|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
17.10.2012 9:22:57   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Jutro drage moje,

najprej naj se opravičim ker nisem nič kaj bila prisotna...na žalost neki časa ne bo compa doma :(

V bistvu sem vam pa prišla sporočit.....RATAL JE......jeeeeeeeeeej v roza me obarvajte prosim user posted image
Sem tok happy, da ubistvu še sploh ne dojemam....

Drugače pa za tiste ki je pritekla pošiljam user posted image user posted image za tiste ki pa še čakate pa polivam z roza barvo in fejst stiskam pestke.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jeeeeej! Naj bo zdravo dete do KONCA!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.10.2012 9:28:35   
lillith82
Srečki čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepo nosečnost user posted image
Jz še čakam...user posted image zamuja 4 dni. Očitno ma druge opravke, pa je mal pozabla za kater dan smo imele dogovorjen zmenek user posted image Mam pa že občutek da se bo vsak čas vlila, tak da po moje me lahko kr modro obarvate, ker test je bil itak negativen.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.10.2012 9:29:14   
GregUr
user posted image user posted image user posted image srečkiuser posted image user posted image user posted image čestitaaam!! želim ti, da tokrat junija poviješ zdravega user posted image !! jooj, veselaa!! user posted image

mene pa tale mesec v modro. dans se mi je po včerajšnjem packanju z rjavimi izcedki ulila. Ne vem pa kater dan naj dam za prvi dan M. včerajšnjega - ko sem mela na wc papirju rjavkaste sledi, al dons k se je konkretno ulila? user posted image jbg. bomo pa še en mesec uživali v user posted image user posted image user posted image . ko enkrat prideva do +, bo itak prepovedano... user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.10.2012 9:33:44   
oreh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečki čestitke! Želim ti zdravo in srečno do konca!Enkrat pa mora biti in močno držim pesti, da bo tokrat!!!
Pozitivni testi pa ta mesec kar dežujejo, še na IVF strani vsak drugi dan kakšna borka sporoči, da je nalulala.user posted image
Bom pa še jaz jutri lulala, če se mi bo dalo danes iti test kupit, sem kar dobila motivacijo za lulanje. Oh, ja, še dobro, da se mi življenje ne vrti več samo okoli tega lulanja. A katera tudi jutri lula?

Neposredna povezava do sporočila: 479
17.10.2012 9:55:13   
rozi55
Srečkiiiiiii, čestitam!!! Prelepo nestresno nosečnost ti želim in čudovito štručko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo pupe, ta mesec ste kar pridne, le tako naprej!!! Za ostale pa prihaja november, vse bomo zibale nič bat user posted image
Ooo, pa Oreh bo lulala, držim pesti user posted image
Jaz sem nalulala en -, popoldne so se pa gospa le blagovoljili uliti, ob živce me spravljajo ti zmešani cikli. Zdaj se spet doziram, imam ful dela z vsemi tabletami, pa homeopatskimi kapljicami, pa vitaminčki, ampak ni kaj, novembra pač bo user posted image Včeraj sem imela pregled za ščitnico, pa bojo šele čez 3 tedne rezultati, je bila pa ful simpatična zdravnica, ko sem ji povedala kako imam cikle, je rekla, a, potem pa veliko testov porabite user posted image Smo se kar narežale, je imela še par takih razumevajočih.
Držte se pupe, pa rade se imejte z user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.10.2012 10:28:12   
srečki
Helenčica in GregUr HVALA iz srca

Aja GregUr jaz na tvojem mestu bi kar včerajšnjega upoštevala

Oreh že stiskam pestke

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.10.2012 11:11:56   
Radenska_
Srečki, si imela kakšne znake pred testom? in pred izostankom M?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.10.2012 13:51:26   
Magična
Srečki user posted image user posted image user posted image user posted image . Mirno nosečnost ti želim.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.10.2012 14:17:37   
Radenska_
Juhu, dobila napotnico, moj ginekolog je res zlat user posted image user posted image

Pri rešu sva naročena 8.11. Ekspresno! To je čez 3 tedne. Ful sem vesela.

Drugače je bil pa ginekolog kar presenečen, preden je naredil uz sem mu rekla da sem imela O 8 dni nazaj v desnem jajčniku.
To je samo potrdil. Je rekel da kljub težavam imam izredno srečo, ker ovulacije čuti 5% žensk.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 17.10.2012 14:30:48 >

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.10.2012 16:00:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečki čestitke! Želim ti zdravo in srečno do konca!Enkrat pa mora biti in močno držim pesti, da bo tokrat!!!
Pozitivni testi pa ta mesec kar dežujejo, še na IVF strani vsak drugi dan kakšna borka sporoči, da je nalulala.user posted image
Bom pa še jaz jutri lulala, če se mi bo dalo danes iti test kupit, sem kar dobila motivacijo za lulanje. Oh, ja, še dobro, da se mi življenje ne vrti več samo okoli tega lulanja. A katera tudi jutri lula?

