|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
25.10.2012 12:46:10   
Čebelčk
Lorna4 hvala za seznam. Jaz imam po nuhalni nov datum: 7. maj.

Drimi jaz sem že iskala, ker me vse hlače žulijo. Sem pač bolj ozke nosila prej. Vendar v H&M in C&A na Rudniku niso imeli nič pametnega, hlače še spomladanske, edino nekaj debelih, ki pa so z ozkimi hlačnicami zame čisto neprivlačne. Imam pač raje udobje pred modo :) Sicer obstaja v BTCju trgovina za nosečnice, tam pa so hlače okoli 70 eur. Baje pa imajo veliko izbiro.

Glede slabosti. Jaz sem pila ingver a ni pomagal... načeloma mi pomaga samo to da sem sita in to ne s kakšnim sadjem (to sploh ne prenese želodec ko mu je slabo) ampak nekaj poštenega: Kosilo, dva kosa kruha, ipd...
Čeprav mi tale teden ne pomaga niti to. Danes sem do sedaj že tretjič jedla pa mi je še vedno slabo :(
Da glavobolov sploh ne omenjam. Ta teden, ko naj bi šlo vse na bolje (sem v 13. tednu) je meni vedno huje. A imate druge tudi takšne izkušnje?

Kitajski horoskop: prijateljici je pokazal napačno, ostale še nisem preverila ;) Meni kaže fantka, in tudi mislim da bo fantek. Čeprav je na nuhalni najprej rekla da je punčka, pa se je potem popravila, da je lahko pa na tej sliki tudi fantek.... Vseeno mi je :) Bi pa enkrat rada imela dva, fantka in punčko :)

(odgovor članu majcicaklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.10.2012 12:53:06   
Anonimen
Meni je ta koledar tu na RR narobe pokazal in še kr narobe kaže, na otročarijah mi pa kaže prav za prvega. Za to nosečnost na obeh kaže za punčko, bomo pa vidl k pride ven, ker mi pa nč nočmo vedet, pa je že na NS se kazal, mi smo pa stran gledal user posted image .

Slabosti so minile user posted image ...

Anonimna user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
25.10.2012 13:05:55   
Drimi
ste se pa razpisale... user posted image
super, mam kej za brat med službo.
hvala čebelčk za obleke...
kar se pa spola tiče, pa sama nisem nič spraševala na NS, povedali pa tudi niso. bi rada vedela, ampak se mi je zdel še tako majčken, mi ni bilo jasno,kako lahko kaj vidi. sem si pa zmeraj bolj punčko želela (oblekce, pa barbike...), se mi pa nekako dozdeva, da bo fant. ali pa me skrbi, da bo fant, zato ker imava z dragim za punčko že ime, za fanta pa ne... in ne morava nič pogruntat. ampak predvsem upam, da bo vse ok, mi je vseeno, kaj bo. pa tudi ne bi ne vem, splavila, če bi rekli, da je ne vem kakšna možnost, da ima kakšno okvaro. nisem šla na NS zaradi tega... kot si, rdeča pesa, lepo povedala, je pač tvoj otrok in ga sprejmeš, pa se potem ubadaš s tem.
aja,pa dobrodošle vse nove, držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.10.2012 13:06:59   
Drimi
sem pozabila: po kitajskem bi mogla bit punčka. pa potem sem en kviz delala, pa je bila tudi punčka, pri drugem je bil pa fant.

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.10.2012 13:25:53   
rdeča pesa
dobrodošli Nateja85 in Tasha84!
Nateja85 imava rok na isti dan user posted image . Prej sem bila sama na tem datumu.

malalizika hvala! Tudi jaz sem si ob vseh različnih krvavitvah ustvarila podobno mnenje glede (ne)donositve: da je to pač naravna selekcija.
In sem vesela da si tako pozitivna, tudi jaz sem zmerom bolj!

majčicaklavdija sem vesela da se ti je sčistilo! Ane, koliko smo tokrat lahko vesele belega toka? user posted image
Aja, tudi jaz imam gin.v Domžalah. Iz kje pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 705
25.10.2012 13:39:24   
babyboooom
obe, rdeča pesa in majčica klavdija, a sta z domžal?

