|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
18.10.2012 13:57:52   
Anonimen
A lahko še prosim mene daste na seznamuser posted image
Anonimna Urša 1. krog po ss
M bi naj prišla 16.10. ampak je še kar niuser posted image  Mi je dragi ravno 3 teste prinesel in zdaj čakam, da me bo lulat pritisnilouser posted image  Danes bom nardila enga, jutri zjutraj pa ostala 2user posted image
Oreh, katere testke pa to delaš, da je tolko neveljavnih? More bit smotan filing, verjamem...

Urša

(odgovor članu Magična)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
18.10.2012 14:00:26   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, a vzameta še mene v ta paket, da nalulamo user posted image - v novembru mislim? Bomo 3 stare borke proti 3 dobrim možem. user posted image user posted image user posted image

Mene ne vzamete zraven? user posted image

Kar skoči na naš vlak user posted image user posted image user posted image   oreh bo tak od parklja dobila plusek user posted image user posted image pa miklavž zate ostane user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.10.2012 14:01:17   
LittleSun
Pupe moje....grem.
Bodite lepo in veliko seksajte.
Ko se vrnem, da tabela čist roza, jasno? user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.10.2012 14:05:36   
_saskia_
Ja ženščine, kolk ste pa vi ta mesec pridneuser posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke vsem nosečkam, tebi srečki pa še posebaj mirno, zdravo user posted image in zdravega user posted image .user posted image
Tko, pa sm tud js dočakala svojouser posted image , tokrat ŽE po mal več kot 6 tednih, jeeej..se krajšajo cikli. Iz 8, 9 tednov na 6, superuser posted image .
Ostale nadaljujte oktobrsko lulanje in nalulajte čim več user posted image in user posted image . Tiste, ki se selite v november pa pridno user posted image , da bodo vam in vašim dragim dobri možje lahko povedali najlepše novičkeuser posted image .
Bodite lepo in en koš user posted image user posted image user posted image za vse.

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.10.2012 14:06:22   
Klimtovka
Urša, navijam zate, hitro pojdi lulat! user posted image

LS Uživaj!

curly, upam,da me boš na koncu mogla še roza obarvat user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.10.2012 14:10:23   
Anonimen
No, pa sem se polulala..
In bejbe, lahko me pobarvate v ROZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ahhh, kar ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ratalo kar v 1. krogu poskušanja po ssuser posted image user posted image
Eno vprašanje drugače... Mislite, da bi mogla vstavljat Utrogestan, ker sem imela prejšnjič ss? Mam cele 3 škatlice še doma...
Wiiiiii user posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu Klimtovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
18.10.2012 14:24:16   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, pa sem se polulala..
In bejbe, lahko me pobarvate v ROZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ahhh, kar ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ratalo kar v 1. krogu poskušanja po ssuser posted image user posted image
Eno vprašanje drugače... Mislite, da bi mogla vstavljat Utrogestan, ker sem imela prejšnjič ss? Mam cele 3 škatlice še doma...
Wiiiiii user posted image user posted image user posted image

Urša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam! Jaz bi na tvojem mestu poklicala G, mu/ji povedala, kako je na stvari in upoštevala njeno mnenje. user posted image
Srečno do KONCA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.10.2012 14:28:25   
curly

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_user posted image

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)user posted image
Klimtovka (9. krog) user posted image

7.10.
S* (11. krog)user posted image
šrimpf (4. krog)user posted image

8.10.
črtica1user posted image

9.10.
Anonimna (A) (1. krog po SS)user posted image
tana01user posted image

10.10.
LittleSunuser posted image

11.10.
mamica deklicam (8. krog)user posted image
Blondinkicauser posted image
miskulauser posted image

12.10.
smeška83user posted image

13.10.
kaatkaauser posted image
ena_štajerkauser posted image
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki user posted image
_Anida_user posted image

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)user posted image
GregUr (2. krog)user posted image
Anonimna (Urša) (1. krog po SS) user posted image

17.10.
ta*mala (2. krog)user posted image

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

22.10.
pika555

23.10.
aviva83

24.10.
Magična (4. krog)
Tammyv

25.10.
Cassiopeia (1.krog)

26.10.
Nessika18 (7. krog)
Radenska_ (1. krog)

27.10.
Lanaia90
Shana86 (9. krog)

29.10.
pišanec
Klimtovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 7 

user posted image USPEŠNOST: 17,07% user posted image

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_

< Sporočilo je popravil curly -- 18.10.2012 14:35:05 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.10.2012 14:33:06   
curly
Šeeeeeee, hočemo še več user posted image !!!
Ta mesec nam gre pa res dobro!!! Kar tako naprej!user posted image user posted image user posted image
Sem opazila, da je tudi na IVF temi zelo dobra letina oktobra. user posted image

