|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
26.10.2012 11:31:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdicax

Zanima pa me, a se že masežete po bušiju? Jst sm prejšnjo nosečnost uporabljala olje od eucerina v lekarni, pa mi ni prav nič pomagalo, sem dobila strije user posted image pa zdej ne vem kaj bi? Al je boljš dat več everčkov ali manj...

Jaz sem se mazala z niveo mandelj olje, celo nosečnost samo s to, nobena ZF, kupiš v mercatorju in niti ene strije nisem mela. Sem se pa mazala skos, zdej se še nisem začela tko redno kot takrat 2x - 3x na dan...

IZVIRNO SPOROČILO: Drimi

Pa takoj po porodi začnite nosit oprijete životce ali nekaj podobnega, da bo šlo čim prej nazaj. prvo zaenkrat upoštevam, drugo pa ja, ko bo čas.
user posted image

Tole pa sploh ni priporočljivo, to so včasih naše mamce delale ja, je meni tud moja rekla, da naj grem to iskat, pa če sam pr Puškotu vtipkaš, vse mora samo nazaj, mišice morajo same delat...

Anonimna user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
26.10.2012 11:38:53   
lemon
hoj hoj :) še ena majčica se vam pridružujem.. sicer ni blo načrtovano, ampak sva itak oba najbol vesela - moj je bil tolk navdušen da je kuj mogu povedat prjatlam pa družini, tko da smo s tem opravl že kkšn mesec nazaj user posted image .. datum na prvem pregledu so nam določili 17.5, NS mam pa 6.11 - komej čakam da vidm najno pikico.. hvala bogu se mi slabosti umirjajo, ampak apetita pa še zmerej ni user posted image , tko da me morjo mal prsilt da kej pojem. js se že kkšn teden po trebuhu mažem s karitejevim maslom pa je super - koža je res lepo mehka pa kr hitr se vpije v kožo. me pa zanima, če se vam že trebušček kej pozna? js mam tooook velizga že da komej hlače zapnem pa tiščijo me povsod (so se že prjatlce pa mami čudle kakšnga mam že)

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.10.2012 11:57:08   
Čebelčk
Pišika se strinjam. Ampak a nismo opazili kje država naša in kapitalisti najbolj varčujejo? Najdražje so otroške cunje, pa nosečniške, pa pripomočki, plenice, vložki... Država pa manjša porodniško in ukinja dodatke. Da ne omenjam, če rodiš v Ljubljani (oz maš stalno prebivališče) ti občina ne da NIČ!!
Sramota! Potem pa jamrajo, zakaj ni natalitete... Še dobro da obstajamo take (in taki) ki imamo otroke ZARES radi!
Avstrija se splača ;) je res dostikrat boljša in cenejša ponudba. Jaz bom šla tudi gor :)
Je pa res, da nosečnica rabi samo hlače, vse ostalo lahko kupimo na drugih oddelkih, sam mal večje :))

Punce, jaz sem včasih zmedena.
Če prav razumem se tedni štejejo tako, da si prvi teden po M v prvem tednu..
Torej če imam na pregledu 11 t 3/7 (gestacijska starost) je to že 12. teden? Čeprav so tedni amenoreje 10 5/7 ?
Kdaj točno pa je konec prvega trimesečja in vstopimo v 4. mesec?
Jaz naj bi zdaj bila po tem izračunu gestacijska starost danes 12 3/7 - torej 13 teden?

Meni je zanimivo k sta mi že dve rekli, ko sem jima povedala za nosečnost - saj sva videli. Jaz nevem, res ne, kaj vidijo :D hahah

Sicer pa če katero zanima, pozanimala sem se pri različnih virih (zdravniki, ginek, frizer, laiki) in pravijo, da se med nosečnostjo lahko barvaš. Da pa so priporočljive barve brez amoniaka in peroksida. V DMju imajo kar tri vrste takšnih barv na voljo. Je pa res, da ponavadi slabše primerjo... No bomo videli :)

Glede velikosti pa je potrebno razlikovati ali to pomeni velikost celega ploda ali samo od glave do trtice, ker so to različni podatki ;)

Zvezdicax menim da cena ne igra vpliva pri kvaliteti. Gre za to, da te kreme vsebujejo olje, da je koža bolj prožna in pri raztegovanju ne popoka. Torej jaz imam od Alverde olje za masažo :) ko porabim bom šla pa lepo na olivno ali sezamovo olje :) Je pa tudi od kože odvisno... nekatere se ne bodo mazale in ne bo nič, ker imajo naravno bolj elastično kožo... No vsekakor pa škodi ne. Sicer pa tudi po ayurvedi je dobro se masirati z oljem po telesu... pa še posvetiš se sebi :)