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.10.2012 13:44:46   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

Ja, iz okolice.... Selo pri Ihanu,... user posted image ,.... genikologinja je pa dr. Mili Lomsek

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.10.2012 14:59:56   
babyboooom
Preserje... skor sosedi ;)

IZVIRNO SPOROČILO: majcicaklavdija

Ja, iz okolice.... Selo pri Ihanu,... user posted image ,.... genikologinja je pa dr. Mili Lomsek

Neposredna povezava do sporočila: 708
25.10.2012 15:20:25   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: majcicaklavdija

Ja SKORAJ, user posted image , katero imas pa G?
Pa ne vem tocno ali si ze imela NS ali jo se moras imeti?

Neposredna povezava do sporočila: 709
25.10.2012 18:08:19   
Pišika
Čebelčk, jaz sem tudi danes malo na internetu brskala, kje se lahko nabavijo nosečniška oblačila in se mi zdi prav svinsko, da stanejo ene hlače 70 Eurov in več! In navadna majčka 40 Eurov! Halo?!?! user posted image Saj bomo itak imele v prihodnjih mesecih velike izdatke, sploh me, ko smo prvič noseče in moramo vso opremo nabaviti (vseeno ali novo ali rabljeno), potem pa še take cene. Mene je kar na rit vrglo. Da jih ni sram, da tako služijo na nosečnicah. Itak je v MB že kriza karkoli pametnega nabaviti, razen C&A in H&M mislim, da ni neke trgovine, pa še tu ni neke ponudbe. Jaz bom verjetno kar v AT skočila, ko bom šla kaj nabavljat...

rdeča pesa, jaz grem na NS. Zato, da vidim mojo pikico, da dobim končno prvo sliko (na prvem pregledu je nisem dobila, sem jo pa tudi pozabila prositi...), in seveda da tudi moj dragi končno spozna novega prihajajočega člana. Cena se mi ne zdi tako visoka in pretehta vse te prednosti... Ne glede na rezultat pa itak nebi mogla karkoli narediti mojemu malemu user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.10.2012 21:12:12   
Tanja83

poglej čez okno, morda me vidiš, da ti maham user posted image
podpis: soseda ;)

Neposredna povezava do sporočila: 711
26.10.2012 7:34:00   
babyboooom
majčicaklavdija, ns imam 16., kar pri moji G, ki je z Metelkove v Lj
tanja83, ne vidim te. mogoče gledam v napačno smer. dej mi kak namig.

(odgovor članu Tanja83)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.10.2012 8:11:47   
majcicaklavdija

majčicaklavdija, ns imam 16., kar pri moji G, ki je z Metelkove v Lj
tanja83, ne vidim te. mogoče gledam v napačno smer. dej mi kak namig.

DOBRO JUTRO,...grozna noc,... SPETuser posted image , Aha potem bom jaz prej porocala kako je bilo na NS user posted image , SUPER, da imas sosedo, je prirocno za vozickat skupaj... user posted image , tud jst jo imam pa se na isti dan ima rok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
26.10.2012 8:42:09   
lana83

Jutro user posted image

Uuu ste pa pridne, sem rabila kar veliko časa, da sem vse prebrala!

Evo mene, bila skoraj mesec bolna, še vedno kašljam, kri je baje ok, amapk so ugotovili da sem fasala en velik bacil. Bila sem na bolniški, ki pa mi jo niso podaljšali, in tako sem od ponedeljka v službi, še vedno ne čisto zdrava! Ne vem no, glede na to da imam astmo, en ss za sabo, stresno delo, mi oni niso dali bolniške ker moje življenje kao ni ogroženo! user posted image Zdaj pa ne vem ali so samo pri nas taki zdravniki ali sem samo jaz tako občutljiva ratala?? Me pa jezi, ker je to moja druga bolniška v 10 letih službe. Prvo sem imela letos zaradi ss in ta je bila druga! Me jezi!! Ampak bom že. Ta teden sem res šla samo v službo in popoldne spat, zvečer pod tuš in spat. Nisem zmožna ničesar. Za jesti mi ne gre, sem na minus 4kg pristala. Bom videla kaj bo G v petek (drugi petek user posted image ) povedala! Upam, da ta dolgotrajni prehlad ni škodoval mojemu bebiku user posted image

Samsam vem da se nisem dolgo oglasila, ampak sem bila res čist brez energije, jesti nisem mogla, vročina, kašljanje, bolelo me je vse...Včasih sem še zvečer razmišljala ali naj sploh grem pod tuš ali neuser posted image
Čestitammmmmmmmm user posted image Veliki ste že, pa zdravi user posted image To mi je res polepšalo jutro danes!! Si vprašala za spol? Jaz itak bom, ker vse moje kolegice mi že ponujajo cunjice in mam res na izbiro 4 fante in samo eno punčkouser posted image amapk jaz imam občutek da bo punlka! Kako ste drugače? Počutje? Kaj ti je še G povedal?

