|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
24.10.2012 19:37:12   
Dejčka912
Joj po res dolgem času se spet javljam...sem ful zsedena z diplomo tku da mi zmanjkuje malu časa.

Prejšnji teden sem bila v Postojni na NS...rezultti so VSI super...spol mi je napovedala ampak mi ni znala 100% še zagotoviti. Bomo vidli no, važno da bo zdravo! Za enkrat torej kaže vse OK user posted image .

Danes sem bila še pri ginekologinji, je še vedno vse ok...razen tega da imam prebavne motnje že 5 dni in imam zaradi tega zdej poseben jedilnik user posted image Sam je z otrokom vse v najlepšem redu. Slabosti pa pri meni itak niso bile hude...kr pa je bilo je izginilo.

Še podatki za seznam: rok ostaja isti: 1.5., 1user posted image , 0user posted image , naslednji pregled 21.11. v Ajdovščini

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.10.2012 20:29:34   
majcicaklavdija
no ce je pa tako,...potem pa upam, da pri meni tudi drzi in mi je to zeloooo vseeec ,... jupiiiiiii user posted image user posted image No zdaj pa LAHKO NOC vsem majcicam, pa mirno noc zelim... user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.10.2012 7:41:15   
rdeča pesa
Drage moje, jaz sem včeraj takoooo zelo krvavela, da sem se čustveno že uvrstila na seznam: "z nami so pot začele".
Zato sem šla k svoji gin in mi je povedala, da je z nosečnostjo vse ok, imam pa neko vnetje MV na zunanji strani. Tega vnetja nič ne čutim,
tudi sp.odnosov nimava že nekaj časa zaradi tega ampak vseeno se je toliko poslabšalo, da mi je kar lilo ven.
Dobila sem neko kremo in napotnico za naprej.
mi je bilo vse skupaj tako stresno, da sem prišla domov kot cunja.
Samo da je z user posted image vse ok. Srček bije, pikec mi je pa že sedaj tako luštkan!!! Tudi če je majhen in črno-bel user posted image

(odgovor članu majcicaklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.10.2012 7:45:58   
rdeča pesa
A mogoče še katera ne gre na nuhalno ali sem edina?

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.10.2012 7:54:46   
babyboooom
ja, pri meni je v prvo zadel :)

pa sprobavala sem še vse datume od sester in prijateljev, katerih poznam datume in je bilo vedno prou
pol sem pa hotla še zase (če sem res punca) pa nisem mogla, ker mamina letnica (1948) je malo prehuda in ne gre, tako da obstaja možnost, da sem fant. user posted image

zdej mi je pa tud napovedal punco. Upam, da bo res!

no pa se eno vprasanje,... malo za salo,malo za res...user posted image ali je katera, ki inaze od prej otroka uporabila kdaj kitajski lunarni koledar za napoved spol otroka in ce je, kako se je obnesel??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 680
25.10.2012 8:09:00   
majcicaklavdija
DOBRO JUTRO,... user posted image upam, da ste imele naspano noc....moja je bila eno samo premetavanje,...user posted image , da ne govorim o neverjetnem smrcanju mojega fanta... Uglavnem, zanimivo rdeca pesa, da se nisi odlocila za NS, kako pa to? Kar se pa tice krvavenja imave pa podoben primer samo da se je pri meni en delcek maternice odluscil. user posted image LP

Neposredna povezava do sporočila: 681
25.10.2012 8:14:17   
majcicaklavdija
ZANIMIVO a ne,.... tale koledarcek, VSE pravijo da jim je zadel,... user posted image , pri meni tudi kaze na punckouser posted image ,....ja iiiiiiiii, SUPER BI BILO user posted image , ceprav je itak zdravje najbolj pomembno, ampak vseeno pa neke zelje pa pricakovanja obstajajo.