Joga med nosečnostjo je pa top - čeprav je zelo napačno ko zdravniki predlagajo vadbo ko zanosiš. Daleč od tega, saj joga ni le neko dihanje in malo ležanja z mahanjem rok. Seveda je odvisno kam greš na katero vadbo. Ampak prava vadba položajev (ki temelji na položajih) ni priporočljivo začeti z nosečnostjo. Saj velikokrat vemo, da z napačnimi stvarmi sebi lahko bolj škodimo kot koristimo, a nihče ne pomisli, da je tudi pri izbiri učitelja ZELO zelo pomembno in odvisno naše počutje. Veliko bolje pa je joga kot kaj drugega, ker joga ima res celovit pristop na telo, duha, počutje. Sploh pa po porodu - edina stvar, ki res pomaga pri bolečinah v hrbtu. Je tako kot fizioterapija, le da ni usmerjena le na en del telesa (preverjeno). Osebno svetujem, da je že tako zelo pomembno imeti kvalitetnega učitelja (torej čigar izobraževanje je potekalo s tujimi strokovnjaki več let), v nosečnosti pa sploh. TIsti, ki imajo nosečko na hot jogi, očitno (s strokovnega vidika) nimajo veliko znanja o položajih joge in o človeškem telesu. In ta, ki poučuje jogo, bi lahko vedela, kot je napisala anonimna, da morajo mišice delati same ne pa neki životci. To je le pesek v oči - skrije bistvo, ki pa se z leti težje in težje popravi. Kot bi stvar pometli pod predpražnik. Jaz že komaj čakam jogo z bebico :) user posted image

(odgovor članu lemon)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.10.2012 12:21:55   
kakadoo
Js se nč ne mažem in se tud ne bom.
V prvi nosečnosti sem se mazala in nisem mela nobene strije. Super. Tamala je mela 50 cm in 3,5kg.
V drugi nosečnosti sem se spet mazala (seveda ob misli na to, kolk sm bla v prvi nosečnosti pridna ker nisem nobene dobila) da ne bom nobene pridelala pa.... Džabe. Tamal je mel 55 cm in 4,5 kg, jaz pa strij za izvoz.
Torej.. Če bo otrok velik, ne pomaga nobena krema, pa se loh še tolk mažete.
Zdj v tretje se pa sploh trudila ne bom - baje je vsak naslednji otrok večji, strije tud že mam.. Torej zakaj že? user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.10.2012 12:26:37   
Drimi
glede joge je bilo tudi pri nas posebej poudrajeno, da se (valda) ne začenja z nosečnostjo, ampak da se ža ta čas preide iz neke druge skupine v nosečniško. je pa - seveda - prilagojena, sej je jasno, da nekatere stvari niso primerne za nosečnice.
glede "životca" pa tudi ni namenjen temu, da mišice ne bi delale, ampak temu, da se pritisne na maternico in se pospeši njeno krčenje. da se čim prej povrne oz. da je takšna, kot pred porodom (približno).

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.10.2012 12:34:42   
majcicaklavdija
uf.... kok stvari jst se ne vem.....user posted image

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.10.2012 12:47:26   
zvezdicax
Čebelčk...kako misliš olivno olje...za telo?

(odgovor članu majcicaklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.10.2012 13:42:12   
mala lizika

