baby2012
|
Pozdravljene! Odločila sem se, da se vam pridružim na tem forumu . Čakam na svoj prvi plusek, pa verjamem, da mi bo tako lažje, če delim to še s kom, ki je v podobni situaciji... Problem nastane, ker imam različno dolge cikluse od kar sem prenehala z jemanjem tabletk (31,37,36,35,33,28 dni ). In sedaj sploh ne vem, kdaj naj pričakujem . Zadnja se je začela 19.09., prejšnji cikel je bil najkrajši do zdaj, 28 dni. Upala sem, da bo ostala na 28 dni, pričakovala sem jo v sredo. Je pa res, da me je že kak teden prej začelo črvičit v trebuhu, tudi ponoči. Tak smešen občutek, se mi je včasih zdelo kot, da se mi trebušne mišice krčijo . To je bilo zame prvič. Aja, pa v torek mi je bilo cel dopoldan zelo slabo. No v sredo me je že zjutraj močno bolel križ, kot me je še vedno, tik preden sem še potem vedno isti dan dobila . Moram še povedat, da je to pri meni tudi edini znak da bo prišla. Pa je ni bilo... Zvečer sem naredila test BC mini, pa je bila samo ena črtica . V četrtek zjutraj mi ni dalo mira, in sem test ponovila s prvim urinom. Že takoj ko se je začel test barvat, se mi je zdelo da se barva tudi testna črtica, zvečer je bila samo ena in res niti sledu o drugi...Pa se ni obarvala, tako kot bi si želela . Potem sem test obračala na vse strani pod različnimi koti, pa sem še zmeraj videla čisto rahlo, a isto debelo črtico kot je kontrolna. Na koncu sem pogledala pod pisalniško lučko pa se je zelo lepo videla druga debela črta (sem shranila test,pa se še vedno vidi). Pa tudi takšen rezultat je bil takoj, ne po 10 minutah, ko bi naj test ne pokazal več realnega rezultata. Nato, sem kupila včeraj FS duo, pa naredila s prvim urinom in rezultat isti kot v četrtek zjutraj. Spet črtica zelo slabo vidna s prostim očesom,se pa odlično vidi pod lučjo. No, danes ko sem prišla iz službe, spet naredila s FS pa je samo ena, tudi pod lučjo ni nobene sledi o drugi . No malo sem se razpisala, zdaj pa me zanima, kaj mi svetujete, kdaj naj ponovim test? Danes je 32 dan cilkusa, pa nimam nobenih znakov, da bo prišla . Ali naj kar počakam, do četrtka ko bo 37 dan, pa če je ne bo, takrat naredim test? Sem si sicer merila malo zjutraj temperaturo zaradi ovulacije, samo prvič šele 4.10. ker sem prej pozabla,pa je bila 36,5 in je še danes tu nekje. Bila je že povišana (drugače imam vedno tam okoli 35,5, nikoli več kot 36, razen če sem bolna), se pravi, da bi ovulacija mogla nastopit nekje 2.,3.10 (prej ne verjamem), tako kot mi je tudi izračunal koledar ovulacije na internetu, za cikel dolg 28 dni.Takrat sva bila zelo pridna, tako da upam, da se je kaj prijelo. Čeprav imam tokrat prvič občutek, da pa nama je le ratalo in da bom še oktobra zagledala ... Se opravičujem, verjamem, da ste že mnogo podobnih vprašanj stokrat videle, pa vendar upam, da mi boste svetovale in da se bomo na koncu vse veselile ...Lp
|