|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
19.10.2012 11:29:14   
Klimtovka
Ahoj!

Jaz pa moram nehat s takšnimi sanjami o pozitivnih testih in navalih sreče... ker se mi samo sanja o tem,namesto da bi v popolnoma budnem stanju doživela kaj takega...user posted image
Jaz sem danes takšna lenoba, da se že celo uro spravljam na vrt, pa še kar ni nič iz mene user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.10.2012 11:47:38   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Klimtovka

Ahoj!

Jaz pa moram nehat s takšnimi sanjami o pozitivnih testih in navalih sreče... ker se mi samo sanja o tem,namesto da bi v popolnoma budnem stanju doživela kaj takega...user posted image
Jaz sem danes takšna lenoba, da se že celo uro spravljam na vrt, pa še kar ni nič iz mene user posted image

user posted image user posted image po moje najboljš, da vztrajaš še naprej, mogoče pa vrt pride k tebi user posted image user posted image

poztivni test pa tut jst upam da (za vse) kmalu postane realnost, ne pa sanje user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.10.2012 11:50:44   
GregUr
a ste poštudirale da jst še vedno pri oktobrkah svetim, pa že zdavnej ne spadam več sem?! user posted image upam da niste jezne. grem zdaj user posted image

za vas pa močnooooooooo navijam in mečem roza vedra barve direkt v vas! user posted image user posted image ne se mi umikaat!! user posted image

user posted image user posted image

(to se pa ve gužvate da vas trofimuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil GregUr -- 19.10.2012 11:54:18 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.10.2012 11:53:41   
oreh
Ej, štiriperesna deteljica, a veste kaj sem se pa jaz zdej spomnila. Lahko posnamemo slovensko verzijo Seks v mestu, sej itak sam seksamo, rezultata pa ni. Helenčica je pa lahk scenarist in režiser, ker ve, kako se to dela. user posted image

Drugače imam pa jaz tudi čistilno in vrtno akcijo, pa prav paše.
Meni je reš rekel, da se menstruacija šteje tisti dan, ko se ulije, ne kaplja.
Anonimna čestitkeuser posted image user posted image , delam vedno CB. res je tale oktober ploden, no zgleda, da je bil ploden bolj september, v oktobru pa se obirajo sadovi.
Stare borke, mal se bojim, da nam dobri možje ne prinesejo darila v obliki nove jajčne celice za januar.user posted image Pol pa res božička kar v rit sunem.

Nič, grem naprej delat, čez vikend pa se greva za 2 dni razvajatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
19.10.2012 12:11:28   
Klimtovka
GregUr, zgleda, da bo vrt res prej prišel do mene user posted image Drugače pa kar ostani tukaj, jaz sem se tudi še dolgo zadrževala tukaj in očitno sem že vedla zakajuser posted image

Jaz si še kar naprej ponavljam,da mene oktober hoče! user posted image user posted image (Joj, kak bi bilo več koristi od mene na vrtu, ne pa da tu bedarije pišem)user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.10.2012 12:11:38   
lillith82
Jz ne vem če se mi meša al kaj...2 testa negativna (FS), zdej se pa nism mogla več zadržat in sem šla po CB. Stvar je sledeča...s prostim očesom skoraj neviden +. Vodoravna črtica je normalna, navpična pa kot en lasek tanka črtica. obračam test na vse možne načine. pod enim kotom se vidi, pod drugim ne. Kuga hudiča je to???? Zamuja mi 6 dni...(.)(.) ne bolijo NIČ, rahlo me daje vrtoglavica. Zdej sm pa kot tempirana bomba...ne vem če bi planila v jok ali v smeh, ker enostavno ne vem če mam privide.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.10.2012 12:29:30   
Klimtovka
lillith82
, preostanejo ti tri možnosti:
1. greš na krvnega
2. greš po digitalni CB
3. počakaš kakšna 2 dni pa ponovno narediš test...

user posted image

Žal ti drugega nimam kaj svetovat bi pa tudi na tvojem mestu norela... Ampak navijam, da ta tanka črtica najavlja user posted image user posted image

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.10.2012 12:34:05   
Radenska_
lilith82,

ves čas govorim, da ne kupujte CB!

To je evaporacijska linija, če je črta kot lasek tanka in to ti CB testi delajo kot nori. Preverjaj z roza testom (z vsemi ki se obarvajo roza), to je verjetno negativno, ker tko sem jaz imela in sem bila prepričana da sem noseča pa iz te moke ni bilo kruha.Enako se je dogajalo kolegici.
Preveri z rožnatim testom.