IZVIRNO SPOROČILO: majcicaklavdija

uf.... kok stvari jst se ne vem.....user posted image

Jz tud ne ;)) ampak je tak fajn, ko kaj novega zveš. Sploh me, ki bomo prvič rodile, se mamo še dost za naučit.
Punce kdaj se popek izboči in naredi tista črta po trebuhu? Men trebuh vztrajno raste, ko da sem že v petem mesecu, sploh zvečer. Mažem se tko tko, enkrat na teden. Me je pa tud na NS vprašala, če kaj mažem že, ker se vidi, da bolj švoh. Kupla sem si že kak mesec nazaj od dm-a babylove MAMA, mi je ker ql, ker se hitro vpije in je poceni. Mislim pa, da bom mazala ker pol še z Niveo Q10 plus, ki jo že skoz uporabljam. Se mi zdi, da je res tako, da kak je katera podvržena k temu in od velikosti otroka oz. od velikosti trebuha, kolk se ti koža raztegne. Škodit pa ziher ne more.
Glede spola pa meni kaže po kitajskem punčko, kožo mam tud katastrofalno, ful mozoljev, sploh po vratu pa jih prej nisem nikol mela (no kakšen že kje pa kje). Nardil so se mi pa že preden sem sploh vedla, da sem noseča, pred testom. In zdaj ker pridno vztrajajo. Upam, da s porodom to izgine. Na nuhalni je tud rekla, da bo punčka. Kakšne druge vraže pa še nisem sprobala. Ko bomo rodile, bomo ziher vedle kaj mamo ;)
Slabosti so pa pri meni čedalje huje, se mi zdi... Zdaj ena dva tedna, se dosti bolj pojavljajo in sicer proti večeru. Bruham sicer ne, nekak probam predihat pa lovim takrat svež zrak in se osredotočim na jagode... user posted image user posted image ne vem zakaj, ampak mine user posted image . Najhuje mi je pa zmeraj, ko grem na bencinsko, ne prenašam vonja bencina, nafte... in pa najbolj mučno opravilo mi je umivanje zob!! Moti me krtačka, voda, pasta... VSE! Tako, da zjutraj s tako muko umivam in še to bolj površno, ker drugače bi verjetno trikrat vmes bruhala. Kaj se to vse spremeni, ne moreš verjet ;) Ampak jz to vzamem vse v zakup, samo da je vse ok, da bo bebika zdrava!!

Neposredna povezava do sporočila: 733
26.10.2012 17:14:39   
Samsam
Evo da poročam s kontrole pri moji G user posted image . Naj najprej povem da kar se tiče nuhalne smo se pogovarjale v čakalnici in tiste, ki so bile pri Strahovi in niso doplačale za 3D so dobile navadne slikce, jaz pa sem pri Pušenjaku brez doplačila dobila 3D slikco, sam pregled je bil 60€ in to je vse kar sva plačala.
Sem pa dobila danes Legofer, sirup z železom, ki naj bi ga pila 2x dnevno. Drugih posebnosti ni bilo, sestra je čist navdušeno pogledala slikco z UZ in se prav nasmejala dvignjenemu palcu najinega otročka user posted image . G je naredila UZ in rekla da brca, sam jst nisem ravno veliko videla, ker je imela ekran bolj proti sebi obrnjen pa na hitro je pogledala, slikice pa tokrat nisem dobila. Sem vprašala glede velikosti pa je samo nekaj zamrmrala da v 12t naj bi bil otroček z nogicami velik 9cm, to je pa vse kar je rekla. Sem bla kr mal razočarana nad skopim podatkom user posted image . Tako da lana83 in mala lizika predvidevam da je teh 9cm velikost celega otročka z nogicami vred, ker drugače merijo samo od temena do ritke (če sem si prav zapomnila).

kar se mozoljčkov tiče jih mam zaenkrat samo na čelu pa upam da ostanejo samo tam user posted image . V vsakem primeru bova otročka vesela, ne glede na spol, vse kar mi je važno je to da je dete zdravouser posted image .
Midva maževa trebušček pa joške že par tednov, moj to počne z največjim veseljem, potem pa hitro še vse polupčka user posted image .

Čebelčk jaz sem zdaj noseča 13t in 1d, kar pomeni: polnih 13 tednov in en dan, "korakam proti" 14 tednu oz. sem v 14 tednu. Tako so meni razložili. Če pa ni prav me pa popravite user posted image .

Naslednji pregled imam 27.11 . To je to zaenkrat user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.10.2012 17:25:55   
majcicaklavdija
ooooooooo.... lepo, lepo Samsam,... sam da je vse ok. pa da ti je otrocicek se sam nakazal,...hihihihi user posted image ,...no od danes naprej se bomo pa tud mi zacel mazat pa masirat,... user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.10.2012 17:26:04   
babyboooom
punce, a se še kera počut tko:
ni mi slabo, ampak kot da imam v grlu al nekje nižje neko "zaklopko"?!!?
ni fajn...user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.10.2012 18:41:47   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

punce, a se še kera počut tko:
ni mi slabo, ampak kot da imam v grlu al nekje nižje neko "zaklopko"?!!?
ni fajn...user posted image

ja poznam to,...sploh se mi to dogaja popoldne in zvecer,...pa sm tud ze prst v usta....(bljakuser posted image ) dala, da bi bruhala, pa ni pomagalo,..user posted image ,....jutri zjutraj bo ze bolje.... user posted image kar je meni neverjetno se zgodilo je bilo to, da mi je full zadisu kozarc mrzlega PIVA.....HALO,...PA GA SPLOH NE PIJEM,...PA MI JE MAMI REKLA, DA NAJuser posted image KR GA EN DECI CE MI DISI,....ja pa sm ga ne,....user posted image pasal je,...