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.10.2012 8:34:22   
kakadoo
Js mam NS jutr, sam za spol ne bom vprašala - če pa že, pa bom jemala bolj za rezervo.
Namreč v drugi nosečnosti so se mi zmotil - so napovedal punčko, bil je pa fantek.
Tko da... zdj je še čist prezgodi. Mal ugibajo. Saj konc koncev so samo dve možnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
25.10.2012 8:45:16   
rdeča pesa
koledarček: pri prvem otroku smo po rojstvih vse punce na forumu preverile, ali smo rodile spol kot kaže ta kitajski koledarček, ali ne.
In je približno dobri polovici punc pravilno napovedal, drugim ne. Tako da ga jaz jemljem bolj za foro. (No, v vsakem primeru bi mi bila le fora;)

NS: Že v prvi user posted image nisem šla. Enostavno se ne ukvarjam z vprašanjem, ali je kaj narobe z otrokom, le želim si, da je vse ok. Ker ti NS ne more pokazati vseh okvar in ker sem po vrhu vsega slišala že za toliko primerov, da so mamico le prestrašili, pa je bilo potem vse ok, si mislim brezveze. No, pa še na to sem naravnana, da če je otrok toliko zdrav, da se bo rodil in mu bo srček bil, bi ga itak vzljubila, tudi če z njim ne bi bilo vse ok. Bi se sicer življenje obrnilo na glavo, a s tem bi se začela ukvarjati takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 684
25.10.2012 8:51:51   
majcicaklavdija
Ja se strinjam, da je se malo prezgodaj, vem da tale NS ni 100%, ampak bom vseeno vprasala,...namrec, CUDOVITO se mi zdi je presenecenje, ko rodis, ampak prav tako pa se mi zdi lepo ce VES kaj je in tudi bolj prirocno. (nakupovanje, izbiranje imena itd...) ni mi do tega, da bi same nevtralne stvari kupovala in sobico opremljala, ce me razumete. user posted image No to pa tud ne mislim da bi pa imela vse modro ali pa roznouser posted image .

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.10.2012 8:55:49   
majcicaklavdija
rdeca pesa, zelo lepo napisano in resnicno izuser posted image , mislim, da jaz nisem tako mocna za take stvari user posted image , drugace ti pa zelim vse dobro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
25.10.2012 9:13:05   
majcicaklavdija
OK. ... mislim, da mi je uspelo,....TAKO,... tista, ki zeli se lahko prijavi se na FACEBOOK-u pod Majcice 2013 user posted image , sem videla da imajo nekatere take zelje in da stran se ni narejena, razen majcic 2012,..tako da sm jo poskusala spackat skupaj....user posted image ....no pa DOBRODOSLEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
25.10.2012 10:06:11   
Pupi Sanda
Oj,

skupina na FBju že obstaja, vendar je skrita, verjetno je zato nisi videla. Piši Lorni4, da te doda za prijateljico in povabi v skupino.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
25.10.2012 10:21:41   
majcicaklavdija
Joj a res,... sm kliknla pa mi ni nc vn vrgl, zato sm jo pa sla naredit. OK. hvala user posted image

(odgovor članu Pupi Sanda)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.10.2012 10:54:21   
Pupi Sanda
user posted image

no, jaz sem pa z današnjim dnem zakorakala v 11. teden... user posted image
moram reči, da se veliko bolje počutim, prsi me še vedno malo bolijo, zvečer mi ni več slabo...edino paziti moram, da se preveč ne najem, ker se potem slabo počutim...

Ampak še kar vztrajamo in to je glavno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
25.10.2012 11:08:53   
Samsam
IZVIRNO SPOROČILO: mala lizika
Samsam, 9 cm je velik plod? pa si v 12 tednu, če sem prav zastopla? A ni za ta teden plod velik 5-6 cm?

Na pregledu sem bila v 12t 5d, torej skoraj 13 teden, na slikici pa piše 9cm, drugega podatka o velikosti nisem zasledila, lahko pa da je to merilo user posted image . Sem malo pobrskala po netu in naj bi bil otroček v 14t velik nekje 9cm, tak da če mi bo jutri G naredila UZ bom na njeni slikci skoraj gotovo videla kako velik je pa ziher bom vprašala user posted image . Upam da bo zdaj bolj živahen, ker na NS mislim da je spal, edino ko ga je Pušenjak malo "dregnil" je dvignil rokico, na slikcah ki sva jih pa dobila pa kaže dvignjen palec (in sma rekla da to nama je hotel povedati da je z njim vse uredu user posted image ).