Witch, kaj sploh sprašuješ, ti si itak v paketu + na IUI greš, kar pomeni, da imaš zelooo dobre možnosti za roziko!user posted image
Mislim, da ja čas, da stare borke zapustimo to temo in da gremo skupaj na sosednjo! Sicer pa vabim vse, ki v oktobru niste nalulale user posted image , da ga nalulate v novembru -> od viška ne boli glava! user posted image user posted image user posted image

Klimtovka, z veseljem! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 18.10.2012 14:34:16 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.10.2012 15:42:13   
Anonimen
Čestitke vsem nosečkam. user posted image

Všeč mi je, da si dodala še % uspešnosti, curly user posted image .

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
18.10.2012 15:43:07   
Radenska_
čestitke nosečkam!

Joj, z mano se nekaj čudnega dogaja. Nikoli ampak nikoli v življenju me še niso tako (.) (.) bolele.
Jaz upam da je to znanilec česa dobrega, čeprav se ob teh najinih izvidih ne upam preveč veselit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.10.2012 15:58:51   
Nessika18
Pozdravljene!

Prvič čestitke vsem user posted image user posted image user posted image mirno nosečnost in zdrave user posted image

in user posted image user posted image vsem, ki se jim je pojavila user posted image držim pesti da bo pa november roza

Radenska_ tudi mene (.)(.) bolijo tak nekje 2 dni kot me še nikoli niso, posebej v predelu bradavic ampak nočem kaj preveč upat da nebi bla preveč razočarana na koncu, čeprav smo bli pridni in veselo user posted image . Sem pa en teden pred user posted image

Imam pa še eno vprašanje, je mogoče imela katera probleme z zanositvijo zaradi prekomerne teže? Čeprav mi je G rekel da ne vidi problema zaradi moje teže, čeprav imam ITM več kot 26 imam občutek, da je to ovira, vendar ko se odločim hujšat - shujšam 2 al 3 kg in izgubim voljo, motivacijo user posted image in nato kile skočijo nazaj gor user posted image

Drugače pa držim pesti da vas čim več nalula user posted image in da bo oktober še bolj roza user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.10.2012 16:32:07   
Klimtovka
Urša user posted image Čestitke!!! user posted image

Nessika18 , jaz se tudi nekje tu, kot imaš ti tvoj ITM, pa mi ginekologinja ni nič zatežila zaradi tega...

Jaz pa nimam nekih znakov, vsaj tistih običajnih ne kot so boleče prsi... Samo špika me spet vsake toliko časa kot da bom dobila user posted image Prav čudno mi je vse... Nič ne de, oktober me ziher hoče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.10.2012 17:28:45   
Radenska_
Jaz imam pa kvečjemu obratni problem, še nikoli nisem imela normalnega ITM-ja, že celo življenje sme podhranjena, čeprav imam zdaj daleč največ kg, pa imam itm še vedno 17.5.

Neposredna povezava do sporočila: 539
18.10.2012 17:32:48   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, a vzameta še mene v ta paket, da nalulamo user posted image - v novembru mislim? Bomo 3 stare borke proti 3 dobrim možem. user posted image user posted image user posted image

Mene ne vzamete zraven? user posted image

A lahko kje posebej napišete, da navijam za vas 4??!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GOOOOOOOOOOOOOO, stare borkeeeee! user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.10.2012 18:31:49   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke vsem nosečkam. user posted image

Všeč mi je, da si dodala še % uspešnosti, curly user posted image .

Hvala. user posted image

HeLenčica, to pa itak vemo! H V A L A! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 18.10.2012 18:32:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.10.2012 20:13:08   
Anon2012
pridne pridne - čestitke vsem, ki ste že nalulale, in držim pesti, da še čim večim uspe.

objemčka vsem

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.10.2012 21:00:47   
aviva83
pozdravček user posted image
najprej vsem novim srečkam user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
imam vprašanje.... katera ve kako je s temi vgnezditvenimi krvavitvami? koliko časa po O se pojavi če se že?? user posted image user posted image user posted image user posted image
namreč.... sem 26 dam cikla, O naj bi imela nekje 9-10.10, torej je danes nekje 9-10 dan po O....in me je čisto šokiral rozast izcedek... nekje srednje količine....Vprašanje...da si ne delam iluzij itd.... je možno da je vgnezditvena ali se pač na žalost najavlja user posted image ???