Hej user posted image  Jaz tudi lulam jutriuser posted image user posted image user posted image
srečki, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čim lepšo nosečnost in da mine vse brez težavuser posted image

Urša

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
17.10.2012 17:14:25   
Radenska_
Jaz bom od jutri naprej kar testirat začela...

Imam še nekaj testerjev, pa bom vsak dan kakega skurila :P

Itak bo pa končni rezultat najbrž user posted image ampak okej. Upam pa lahko ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.10.2012 17:50:34   
Anonimen
JAz niti nočem preveč upat, da ne bi bla pol preveč razočarana...Bo kar bouser posted image

Urša

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
17.10.2012 18:10:40   
curly

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)user posted image
Klimtovka (9. krog)

7.10.
S* (11. krog)user posted image
šrimpf (4. krog)user posted image

8.10.
črtica1user posted image

9.10.
Anonimna (A) (1. krog po SS)user posted image
tana01user posted image

10.10.
LittleSunuser posted image

11.10.
mamica deklicam (8. krog)user posted image
Blondinkicauser posted image
miskulauser posted image

12.10.
smeška83user posted image

13.10.
kaatkaauser posted image
ena_štajerkauser posted image
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki user posted image
_Anida_

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)user posted image
GregUr (2. krog)

17.10.
ta*mala (2. krog)

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsy

22.10.
pika555

23.10.
aviva83

24.10.
Magična (4. krog)
Tammyv

25.10.
Cassiopeia (1.krog)

26.10.
Nessika18 (7. krog)
Radenska_ (1. krog)

27.10.
Lanaia90
Shana86 (9. krog)

29.10.
pišanec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image NOSEČKE: 6 

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_

< Sporočilo je popravil curly -- 17.10.2012 18:11:03 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.10.2012 18:24:51   
tana01
Navijam za vse, ki boste še lulale user posted image !!

Obiskiuser posted image pa naj čimprej minejo in evo spet nove možnosti. Srečno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.10.2012 22:15:08   
ta*mala
Srecki, cestitke!

Mene pa pobarvajte v modro! ...ma ne morem gregur same pustit v november user posted image

Drugac pa - vse se zgodi z namenom... sem ugotovila v cem je point - seksala bova ta mesc...lubek bo drug mesc dobu darilo za r.d. - beri user posted image ' jaz bom pa dobila darilo za r.d. julija - k mam julija r.d. user posted image

A vidte'kako se dobr izide user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
18.10.2012 0:03:21   
_Anida_
Lepo pozdravljene soborke.....srečki čestitke še iz moje strani, lepo nosečnost!!!!!!!

Moja user posted image  je prišla 15.10...TOČNA K URCA IN TO VSAK MESEC TAKO...kar nemorem verjet da je tako točna....lahko že kar uro napovem kdaj jo bom dobila naslednji mesecuser posted image ....tako da v nove boje, to bo že nevem kateri kroguser posted image sploh ne štejem več jih je preveč....vsaj to je nekaj da imam točno in nimam problemov s tem.......sva pa začela jemat vitaminčke koencim q10....je katera jemala?

lp

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.10.2012 7:41:10   
ta*mala
Mene čist tko neki zanima, če je mogoče kdaj že katera zasledila... a lahko dehidracija in zeloooooooooo neredna prehrana tudi negativno vpliva na zanositev? Sploh prvo - npr. je to kaj povezano, če res zelo malo spiješ, da se potem npr. sluznica ne zadebeli dovolj in bi bila lahko tudi zaradi tega potem m ful šibkejša kot običajno? ...samo razmišljam, no... ampak vseen me firbec matrauser posted image

(odgovor članu _Anida_)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.10.2012 7:55:17   
Magična
_Anida_ in ta*mala velik user posted image user posted image user posted image .Sam pozitivno naprej.

Zdaj bom pa počasi že jaz na vrsti. V spodnjem delu trebuha me še vedno špika (od ovulacije naprej). Se bojim, da nisem fasala kakšnega vnetja. Sicer pa mam danes G, tako, da poročam kaj je na stvari.

(odgovor članu _Anida_)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.10.2012 7:55:37   
LittleSun
ta*mala koliko sem jaz prečitala je zelo malo dozakov, da hrana kaj vpliva na zanositev, so pa raziskave, ki so pokazale, da je nekemu procentu žensk, ki je spremenilo prehrano in način življenja uspelo zanositi. Glede na to, da je telo zelo kompleksna celota bi jaz rekla, da je možno, da vsako neravnovesje vpliva na možnost zanositve...tako da če so to tvoji problemi, poskusi malo spremeniti.