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.10.2012 11:09:02   
tasha84
Pozdravljene. Sem nova na forumu. Pričakujem prvega user posted image , in sicer 21. 5. Trenutno sem pa na bolniški zaradi slabosti, ki pa upam, da bodo kmalu odšleuser posted image

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.10.2012 11:19:11   
mala lizika

IZVIRNO SPOROČILO: majcicaklavdija
OJLA, ... mala lizika,... zanimam me, kaksno je stanje zdaj pri tebi glede krvavitve,... se ti je ustavila, pa ce si dobila slucajno pri G kapsule UTROGESTAN,...namrec jst sem jih,... ampak samo z nemskimi navodili tako da vem o njih samo to da se uporabljajo za obdrzitev ploda,...dobila pa sem jih direktno pri G, ker jih v lekarnah ni? pozna kdo mogoce te kapsule? user posted image

Ja te krvavitve so ker neki in res so lahko srečne nosečnice, ki jih nimajo!! Ja pri meni je zdaj tako, da od včeraj naprej morm po eno tableto dabrostona jemat. Do zdaj sem pa dve/dan. Bomo vidli kaj bo v teh par dni in če bojo čist izginle, ko bom čist prenehala z jemanjem. Utrogestan pa nisem dobila. A so te boljše? Men je sicer druga G predpisala dabroston, ker mojega G ni bilo in je potem sestra rekla, da to je dobra zadeva, da dostim pomaga. Meni sicer takoj ni, prvo so še ker bile na dva dni, potem en teden nič pa spet malo in zdaj spet en teden nič. Ne vem kaj naj pričakujem. Vem, da je z vsakim dnem spalv manjši, vendar še vedno je prisoten strah. Zdaj sem v 12 tednu in 4 dni. Če je s plodom kaj narobe, tako in tako pride do splava ponavadi in baje ne pomagajo nobene tablete. Kao naravna selekcija. Upajmo na najboljše in da maja dobimo svoje bebike v naročje. Pri tebi se še vedno pojavljajo? Koliko časa krvaviš? Rdeča pesa, držim pesti tudi zate, vem, da nam bo uspelo!!
SREČNO!! user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 693
25.10.2012 11:25:57   
mala lizika

IZVIRNO SPOROČILO: Samsam

Samsam, 9 cm je velik plod? pa si v 12 tednu, če sem prav zastopla? A ni za ta teden plod velik 5-6 cm?

Na pregledu sem bila v 12t 5d, torej skoraj 13 teden, na slikici pa piše 9cm, drugega podatka o velikosti nisem zasledila, lahko pa da je to merilo user posted image . Sem malo pobrskala po netu in naj bi bil otroček v 14t velik nekje 9cm, tak da če mi bo jutri G naredila UZ bom na njeni slikci skoraj gotovo videla kako velik je pa ziher bom vprašala user posted image . Upam da bo zdaj bolj živahen, ker na NS mislim da je spal, edino ko ga je Pušenjak malo "dregnil" je dvignil rokico, na slikcah ki sva jih pa dobila pa kaže dvignjen palec (in sma rekla da to nama je hotel povedati da je z njim vse uredu user posted image ).

Ja to bo velika bebica user posted image user posted image No, le daj vprašaj, ker me zanima user posted image Se mi zdi, da na NS vsi otročki pančajo, mojega je tud mogla dregat, pol je pa še mojmu rekla, naj malo prežoka, če se bo odzval na atija user posted image Na morfologiji pa baje brcajo kolk morejo in je težko vse videt user posted image . Sem rekla, to ma ziher po meni, ko tko rada spi user posted image . Potem se je a še malo počohala, to pa definitivno po atiju user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.10.2012 11:37:58   
majcicaklavdija
Jst sm na bolniski 16 dni toliko casa jemljem tudi te kapsule in sicer 3krat na dan po dve in to skozi noznico.... user posted image , krvavela sm 10 dni potem pa se je zacel pojavljati rjav izcedek,...zdaj priblizno 3 dni opazam vse cisto, niti sledu o kaksnih nepravilnostih,....user posted image tako da ocitno pomagajo! upam sam da je s pupo vse OK. ker vcasih dobim tako beden obcutek , da ji ne bije vec user posted image , da bi najraj vsak dan pri G sedela user posted image . a je kateri to poznano? komaj cakam NS, da mi potrdi , da je vse OK. da lazje prezivim potem spet do naslednjega pregleda!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
25.10.2012 11:43:27   
majcicaklavdija
Tasha84, dobrodoslauser posted image , ja slabost res ni fajn, pri meni se mi zdi da pocasi izginja, ceprav se najde kaksen prav obupen dan in tu je tudi spanje vkljuceno! user posted image . no pa vse to v zakup a ne, da bo potem maja tok bolj zanimivo....user posted image