Neposredna povezava do sporočila: 558
19.10.2012 12:36:58   
lillith82
Klimtovka jz tud navijam za user posted image , ampak sem vedno bolj v dvomih. Tak ko radenska pravi, sumim da je to ta črta. Bom poakala še par dni, pa ponovim test. zdej me je neka evforija zadela, pa sm kr ponorela. se vračam nazaj v normalo počasi user posted image

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 19.10.2012 12:38:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 559
19.10.2012 12:46:11   
Klimtovka
Meni je enkrat BC delal neke nežne roza črtice, ki so bile vidne... Jaz sem že norela v sebi, čeprav mi je bilo čudno, ker sem le delala prehitro teste ( kakšne 14 dni pred predvideno user posted image ). No, na koncu se je user posted image vseeno prikazala, tako da BC ne delam več, samo še FS. Vem, da je težko,ampak poskusi odmislit malo to črtico za par dni, potem pa spet poskusiuser posted image Če je user posted image , ti ne bo nikamor pobegnila, samo veselje bo še večjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
19.10.2012 12:55:50   
lillith82
Bom še enkrat delala v ponedeljek. Pa upam da bo res user posted image . Po eni strani dobro da cel vikend delam da lahko to malo odmislim. Javim razplet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
19.10.2012 13:22:22   
GregUr
lillith82 drugače je CB manj občutljiv (>50) kot FS (>25) in po vsem tem naj bi FS prej pokazal II kot pa CB. pa še če ti zamuja že 6 dni, lahko da si imela O kasneje kot si mislila in bo tudi test kasneje pozitiven. 1000% boš vedela če greš na krvni test, ali pa če test opraviš 14 dni po zadnjem SO, takrat pa mora sigurno pokazat, nima veze kateri user posted image
držim pesti!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
19.10.2012 14:34:56   
mamica deklicam
odgovor za vse tiste, ki vaz skrbijo kilogrami. Jaz spadam med težkokategornice. Prvič sem zanosila pri 98kg, v drugo pri 101, tako da kilogrami ni rečeno, da so problem. Imam tudi kolegico, ki ima kar krepko več kot jaz, a je zanosila braz problema. Ko se je nehala obremenjevati, kdaj bo uspelo, ji je seveda uspelo. Mislim, da je največ psiha.

Sem svojo G vprašala glede tega in je odvrnila, da je pač dobro, da imamo manj kg pred zanositvijo a to ni nujno problem. Problem se lahko pojavi v nosečnosti, ko se še dodatno zredimo, nastopi lahko sladkorna ali pa imamo povišan pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 563
19.10.2012 15:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
ali pa če test opraviš 14 dni po zadnjem SO, takrat pa mora sigurno pokazat, nima veze kateri user posted image

19 dni :) .

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
19.10.2012 15:07:59   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
ali pa če test opraviš 14 dni po zadnjem SO, takrat pa mora sigurno pokazat, nima veze kateri user posted image

19 dni :) .

pol pa 19 user posted image 14 se zdi tko lepše, če je pa še vedno -, maš pa še 5 dni fora user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.10.2012 16:25:55   
witch
user posted image user posted image user posted image novi nosečki user posted image user posted image user posted image čestitam

Končno spet nekaj roza barve na seznamu user posted image kar tako naprej.

No, jaz pa po padcu, urgenci in rentgenu ne upam več preveč upati. Bojim se tega rentgena in kaj lahko prinese kot posledice. Čeprav O bi naj bila komaj v nedeljo (tisti moj najkrajši cikel). Tak da nekak sem se zdaj res vdala v to, da ta mesec ne bo niti probne vaje več user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.10.2012 22:12:25   
lillith82
Bom upoštevala nasvete user posted image
Sicer sem pa zdaj ko sem prišla iz službe še 1x pogledala test, čeprav vem da zdaj rezultat itak ni več pravi in je črtica lepo vidna user posted image Bom počakala na drug teden in šla na krvni test.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.10.2012 11:57:23   
curly

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_user posted image

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)user posted image
Klimtovka (9. krog) user posted image

7.10.
S* (11. krog)user posted image
šrimpf (4. krog)user posted image

8.10.
črtica1user posted image

9.10.
Anonimna (A) (1. krog po SS)user posted image
tana01user posted image

10.10.
LittleSunuser posted image

11.10.
mamica deklicam (8. krog)user posted image
Blondinkicauser posted image
miskulauser posted image

12.10.
smeška83user posted image

13.10.
kaatkaauser posted image
ena_štajerkauser posted image
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki user posted image
_Anida_user posted image

