curly
|
Če sem katero pozabila obarvati, naj se javi in s krepkim označi, da vse poštimamo. Hvala. Pa gremo lepo po vrsti: ta*mala, mislim, da sta ti stari borki LS in oreh že vse kar je pametnega za napisat, napisali. Lahko ti samo povem, kako je bilo pri meni - do pol leta SPLOH nisem paničarla, ker sem itak na netu prebrala, da je v vsakem ciklu 25% možnosti in da je NORMALNA doba poskušanja 1 leto, potem sem se po slabih 10ih mesecih prisilno (kolegice so me prisilile in sem jim za to FUL hvaležna) odpravila do G, ter rekla, da se trudiva že 1 leto. Hvala bogu mi je brez pomisleka dal napotnico za neplodnostno. Na forumu sem že precej časa in tukaj je bilo OGROMNO punc, ki so prišle za mesec ali dva, tri... tam do pol leta so bila z nami, potem pa odšle na sosednji forum! Večina jih je zdaj že rodila in se verjetno že lepo cartljajo. Nimaš razloga, da delaš paniko -> ŠE! Svetujem ti, da počakaš tam nekje 9 mesecev, potem pa pojdi do G in povej, da se trudita že 1 leto. Je pa res, da bi ti priporočala, da greš že zdaj na kakšen pregled (UZ) pa malo namigneš, da že nekaj mesecev delata na . Srčno upam, da bo november tvoj mesec in da ti končno uspe zagledati ! Držim pesti!!! oreh, kaj če bi ta mesec ta za lasek črtica postala bolj debela, kaj praviš? NAVIJAM! To sva se že enkrat pogovarjali, da je menda PCO, a ne? Tudi jaz sem že nalulala to "glupo" fake črtico pa ji sploh nisem verjela. Kolegica me je potem okregala, kakšna sem, da očitno sploh ne verjamem, da mi bo kdaj uspelo.. Ne vem, verjetno bom res potrebovala okoli 100 pozitivnih testov, da bom verjela. LS, a vzameta še mene v ta paket, da nalulamo - v novembru mislim? Bomo 3 stare borke proti 3 dobrim možem. Klimtovka, mamicadeklicam & co., prvi dan bi naj bil, ko se vlije. Jaz imam ponavadi 3-5 dni rjave izcedke, potem se vlije kri (1. dan M) in traja 5 dni. Torej, zadnji dan moje M je 5. dan cikla. Takšno navodilo sem tudi jaz dobila na neplodnostni in tudi ko sem hodila na UZ-je, sem se morala naročiti ali 2. dan ali 5. dan in sem se vedno pravilno naročila. Upam, da sem kaj pomagala. Klimtovka, bi te obarvala že prej, če bi videla. Namreč seznam je urejala ena druga pa sem jaz prevzela, ker je bil tako dolgo neurejen. Zdaj sem te dodala še enkrat na seznam, bo ok? Kaj je zdaj? Danes še nimamo nosečke!? Bomo kaj lulale? pluseki, lillith82, tara.81 in mehurčica, katera bo najprej nalulala ?
|