(odgovor članu tasha84)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.10.2012 11:53:04   
Nateja85
Se javlja še ena nova nosečka. Rok imam 17.5. Doma imam pa že enega otroka. Nuhalno imam 13.11.2012

Neposredna povezava do sporočila: 697
25.10.2012 12:07:01   
mala lizika
Dobrodošle vse nove nosečke! majcicaklavdija potem ti verjetno res pomagajo. Ne vem na kateri podlagi se odločajo o tabletkah. Ker dabroston je očitno tudi za v nožnico, ker me je sestra vprašala, če jih pijem ali vstavljam. Verjetno se ti je to zdaj sčistilo. V katerem tednu si zdaj? Prebrala sem pri eni na foromu, da je krvavela 3mesece in pol in da je rodila zdravega otroka. Baje, da jih krvavi 30 % nosečnic in da je zelo veliko takih, ki donosijo. Upajmo, da smo med njimi!!! Meni je G rekel naj pridem takoj, ko bom krvavela na pregled, da dejansko tisti trenutek vidijo od kje prihaja krvavitev. Samo jz sem ponavadi krvavela na papirju in je potem izginilo in potem se zopet pojavlo. Ne vem kaj bi mu lahko pokazala. Saj hvala bogu, da mu ne bi imela nič ;)
Tak občutek imaš pa verjetno zato, ker si v strahu zaradi krvavitev. Ne dajo se naše bebike kar tako. Mormo bit mirne, pozitivno razmišljat, ker je to dobro za nas in bebike. Je pa res, da smo bolj mirne po NS. Jz bolj ko sem si govorila bodi mirna, bolj me je matralo. Zdaj pa bolj mirno diham.

(odgovor članu Nateja85)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.10.2012 12:09:32   
majcicaklavdija

IZVIRNO SPOROČILO: Nateja85

Se javlja še ena nova nosečka. Rok imam 17.5. Doma imam pa že enega otroka. Nuhalno imam 13.11.2012

iiiiiiiiii.....user posted image ,... kam pa gres na nuhalno? Jst mam v domzalah, kar pri svoji genikologinji.user posted image

(odgovor članu Nateja85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.10.2012 12:21:51   
majcicaklavdija

Dobrodošle vse nove nosečke! majcicaklavdija potem ti verjetno res pomagajo. Ne vem na kateri podlagi se odločajo o tabletkah. Ker dabroston je očitno tudi za v nožnico, ker me je sestra vprašala, če jih pijem ali vstavljam. Verjetno se ti je to zdaj sčistilo. V katerem tednu si zdaj? Prebrala sem pri eni na foromu, da je krvavela 3mesece in pol in da je rodila zdravega otroka. Baje, da jih krvavi 30 % nosečnic in da je zelo veliko takih, ki donosijo. Upajmo, da smo med njimi!!! Meni je G rekel naj pridem takoj, ko bom krvavela na pregled, da dejansko tisti trenutek vidijo od kje prihaja krvavitev. Samo jz sem ponavadi krvavela na papirju in je potem izginilo in potem se zopet pojavlo. Ne vem kaj bi mu lahko pokazala. Saj hvala bogu, da mu ne bi imela nič ;)
Tak občutek imaš pa verjetno zato, ker si v strahu zaradi krvavitev. Ne dajo se naše bebike kar tako. Mormo bit mirne, pozitivno razmišljat, ker je to dobro za nas in bebike. Je pa res, da smo bolj mirne po NS. Jz bolj ko sem si govorila bodi mirna, bolj me je matralo. Zdaj pa bolj mirno diham.

Ja sj je tudi meni G rekla, da nam otrocki radi ponagajajo, sm rekla, ja maricka pa ne ze zdaj user posted image , drugace sm pa v 12tednu s 13 pa grem na NS,....user posted image , KOMI CAKAM.
No, kar se pa tice mirnosti pa kr sem, ker sm skos doma, vecji del sama, tako da se nimam kej zivcerat, zvecer me pa itak fant crklja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?