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)user posted image
GregUr (2. krog)user posted image
Anonimna (Urša) (1. krog po SS) user posted image

17.10.
ta*mala (2. krog)user posted image

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

22.10.
pika555

23.10.
aviva83

24.10.
Magična (4. krog)
Tammyv

25.10.
Cassiopeia (1.krog)

26.10.
Nessika18 (7. krog)
Radenska_ (1. krog)

27.10.
Lanaia90
Shana86 (9. krog)

29.10.
pišanec
Klimtovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 7 

user posted image USPEŠNOST: 17,07% user posted image

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_, _sonček

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.10.2012 13:43:10   
pika555
Moje user posted image še ni, čeprav se miže 2 dni zdi, kot da bo ravno pritekla. Če je v pon. ne bo, ponovim test, ker imam ob 8.30 pregled, da me ne bo kaj presenetlo :)
Lep vikend vsem

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.10.2012 19:35:36   
baby2012
Pozdravljene!

Odločila sem se, da se vam pridružim na tem forumu user posted image . Čakam na svoj prvi plusek, pa verjamem, da mi bo tako lažje, če delim to še s kom, ki je v podobni situaciji... Problem nastane, ker imam različno dolge cikluse od kar sem prenehala z jemanjem tabletk (31,37,36,35,33,28 dni user posted image ). In sedaj sploh ne vem, kdaj naj pričakujem user posted image . Zadnja user posted image se je začela 19.09., prejšnji cikel je bil najkrajši do zdaj, 28 dni. Upala sem, da bo ostala na 28 dni, pričakovala sem jo v sredo. Je pa res, da me je že kak teden prej začelo črvičit v trebuhu, tudi ponoči. Tak smešen občutek, se mi je včasih zdelo kot, da se mi trebušne mišice krčijo user posted image . To je bilo zame prvič. Aja, pa v torek mi je bilo cel dopoldan zelo slabo. No v sredo me je že zjutraj močno bolel križ, kot me je še vedno, tik preden sem še potem vedno isti dan dobila user posted image . Moram še povedat, da je to pri meni tudi edini znak da bo user posted image prišla. Pa je ni bilo... Zvečer sem naredila test BC mini, pa je bila samo ena črtica user posted image . V četrtek zjutraj mi ni dalo mira, in sem test ponovila s prvim urinom. Že takoj ko se je začel test barvat, se mi je zdelo da se barva tudi testna črtica, zvečer je bila samo ena in res niti sledu o drugi...Pa se ni obarvala, tako kot bi si želela user posted image . Potem sem test obračala na vse strani pod različnimi koti, pa sem še zmeraj videla čisto rahlo, a isto debelo črtico kot je kontrolna. Na koncu sem pogledala pod pisalniško lučko pa se je zelo lepo videla druga debela črta (sem shranila test,pa se še vedno vidi). Pa tudi takšen rezultat je bil takoj, ne po 10 minutah, ko bi naj test ne pokazal več realnega rezultata. Nato, sem kupila včeraj FS duo, pa naredila s prvim urinom in rezultat isti kot v četrtek zjutraj. Spet črtica zelo slabo vidna s prostim očesom,se pa odlično vidi pod lučjo. No, danes ko sem prišla iz službe, spet naredila s FS pa je samo ena, tudi pod lučjo ni nobene sledi o drugi user posted image .

No malo sem se razpisala, zdaj pa me zanima, kaj mi svetujete, kdaj naj ponovim test? Danes je 32 dan cilkusa, pa nimam nobenih znakov, da bo prišla user posted image . Ali naj kar počakam, do četrtka ko bo 37 dan, pa če je ne bo, takrat naredim test? Sem si sicer merila malo zjutraj temperaturo zaradi ovulacije, samo prvič šele 4.10. ker sem prej pozabla,pa je bila 36,5 in je še danes tu nekje. Bila je že povišana (drugače imam vedno tam okoli 35,5, nikoli več kot 36, razen če sem bolna), se pravi, da bi ovulacija mogla nastopit nekje 2.,3.10 (prej ne verjamem), tako kot mi je tudi izračunal koledar ovulacije na internetu, za cikel dolg 28 dni.Takrat sva bila zelo pridna, tako da upam, da se je kaj prijelo.

Čeprav imam tokrat prvič občutek, da pa nama je le ratalo in da bom še oktobra zagledala user posted image ...