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.10.2012 20:31:01   
Drimi
ha, majcica klavdija, jst sm si pa danes pol kozarcka terana prvoscla, prvega po dveh mes. da malo proslavim polnih 12 tednov.
je bilo super :)

Neposredna povezava do sporočila: 738
26.10.2012 22:27:10   
petra1978
Pozdravljene nosečke.

Toliko ste čvekale, da sem vas komaj prebrala.

Glede mazanja se jaz v prvi nosečnosti nisem mazala in nimam nobene strije, sedaj se pa tudi ne, mogoče enkrat do dvakrat na teden, ko namažem tudi ostale dele telesa, ker imam zelo suho kožo, sploh sedaj, ko je zunaj bolj mrzlo.

No, jaz sem imela danes pregled in moja bebika se je zelo lepo videla. Sem prav vesela. Sem pa danes-po velikosti ploda 10t2d, po zadnji M jaz ne morem računat, ker je bilo to pri meni zelo čudno. Pojma nimam kdaj je bil izcedek in kdaj M. No pa to zdaj ni več pomembno. Naslednji pregled imam pa 6.11. in takrat se boma tudi zmenila za NS.

Ravno gledam vreme za jutro in pojutrišnjem. SNEEEEGGGG!!!! JUPIIIII!!! Kako se ga že veselim in moj sinko z menoj. Danes je bil že celo popoldan zunaj v kombinezonu (po vsej sili sma ga mogla oblečt user posted image ) in je čakal na sneg user posted image .

Glede napovedi spola po tistem horoskopu pa meni prvič ni uganil, sedaj pa nisem niti probala. Mi je to brez veze. Prvič sem jaz tam nekje od 2. meseca naprej vedela, da je fant (tisti močan notranji čut) in me ne bi mogel nobeden prepričat v nasprotno. Tokrat temu ni tako in se mi tudi sanja ne, kaj imamo. Moj si želi pupo, ta mali pravi da bi on imel dojenčka (še ne ve, da ga bo dobil), samo da bi imel brateca, ker punčke preveč cvilijo user posted image . Bomo videli, kar bo pa bo, čeprav se jaz tudi sama sebe ne predstavljam s preveč roza barve okoli sebe. Mi nekako to ne leži, sploh to ne, ko vidim male punčke, ko nimajo druge barve oblačil kot pa roza. Vem, da se mogoče kateri to zdi čudno, ampak meni je to ful grozno.

Tako, sedaj grem pa spat, že komaj gledam.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.10.2012 7:50:12   
mija123
Živjo punce!

Jaz sem tudi majčica in bi vas povprašala če se vam lahko pridružim?user posted image
Rok imam 16.5.2013. Kot vidim se ene že mažete s kremo po trebuščki ene pa še ne. Jaz se tudi še nisem začela. Bom mogla iti mal preveriti kaj imajo dobrega na trgu.

če ve katera za dobro učinkovito kremo proti strijam se priporočamuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.10.2012 9:01:34   
babyboooom
petra1979, ko jaz perem imam prov roza žehto :)

(odgovor članu mija123)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.10.2012 9:35:18   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: Drimi

ha, majcica klavdija, jst sm si pa danes pol kozarcka terana prvoscla, prvega po dveh mes. da malo proslavim polnih 12 tednov.
je bilo super :)

user posted image ,.....FAJN,...neverjetno,...kaksne stvari ti zadisijo ali pa zasmrdijo,...ko ti prej nikoli niso! user posted image

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.10.2012 10:27:36   
Lorna4
Hej čvekice user posted image ste se pa razpisale user posted image na hitro se malo javim, sem lih sred čistilne akcije, mamo tako bombo v stanovanju, kot da nas je vsaj 14 notri, in ne samo trije user posted image
seznamček pa kasneje popravim, ko bom mela več časa.