Lep vikend punce pa upam da ne zmrznemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
26.10.2012 9:00:38   
Samsam
dobro jutro majčice user posted image . Še urca pa pol in grem danes še h moji G poročat kak je blo na NS. Upam da mi bo naredila UZ pa da bo dete kej bolj migalo user posted image . lana83 kar se tiče vpliva prehlada na otročka je tak da so kar trdoživi in znajo tudi hude prehlade/bolezni prestati brez posledic, tako da mislim da se ne rabiš bat user posted image . Se mi pa zdi čudno da ti niso bolniške podaljšali user posted image . Svetujem ti da če boš začutila da ne moreš delat ali s težavo delaš, to omeniš svoji G in če ima vsaj malo sočutja bi mogla dobit bolniško po mojem mnenju.
Ja, smo veliki, ampak mislim da sem tistih 9cm zamenjala za kako merilo, ker sem potem na netu gledala in naj bi bil otroček v 14 tednu nekje 9cm velik, tak da če mi danes G naredi UZ jo bom vprašala kako je velik user posted image .
aja, kar se pa spola tiče pa midva ne želiva vedet user posted image . Imam pa občutek da bo punčka, ker mam čelo tako kot da sem glihkar v puberteto stopla user posted image

< Sporočilo je popravil Samsam -- 26.10.2012 9:02:20 >

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.10.2012 9:38:50   
majcicaklavdija
Me ZELO zanima, ce je dejansko kaj na tem, kar se tice mozoljavosti in ostalih znakov, ki naj bi bili pokazatelji spola??? kaksne imate kej izkusnje? drugace sm tudi jas nastala en sam velik mozolj user posted image ni mesta na telesu kjer ne bi bili ti user posted image ,......user posted image , pa skos mastni lasje,....uffff, dobr da sm na bolniski, ker mi res ni do tega da si umivam vsak dan glavo. Je pa zanimiv tist rek, ko pravi, da ti puncka lepoto jemlje, fantek pa ti jo daje.....user posted image user posted image ...bomo videli, ce je kaj na tem....user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.10.2012 10:34:00   
lana83
Ja Samsam tudi meni se zdi čudno, se je obregnil v eno besedo iz celega A4 lista od izvida. Baje da šparajo!!
Sem pogledala na mojo slikico za Uz...meni odspodaj piše vvelikost ploda, tako da je še vedno lahko to dejanska velikost!!! Sporoči kako opraviš, bom čakala na tvoj postuser posted image

Meni so se 14dni nazaj naredili mozolji, ampak so izginili. Jih pa prej nikoli nisem imela, niti v najstniških letih ne! Vem da od mojega brata žena je bila v obeh nosečnostih cela mozoljasta, pa ima dve pupi user posted image Amapk moja sodelavka pa ni imela niti enega, pa ima tudi pupouser posted image Najboljš kolegica mozolj pri mozolju, prav antibiotik so ji dali, pa ima fantka! bog ve! Jaz si ne upam nič reči! Heheuser posted image Me mal firbec matra. Moj pravi da bo fant, jaz, mami, nečakinje, pa da bo pupauser posted image Hehe saj pomoje niti znala nebi z fantkom, če bouser posted image Imamo same pupice v familiji! Če bo fantek bo vsaj malo ravnovesjauser posted image Bomo videli!

Meni je kolegica enkrat naredila tisto z verižico...mi pokaže dve pupi. Prav pokaže moji mami, atu, bratu, kolegici, njeni mami, očetu... malo za hec no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
26.10.2012 10:39:28   
čopka12
Napovedovanje spolov - men je kitajski pokazal narobe v prvo, mozoljev nisem imela, nikoli niti enega, pa imam punčko. Imam prijateljico, ki je obe nosečnosti zgledala ko najstnica, pa ima enega fanta in eno punco... in drugo, ki je bruhala ko vidra obakrat po sedem mesecev, pa ima tudi fanta in punco.... tako da se men te napovedi spolov zdijo bolj vraže kot kaj drugega user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.10.2012 10:46:50   
lana83
čopka12 saj pravim malo za hecuser posted image Saj sem tudi jaz napisala da je vsaka malo drugače, tako da bo kar bo! Tako ali drugače je važno samo da je zdrav/a kajne?user posted image