Se opravičujem, verjamem, da ste že mnogo podobnih vprašanj stokrat videle, pa vendar upam, da mi boste svetovale in da se bomo na koncu vse veselile user posted image ...Lp

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.10.2012 20:59:39   
Anonimen
Pa meriš s tapravim termometrom (tistim za bazalno temperaturo) in meriš v ustih ali vaginalno? Pod pazduho baje ni vredu + navaden termometer ni dost natančen.

Za test bi jaz počakala do najdaljšega cikla, kar je do zdaj bilo pri tebi 37 dni. Ja, vem, da je težko čakat user posted image .

Jaz mislim, da se ti bo počasi uredilo, ker že zdaj kaže na neko urejenost, čeprav je med najkrajšim in najdaljšim 9 dni ...

(odgovor članu baby2012)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
20.10.2012 21:29:03   
lillith82
Baby2012 Jz mam trenutno iste probleme s temi črticami. Včeraj komaj vidna tanka črtica na CB,ki je še vedno vidna, danes (nisem se mogla zadržat in nardila še enga), negativen rezultat s testom FS. Zamuja mi 7 dni. Zdej se pa ne grem več in bom počakala na ponedeljek da se naročim na krvni test, ker kar tak me pa ne bojo tile testi hecali. Se pa ne spomnim da bi mi kdaj že zamujala 1 teden, tak da še zmer mam malo upanja da je bla tista črtica prava. In tud glede na to da mi danes že cel dan kislino gor meče za pop****, vem da nekaj ne štima, ker tud s tem nimam nikol problemov.
Navijam da boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

No, katera naslednja lula? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.10.2012 8:01:59   
tara.81
lillith82 kako je danes? držim pesti za jutri!user posted image user posted image

baby2012, po moje je tudi boljše, da počakaš še teh nekaj dni. sej bojo hitro šli mimo user posted image

Mene lahko obarvate modro. Je prišla včeraj, na 42. dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
21.10.2012 9:31:22   
Radenska_
Zdravo, no ja ni kaj preveč lep dan, mene lahko pobarvate v modro.

Kdaj naslednjič ne pričakujem nimam pojma - Dr. Reš here we come, sem pa prepričana da mi bo dal tablete za sprožitev slej ko prej, ker ne bomo spet čakali 60 dni, da se prikaže.
Moji zadnji trije ciklusi so bili namreč 52,54 in 60 dni. Za ****. Tendenca gre pa samo v smeri podaljševanja...Že eno leto. Začela sem s cca 37, no zdaj sem že skoraj na ×2.

Vesela sem da greva k njemu, prepričana da naju bo poštimal in da bo tudi za naju posijalo sonce. Kakorkoli, sem mislila da bom bolj žalostna, pa nisem potočila niti ene solzice - verjetno sem vse skupaj pričakovalo in mi je bilo jasno da bova itak morala do Reša. S parimi menstruacijami na leto in slabim spermiogramom so najine možnosti najbrž nekje pri promilih, ne pri procentih.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.10.2012 11:07:05   
Night
Radenska, si kdaj probala akupunkturo? Baje, da ženskam ful skrajša ciklus. Sem brala na tujih forumih, jaz nimam še izkušenj, ampak bom v bližnji prihodnosti šla tudi to probat, če nama ne uspe.
Jaz sem kak teden po ovulaciji, merim si BT, ampak sem imela bolj postopen dvig temperature, tako da nisem prav prepričana, kdaj točno je bila ovulacija. Itak pa ta metoda ni ne vem kako zanesljiva. No, danes sem imela pikico rjavega izcedka, upam, da je vgnezditvena, ampak dvomim, glede na moje pretekle izcedke ... Za koliko se vam dvigne temperatura po ovulaciji? Meni se je najprej za 0,3 stopinje, potem pa še za 0,2.

Drugače vas kar redno spremljam, čeprav redko kaj napišem. Čestitam vsem novim nosečnicam in upam, da se vam bomo tudi ostale kmalu pridružile. Drugače nisem kaj preveč obsedena s tem, zdaj teče 6. mesec poizkušanja, tako da nekaj časa še imava. Nočem se preveč obremenjevati, me pa vsaka novica o nosečnosti hkrati razveseli in spravi v slabo voljo. Saj vem, da bom tudi jaz enkrat prišla do svojega otroka, ampak postajam že rahlo neučakana.

Malo prej sem brala na internetu o tem, da v naravi poteka selekcija. Ljudje z zdravimi geni dobijo otroke sami od sebe in to takrat, ko je čas za to. Naravna selekcija pač. Nekateri pa svojega otroka nikoli ne dočakajo in verjetno je tudi tako prav. Žalostno, ampak jaz kar verjamem v to.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?