oreh
|
LS! Tamala kar drži se besed LS, ker je točno tako, te pa razumem, kakšne misli se ti podijo po glavi. Pred cca. 10 meseci se nam je pridružila Vivaldi in ker je padla ravno v klub starih bork, je po 1 že verjetno sanjarila o napotnici za neplodnostno, no druge menstre ni dočakala, morda ravno sedaj rojeva, kdo bi vedel. Vivaldi, drži se! Uživaj, ne si že po 3 mesecih delati črnih scenarijev, če pa ne bo še kake 3 mesece nič, se pa le prijavi h ginekologu na preventivni pregled. Nočem ti soliti pameti, jaz sem tudi ob takih nasvetih potiho govorila osebi, ki mi ga je dala, nič drugega kot koza nora, ti boš meni govorila, sploh ne veš kako se počutim . Kmalu bo , boš videla. Aja, jaz sem nalulala spet tisto tanko črtico, kar pomeni, da me test spet mal zajebava, sem bila pa po 4 mesecih abstinence od testov prav v nebesih, ko sem danes lulala. Žalostna nisem, ker vem, da bo pa zdej kmalu res črtica primerne debeline. Anonimna? Aja, glede hrane. Verjetno res hrana drastično ne poveča možnosti, saj lahko takoj zanosi fast foodovka, cvetačka pa 3 leta ne. ženska pa lahko na tem področju še največ naredi zase in bodočega otroka, da malo razmisli o prehranjevanju, saj ima dobro motivacijo. uživajte v malem petku, saj nas čaka prelep vikend!
|