Jaz pa bom tako rekla, da sem poskusila vse...od nehanja kaditi, piti kave, jesti zelenjave za izvoz, čistka s sokovi, ni da ni....pa še vseeno ni uspelo.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.10.2012 8:01:04   
pika555
Pozdravljene.
Čestike vsem novim nosečkam!!!
Mislim, da bo spet pritekla user posted image . danes je 26. dan ciklusa, sem naredila test (seveda ne zdržim) in ni blo niti rahle črtice. Pri prvi nosečnosti je pa že bila 4 dni pred pričakovano user posted image . Tako da nekak nimam upanja.
A mislite da je še možnost? Pa tud čudno me zvija, kotda bo počas že pritekla..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.10.2012 8:05:48   
ta*mala
jaz se vsake toliko spomnem, da ni ok, da prvi kozarec vode spijem šele ob enih in da je to tudi edina stvar poleg kave do večera, ko pridem domov... prav tako je ponavadi tudi s hrano, jem ob petih šestih in to je to... slabe navade, vem...sej mogoče bo že čez dva mesca bolš, k mi ne bojo podalšal pogodbeuser posted image user posted image user posted image

Aja, še neki... a ti G brez da vprašaš točno določeno stvar pove, če je kaj narobe s tabo? V smislu, če bi na pregledu kdaj kaj opazili, da kaj ni tako kot je treba, bi to povedali ali to pač izveš šele po tem, ko ti ne rata...? Npr. kar dosti jih ima t.i. pregrado. Se to vidi na pregledu sploh če ti naredi uz al pa kakšne ciste...?

Mal me jezi in mi je čudno vse skupi... M imam, O čutim, seksava ja, zgodi se pa ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
18.10.2012 8:10:02   
LittleSun
ta*mala na vaginalnem UZ ti lahko pove, da sumi na pregrado, če so kakšne ciste ali kakšna nepravilnost na sluznici.
Kako dolgo se vidva trudita?
Saj veš, da je zanositev loterija, cca. 25% možnosti je za vsak cikel, da uspe.
Se spomnim svojih občutkov v prve pol leta, ko sva poskušala in sem bila čisto pretresena kako da ne uspe, vsak mesec se mi je zdel, da mineva kot celo leto...sedaj je čisto drugače, vem, da bo tudi nama enkrat uspelo, do takrat so pa na poti še druge enako pomembne stvari.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.10.2012 8:18:42   
ta*mala
Ja ni tako dolgo no...v bistvu nekje od avgusta ne paziva vec...sam vseen je kar tist bad feeling k najprej cakas pa pazis da se kej ne zgodi, pa da mas vse poslihtan...pol k se odlocis da je pa ze cas, da mas solo, stanovanje, sluzbo pa ugotovis da ni tko simpl in dane bo kr prec ratal...pol se pa sprasujes ce je vse kul pa to...

Neposredna povezava do sporočila: 498
18.10.2012 8:32:58   
LittleSun
joj pikica vidva sta še čisto svežauser posted image user posted image ....odklopi, ne razmišljaj, ljubita se, velikokrat in bo uspelo. Pa ne čitaj stvari na forumu, ker se z njimi samo obremenjejuješ...ker če pogledaš seznam nosečk vsak mesec je dolg kot jara kača, tukaj pa visimo bolj ali manj iste punce. In potem padeš noter, kot da si ena izmed nas, ki tako dolgo že čakamo...pa nisi....uživaj v tem kar imaš, odklopi, sprosti se, privoščita si stvari, boš videla, da bo plusek kmalu tukaj. 

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.10.2012 8:57:33   
oreh
user posted image user posted image LS!
Tamala kar drži se besed LS, ker je točno tako, te pa razumem, kakšne misli se ti podijo po glavi. Pred cca. 10 meseci se nam je pridružila Vivaldi in ker je padla ravno v klub starih bork, je po 1 user posted image že verjetno sanjarila o napotnici za neplodnostno, no druge menstre ni dočakala, morda ravno sedaj rojeva, kdo bi vedel. Vivaldi, drži se!
Uživaj, ne si že po 3 mesecih delati črnih scenarijev, če pa ne bo še kake 3 mesece nič, se pa le prijavi h ginekologu na preventivni pregled. Nočem ti soliti pameti, jaz sem tudi ob takih nasvetih potiho govorila osebi, ki mi ga je dala, nič drugega kot koza nora, ti boš meni govorila, sploh ne veš kako se počutim user posted image . Kmalu bo user posted image , boš videla.

Aja, jaz sem nalulala spet tisto tanko črtico, kar pomeni, da me test spet mal zajebava, sem bila pa po 4 mesecih abstinence od testov prav v nebesih, ko sem danes lulala. Žalostna nisem, ker vem, da bo pa zdej kmalu res črtica primerne debeline. Anonimna?

Aja, glede hrane. Verjetno res hrana drastično ne poveča možnosti, saj lahko takoj zanosi fast foodovka, cvetačka pa 3 leta ne. ženska pa lahko na tem področju še največ naredi zase in bodočega otroka, da malo razmisli o prehranjevanju, saj ima dobro motivacijo.
uživajte v malem petku, saj nas čaka prelep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?