kar se spola tiče, meni je v prvo kitajski koledar prav napovedal, sem pa imela punčko prvič in sem imela celo nosečnost res fuuuul lepo kožo, ker je drugače nimam, ker ponavadi pravijo, da je pri punčkah ravno obratno, tko da to pa pri meni ni veljalo user posted image zdaj mi pa kitajski koledar napoveduje fantka, ampak itak še ne vemo, tko da ne morem komentirat user posted image so pa te stvari itak bolj za šalo, kot za res, je pa vseeno luštn mal počekirat user posted image

ha, vidim da nas je več iz domžalskih koncev, no jaz sem iz radomelj, tko da ma da se potem dobimo na kakšnem vozičkanju, že prej se pa lahko zmenimo za kakšno kavo, če boste za user posted image

glede mazanja bušija jaz se zaenkrat sicer še ne, sem se pa med prvo nosečnostjo kar pridno mazala skos, pa sem na koncu kljub temu dobila kar nekaj strij. mi je pa tudi zdravnica povedala da se da sicer malo ublažit s kremo, nikakor pa ne preprečit, da kao je čist odvisno od vsakega posameznika, kako raztegljiva je koža in nekatere smo temu pač bolj podvržene... se bom pa tudi zdaj kmalu začela user posted image

glede tednov, pa jaz niti ne spremljam tako točno, to sem sam v prvi nosečnosti kontrolirala in vedno vedela do dneva točno user posted image vem da sem trenutno v dvanajstem tednu, se mi zdi da bom v torek dopolnila polnih 12, nisem pa čist prepričana user posted image

izbočen popek se pa sploh ne spomnim, kdaj je prvič nastopil čas za to? pomoje okrog 6, 7 meseca, vsaj prvič je blo mislim da tko, ampak sem imela razmeroma majhen trebuh se mi je pozno začelo poznati, tud tko me ni blo tok skup, kukr me je zdej user posted image

tko da sem vas mal pokomentirala, zdej morm pa res naprej pospravljat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
27.10.2012 11:16:50   
majcicaklavdija
No jst sm pa ravno koncala s cistilno akcijo,...user posted image ,...glede kavice, mi spoh ni tako slaba ideja,... ZAKAJ PA NEuser posted image ,.... se bi lahko zmenile. LEP DEZEVEN DAN vam zelim punce.....user posted image ,.....user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.10.2012 12:41:52   
zvezdicax
Ojla user posted image
Mi imamo tud malo čistilne akcije, prav paše na tako vreme.
Meni a tokrat pašejo mandarine, skoz bi jih jedla user posted image
Pravkar smo lih kosilo pojedli, zdej pa čakat da stoj opere in pol počivat na kavč, pa kak dober film pogledat user posted image

Bom pa ta teden šla do DM-a pokukat, kera olja imajo in se počasi mazat po bušiju.
Meni se szjutraj pozna zelo spodnji del, popoldne sem pa že kot b

Neposredna povezava do sporočila: 745
27.10.2012 12:44:41   
zvezdicax
Kar dodalo me je .....gggrrrrrrrrrr.

No da dokončam, popoldne, sem kot balonček, tako vsi vejo in sumijo, razen v službi še nisem povedala, bom pa po naslednjem pregledu.

Lepo se mejte na ta deževen dan, pa upam, da bo jutri res sneggggggggggg user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.10.2012 22:01:27   
Tanja83

majčicaklavdija, ns imam 16., kar pri moji G, ki je z Metelkove v Lj
tanja83, ne vidim te. mogoče gledam v napačno smer. dej mi kak namig.

sem v edinem bloku, ki obstaja ;)

Neposredna povezava do sporočila: 747
28.10.2012 8:04:16   
babyboooom
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja83

majčicaklavdija, ns imam 16., kar pri moji G, ki je z Metelkove v Lj
tanja83, ne vidim te. mogoče gledam v napačno smer. dej mi kak namig.

sem v edinem bloku, ki obstaja ;)

v Radomljah je en blok nad lekarno, drugi nad Tušem pri rondoju (a ni?), v Preserjah je pri Lovšetu... jaz sem rečmo točno med Lipom in šolo, ampak na desni strani, v eni "novi" slepi uličici..., kjer sta tud dva mini bloka (stanovanjski hiši)
Lorna4 je tud nekje z Radomelj...

(odgovor članu Tanja83)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.10.2012 8:22:28   
Lorna4
ha, tud jaz sem iz bloka..nad trgovino user posted image user posted image

čez okn lih gledam, kako sneg mede user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
28.10.2012 11:19:44   
babyboooom
jaz sem v omenjeni uličici zadnja hiša na levi (bela, z belo ograjo) ;)
Lorna4, kje pa delaš? a v kakem lokalu tle kje zravn al...?

IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4

ha, tud jaz sem iz bloka..nad trgovino user posted image user posted image

čez okn lih gledam, kako sneg mede user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?