mala lizika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsam IZVIRNO SPOROČILO: mala lizika Samsam, 9 cm je velik plod? pa si v 12 tednu, če sem prav zastopla? A ni za ta teden plod velik 5-6 cm? Na pregledu sem bila v 12t 5d, torej skoraj 13 teden, na slikici pa piše 9cm, drugega podatka o velikosti nisem zasledila, lahko pa da je to merilo . Sem malo pobrskala po netu in naj bi bil otroček v 14t velik nekje 9cm, tak da če mi bo jutri G naredila UZ bom na njeni slikci skoraj gotovo videla kako velik je pa ziher bom vprašala . Upam da bo zdaj bolj živahen, ker na NS mislim da je spal, edino ko ga je Pušenjak malo "dregnil" je dvignil rokico, na slikcah ki sva jih pa dobila pa kaže dvignjen palec (in sma rekla da to nama je hotel povedati da je z njim vse uredu ). Na pregledu sem bila v 12t 5d, torej skoraj 13 teden, na slikici pa piše 9cm, drugega podatka o velikosti nisem zasledila, lahko pa da je to merilo user posted image . Sem malo pobrskala po netu in naj bi bil otroček v 14t velik nekje 9cm, tak da če mi bo jutri G naredila UZ bom na njeni slikci skoraj gotovo videla kako velik je pa ziher bom vprašala user posted image . Upam da bo zdaj bolj živahen, ker na NS mislim da je spal, edino ko ga je Pušenjak malo "dregnil" je dvignil rokico, na slikcah ki sva jih pa dobila pa kaže dvignjen palec (in sma rekla da to nama je hotel povedati da je z njim vse uredu user posted image ). Ja to bo velika bebica No, le daj vprašaj, ker me zanima Se mi zdi, da na NS vsi otročki pančajo, mojega je tud mogla dregat, pol je pa še mojmu rekla, naj malo prežoka, če se bo odzval na atija Na morfologiji pa baje brcajo kolk morejo in je težko vse videt . Sem rekla, to ma ziher po meni, ko tko rada spi . Potem se je a še malo počohala, to pa definitivno po atiju
|