želim le vaše mnenje.... ciklusi so mal zmešani tako da res ne vem kaj naj si mislim.... user posted image pričakujem pa tam okoli 22-23..

zaskrbljena.. user posted image user posted image user posted image user posted image ponavadi se mi user posted image nakaže z rjavim lepljivim izcedkom tole se mi je pa zgodilo prvič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.10.2012 21:19:14   
lillith82
Radenska smo v podobni situaciji, s tem da je moj ITM še nižji user posted image pa ne morem nikakor več kil nabit. Pa si že od nekdaj želim bit mal bolj polna.
Čestitke novi nosečki user posted image user posted image user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.10.2012 21:25:56   
Klimtovka
aviva83, nočem ti volje zbijat, ampak ko sem jaz imela ta mesec neke čudne roza izcedke, se je na koncu prikazala user posted image Pa sem tudi upala, da bi to bila vgnezditvena. Ampak to je samo moja izkušnja, smo si pa ženske tako različne, da pri tebi to lahko mogoče pomeni user posted image Držim pesti!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Klimtovka -- 18.10.2012 21:26:46 >

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.10.2012 7:49:58   
curly
Kje ste polulanke? Umiram od zelje, da zvisam % uspesnosti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
19.10.2012 8:21:03   
pika555
Dobro jutro punce.
pri nas ta mesec zopet nič ne bo... Test negativen. Čutim da pride vsak čas user posted image .
user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.10.2012 9:17:38   
_sonček
Anonimna(Urša) Č E S T I T K E!!! user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Curly mene prosim med navijačice, marca-aprila pa upam, da se premaknem na zgornji seznam, med NEčakajoče user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.10.2012 10:29:30   
GregUr
LittleSun lepo se imej in uživaj user posted image

Urša tebi pa čestitke!! želim ti lepo nosečnost, ki naj se tokrat odvije tko kot se mora, pa naj vama štorklja po 40 tednih prinese zdravega user posted image ! božaj buškota! user posted image user posted image user posted image
glede Utrogestana, pa res najbolje, da pokličeš G, pa ti bo najbolj vedla svetovati user posted image

Radenska_ saj veš... ko se ti zdi, da so šanse minimalne, ko ne pričakuješ res ničesar, pa te preseneti user posted image

Nessika18 jst tut nimam idealnega ITM-ja, pa sem prejšnjič zanosila v tretje. poznam pa eno, k je pa res ful močna, pa še zdej nimata otrok. sicer baje da naj bi ji ginekolog svetoval znižanje teže, ampak očitno ji že ni dost do tega da bi bla user posted image user posted image

aviva83 čas je čist primeren za vgnezditveno user posted image ampak pri meni se je ta medciklična krvavitev izkazala za hormonsko neravnovesje in posledično mi je 1 teden M zaostajala zaradi nastanka luteinske ciste. upam, da se je pri tebi oplojeno jajčece usedlo v toplo gnezdece user posted image user posted image

pika555 dokler se ne vlije, še ni nič izgubljeno! glavo pokonci, pa čakat! user posted image user posted image user posted image ima še skoraj 3 dni časa, da postane test + user posted image

jst mam pa dons mal čistilne ekšn user posted image user posted image user posted image
včeri sem si šla zrihtat nohtke z gelishem, pa spet sva nabavlala, ker sva se morala oblečt za jutri - greva na ohcet user posted image pa bo spet en dan naokrog, pol bo pa že spet čas user posted image pa spet čas čakanja tistih 14 dni... user posted image imam srečo, da imam tko kratke cikle... user posted image praktično morva začet že takoj po M... user posted image

no, sonček se je pokazu, temperatura se je malo dvignila, tko da šibam user posted image ven

user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 549
19.10.2012 10:40:51   
Radenska_
GregUr, hja v parih dneh bo vse jasno. Danes sem za foro delala test, 10 dni po O sem. Ni nič pokazalo.
Znakov ne vem, za moje pojme prav nikakršnih. Ne upam upat, da ne bi bila razočarana, saj razumeš. :)

Midva greva jutri v Ikeo, po eni strani se veselim, po drugi bi bila pa raje doma in delala cel dan popolnoma nič! Pogrešam lenobne vikende.

Držim pesti za vse ostale, upam da bo tale Oktober še bolj roza, po poraznem avgustu in septembru! user posted image
user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?