(odgovor članu čopka12)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.10.2012 11:02:18   
kakadoo
Babe user posted image
Ja stvar je taka stoji pa tako..
Če ste seksale na ovulacijo bote mele fantka, če ste pa par dni prej bo pa punčka user posted image
Živa resnica user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.10.2012 11:14:03   
zvezdicax
Ojla...
vidim, da ste govorile o o spolu po kitajskem. Meni je za drugo nosečnost uganlo fantka, zdej pa kaže punčko in isto je na NS povedala, ampak je še vse prezgodaj, zdej bolj ugotavljajo, bomo vidli na morfologiji user posted image

Angel sound sem dobila v začetki tega tedna in ga uporabljam, a ne vsak dan, srčka tud slišali [sm=smiley36.gif

Počutje se je izboljšalo, lahko kak dan v tednu mi je še slabo, a ful malo, me pa utrujenost daje zelo. Sem pa v 13t2d.

Zanima pa me, a se že masežete po bušiju? Jst sm prejšnjo nosečnost uporabljala olje od eucerina v lekarni, pa mi ni prav nič pomagalo, sem dobila strije user posted image pa zdej ne vem kaj bi? Al je boljš dat več everčkov ali manj...

Drugače pa sem na bolniški, počivam, malo čakam na prvi sneg user posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.10.2012 11:15:13   
zvezdicax
Aja, pa še vsem čestitke za dobre rezultate pri NS in tiste ki čakate, pa naj vam gre hitro dnevi in da bodo dobro rezultati user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.10.2012 11:16:05   
majcicaklavdija
haha... no to pa pojma nimam, ali sem med ovulacijo,....user posted image ,...je pa tako, da po vsej verjetnosti sem, ker je to stalno pri nas,....user posted image ,.... mal se pa mormo pohecat,....pa podebatirat o teh stvareh,.. SEVEDA JE NAJBOLJ POMEMBNO , DA JE ZDRAV,...pa naj bo to cil in krepak fant ali pa nezna puncka.....user posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.10.2012 11:20:12   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdicax

Ojla...
vidim, da ste govorile o o spolu po kitajskem. Meni je za drugo nosečnost uganlo fantka, zdej pa kaže punčko in isto je na NS povedala, ampak je še vse prezgodaj, zdej bolj ugotavljajo, bomo vidli na morfologiji user posted image

Angel sound sem dobila v začetki tega tedna in ga uporabljam, a ne vsak dan, srčka tud slišali [sm=smiley36.gif

Počutje se je izboljšalo, lahko kak dan v tednu mi je še slabo, a ful malo, me pa utrujenost daje zelo. Sem pa v 13t2d.

Zanima pa me, a se že masežete po bušiju? Jst sm prejšnjo nosečnost uporabljala olje od eucerina v lekarni, pa mi ni prav nič pomagalo, sem dobila strije user posted image pa zdej ne vem kaj bi? Al je boljš dat več everčkov ali manj...

Drugače pa sem na bolniški, počivam, malo čakam na prvi sneg user posted image

joj o tem pa sploh se nisem nic razmisljala...user posted image ,... najbrz je dobr kej uporabljat, sam KAJ pa tudi mene zanimauser posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.10.2012 11:28:03   
Drimi
oj, punce.
tole s seksom pred ali med ovulacijo je baje res, kej naj bi bili M spermiji hitrejši, torej na ovulacijo pride M do jajčeca, Ž spermiji pa naj bi bili bolj vzdržljivi, torej sposobni čakat dalj, da se jajčece sprosti. sej na tej podlagi je celo ena angl, stran, ki ti daje nasveete, kdaj in kako seksat, da bo fant/punca.
vse ostalo je pa, vsaj jst mislim,bolj tako tako... sigurno pa se vedno najde en ogromen delež pravilnih napovedi, ipak sta opciji samo dve.
sem pa vseeno, kot se že napisala, malo preverila, kaj bo.. pa so različni rezultati, tako da ..  bo treba zgleda malo počakat.
kar se strij in krem tiče, pa se skušam mazat z pač eno niveo vsaj enkrat na dan... sem si ful zapomnila nasvet od moje učiteljice joge (nosečniške), ki je na uvodni uri rekla: mažite se po trebuhu, s čimerkoli, samo da se vlaži. Pa takoj po porodi začnite nosit oprijete životce ali nekaj podobnega, da bo šlo čim prej nazaj. prvo zaenkrat upoštevam, drugo pa ja, ko bo čas.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?