vseh državah, ki ustavo imajo!?? NIč več ne štekam... Za nas pa ne igra kake bistvene vloge, kdo je predsednik v ZDA. Zunanjo politiko imajo vedno enako: amerika je najčudovitejša država na svetu, ki ima edina prav in vsi naj bi plesali po njihovo. Žal to ni samo zunanja politika. Evropejci nismo mogli verjet, da so dejansko tudi čisto normalni državljani taki strašanski patrioti - dejansko vidiš, da ni čudno, da Springstinove Born in the USA niso razumeli... Ankica, huuud video:) Ah, ja, če pa ljudstvo ni dovolj pametno, da bi samo povedalo, kaj hoče Hehe, mi mamo tudi kao demokracijo, pa vseeno lahko ljudstvo voli nekoga, gor je pa tisti, proti kateremu je voliko 2/3 ljudstva . Ma, saj demokracija sama po sebi je čisto fajn. Tudi komunizem je čisto fajn. Sam oba sistema imata en nepopravljivo napako: človeka in človeški pohlep - materialnih stvareh, moči, oblasti,.. Podpis. Saj mi je jasno, kako se svet vrti in kaj ga poganja, sam mi res dela hude moralne zadržke, da bi se temu toku kar prepustila. Imaš kake predloge? Te bom volila, če greš za predsednico:). Sicer pa meni na srečo še ni čisto jasno (glej zgoraj, tipični primer, sploh si ne predstavljam, da kdo to res podpiše, bilokdo!)...